|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
1.4.2010 13:42:09   
Milek
BOOB full ti hvala. Tu pri nas jih tud v lekarnah nimajo,..pa je pred mano klical dobavitelja in jih je nemogoče naročiti.
Še enkrat Hvala hvala!!!

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
1.4.2010 14:39:30   
nina68
Milek poglej še v DM-ovi drogeriji v Domžalah, vem, da imamo plasmon kekse, ne vem pa če so brez  glutena.

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.4.2010 15:32:34   
Milek
Nina68...sem gledala prejšnji teden pa jih ni bilo. Se mi zdi, da je ta DM v Domžalah včasih prav slabo založen......velikokrat je na policah luknja, ker čakajo robo. Bom jutri vrgla učka, drgač bom pa prašala.
Če se bodo obnesli, jih bom probala iz Italije dobit,...tam so ca 1€ cenejši po škatli. pa ta Plasmon ima bojda super kašice in ostale prehranske izdelke za bejbite....sam, ko se pri nas nč ne dobi.

Hvala punce za info...javim če/ko jih dobim; mogoče še kateri prav pride.

Lep dan vsem

To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.4.2010 15:55:54   
boob
Milek jst imam skorej vse od Plasme. . in več al manj vse v Italiji nabavljam, ker je res cenej, pa tud kvaliteta je druga. . morem na škatlo pogledat katere kje delajo

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.4.2010 16:20:53   
Suzikaa
Jaz pa sem vidla v sparu neke kekse plazma,zdaj pa ne vem če je to to. user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.4.2010 16:52:21   
nina68
Milek, če jih nimajo pa reči za poslovodjo Simono in jih extra naroči pri njej, da ko ima naročilo jih lahko dodatno naroči in da ti jih prišpara, vse se da, le če so v skladišču na zalogi. 

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.4.2010 17:04:43   
Milek
Nina68, super hvala za info.

Bom prašala jutri v DM-ju.

To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
1.4.2010 17:36:04   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Jaz pa sem vidla v sparu neke kekse plazma,zdaj pa ne vem če je to to. user posted image

suzikaa, kako ste? kako vam kaj služi Haberkorn?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
1.4.2010 17:38:48   
Nončika
Po dolgem času se spet malo oglašam. pri nas je pestro. prvo je zbolela hčerka, zdaj pa je začel kašljat tudi naš oktoberček.

mi smo drugače kar ok, rastemo. mamo že dva obroka GH in mleko pijemo le z muko. ampak, mama se ne da. user posted image user posted image user posted image

zobki nas mučijo, a na plano ne pokukajo. slini se že ene 2m ko polžek, en dan manj, drugi dan več. vse si tlači v usta, če ni drugega pa svoje nogice. user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
1.4.2010 18:07:08   
nina68
Milek, če jih ne boš dobila mi na zs pošlji sporočilo, bom potem preverla v svoji poslovalnici kaj je z njimi, če jih bodo imele pa ti sporočim, le v ljubljano v šiško se boš mogla peljat po njih.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
1.4.2010 20:59:57   
tassika
Matr, jaz sem pa tako jezna, vsi dm-ovi boni so mi potekli, ker sem avša danes šla pogledat in so veljali, ne boste verjele do 31.3. user posted image

Ah ja, pa drugič.

Drugače sva bili pa zjutraj zunaj, je bilo tako lepo, zdaj pa spet dežuje, vpisala sem naju na plavalni tečaj, greva skupaj z Majci_m, zvečer lepo papava riževo kašico in posledično se nam tudi spanje daljša, včeraj se je zbudila šele ob 2,36 sem kar pogledala če prav vidim. Mala čeblja, pljuva, vrešči, ni da ni, zobek počasi raste, drugega še ni na vidiku.

Toliko od nas, grem kar spančkat, da nadoknadim nazaj, na internetu nič ne dogaja, po tv-ju pa tudi neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
1.4.2010 21:55:40   
sine bine
Punce živjo! Me neki časa ni blo na forumu, ker sm se mogla za par dni preselt k babici, ker so nam doma delal centralnouser posted image . Vmes smo bli stari 5 mesecev ( 6870g in 64,5 cm ), zobki še niso na vidiku, GH pa imam namen začet uvajat v nedeljo, ker bo moj doma pa želi bit zraven, ko se bo mali kremžu user posted image ob korenčku. Tiste k ste že začele z uvajanjem, vem, da je najprej korenček, pa pol krompirček, kaj pa lahko pol sledi ( cvetača, koleraba, brokoli, bučke-tiste ta zelene al tiste ta oranžne ). A ste jim dale tud kej riža zraven? Opazla sem, da ima Hipp v kozarčkih za 4-mesečnike tud riž in npr. mlado zelenjavo,pa tud meso, zato vprašam. A ste dale svojim user posted image tud že kakšen sadni sok ( npr. Hippov )
tassika- kam sta se pa prijavle za na plavanje? Midva začneva v sredo ob 12-ih na fakulteti za šport na Kodeljevem. Komi čakam, da ga vidm kako bo uživu v vodiki.
Joj ta GH, tok vrašanj se zdej začne. No sam ne smem preveč komplicirat pa bo, a neuser posted image .
Kje je pa Rižkoo??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
1.4.2010 21:57:51   
tassika
Sine bine v atlantis. Tudi mene zanima kako bo ko jih bo več okoli, ko smo bili sami je bila kar dobre volje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
2.4.2010 15:42:16   
Milek
Mamice, ki greste na plavanje z otročki: uživajte. Pa poročajte kako je blo.
Mi se mislimo kmalu spravt do Atlantisa, a v lastni režiji.

Nina68...sem danes prašala v DM-ju...........Plasmon brez glutena niso že nekaj časa dobavljivi. HB na naši firmi dela kr nekej italijanov pa gredo domov za velikonočne praznike. jih bom izkoristila.

To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
2.4.2010 17:43:04   
Milek
tassika....če imaš bone za babybonus od DM....ti veljajo do 31/03/2011

To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
2.4.2010 19:19:16   
karmen b
Pozdravček od naju s Špelco, ki sva se pozdravili user posted image user posted image user posted image

Moram se zdej tud jaz pohvalt, da se Špela uspešno svaljka s hrbta na trebuh in nazaj, je pa tudi zelo aktivna v premikanju, ko je na trebuščku. Največkrat se vrti, kot veternica, ker se z rokami odriva v stran in tako dela kroge. Svetski so tile naši sončki.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.4.2010 21:23:57   
Suzikaa
No, pa smo nabavli to riževo kašico in jo z velikim veseljem tudi že papcali user posted image Zelo ji je bila všeč.

Nončika! Pozdravljena! Mi smo s haberkornom zelo zadovoljni. Ni mi niti malo žal, da smo ga nabavili. Že lep čas uporabljamo športni del, saj naša Viktorija košarice ne mara user posted image . Vi ga tudi mate?

< Sporočilo je popravil Suzikaa -- 2.4.2010 21:30:23 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.4.2010 23:19:25   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO:  lenika83
Sicer bi še mogoče jedla, ampak se je začela jeziti, ker ni več hotela biti pri miru

Meni tudi to dela, je pa vseeno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  lenika83
Kdaj jim ve dajete te kašice, mislim časovno? Tik pred spanjem, ali recimo pred kopanjem, po kopanju??? Pa potem jih še dojite pred spanjem, ali kako? Ne vem ravno kako naj se tega lotim, ker naša je namreč pred spanjem običajno katastrofalno sitna, pa sploh ni važno, če jo spravljam spat ob 8 ali ob 10. Ko je oblečena v pižamo in spalno vrečo, mora v trenutku dobiti joško in potem skoraj takoj zaspi. Ne bi pa ji ravno dala kašice ob 7, ker potem menda ne bo nobenega efekta... Se mi je zdelo, da je lažje, ko se začne gh, kako sem se zmotila user posted image Naenkrat se pojavi polno nekih vprašanj in razmišljanj, ki jih prej ni bilo.

Lenika, jaz ji dam vedno pred kopanjem, čeprav je torej hranjenje kako 1,5 pred spanjem! In JE efekt, sej to je tudi fora riža, jih bolj nasiti in za dlje časa. Pri nas po rižu skoraj vedno spi celo noč; včeraj celo 9h, pa sem jo sama vzela pa dala na joško, ker me je že vse bolelo; pol je pa še 2h spala naprej user posted image
Je pa tako, da pred hranjenjem ni ful lačna, jedla je npr. pred manj kot 1h. Pol papa rižka po žlički in potem gre spet na joško, da se odžeja in malo potolaži. Sledi kopanje in pred spanjem še malo joške tako iz navade in za tolažbo. V glavnem mleka po joški nič ne zmanjšujem, samo dodam.

Aja, Milupa rižek. Valda je ful dober in ga ima ful rada - vsebuje sladkor user posted image . Sem potem probala enega drugega, pa ni bla najbolj zadovoljna user posted image . Zdaj ji zmešam tega sladkanega in nesladkanega, pa nekako poje.

Haha, Milek - naša tudi kaka ko papa v stolčku (=ležalniku, ki ga dam ful pokonci, da sedi). Sicer pa super, da gre tvojemu pikecu na bolje user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.4.2010 23:20:47   
rozilu
Karmen super! user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.4.2010 8:41:45   
palegia30
Ojla,

da se še jaz malo javim, čeprav vas kr redno berem, pa sicer bolj malo pišem. Ja mi2 se morava pohvait, da ji ob 19 dam za jesti milumil in notr riževo kašico, potem zaspi in se zbudi ob 22 30 jo oreng podojim in ji ne dam za jesti to zjutraj, samo duda, saj jo želim navaditi spanja, saj menim, da otrok ponoči ne potrebuje hrane niti pijače. Moja sestrična ima take težave z svojim otrokom saj ga je navadila, da se ponoči zbudi in mu mora dati sok za piti in ga popije celo flaško... Tako, da nama kar uspeva, nič se ne pritoži, le vsake tolko časa ponoči išče dudo. Tako, da sem kr ponosna. Drugače ji vsak dan ob 12 za kosilo ponudim krompir, korenje in cvetačo ali bučko vse skupaj zmiksam in poje cele 4 čajne žlice, potem pa protestira. Itak sedaj se navaja okusov. Čez kakšne 14 dni bom pa začela z prekuhanim sadjem. Fino bi bilo če bi katera imela kakšne recepte za te naše kašice, da bi morda vsaka napisala kakšen recept in bi potem naredile seznam..??? Moj predlog - da bi nam vsem bilo lažje. Glede gibanja moja pupa se že dolgo časa sam obrne na trebuh, le nazaj ne zna in ko ne more več se začne dret, hihi..Drugače pa jo sili sedet, pa jo kar posedem vsake toliko časa. Punce kako ste oddale vloge za vrtec, jaz sem in zdaj čakam odgovorr. Upam, da ga dobim, saj so v Ljubljanai uvedli kar ene nove zadeve okrog tega.Nič uživajte danes v sončku in lepe pozdravčke!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.4.2010 10:08:13   
lenika83
Dober dan!

Jaz sem ji tudi dala rižek preden sva se šle pripravljat za spanje, potem pa še joško, da je zaspala. Ampak nekaj očitno ni bilo ok, ker mi je kako uro po tistem, ko je zaspala, začela ful bruhati. Pa to se je zgodilo že drugič, ko sem ji zvečer nekaj dala zraven za jesti (prvič sem ji že dolgo časa nazaj samo AM dala, pa je bilo isto). Predvidevam, da ji je bilo količinsko preveč, čeprav jedla bi še kar user posted image Kakšno količino tega rižka vaši pojejo? Zdaj sem se v glavnem odločila, da nekaj časa še počakam s tem rižem, bom ji najprej uvedla en dopoldanski obrok GH, potem pa bomo počasi šli dalje. Saj konec koncev pa tudi ni najhuje na svetu, če se ponoči dvakrat zbudi, itak v 10-15 minutah zaspi nazaj.

Palegia30 super, da vam tako laufa ponoči. Pri nas kaj takega enostavno ni možno. Dude sploh preveč ne mara in jo je zelo težko nazaj uspavati samo z dudo. Ko sem enkrat to poskušala, se mi je na koncu zbujala na vsako uro, dokler ni dobila joške, potem je bilo pa ok.

Sem ugotovila, da pri naši nobene "finte" ne vžgejo. Edini način, da lepo mirno uživamo je, da pač delamo bolj ali manj tako kot mala želi. To pač pomeni, da dobi joško vedno, ko se ji zahoče (saj običajno je to čez dan na 2,5-3,5 ure, ponoči pa od 4-6ur). Za uspavanje čez dan pa jo malo vozim v vozičku kar v stanovanju, če ne greva ven, ali pa jo malo dam v sleepy wrap (tudi v stanovanju, če ne greva ven). Sem jo poskušala položiti v posteljo, da bi kao sama zaspala in sva se več kot 1 uro mučili, da sva bili na koncu že obe živčni in utrujeni, potem sem jo pa dala ven in je skoraj v trenutku zaspala. Očitno rabi več bližine in ne more sama zaspati.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.4.2010 10:25:16   
palegia30
Lenika 83 poizkusi jo pred spanjem dati na tla - na kakšno blazino, da malce telovadi, zmatraj jo nato ji daj za jest in mislim da bo zaspala. Drugače pa katero riževo kašico imaš? Jaz imam bio od milupe brez glutena, saj baje ne smejo do 6 meseca uživati gluten in tudi jaz sem na začetku ji dajala samo dopoldne (zaradi morebitnih krčev), sedaj pa ji dajem zvečer. Včasih ima malo krčev ampak to ni nič nenavadnega saj je v uvajanju goste hrane.. Poizkusi tudi ti tako, morda bo šlo. 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.4.2010 10:39:16   
malaMravljica
Blina, ti pa danes plaznujes a ne. 6 mesecev ze, blavo, jupi za naju. Jaz tudi, 6 mesecev in plavi kolenjak ze.
Vcelaj pa je plaznoval 6 mesecev moj kolega Nik, jutli pa bo plijatel Liam stal ze celim 7 mesecev. V nedeljo pa bosta moja mami in oci polocena 7 mesecev. Kako lepi dnevi zame.

No, vsem oktoblckom zelim lepe plaznike.

LM

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.4.2010 13:19:24   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

No, pa smo nabavli to riževo kašico in jo z velikim veseljem tudi že papcali user posted image Zelo ji je bila všeč.

Nončika! Pozdravljena! Mi smo s haberkornom zelo zadovoljni. Ni mi niti malo žal, da smo ga nabavili. Že lep čas uporabljamo športni del, saj naša Viktorija košarice ne mara user posted image . Vi ga tudi mate?

mamo, ja. mi še malce uporabljamo košaro, saj mi v športnem noče spati. drugače pa full lepo čiča v športnem. smo zadovoljni.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.4.2010 17:14:18   
karmen b
Tudi mi bomo danes probali s kašico zvečer, pa da vidimo. Opažam namreč, da ne spi več dobro in nikol nimam več občutka, da bi se res ornh najedla zvečer. Bom poročala o rezultatih.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......