rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Sicer bi še mogoče jedla, ampak se je začela jeziti, ker ni več hotela biti pri miru Meni tudi to dela, je pa vseeno IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Kdaj jim ve dajete te kašice, mislim časovno? Tik pred spanjem, ali recimo pred kopanjem, po kopanju??? Pa potem jih še dojite pred spanjem, ali kako? Ne vem ravno kako naj se tega lotim, ker naša je namreč pred spanjem običajno katastrofalno sitna, pa sploh ni važno, če jo spravljam spat ob 8 ali ob 10. Ko je oblečena v pižamo in spalno vrečo, mora v trenutku dobiti joško in potem skoraj takoj zaspi. Ne bi pa ji ravno dala kašice ob 7, ker potem menda ne bo nobenega efekta... Se mi je zdelo, da je lažje, ko se začne gh, kako sem se zmotila Naenkrat se pojavi polno nekih vprašanj in razmišljanj, ki jih prej ni bilo. Lenika, jaz ji dam vedno pred kopanjem, čeprav je torej hranjenje kako 1,5 pred spanjem! In JE efekt, sej to je tudi fora riža, jih bolj nasiti in za dlje časa. Pri nas po rižu skoraj vedno spi celo noč; včeraj celo 9h, pa sem jo sama vzela pa dala na joško, ker me je že vse bolelo; pol je pa še 2h spala naprej Je pa tako, da pred hranjenjem ni ful lačna, jedla je npr. pred manj kot 1h. Pol papa rižka po žlički in potem gre spet na joško, da se odžeja in malo potolaži. Sledi kopanje in pred spanjem še malo joške tako iz navade in za tolažbo. V glavnem mleka po joški nič ne zmanjšujem, samo dodam. Aja, Milupa rižek. Valda je ful dober in ga ima ful rada - vsebuje sladkor . Sem potem probala enega drugega, pa ni bla najbolj zadovoljna . Zdaj ji zmešam tega sladkanega in nesladkanega, pa nekako poje. Haha, Milek - naša tudi kaka ko papa v stolčku (=ležalniku, ki ga dam ful pokonci, da sedi). Sicer pa super, da gre tvojemu pikecu na bolje
|