|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.4.2010 18:17:13   
ninasiki
http://www.maminajdi.si/natecaji/izbor-naj-foto/galerija?func=detail&id=66

punce midva vaju že v tretje prosiva da nama pomagate do portretka in srčno upam da nama tokrat rata HVALA

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
3.4.2010 20:41:29   
googica
lep dober večer vsem skupaj... kako kaj potekajo prazniki? mate že dost potice? :D

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.4.2010 21:10:19   
tassika
Googica hihi midva sva na ločevalni dieti, no ja jaz lahko goljufam, ampak vseeno se ji bom odpovedala, sem pa namesto potice danes jedla tako dobro tortico, da sem mogla dva kosa, zdaj mi je pa slabouser posted image  
Je bil pa danes krasen sončen dan, baje bo jutri tudi v ponedeljek pa spet bljakuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.4.2010 0:06:40   
rakica 2
evo,se mal javim,saj berem vas,ma prej ko pidem do konca se mi že ne da vč pisat,stanje pri nas je tako,da je že tri dni pošteno sitna,nič ji ne paše,ne na tleh,stolčku,ležalniku in ne u rokah,mogoče luna,kaj pa vem,je pa mami puser posted image la in ukinla nočni obrok,sicer je bil sam še eden,pa vseeno,dost je stara in močna,no saj še kar uspeva,ene 15min se obrača pa jamra,pol pa zaspi,problem so joški,kr mlako tišči,pa dans je blo že bolje,drugače mamo  4 obroke  gh,sokov popije tolk,da bom bankrotiralauser posted image ,zdaj dobi tud goste soke za"odrasle"in se dobro obnese,uglavnem jemo kot taveliki,vpijemo kot tamaliuser posted image ,blebeta,noge daje v usta,obrača se pa ne več tolk,se raje dere pa na hrbtu se potiska z nogami rikverc,za sedet pa manjka še kašn teden,zobkov še nič,razen trojkeuser posted image nič,grem ležečkiuser posted image user posted image user posted image dans je šu moj v drugo sobo spat,da se mal naspim,kr to njegovo žaganje ni nobenmu vč podobnouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.4.2010 0:52:04   
googica
dobro jutro :D
sm pa pozna dons, sm mela fajn obiske.. joj, že vidm kako bom vstala zjutri...
hočem vam samo rečt, da glasujte še za Juša.. predvsem me zanima kakšen bi bil Jušev portret.. http://www.maminajdi.si/natecaji/izbor-naj-foto/galerija?func=detail&id=80

ga bo treba mal slikat, ta emseč še nismo nič.. morm pa povedat, da tamali že dviguje rito, in se postavlja na kolena.. mislim da bo v kakšnem tednu že pogruntu kako se dvignit na vse štiri, no bomo vidl..

dans bomo probal, če bo prespal celo noč.. brez obroka. ponavad ga zbudiva ob enajstih, ker potem dlje spi zjutri.. jutr bomo pa itak prej vstali, tako da sva rekla, da probamo brez tega nočnega obroka, da vidmo kako bo z lakoto...

tassika.. in kako gre dieta? js sm tolk mal zgubila.. ah, ni za govort.. tko da zdej tečem, da se telo mal preoblikuje, pa probal bomo z manjšim vnosom ogljikovih hidratov, oziroma nadomestilo belega z rjavim (rjavi sladkor, polnozrnat kruh...).. do poletja hočem bit MILF :DDDD oziroma hočem bit tolk bolš, da se bom sama dobr počutla.. ne razumem kako rata Claudji schiffer al kaj je že una ko je tri tedne po porodu bla čist brez trebuščka...
no, lepo spite, se beremo jutri.. upam da mate prov glede vremena...

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.4.2010 14:26:02   
Februarka08
Dan, dan!

Na, zdej sem pa pozabila mal pokomentirat, ker sem šla Blaža rihtat... se je zbudu, danes mal prej, včeraj je spal skor do 16h user posted image user posted image smo skoraj žegenj zamudili user posted image Bom pa še kasneje pokomentirala kaj če bo čas user posted image

V glavnem, pri nas nič novega, današnja noč je bla mal pestra user posted image pojma nimam kaj ga je dajalo, zjutraj sem skoraj mašo zamudila Pirhe smo pobarvali, 1. je pomagala tudi Larisa user posted image potico mi je tašča naredila, šunko sem skuhala, prata je pa ratala super!

Imamo pa zdaj že kakšen teden prav fin ritem, dopoldne itak ven, Blaž odspi kakšne pol ure, potem gresta spat okrog 12h in spita nekje do 15h, eden manj, drugi več, kakor je... v glavnem, meni ZELO PAŠE da lahko kosilo naredim itd... potem popoldne ko smo zunaj pa Blaž odspi še svojih lepotilnih 15 min in je to to user posted image zvečer pa oba okrog 20h, potem pa kakor je... včasih se mulo zbudi po pol ure in začne tulit mleka bi šeeeeeeeeeee user posted image tako da popije še eno dozo in je potem mir do 6h, nakar sine ne bi več spal Halo, jaz pa komaj gledam jah, takle mamo user posted image

Danes delam obaro, jo bo papcal tudi Blaž, mu bom 1. dala meska, upam da bo tudi slastno pojedel user posted image marička, že pol leta bo star drug teden user posted image jaz res ne vem kam gre ta čas

Grem zdaj do konca skuhat, pa še malo z zamudo ŽELIM VSEM LEPE PRAZNIKE, VELIKO LEPIH PIRHOV, DOBRE POTICE IN STISKANJA Z VAŠIMI SONČKI IN BOLJŠIMI POLOVICAMI user posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.4.2010 19:54:55   
tea85
čer, da se malo še jaz javim..user posted image

tudi jaz sem ravno danes ugotavljala da bi fajn blo začet malo telovadit in mišice okrepit, bi pol bla tud jaz zadovoljna ker se mi zdi da sem se zredila ampak tehnica kaže še vedno enako kg.user posted image no saj to je dobro hehe

tudi pri nas gre GH vredu, včeraj smo jedli špinačo, hja ni ji šla nevem kolko v slast ampak bo že, hehe, danes pa malo juhice in ji je bla všeč, zjutraj pa sma jedle gris pa hmm tudi ji ni bil všeč...bomo vztrajali, saj jest samo sadnih kašic tud ne more- lumpa, hehe.

drugač pa rastemo...obrača se še sicer nekaj nene ji pa malo fali da se bo počasi vsedlauser posted image
aja danes sma imele večerni obrok GH in sicer kašo mlečno z keksom..sprva se drla ko žafran ampak je pol lepo vse pojedla. če mi ni jasno, zadno kaj je imela ob 14 uri flašo pa do 19 ure nič htela jest, tako da sem jo mogla sprva silit, ker imama včasih le 3 obroke čez dan pa še to 2 GH in enega flaškouser posted image

no , upam da ste preživele lepo te praznike, mi sicer ne praznujemo to ne vem kako na veliko, tako da pekli nismo nič ni blo časa, pa tud k žegnu nismo hodil, to že ene par let ne, pač nismo ravno neki verniki user posted image

lep večer

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.4.2010 21:32:42   
Crystall
Prazniki se počasi iztekajo .. upam, da ste se imele super, enkratno, da ste se fino najedle, pocartale ... uživale s svojimi sončki in familijo!

Mi smo se imeli krasno user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.4.2010 10:01:10   
Februarka08
Tea, kaj??? Samo 3 obroke? Joj, mi smo imeli že do sedaj 3 flašeuser posted image jaz ne vem kaj mu je... zdele 2 dni je začel spet ponoč jestuser posted image ne vem a je spet kakšen preskok v rasti, al kaj je za en user posted image ker prej je normalno spal ponoči, zdaj pa kr neki... in lačen za znoret?!? Pa saj ne vem kolk mleka more spit čez dan... taka sem kot da je to moj 1.user posted image  user posted image mi imamo nekak takole obroke:
- ob 6h on zaključi nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in takrat dobi flašo
- pol je ob ene 9.30-10h flaša, gremo ven
- ob 12h je nek frutek in mal mleka čez, pol spanje
- ob 15h-15.30 nekje je kosilo - zelenjava, včeraj tudi 1. meso
- ob 17.30 je on že za umret lačen, dobi mlečno kašico - rižko in take fore
- ob 20h flaša za spat

No, zdaj 2 dni je bil že ob 3h zjutraj FUL lačenuser posted image popil kot šus 170 mleka in zašlafal nazaj. Zgleda mu neki sfali čez dan? Ampak saj sploh ne vem kaj naj mu še uvajam? Ker zdaj sva začela šele z meskom, tako da ml. izdelki bojo še počakali in gluten. Ma kaj jaz vem. user posted image
Kako mate pa kaj ve obroke sestavljene?

Zdaj mam svojih 5 min, tako da mam čas mal pisatuser posted image Blaž spi lepotni spanec, danes ne gremo ven ker ful pihauser posted image Larisa ma mal TV-ja, moj je mogu pa nujno it nekaj narest ven.
Grem še mal posrfat... Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.4.2010 11:27:01   
malaMravljica
Februarka, ti kar jaz odgovorim. Moj ima se vedno 7 obrokov dojenja na dan in to je to. Z GH bova zacela v roku 2 tednov sedaj. Ceprav je do sedaj izkljucno dojen mu cisto nic ne fali, jaz sem pa prav posteno ponosna nase na racun tega.

Uff sam 3 obroki na dan. Ne vem no, meni to deluje malo, sicer pa so verjetn otroci tudi razlicni.

Googica, bi glasovala, sam mi tista stran neki cudno dela, ze ene 3 tedne mi jo tako pocasi odpre, da ni cas da bi glasovala. Sem ze v prejsnem krogu morala prekinit glasovanja, ceprav sem tudi za tvojega prej vsak dan dala glasek.

Tassika, zakaj pa ti na locevalni user posted image   samo kot prostovolna podpora tvojemu al kaj. Midva sva vceraj cel dan tok sldkarij, da sem pol cist pozabla, da bi kaj za vecerjo naredila, mi je moj ob 23h reku, da danes pa ni bilo vecerje in kar nisem mogla verjet, da sem enostavno pozabila. Pa potico sem spekla, sem delala tisto nocno in je ratala tok super, drugic sem pekla potico in ze kar pravi profi user posted image  se morem sama pohvalit, ker drug me nihce ne bo, tukaj ne poznajo potice in ne vejo kok fajn mi je ratala.

Moj mali ima tudi en fajn ritem drugac, 3 x cez dan kaksno urco spanja, ponoci pa zbujanje ob 2h, 5h in ob 7h zbujen. Danes je spal do 4h prvo rundo user posted image  Postal je tudi ze prav lepo premicen, na trebuhu se zna pomikat naprej in nazaj, na hrbtu pa samo nazaj. Prevraca se tudi, sedet ga ne silim, to bo moral osvojit sam, pa se ni zanimanja za to. Z mojim imava bitko kaj bo rekel prej, jaz z malim treniram prve besede mama lieb, moj pa Papa lieb user posted image user posted image   Zmagala bom pa jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.4.2010 13:23:25   
Anonimen
Oj punce...,
vas mal na hitro pozdravim.
Pri nas kar gužva, polna hiša obiskov user posted image . Mam dost ampak moj problem. Vsi ostali so čist zadovoljniuser posted image .
Sm tko srečna zarad mojga otročka..., ker ga sam vzamem pa se greva dojčkat, ga sam vzamem pa greva spat... pol pa še jst kao mal zadremuckam zraven.... in mi ni treba bit skoz kuharca pa animatorka. HVALA bogu da mam moža tko pridnega. user posted image .

Skratka..., včeraj smo imeli 7 mesecev user posted image in še nekaj... user posted image Prvo obletnico poroke.... eno leto od kar sem ponosna ženica. In res sm. Krasnega možkota mam.... in tak lep šopek lilij sm dobila, da mi celo stanovanje diši. user posted image Praznovala seveda nisva nič, ker ni šlo. Bi mogla kosilo za 11 ljudi naredit, pa sva prestavila praznovanje... na 13, 14, 15 in 16, ko gremo v Portorož na prvi oddih z malim. No ati ma sicer konferenco ampak... gremo en dan prej, pa bomo cel dan skupaj.user posted image Skratka... , lepo je to življenje user posted image , če se zamislim. user posted image

Moj sinek raste, je priden.... mamo že čez 8 kg... in lepo pacamo. Mava 1 polovični sadni dopoldanski obrok in zdaj sva v celoti zamenjala kosilo, ostalo je dojenje. Dojiva se 3x čez dan polni obrok, 1x GH + mlekec, 1x GH v celoti in pa ponoči se dojiva 3 x oz. 2x. Kakor si pač zaželi. Skratka, nimava nobenih težav pri GH in sm čist ponosna na njega. Papa ko pravi človeček. Sam melona nam pa ne diši. Prvo sadje ki ne gre v promet.user posted image
Kar se tiče pa treh obrokov na dan pri tako malem otroku... mi je pa sorry čist mim in nenormalno.. pa tud če me skritizirate. Mi je vseeno... je moje mnenje in pač je tako.

Obračamo se, kotalimo.... izsiljujemo... skratka vsega po malo. Skor že sedi sam.... noge ima najraje na svetu.... skor tok k joško user posted image . Ni važn a so nogavičke, al supergice al pa sam prstki... noge so skoz v ustih. Kot ena kepica je. user posted image

Jst pa moj dragi sva se odločila mu v bližnji prihodnosti dat družbico. user posted image Že delamo na tem... in bi bla zlo vesela, če bo že nasl. mesec kak plusek za vidt. user posted image Držte pestke... user posted image Mogoče bom pa prva pri oktobrkah, ki bo v drugo zibala user posted image .

Tko... grem delat kosilčka. Je tašča povabila na kosilo, sam manjka ji solata, pa juha, pa krompir. Tolk o njenem kosilu. user posted image

Tassika, vpraši če je plac že za en parček, pa lahko skupaj hodimo.. oz. se vidmo user posted image .
Sm vidla, da sta si Z. in L. včeraj dopisovala... joooj, sta že začelauser posted image , kaj naju že čaka. HVALA ti pa, da si tko pozorna in da si se spomnila na najinih 7 mes. Pridna mami si.user posted image Od obiska pa nič??!!!

Pinky girl, jst sm absolutno za, bi bla zlo vesela... sam je pr men problem ta avto... mava enga, ker ta drug ni potreben ampak... do Žalca peš.. pa ne bo šlo. Neki se sicer menva z mojim kako in kaj ampak... tm 85% se bova pridružila. HVALA ti za info. Sicer mi pa neki ZS ne dela... ne morem odpret in nism mogla do danes, zato tako pozno odgovor in zato pišem tukaj. Kšn mail nebi blo slabo si izmenjat. user posted image

No, lepo se mejte, pa lepo preživite že ta ponedeljkov turobni dan. Sej nas naši sončki nasmejijo, razveselijo. Moj spančka, pa ga že pogrešam. user posted image
Pa samaaaa sm... so se šli mal luftat. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.4.2010 15:37:20   
tassika
Rižko saj vem grozna sem, ja obisk, kaj morm če je pa moj štor in ptoem se sploh ni dalo zorganizirat, se pa vidimo v bližnji prihodnosti. Ma bomo že, če ne pa eno soboto. Tudi pri meni je problem avto, ker je tudi samo en, ampak enostavno dveh trenutno ne rabiva. Zdaj ob sredah bom imela avto, samo imava zjutraj FT potem domov kosilčka kuhat in popoldne na plavalni tečaj in bo čisto zabit dan, to znam samo jaz naredituser posted image
Bravo za tvojga sinčka, Zoje pa nogice nič ne zanimajo, zdaj se je šele začela tepst po kolenih pa mahat fajn z rokicami, ampak da bi pa kaj več telovadila z nogami v bližino ust ji pa ne gre, vse ostalo prej. Ona bi sedela, stala, počepe delala,... Veselo se smeji, kriči, pljuvauser posted image ... Obračat se ji ne da, razen za 360 na igralni podlagi in to na hrbtu in na trebuhu, na slednjem bolj počasi ampak gre. Pa saj bo vse osvojila, še prehitro.
Držimo pesti za plusek, mi začnemo drugo leto januarja ali pa februarja, mogoče že za novo letouser posted image

MM saj nisem v celoti na dieti, samo spodbuda, pa saj veš, ne da se mi 2x kuhat, potem pa jeva enako, samo jaz goljufam vmes, ker enostavno s tako malo hrane ne zdržim, se še v celoti dojiva, čeprav moram jaz dodajat, Zoja je pravi lakom lačen, je na 2,5-3h najprej pri meni, potem pa če ji dam pa še flaško, sam ji ne dam vedno, mogoče, če smo kje zunaj, ker tam se noče lepo dojit in pa zvečer, pa se mi zdi da malo pa pomaga. Čisto nehat dojit še nočem, ker mi je luštno in lepo, zato vzdržujem količino mleka, potem pa če je lakota, obvezno vso opremo s sabo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.4.2010 23:40:47   
rozilu
Hojla! Evo, pa je luštnih dni z našimi dragimi konec. Ma vsak vikend bi moral bit dolg (vsaj) 3 dni, ne?

Danes smo se fuuuul lepo nasprehajali, kar 3h, mene kar rit boli user posted image . M. je od tega spala 2,5h, zadnje pol urce pa je malo gledala listke in na koncu malo protestirala, ker je bla že volčje lačna user posted image .

Sicer pa mamo zadnje čase malo probleme - s kakanjem. Zdaj samo še 1x dnevno in še za to je tak joooook user posted image . Prdi pa ful. Sej zagotovo je to zaradi rižka, samo upam da se to samo uredi sčasoma. Ji tudi dam kapljice proti krčem, ma nič ne pomaga user posted image

No v soboto smo se odpeljali na izlet pa je blo tako grozno, mala se je 5 min po štartu začela dret v vozičku... sem nekako našla zavetje pred vetrom in jo podojila, se je pokakala in pol naprej dretje... smo se morali kar obrnit pa odpeljat domov. user posted image Pol je bla še cel dan tečka.

Aja, obračanje: zdaj se rada kdaj obrne na trebuh - ampak ko me ni zraven - jo pustim na tleh pa grem kaj v kuhinjo. Zaslišim protest, pridem pogledat, pa je na trebuhu. Nazaj pa kakor kdaj, včasih ja, včasih pa ne. 

Lahko nočko, pa lep teden...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.4.2010 9:10:17   
kalypso
uh, če kaka 1x na dan je to super, moj že 3 dni ni :S
je pa to verjetno zaradi gostejše hrane ja, ampak se to potem sčasoma uredi, čeprav kot pravim, je 1x na dan več kot super, glede na našo situacijo user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.4.2010 9:22:58   
lenika83
Daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn!!!

Končno konec praznikov user posted image Saj to je ok, da je user posted image malo več doma, ampak neprestani obiski pa mi začnejo počasi presedati. Pa ni, da koga od obiskov ne bi marala, ampak jaz sem zmeraj po obiskih tako utrujena, da se kar sesedem.

Pa še vreme... Prava katastrofa. V soboto je tako ihalo, da sploh nismo mogli ven, v nedeljo je bilo hladno in vetrovno, včeraj pa cel dan dež. Sicer smo včeraj proti večeru vseeno šli malo ven, ker se mi je zdelo, da se mi bo zmešalo, če bom še 5 minut zaprta v hiši. Sem jo dala v sleepy wrap, pa dežnik v roko in akcija user posted image

Drugače pa pri nas nič posebej novega. Uvajanje GH nam gre počasi, res počasi. Poje tam nekje do 2 žlički, tako da bo menda še kar lep čas trajalo, da bomo zamenjali 1 obrok. No, saj se nam nikamor ne mudi user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.4.2010 11:12:02   
tea85
ja , jaz res ne vem kako vam uspe da malčki vaši tlko pojejo. jaz ne vem kaj to je , zakaj noče več jest kot 3x al pa 4x na dan..s tem da jo že prav silim da je. sicer da manj je ni narobe ker je itak bla med močnejšimi user posted image ne vem, saj pri naslednji posvetovalnici morem na to opozorit.

hvalabogu še moja s kakanjem ni mela problemov, vsako dopoldne lepa porcija, hehe pa včasih še popoldan, res s tem na srečo ni še problemov.

rižko- čestitke k odločitvi še za enega člana in držim pesti...user posted image

hmm, kaj še..ah se ne spomnim trenutno nič user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.4.2010 12:28:36   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

ja , jaz res ne vem kako vam uspe da malčki vaši tlko pojejo. jaz ne vem kaj to je , zakaj noče več jest kot 3x al pa 4x na dan..s tem da jo že prav silim da je. sicer da manj je ni narobe ker je itak bla med močnejšimi user posted image ne vem, saj pri naslednji posvetovalnici morem na to opozorit.

Mogoče zobki?? Jaz sem opazila, da naša ni hotela jesti, ker so jo zobki mučili. Zdaj ko je pa enka zunaj, pa spet lepo je.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.4.2010 13:26:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

Mogoče zobki?? Jaz sem opazila, da naša ni hotela jesti, ker so jo zobki mučili. Zdaj ko je pa enka zunaj, pa spet lepo je.

pri nas je kontra problem... danes smo dobili 1. zobekuser posted image ampak on zdaj par dni več je!user posted image Pojma nimam kaj mu je... zdaj vsaj vem kaj ga muči ponoči, upam da bo kmalu vse po starih tirihuser posted image

Letim kuhat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.4.2010 19:40:22   
Emilly
Ojla!

Kakšen prekrasen dan!!! Sva vozičkali tri ure, šli lepo do BTC-ja iskat milijon stvari in nazaj do Bežigrada. Krasno je blo!

Prazniki so bili pa sploh super. V nedeljo smo bili spet po dolgem času malo pri mojih starših, cel vikend  smo ogromno vozičkali, še več pa jedliuser posted image

Ja naša se na trebuh že dolgo obrača, ampak te dni ji je pa to postala nora zabava, al se vrti za 180 stopinj al je pa v mometu na trebuhu. Tudi sekundo ni več pri miru. Midva jo mava čist skoz na očeh, da slučajno ne pristane na kakšnem čudnem mestuuser posted image

Iz trebuščka na hrbet pa še kar ne gre in ne gre....ah, bo že! Zobkov pa še nimamo.

Midve se še vedno samo dojiva. Saj nevem, a delam prav ali ne, samo zaenkrat se mi zdi, da še ne rabi nič drugega. Ponoči spi še vedno krasno, čez dan pa ima še vedno ogromno energije. Pa saj veste, zakaj pa ne bi, ko je pa tolk fajnuser posted image  Je pa tudi res da smo stari šele dobrih 5 mesecev.

Lepo uživajte v teh sončkastih dnehuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.4.2010 20:56:19   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: Emilly

Ja naša se na trebuh že dolgo obrača, ampak te dni ji je pa to postala nora zabava, al se vrti za 180 stopinj al je pa v mometu na trebuhu. Tudi sekundo ni več pri miru. Midva jo mava čist skoz na očeh, da slučajno ne pristane na kakšnem čudnem mestuuser posted image

Iz trebuščka na hrbet pa še kar ne gre in ne gre....ah, bo že! Zobkov pa še nimamo.

Midve se še vedno samo dojiva. Saj nevem, a delam prav ali ne, samo zaenkrat se mi zdi, da še ne rabi nič drugega. Ponoči spi še vedno krasno, čez dan pa ima še vedno ogromno energije. Pa saj veste, zakaj pa ne bi, ko je pa tolk fajnuser posted image  Je pa tudi res da smo stari šele dobrih 5 mesecev.

Pri nas se mi pa zdi, da s hrbta na trebuh nikoli ne bo izumila user posted image Jaz jo vedno položim na trebuh in tako hitro protestira in se obrne na hrbet, potem pa nikakor več na trebuh.. Obrača se le za 180stopinj, nikakor pa se noče na trebuh obrnit.

Jaz pa mislim, da bom morala začeti dajati več GH, ker dojenja sploh noče več. Prej sem ji pripravila kašico in sem jo hotela pred tem še malo podojiti in je točno vedela, da sem zanjo pripravila kašico in stolček in je prav se obrnila stran od moje joške in gledala malo v stolček, malo v kašico. Potem je pojedla vso pripravljeno kašico, na vrhu pa še malo dojenja...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.4.2010 21:05:30   
pinky girll
Pozdravljene!

Mi mo pa danes strari 5 mesecev. Žačeli smo z uvajanjem GH. je dobil korenček pomešan z malo mleka. Najprej sem mu dajala jaz sem dala na žilčko čisto malo pa ni blo čict jasno kaj naj s tem, potem pa mu je moj dal eno oreng žličko in je začel jest (se mu je sigurno ful fajn zdelo, da on to obvadauser posted image bolj kot jaz). Je ful lepo jedel, hotu je sam držat žlico, napacani pa smo bili vsi, pa še z prsti si je moral pomagat, da je šlo vse iz žlice. Sma se prav nasmejala. Zvečer sem mu pa dala še riževo kašico na žlico, tik pred spanjem pa še flaško. Upam, da bomo danes kaj bolje spali, ker že 5 dni spimo zelo slabo, se kr neki premetava pa jedu bi že ful prej tak da smo mal nenaspani. Mislim, da bo pravi jedec.

Rižkoo, tudi midva imava sam en avto pa se moreva zorganizirat vsakič ko hočem kam it. Tak, da zjutraj peljmo atija v službo. Pol ko gremo pa na telovadbo pa peljeva še peseka v varstvo, ker je naša Zoja zelo nerada samo doma.
Če si kje iz obroblja CE te lahko pridem iskat.

Naš mali ima ponavai kololi 7 obrokov.

Prazniki so pa prehitr minili, je naš ati bil še danes doma, je blo prav faj.

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.4.2010 21:14:24   
googica
naš je tud dans dobil riževo kašico.. jao jao.. usta odpiru na široko, pa z jezikom vse ven zrinu :)))) tko da smo hitr obupal in nardil aptamil.. glede na to, da je spil celo dozo, verjetno ni lih velik kaše uspel pojest...
upam da bo jutri kej bolš..
prazniki so bli zakon ja, še bolj fajn bi blo, če bi bil sonček brez vetra in če bi dan mel 36 ur :))) je pa Juš dobil ogromno daril za pisanko, med drugim te puzzle za po tleh.. zdej mamo celo dnevno v puzzlih, ampak še zmeri je treba vsake tolk skočit po tamalga, ker se nos stop vali iz enega konca na drugega :D.. pa zdej so mu ful zanimive te igrače, k kej piskajo, tako da bo v kratkem dobil pametnega kužka :)
kdaj bo spet kakšno srečanje?

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.4.2010 23:13:53   
Anonimen
Emilly,
čist prav delaš... ti le dojčki dokler lahko... user posted image . Jst bi tud sam to, pa fant raste in rabi več user posted image . Sej je tud to fajn... ko pripravljaš hrano, jih hraniš, gledaš kako papcajo, uživajo... sam dojčanje je le dojčkanje... user posted image Je najlepš.

Pinky girl.. ja, to je kriza cela, ko se moraš skoz neki usklajevat. Sm včasih kr mal jezna. Midva sva nad Mercator centrom v Celju. Ni lih obrobje user posted image . Veš kaj... pa vseeno pridi na kavico.. user posted image ..pa se zmenva. Jst sm tok za to telovadbo, da se mi meša. Pa lohk kdaj jst po tebe, kdaj ti po mene... da ne bova decov obremenjevale preveč... user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.4.2010 13:58:04   
majakla

Dan!

Včeraj smo dobili 3. pikeca, spet niti trznil ni,
pravi dr., da ima zelo visok prag bolečine.

Rastemo in se redimo, nove mere:
68 cm in 7.690 g, še vedno manekenske. user posted image

Po novem kakamo 3x na dan in tudi popijemo
že kaj.

Stari smo že 6m+5dni.

V soboto gremo na morje, imamo velik avto,
ampak izgleda, da bova z možem le kopalke
lahko zraven vzela. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.4.2010 15:03:45   
tea85
midve se hranima že zelo lepo, vedno vse poje, z jezičkom ven meče ko več ne more, ko je sita, tako da res user posted image zdaj pač probavam da ima vsaj 1 obrok več, ker se ni zredila več kot500 g v 1 mesecu, sicer, pa ji nebo hudega user posted image

no mi pa gremo tudi mogoče na morje za 1 maj..upaaam da se bo to zgodlo, ker si res želim nekam po dugem času user posted image

danes pa tako lepo vreme da gremo po kosilu kar ven še malo user posted image

aja, midve že jema špinačo, pire (prilagojen ), grisove cmokce, korenček, grahec, juho...zdaj pa ji bom dala polento en dan.
zvečer pa ima konkreten na siten obrok, in deluje saj se ne zbidu tolk hitro pa še to bolj ali manj žejna samo user posted image aja, dam pa ji mlečno kašo za lahko noč z njenim mlekcom. sem prav vesela da nama GH ne dela problemov, pa niti krčki niso prisotni v glavnem user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......