|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
6.4.2010 12:25:41   
lino
jutro.

Tudi mi imamo prvega zobka (zgoraj levo)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.4.2010 13:24:35   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

ojla. pa se končuje tale podaljšan viken, poln jajc in mravelj. smo izgubili živce in z biokilom prešprcali kuhinjo. tam je zdaj mir in jaz sem srečna. drugje me niti ne motijo toliko.

Ja, končno. Saj sem bla vesela ker smo bili malo več skupaj, ampak hranauser posted image se mi zdi da sem vsak dan več jedla in bla bolj lačna. Kile pa gor. Dobila gor kar sem cel marec zbijalauser posted image . Pa še neki sem se polenila, kar poležavala bi.

lsica - upam, da bo maji na difu kaj bolj všeč (saj greš verjetno tja). tista predavanja so kar dolga, pa večina folka potem še plačuje tečaj (čeprav ga lahko plačaš tudi na prvi uri plavanja). jaz upam, da vama bo vseeno uspelo priti na srečanje. bi vaju bilo lepo spet videti user posted image

Upam da nama uspe priti. Tečaj - ja zdaj greva probat še na DIF. Plačala bom pa ko bo prva ura za namiuser posted image . Upam da bo tokrat bolje. Če ne bo pa morala čakat da se morje otopli. Kako ste pa kaj vidve zadovoljni s sončnico?

Lino, čestitke za zobek. Najbrž si mislila 3., saj spodaj že ma dva al ne?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 6.4.2010 13:25:58 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.4.2010 13:36:02   
manna
živjo
najprej morm povedat da me zaje...va računalnik in internet tko da sem že včeraj zvečer živce zgubljala ker me je skoz ven metalouser posted image Sem dvakrat pisala dooolg post in vsem odgovarjala (res, si ne zmišljujem) in potem ni blo nič.

No, drgač pa se pofočkam za jutri.

Čeveljčki - ful ste dale fajn povezave, spet mi delate lušte za kupovanje. Me je pa danes ful presenetila kolegica, ki je svojemu 9-mesečniku kupila prve čevlje - s trdim podplatom, z opetnikom, ortopetske, ciciban. Jaz sem samo debelo gledala - ona pa pravi, da so ji take svetovali v trgovini. Pa kaj še vedno se tako svetuje??? Sem mislila da je že bolj jasno, da se takih trdih čevljev ne kupuje več dojenčkom??!! Potem sem bila pa rajši tiho.

Pri nas je tud fenomenalno lepo vreme, tko da gremo zdaj še malo ven, smo ble že cel dopoldan.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.4.2010 13:39:45   
manna
tecka, tole o aditivih je katastrofa. Prav žalostna sem ratala. Naša sicer ne je teh stvari. Dvakrat sem ji sicer dala fruchtzwerge, pa sirčke tudi dobiva, polovičko na dan.  Morm še podrobneje prebrat. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.4.2010 14:36:01   
tadejluka
Hej!
Jest sem pa razmišljala, da bi jutr, ker naj bi blo lepo vreme kr z vlakom uletela u Ljubljano...tam pa na trolo pa je to to....zej pa ljubljančanke na pomoč-a so trole še na žetončke??? Pa a sigurno ustav 27 pred kolosejem???

Drugač pa dones že en dooooolg sprehod za nama, popoldne pade pa še eden ;)!

Pa da pohvalim še mojga Lukca, je včeri osvojil vožnjo brez koleščkov-se je vsedu na kolo in peljal nisem mogla verjet!

No pa se vidmo jutri!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.4.2010 15:02:07   
mini86
žetone lahko porabiš do 31.avgusta če jih še imaš..kupiti jih ni več možno..sedaj je kartica ki se imenuje urbana in pol z njo upravljaš in jo filaš..ostane ti pol še gotovina ki pa nj bi bla predvidoma v uporabi do konca leta..lahko pa si če imaš seveda še žetone naložiš to vrednost na kartico urbana..
tamauček pa ima itak zastonj

loh si klele mal preberš
http://www.preberi.si/content/view/1096487-LPP-se-poslavlja-od-zetonov.html

če te pa še kej zanima pa kr upraši

< Sporočilo je popravil mini86 -- 6.4.2010 15:03:03 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.4.2010 15:15:52   
tadejluka
Hvala! A z gotovino se pa šoferju plača? No ja sej bova že zrihtala tko da prideva do tja!!!
!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.4.2010 17:17:47   
kalanteja
pozdravljene

No, da se oglasim po dolgem času....

Naša Julija še nima zobkov, je pa zelo pridna, veliko je, ne zavrača nobene hrane ima že skoraj 10 kg, ponoči pridno spi, da se ne oglasim je pa kr diploma kriva, jo nameravam napisati do junija.

Čez en mesec pa že v službo, prej sem skoz delala preko študenta sedaj pa si bo potrebo nekaj najdit, pa sem glede prošenj- kakšne se sedaj pišejo čisto mem- a ima katera kak mušter oz. primer, da mi lahko pošlje na simona064@gmail.com

Glede čeveljčkov- je men pediatrinja tud rekla, da naj ima kr trde podplate, ker naša že kar veliko hodi ob opori, pa prav lepo, tk da ....mnenja so deljena....

Imam en bon za 5 € za čeveljčke ciciban, če katera želi ji pošljem po pošti, ni kakega imena gor....jaz ga ne bom uporabila, ker so trgovine ciciban predaleč od mene...

Bodite mi fajn

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 408
6.4.2010 17:18:18   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Princ princeska čestitke za prvega zobka.user posted image user posted image To je bilo zelo lepo darilo za materinski dan, a ne?

jaaaaaa res sem bila vesela....darila, ki me je tako zelo osrečilouser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.4.2010 17:18:50   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Princ princeska user posted image user posted image user posted image  za prvega zobka!!

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.4.2010 17:20:05   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

jutro.

Tudi mi imamo prvega zobka (zgoraj levo)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.4.2010 17:22:47   
kalanteja
user posted image

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 6.4.2010 17:23:36 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.4.2010 17:24:01   
kalanteja
evo to pa je naša Julija v termah Laško

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 413
6.4.2010 20:10:43   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Čez en mesec pa že v službo, prej sem skoz delala preko študenta sedaj pa si bo potrebo nekaj najdit, pa sem glede prošenj- kakšne se sedaj pišejo čisto mem- a ima katera kak mušter oz. primer, da mi lahko pošlje na simona064@gmail.com

ti bom js jutr poslala prošnjo in življenjepis! sam prosm spomni me, če slučajno pozabm! un bon za cicibana bi pa js rabla, k bom šla zihr tja kupt čevlje, pa mam že neki bonov in bi mi kr prov pršel!

nč, zdj grem pa počas v vodoravn položaj, sm ful utrujena...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

Neposredna povezava do sporočila: 414
6.4.2010 20:16:27   
mini86
tadejluka-js se ti ful opravičujem ampak iz žetoni se ne da več plačat..možnost maš gotovino al pa urbana kartico-SORY

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 415
6.4.2010 20:18:23   
mini86
PUNCE POVEJTE MI ČE KERO MOT DA PRIDEVA JUTR..MAL MU TEČE IZ NOSKA TO JE PA TUD VSE..

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.4.2010 20:19:31   
manna
'čer
pa to je neverjetno. A veste koliko časa je danes trajalo večerno uspavanje Mance? Celih 11 minut in to vključno s pitjem flaške AM. To je blo pa za posnet; se uležemo, popije flaško, vmes se dvakrat malo pretegne, potem se obrne na bok in zaspi. A je lohk kej lepšga.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.4.2010 20:20:27   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

PUNCE POVEJTE MI ČE KERO MOT DA PRIDEVA JUTR..MAL MU TEČE IZ NOSKA TO JE PA TUD VSE..

Mene ne moti. Sej se ne bojo lupčkali.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.4.2010 20:29:37   
tecka
Oj, preživela zobarjauser posted image
Mini, ti kar pridi. A rabiš brco v rit?user posted image user posted image user posted image
Nič, jaz se poslavljam, jutri bomo šli kar zgodaj od doma (8,30 - 9h), da bo mali spal v avtu. Se dobimo v Koloseju. Ni hudič, da ne pride še katera.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.4.2010 20:46:09   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Mene ne moti. Sej se ne bojo lupčkali.

Tudi mene ne moti.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.4.2010 20:54:49   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

tej bi te pa prosila, pa mi tud kr naslov pošlji na mejl, velja, pa ti pošljem

ti bom js jutr poslala prošnjo in življenjepis! sam prosm spomni me, če slučajno pozabm! un bon za cicibana bi pa js rabla, k bom šla zihr tja kupt čevlje, pa mam že neki bonov in bi mi kr prov pršel!

nč, zdj grem pa počas v vodoravn položaj, sm ful utrujena...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.4.2010 20:58:23   
mk8
PUNCE A BO FEJST HUDO, ČE TUDI MIDVE PRIDEVA???

Jst sem tok žalostna, cel čas ko sem se učila za izpit, sem se tolažila, da se bomo ta teden vidle, zdej pa tole... Dons je cel dan pila čebulni čaj, mogoče bo jutri kaj boljše.

Ve povejte. Res se nebi rada usiljevala...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.4.2010 21:02:11   
NatyTaja
Madona, ne vem, če me ne prime, da se vam jutri pridružim... sem šele zdejle prišla do računalnika. Sem se pa za frizerja menla pa ne vem, če mi bo zneslo.
Ma res bi vas rada spoznala. Taki cukri so vsi tile naši malčki!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tricikel,
imamo nekaj takega (sicer komaj še stoji skup, sešvasan ampak še v voznem stanju):

http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20506c-pr-16995.html

user posted image

in ugotavljam, da smo varovalo izgubili user posted image user posted image user posted image in je tricikel trenutno neuporaben.
A ima katera od vas kje kakega starega, nevoznega in da ne bi tega varovala pogrešala? user posted image user posted image

Mi smo imeli dva taka za prvadva in sta zdej za rezervne dele...bom pogledala, ko pridem do frajcajta. user posted image

Mojsonček
- jaz tudi še ne vem za m! Sicer je bilo zadnjič nekaj podobnega, ampak po moje ni blo to to! Kaj pa vem. Po vsakem porodu je drugače.
Mogoče je pa zizomanija kriva! user posted image Ja, tudi mi smo odvisniki od zize. Naš mali ful malo je v primerjavi s spodnjim sosedom, ki je 5 dni starejši! Groza no! Pa men bi že kr pasalo nehat, da si moj križ spočije in me spet kje ne pusti na cedilu...

No smo nekatere na istem...kar se npr. starejših sinkov tiče - Tadejluka - naš Marcel se je tudi takole začel vozit dva dni nazaj in je zdej čisto navdušen nad vožnjo s kolesom, Jo šiba po igrišču popolddan tako, da gre okrog osmih sam v postlo in je koma ...user posted image
Pa ene 10 kilc sem odložla, tak kot Alina, da se mal pohvalim..., ker sem res ponosna nase in se lažje prenašam okrog s tem mojim problematičnim križem.user posted image

Kalanteja
- zdej se bolj Ponudbe pošiljajo in to bolj v obliki alinej.Poglej si na kakem portalu MOJEDELO.COM, ali neki podobnega. Pa tale elektronski življenjepis pa to je popularno. Žal nimam v taki obliki nobenga mušttra, je pa gor obrazec pa si ga napišeš. A si ti kje z mojih koncev? Mi tudi v Laško hodmo.

Uh, kak bi prišla jutri, da vidim tolk cukrov na kupu...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.4.2010 21:19:09   
mk8
Ma ne, sej ne bove prišle. Brez veze, se bomo pa naslednjič vidle.

Nočko

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.4.2010 21:19:48   
kalanteja
Naty Taya sem iz Mislinje, niso ravno konci okoli Celja, ampak najraje gremo dol....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?