Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 12:25:41
|
|
|
|
lino
|
jutro. Tudi mi imamo prvega zobka (zgoraj levo)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 13:24:35
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka ojla. pa se končuje tale podaljšan viken, poln jajc in mravelj. smo izgubili živce in z biokilom prešprcali kuhinjo. tam je zdaj mir in jaz sem srečna. drugje me niti ne motijo toliko. Ja, končno. Saj sem bla vesela ker smo bili malo več skupaj, ampak hrana se mi zdi da sem vsak dan več jedla in bla bolj lačna. Kile pa gor. Dobila gor kar sem cel marec zbijala . Pa še neki sem se polenila, kar poležavala bi. lsica - upam, da bo maji na difu kaj bolj všeč (saj greš verjetno tja). tista predavanja so kar dolga, pa večina folka potem še plačuje tečaj (čeprav ga lahko plačaš tudi na prvi uri plavanja). jaz upam, da vama bo vseeno uspelo priti na srečanje. bi vaju bilo lepo spet videti Upam da nama uspe priti. Tečaj - ja zdaj greva probat še na DIF. Plačala bom pa ko bo prva ura za nami . Upam da bo tokrat bolje. Če ne bo pa morala čakat da se morje otopli. Kako ste pa kaj vidve zadovoljni s sončnico? Lino, čestitke za zobek. Najbrž si mislila 3., saj spodaj že ma dva al ne?
< Sporočilo je popravil Lsica -- 6.4.2010 13:25:58 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 13:36:02
|
|
|
|
manna
|
živjo najprej morm povedat da me zaje...va računalnik in internet tko da sem že včeraj zvečer živce zgubljala ker me je skoz ven metalo Sem dvakrat pisala dooolg post in vsem odgovarjala (res, si ne zmišljujem) in potem ni blo nič. No, drgač pa se pofočkam za jutri. Čeveljčki - ful ste dale fajn povezave, spet mi delate lušte za kupovanje. Me je pa danes ful presenetila kolegica, ki je svojemu 9-mesečniku kupila prve čevlje - s trdim podplatom, z opetnikom, ortopetske, ciciban. Jaz sem samo debelo gledala - ona pa pravi, da so ji take svetovali v trgovini. Pa kaj še vedno se tako svetuje??? Sem mislila da je že bolj jasno, da se takih trdih čevljev ne kupuje več dojenčkom??!! Potem sem bila pa rajši tiho. Pri nas je tud fenomenalno lepo vreme, tko da gremo zdaj še malo ven, smo ble že cel dopoldan.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 13:39:45
|
|
|
|
manna
|
tecka, tole o aditivih je katastrofa. Prav žalostna sem ratala. Naša sicer ne je teh stvari. Dvakrat sem ji sicer dala fruchtzwerge, pa sirčke tudi dobiva, polovičko na dan. Morm še podrobneje prebrat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 14:36:01
|
|
|
|
tadejluka
|
Hej! Jest sem pa razmišljala, da bi jutr, ker naj bi blo lepo vreme kr z vlakom uletela u Ljubljano...tam pa na trolo pa je to to....zej pa ljubljančanke na pomoč-a so trole še na žetončke??? Pa a sigurno ustav 27 pred kolosejem??? Drugač pa dones že en dooooolg sprehod za nama, popoldne pade pa še eden ;)! Pa da pohvalim še mojga Lukca, je včeri osvojil vožnjo brez koleščkov-se je vsedu na kolo in peljal nisem mogla verjet! No pa se vidmo jutri!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 15:02:07
|
|
|
|
mini86
|
žetone lahko porabiš do 31.avgusta če jih še imaš..kupiti jih ni več možno..sedaj je kartica ki se imenuje urbana in pol z njo upravljaš in jo filaš..ostane ti pol še gotovina ki pa nj bi bla predvidoma v uporabi do konca leta..lahko pa si če imaš seveda še žetone naložiš to vrednost na kartico urbana.. tamauček pa ima itak zastonj loh si klele mal preberš http://www.preberi.si/content/view/1096487-LPP-se-poslavlja-od-zetonov.html če te pa še kej zanima pa kr upraši
< Sporočilo je popravil mini86 -- 6.4.2010 15:03:03 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 15:15:52
|
|
|
|
tadejluka
|
Hvala! A z gotovino se pa šoferju plača? No ja sej bova že zrihtala tko da prideva do tja!!! !!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:17:47
|
|
|
|
kalanteja
|
pozdravljene No, da se oglasim po dolgem času.... Naša Julija še nima zobkov, je pa zelo pridna, veliko je, ne zavrača nobene hrane ima že skoraj 10 kg, ponoči pridno spi, da se ne oglasim je pa kr diploma kriva, jo nameravam napisati do junija. Čez en mesec pa že v službo, prej sem skoz delala preko študenta sedaj pa si bo potrebo nekaj najdit, pa sem glede prošenj- kakšne se sedaj pišejo čisto mem- a ima katera kak mušter oz. primer, da mi lahko pošlje na simona064@gmail.com Glede čeveljčkov- je men pediatrinja tud rekla, da naj ima kr trde podplate, ker naša že kar veliko hodi ob opori, pa prav lepo, tk da ....mnenja so deljena.... Imam en bon za 5 € za čeveljčke ciciban, če katera želi ji pošljem po pošti, ni kakega imena gor....jaz ga ne bom uporabila, ker so trgovine ciciban predaleč od mene... Bodite mi fajn
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:18:18
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Princ princeska čestitke za prvega zobka. To je bilo zelo lepo darilo za materinski dan, a ne? jaaaaaa res sem bila vesela....darila, ki me je tako zelo osrečilo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:18:50
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Princ princeska za prvega zobka!! hvala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:20:05
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino jutro. Tudi mi imamo prvega zobka (zgoraj levo)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:22:47
|
|
|
|
kalanteja
|
< Sporočilo je popravil kalanteja -- 6.4.2010 17:23:36 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 17:24:01
|
|
|
|
kalanteja
|
evo to pa je naša Julija v termah Laško
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:10:43
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja Čez en mesec pa že v službo, prej sem skoz delala preko študenta sedaj pa si bo potrebo nekaj najdit, pa sem glede prošenj- kakšne se sedaj pišejo čisto mem- a ima katera kak mušter oz. primer, da mi lahko pošlje na simona064@gmail.com ti bom js jutr poslala prošnjo in življenjepis! sam prosm spomni me, če slučajno pozabm! un bon za cicibana bi pa js rabla, k bom šla zihr tja kupt čevlje, pa mam že neki bonov in bi mi kr prov pršel! nč, zdj grem pa počas v vodoravn položaj, sm ful utrujena...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:16:27
|
|
|
|
mini86
|
tadejluka-js se ti ful opravičujem ampak iz žetoni se ne da več plačat..možnost maš gotovino al pa urbana kartico-SORY
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:18:23
|
|
|
|
mini86
|
PUNCE POVEJTE MI ČE KERO MOT DA PRIDEVA JUTR..MAL MU TEČE IZ NOSKA TO JE PA TUD VSE..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:19:31
|
|
|
|
manna
|
'čer pa to je neverjetno. A veste koliko časa je danes trajalo večerno uspavanje Mance? Celih 11 minut in to vključno s pitjem flaške AM. To je blo pa za posnet; se uležemo, popije flaško, vmes se dvakrat malo pretegne, potem se obrne na bok in zaspi. A je lohk kej lepšga.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:20:27
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 PUNCE POVEJTE MI ČE KERO MOT DA PRIDEVA JUTR..MAL MU TEČE IZ NOSKA TO JE PA TUD VSE.. Mene ne moti. Sej se ne bojo lupčkali.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:29:37
|
|
|
|
tecka
|
Oj, preživela zobarja Mini, ti kar pridi. A rabiš brco v rit? Nič, jaz se poslavljam, jutri bomo šli kar zgodaj od doma (8,30 - 9h), da bo mali spal v avtu. Se dobimo v Koloseju. Ni hudič, da ne pride še katera.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:46:09
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: mini86 PUNCE POVEJTE MI ČE KERO MOT DA PRIDEVA JUTR..MAL MU TEČE IZ NOSKA TO JE PA TUD VSE.. Mene ne moti. Sej se ne bojo lupčkali. Tudi mene ne moti.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:54:49
|
|
|
|
kalanteja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja Čez en mesec pa že v službo, prej sem skoz delala preko študenta sedaj pa si bo potrebo nekaj najdit, pa sem glede prošenj- kakšne se sedaj pišejo čisto mem- a ima katera kak mušter oz. primer, da mi lahko pošlje na simona064@gmail.com tej bi te pa prosila, pa mi tud kr naslov pošlji na mejl, velja, pa ti pošljem ti bom js jutr poslala prošnjo in življenjepis! sam prosm spomni me, če slučajno pozabm! un bon za cicibana bi pa js rabla, k bom šla zihr tja kupt čevlje, pa mam že neki bonov in bi mi kr prov pršel! nč, zdj grem pa počas v vodoravn položaj, sm ful utrujena...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 20:58:23
|
|
|
|
mk8
|
PUNCE A BO FEJST HUDO, ČE TUDI MIDVE PRIDEVA??? Jst sem tok žalostna, cel čas ko sem se učila za izpit, sem se tolažila, da se bomo ta teden vidle, zdej pa tole... Dons je cel dan pila čebulni čaj, mogoče bo jutri kaj boljše. Ve povejte. Res se nebi rada usiljevala...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 21:02:11
|
|
|
|
NatyTaja
|
Madona, ne vem, če me ne prime, da se vam jutri pridružim... sem šele zdejle prišla do računalnika. Sem se pa za frizerja menla pa ne vem, če mi bo zneslo. Ma res bi vas rada spoznala. Taki cukri so vsi tile naši malčki! IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Tricikel, imamo nekaj takega (sicer komaj še stoji skup, sešvasan ampak še v voznem stanju): http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20506c-pr-16995.html in ugotavljam, da smo varovalo izgubili in je tricikel trenutno neuporaben. A ima katera od vas kje kakega starega, nevoznega in da ne bi tega varovala pogrešala? Mi smo imeli dva taka za prvadva in sta zdej za rezervne dele...bom pogledala, ko pridem do frajcajta. Mojsonček - jaz tudi še ne vem za m! Sicer je bilo zadnjič nekaj podobnega, ampak po moje ni blo to to! Kaj pa vem. Po vsakem porodu je drugače. Mogoče je pa zizomanija kriva! Ja, tudi mi smo odvisniki od zize. Naš mali ful malo je v primerjavi s spodnjim sosedom, ki je 5 dni starejši! Groza no! Pa men bi že kr pasalo nehat, da si moj križ spočije in me spet kje ne pusti na cedilu... No smo nekatere na istem...kar se npr. starejših sinkov tiče - Tadejluka - naš Marcel se je tudi takole začel vozit dva dni nazaj in je zdej čisto navdušen nad vožnjo s kolesom, Jo šiba po igrišču popolddan tako, da gre okrog osmih sam v postlo in je koma ... Pa ene 10 kilc sem odložla, tak kot Alina, da se mal pohvalim..., ker sem res ponosna nase in se lažje prenašam okrog s tem mojim problematičnim križem. Kalanteja - zdej se bolj Ponudbe pošiljajo in to bolj v obliki alinej.Poglej si na kakem portalu MOJEDELO.COM, ali neki podobnega. Pa tale elektronski življenjepis pa to je popularno. Žal nimam v taki obliki nobenga mušttra, je pa gor obrazec pa si ga napišeš. A si ti kje z mojih koncev? Mi tudi v Laško hodmo. Uh, kak bi prišla jutri, da vidim tolk cukrov na kupu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 21:19:09
|
|
|
|
mk8
|
Ma ne, sej ne bove prišle. Brez veze, se bomo pa naslednjič vidle. Nočko
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.4.2010 21:19:48
|
|
|
|
kalanteja
|
Naty Taya sem iz Mislinje, niso ravno konci okoli Celja, ampak najraje gremo dol....
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?