tassika
|
Rižko saj vem grozna sem, ja obisk, kaj morm če je pa moj štor in ptoem se sploh ni dalo zorganizirat, se pa vidimo v bližnji prihodnosti. Ma bomo že, če ne pa eno soboto. Tudi pri meni je problem avto, ker je tudi samo en, ampak enostavno dveh trenutno ne rabiva. Zdaj ob sredah bom imela avto, samo imava zjutraj FT potem domov kosilčka kuhat in popoldne na plavalni tečaj in bo čisto zabit dan, to znam samo jaz naredit Bravo za tvojga sinčka, Zoje pa nogice nič ne zanimajo, zdaj se je šele začela tepst po kolenih pa mahat fajn z rokicami, ampak da bi pa kaj več telovadila z nogami v bližino ust ji pa ne gre, vse ostalo prej. Ona bi sedela, stala, počepe delala,... Veselo se smeji, kriči, pljuva ... Obračat se ji ne da, razen za 360 na igralni podlagi in to na hrbtu in na trebuhu, na slednjem bolj počasi ampak gre. Pa saj bo vse osvojila, še prehitro. Držimo pesti za plusek, mi začnemo drugo leto januarja ali pa februarja, mogoče že za novo leto MM saj nisem v celoti na dieti, samo spodbuda, pa saj veš, ne da se mi 2x kuhat, potem pa jeva enako, samo jaz goljufam vmes, ker enostavno s tako malo hrane ne zdržim, se še v celoti dojiva, čeprav moram jaz dodajat, Zoja je pravi lakom lačen, je na 2,5-3h najprej pri meni, potem pa če ji dam pa še flaško, sam ji ne dam vedno, mogoče, če smo kje zunaj, ker tam se noče lepo dojit in pa zvečer, pa se mi zdi da malo pa pomaga. Čisto nehat dojit še nočem, ker mi je luštno in lepo, zato vzdržujem količino mleka, potem pa če je lakota, obvezno vso opremo s sabo.