katy83
|
ah, joj. Pridem na forum in šok. Carly, punca, moje iskreno sožalje. Vem, besede ne bodo povrnile Matica nazaj in niti ne zmanjšale tvoje bolečine, ampak vedi, da smo tu zato, da te potolažimo. Verjetno se vse punce strinjajo. Drži se, Matic bo pa itak pazil nate. Po takih dogodkih pa se res zamisliš. Jaz vem, da sem bila v porodnišnici čisto fertik, ko so mi povedali, da sem okužena s streptokokom in da so to ugotovili preko Timoteja. Še danes me je strah kaj bo iz tega. No, ampak bom pozitivno razmišlajala, pa bo ok. da še malo povem kako smo mi. Timotej je zelo priden, čez dan itak, ponoči ima sicer neke fore, pa sva kar dolgo budna, ampak je za zdržat. Bradavice me od dojenja že kar pošteno bolijo, tako da sem zdaj že 2x prešvinglala pa sem mu dala Bebe mleko, ampak večinoma še vedno pridno dojimo. Ima pa zadnja 2 dni krče tak da se mi revež kar smili. Gre moja mama ta teden v Avstrijo po neke kapljice. Julka8 - verjetno je tvoj izpit že mimo, no vseeno ti želim vso srečo. San - ti pa le počivaj. Tako kot praviš, vso delo bo počakalo. nič, bejbe, sem bila bolj hitra danes. lp, Katy
|