|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
7.4.2010 9:10:12   
agha
Dober dan vsem souser posted image !

Jaz sem se vrnila z amnioskopije in moram priznat, da je to res eden najbolj grdih pregledov, kar sem jih kdaj imela. Še laserska operacija, ki sem jo imela pred leti se mi ni zdela tako...grda! Tako nečloveško se mi je zdelo vse skupaj! Mi je šlo kar na jok, ko sem prišla domov in sem šla najprej pod tuš, da sem "sprala" s sebe vse, kar se je sprati dalo!user posted image In v petek ponovi vajo.... Uf!!! Saj sta se G in babica, ki je bila poleg ful trudila, da bi me zamotila z vse mogočimi vprašanji od mojih sanj do tega kje sem fanta spoznala,... ampak vseeno ni bilo prijetno in tudi sprostiti se je bilo težko, čeprav sem se trudila in me sploh ni bilo strah. V bistvu sem bila totalno šokirana kako to poteka!user posted image

Je pa HB z vse OK. Med pregledom je pa tako brcal G user posted image user posted image , da je bil samo govoril babici: "lej kaj dela, poglej kaj dela ta otrok!" user posted image user posted image Bravo mali!!! user posted image user posted image
Sem pa po vseh teh popadkih odprta en prst...

Nejanejc - jaz te popolnoma razumem, da ni šlo...tole je res divji pregled in si prav želim, da bi jih imela čim manj! 

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.4.2010 9:20:52   
tintin
Agha, kdo je danes delal amnio? Sicer pa, I have told you so...smotan pregled do amena.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.4.2010 9:22:54   
didi5
Flora: čestitke za Urško - lepo cartaj še za nas!!!!

Babyloverka: sem že poslala sms, tako da zdaj na hitro nekaj napišem, pa šibnem da ne zamudim user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz že dva dni spim ko mala mucka in grem komaj zjutraj na WC. Pol se pa zbudim še v ta božanska jutra in sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa že mislila, da se je naša mala čisto umirila - samo tu pa tam se je mičkeno pretegnila. Pa smo včeraj ugotovili, da je malo urnik spremenila. Namesto zvečer, je postala najbolj aktivna sredi dneva. Baje, da ko se umiri se nekaj pripravlja, ampak jaz sem veliko bolj potolažena če kaj brcika (pa tudi če sem pripravljena it rodit čez 5 min)user posted image user posted image

Grem z babyloverko na sončka in tortico - ker sva jih včeraj zamudile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

didi5 kdaj greva na kavico?

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.4.2010 9:24:58   
amelie
Uh, sem šla prav brat, kakšen pregled je to, pa sem vidla, da ga večinoma izvajajo samo še v kranjski porodnišnici in da obstajajo tudi drugi, bistveno prijetnejši načini za pregledovanje plodovnice. Nič vam ne zavidam tega ... user posted image

Aja, ena čisto mimo stvar, ki sem jo pozabla povedat - moj trebuh je kljub ogromnosti celo nosečnost bil brez strij. V ponedeljek sem videla prvo, ki se mi je naredila tam, kjer sem imela uhan v popku, no, danes pa so se ji pridružile še ostale. Kar nekaj jih je, niso sicer velike, ampak če bi rodila prejšnji teden, jih ne bi bilo user posted image Nisem si mislila, da se to lahko tako v zadnjem trenutku zgodi. Pa nič me ni koža srbela ali pekla. Tako da, tiste, ki še nimate strij, dajte hitro rodit user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.4.2010 9:26:40   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: didi5
Grem z babyloverko na sončka in tortico - ker sva jih včeraj zamudile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Privoščita si, vreme je idealno za čvek in sladkanje! user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.4.2010 9:30:46   
agha
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Agha, kdo je danes delal amnio? Sicer pa, I have told you so...smotan pregled do amena.

tintin - Tudi danes je bil dr. Gregorač. In se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim!

Flora - čestitke za Urško!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 7.4.2010 9:32:59 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.4.2010 9:38:08   
tintin
agha: torej lahko zelo upam, da ob petkih ne dela amnie gregoračuser posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.4.2010 9:42:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Aja, ena čisto mimo stvar, ki sem jo pozabla povedat - moj trebuh je kljub ogromnosti celo nosečnost bil brez strij. V ponedeljek sem videla prvo, ki se mi je naredila tam, kjer sem imela uhan v popku, no, danes pa so se ji pridružile še ostale. Kar nekaj jih je, niso sicer velike, ampak če bi rodila prejšnji teden, jih ne bi bilo user posted image Nisem si mislila, da se to lahko tako v zadnjem trenutku zgodi. Pa nič me ni koža srbela ali pekla. Tako da, tiste, ki še nimate strij, dajte hitro rodit user posted image

Pri meni se je to naredilo v 35t. Najprej sem imela eno čisto čisto majceno spodaj na trebuhu, jo sama še videt nisem mogla, pa še vedela nisem ali je sploh strija, ali je bolj žilca. No, potem so se začele pa kar množit, pa množit, packe grde. Jaz sem jokala, potem pa sem se sprijaznila... Je ena zadnjič na FB-ju napisala: to je tetovaža vsake mamiceuser posted image Jaz je sicer ne bi imela, ampak si nimam kaj. Mazala sem se celo nosečnost, pa očitno nimam dovolj elastične kože. Sem pa slišala, da jih veliko žensk dobi tudi po porodu.

didi in babyloverka: uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

agha: jaz sploh nočem vedet kako zgleda ta pregleduser posted image user posted image user posted image Me je že zdajle strahuser posted image

Nincy: ooo, sin še z namiuser posted image user posted image Samo, da je user posted image malo bolj živahenuser posted image

Malenaa: kako so popadki?

NATAŠA: si nam že ušla??user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.4.2010 9:44:25   
NATAŠA35
ojla, še sem z vami, vidim, da me babyloverka pogrešauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem pa doma, porodniškega sem začela, tako da zdaj samo čakam, kdaj se bo kaj začelo, ali bomo potegnili čez rok, če bo tako...bom pa malo pospravila, ker je prov fino, ko sem sama - končno par uruser posted image user posted image

kje pa je nizy, pa ostale babnice?

jutri imam pregled in ctg, pa bomo videli kako pa kaj...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.4.2010 9:44:43   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Privoščita si, vreme je idealno za čvek in sladkanje! user posted image

jeeeee user posted image user posted image  hvala user posted image

a amioskopija je res tako neprijetna? hjuj, nič si je ne želim, upam da grem rodit pred rokom. sem pa tudi jaz bila včeraj že malo neučakana pa bi že šla rodit pa me moj gleda če sem nestrpna pa mi pravi da samo še dva tedna in jaz pravim da je en teden dovolj in pol me je prepričeval kot malega otroka da še samo malo več kot desetkrat grem spat pol pa že pride mali ven user posted image  

no pa gremo na kavo, se javim potem.

amelie mogoče pa le ne bo nič z kolesom ampak boš kar mogla ekspresno v rim user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.4.2010 9:50:55   
agha
tintin - ja, ob petkih je ne dela Gregorač, če jih boš slučajno imela.user posted image
Sicer pa meni to nič ne pomaga, ker pri svojih pacientkah želi to vedno delat on in se je že dogovoril z babico, da bom v petek prva na vrsti, ker bo on to naredil.
Z njim je vedno tako, da hoče imeti svoje pacientke pod nadzorom.

Danes bi pa tako rabila en čvek! user posted image user posted image Še dobro, da imam vsaj RR!!!

Aprilčica
- ne obremenjuj se, če nisi iz Kranja, ker ga delajo samo še tukaj!user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 7.4.2010 9:53:49 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.4.2010 9:55:11   
tintin
aha super potem. Ker meni je včeraj Rantova dala na izbiro, da imam prvo amnio v petek 23. ali pa pon. 26.4, pa sem se odločila za petek...nisem bila pa toliko "pogumna", da bi vprašala kdo dela ob kakšnih dnevih amnio. Sicer pa imam jaz v petek prvi CTG.

Drugače sem pa po celotni "zdravi" nosečnosti prehlajena...kiham 100 na uro in teče mi iz nosu. Super ne? Očitno sem se nalezla od mojih dveh moškihuser posted image .

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.4.2010 9:55:21   
Wannabemommy
Čestitke flori ob rojstvu hčerkiceuser posted image user posted image user posted image  pa obilo cartanjauser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.4.2010 10:01:47   
agha
Tintin - dobro si se odločila! user posted image Kdaj pa imaš ctg v petek? Jaz imam amnio ob osmih. Mogoče se kaj vidiva...
Upam, da se boš čim prej pozdravila in opravila s prehladom!user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.4.2010 10:41:01   
tintin
Agha: okoli 10-11h. 

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.4.2010 11:01:58   
Kepica83
Živjo punce! Kako ste vse??? Hvala vsem za čestitke. Vidim, da vas je že ogromno tik pred rokomuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam  nove aprilčke-aprilčice. No mi pa smo danes stari 10 dni in se bomo prvič kopali. Jaz sem vredu, sinek pa ati pa tudi. Ponoči lepo spimo skozi dan pa smo tudi pridni, tako da mami ni prav nič izmučena. Ko bom imela kaj več časa napišem porodno zgodbo. Lahko pa bi katera odprla novo temo npr. porodne zgodbe aprilčic pa bi pol tam pisale te litanijeuser posted image user posted image . Upam da ste babe moje vse vredu. Pogrešam vas neizmerno. Evo moja žabica se prebuja. Grem se cartatuser posted image . Lupčkaaa vsem.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.4.2010 11:43:46   
nizy
flora- čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image user posted image

country- upam , da zdaj že cartaš, da je CR že za tabo user posted image

nataša35 - še sem tuki , ampak jaz faca sem vse pustila za zadnji mesec zdaj pa mam, gnezdim na polno user posted image pa kar neki sprot  zmišljujem  , kaj še nabavt user posted image user posted image user posted image

amnio- pri nas je ne delajo že nakaj let , verjetno zaradi tega , ker imamo vsakič UZuser posted image ,...so mi jo pa 9let nazaj delali ,pa se mi ni zdelo neki bav bav user posted image , verjetno je pa tudi odvisno od G , kako jo naredi user posted image

ime -smo komaj včeraj izbrali , pa še to nevem , če se ne premislimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

avto - še zmeraj španska vas , se tudi ne mormo odločit avto-kombiuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.4.2010 11:51:23   
NATAŠA35
kepica super, da se bote kopali user posted image user posted image

nizy midve bi mogle iti med prvimi, šle bova med zadnjimi...vidim, da avta še nimate, jaz pa vozekauser posted image user posted image user posted image ne mi o gnezdenju, ker sem jaz danes prvi dan doma, pa še ni vse poštimano user posted image , pa ugotavljamo kaj vse je treba še kupiti, ali nam kaj še manjka ali kaj bi bilo dobro še uštimat user posted image user posted image ...midve pa bi to mogle že vedet, da se vse ne pusti za konec user posted image user posted image , ampak kaj ko drugače ne gre...vse bo ok, boš videlauser posted image user posted image

flora čestitke user posted image user posted image veliko cartanja in čimmanj neprespanih noči

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.4.2010 11:55:58   
mamika25
Hej!

Še sem tukajuser posted image , vidim da me babyloverka pogreša. Hvala, da misliš name user posted image . Torej... danes sem 5 dni čez pdp. Groza. Včeraj sem ful neki delala, pospravljala, bila zunaj... In zgleda se je začelo malo dogajat. Zvečer so me bolele vse kosti spodaj, komaj sem hodila. Špikalo me je v križu, moj me je mal masiral ma ni pomagalo prav veliko. Spala sem tako-tako. Če sem ležala čisto pri miru je še nekako bilo. Premaknit se - taka muka, da sem mislila, da bom znorela. Na wc sem šla kkšne 6krat ponoči.user posted image  Zjutraj me je še vse bolelo, parkart uščipnilo v predelu medenice. Imela sem ctg  Postojni, kjer je nekako nakazovalo šibke popadke, ma je gin. rekel, da to še ni za v porodno, da pa se je začelo dogajat. Čas je, a ne? Potem je sledil vaginalni pregled, auč!!user posted image  Precej me je bolelo. Sestra mi je spodaj polila z nekim alkoholom in nič kaj nežen ni bil, bi se lahko reklo. Je rekel, da sem odprta 2 prsta - v materinsko mi je napisal 3 cm. user posted image Torej... zgleda se tudi jaz KONČNO bližam porodu. Ne morem verjeti. Je pa rekel, da naj še grem malo domov, pa doma čakam tiste močnejše popadke, da bo vse skupaj bolj naravno. In prav mi je tako. Domače okolje me bolj pomirja in sprošča, v bolnici pa postanem precej "ukleščena".
Tako, da, upam, da je to to.
Nataša... čakaš mene? Se ti je stanje umirilo? Imaš še čas,... si kdaj šla čez rok pri kateremu od tvojih otrok?
Flora čestitke za user posted image user posted image !!

Se še kaj javim, upam, da mi še uspe...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.4.2010 12:04:29   
babyloverka
hej babike, nazaj iz kavice z didi5 user posted image  sva se načvekale, samo terase nisma dobre zbrale ker ni bilo sončka, more bit drugič druga destinacija user posted image

mamika25 vidim da še nisi šla, si pa na dobri poti user posted image  no zdaj pa te bo user posted image

kepica kak lepo da vam vse štima, ti privoščim hkrati pa sem fauš ker bi jaz tudi cartala user posted image

natasa35 in nizy kaj vidve še gnezdita user posted image  mogoče pa vaju vreme daje in vama sonček daje zagon user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.4.2010 12:32:48   
nejanejc
agha, super da si potrpela. čeprav tudi ti nisi najbolj odprta... jst sem mu mogla povedat, da me boli, ce sem bla vsa na trnih... nevem kaj bom jutri... se kar mam malo krvavega izcedka (zdej je ze bolj oranzen), pa ceprav mi amnio sploh naredu ni.... srecno v petek. Danes me manj boli vse skupaj... Se mi zdi, kot, d ami je prov vrat širu al nevem...zakaj me je tako bolelo vceraj

tin tin, ti mas pa v petek tudi :) No, jst sem pa med vama glih :) Lepo vitamine, da prehlad mine...

babyloverka, ah ta amnio...jst sem bolj custvene sorte in vedno pokazem custva. Jst sem prov prestrasena, pomoje spet celo noc ne bom spala danes... sem pa danes spala zacuda kot sus in se samo enkrat do zajtrka zbudila, pa potem po zajtrku spet potegnla spomladanski spanec... ze vidim, da prevec spim... Sem moji ginekologinji povedala za to amnio, je rekla, d anic hudega, da je pr njih ne deljao ze deset let. MA potem se se sprasujem, zakaj jo v Kr se delajo, ce se da kako drugace to porihtat... Sicer jst tezko govorim, ke rmi je ni uspel nardit, me je sam vaginalno pregledal...

nataša, kdaj pride zdej ta tvoj vozicek?

cojka, upam, da si uzivala na maturantskem in mali tudi

FLORA čestitke za URŠKO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.4.2010 12:42:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Malenaa: kako so popadki?

Še me mučijo, ampak sam blagi, lih tolko da ne morem bit zbrana.
Ravnokar bla na steperju, skakala po stopnicah dol in stiskala neko "akupresurno točko" za popadke, kaj vse najdeš na googlu za sprožitev... Ojoj user posted image user posted image user posted image

Upam da kmalu pa le bo. Čist me bo uničlo. user posted image

Pri tebi pa še vedno nič? Kak bi menjala s tabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.4.2010 13:06:09   
agha
nejanejc - tudi tebi srečno jutri! user posted image Pa saj zdaj nama bo vetrjetno lažje zdaj, ker vsaj veva kako to izgleda in se lahko pripraviva, a ne? user posted image Meni bi bilo danes sigurno lažje, če bi vedela kako to poteka tako me je pa po moje vse tako šokiralo. Sama bolečina je hitro minila in tudi nobenega izcedka nimam. Sicer pa, pejva rodit pa bo konec tega!!!user posted image user posted image

tintin
- škoda, malo pozna si, da bi se srečali tam...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.4.2010 13:08:02   
NATAŠA35
mamika user posted image user posted image seveda čakam tebeuser posted image user posted image ...rekla si, da si pred mano, tako da čakam...vidim, da si odprta, jaz se bila toliko prejšnji teden, pa sem še vedno 2v1user posted image , ampak mislim, da mi bo jutri le uspelo iti na dva delauser posted image user posted image , ker me daje daje nenormalno...

nejanejc madonca sem jezna na te nemce, napisali so mi da je rok dobave 2-3 tedne po plačilu in tako bo v petek že 3t, od njih pa še ničuser posted image ...če ne bo šlo drugače, si bom pač samo lupinico sposodila za odhod iz P, pa lepo počakala na vozek...

babyloverka, ja ostalo mi je še malo, pa hočem vse uredit predno grem...na žalost nimam nobenega, da mi pomaga,, pa je vse na mojih plečih, sama pa veš da s tem trebuhom je kar težko kaj delat, a ne da?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.4.2010 13:13:10   
didi5

Ola babike!

Evo končno tudi jaz prispela do doma (malo kasneje kot babyloverka, ker sem šla še v einkauf). Se strinjam - drugič druga terasa, je pa odvisno ob kateri uri. Ker zdaj bo počasi tudi ta obsijana s soncem user posted image . Tak rada ko imam kremne rezina, ampak ta mi pa danes ni glih najbolj pasala - me nekaj zvija v želodcuuser posted image

No pa se je začelo dogajat s popadki in pripravami. Z babyloverko sva mnenja, da kljub razliki v PDP bova rodile na isti dan, pa samo 2 uri bo trajalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hihihih - bomo videli koliko velja pozitivno razmišljanje.

Grem še malo sčistit po bajti - grehi praznikov in obiskov - pol skuham kosilo - malo še na sončka - se pocartam - te pa rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!