Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 16:23:34
|
|
|
|
nejanejc
|
amelie, ja nevem nisva bla na isti valovni, prov sto let narazen, zdej spet mal krvavim... na zadnje, ko me je pregledala ginekolosko me ni tolk bolelo in niti nisem krvavela... tako, da upam, d ani kaj drugega vzrok... ma sej je normalno da se krvavi baje... no, jst sem se cist zaprta, za dolzino maternicnega vratu mi niso nic rekli, tako, da sklepam, da je se dolgo do takrat, ko bom rodila... drzim pesti zate, da rodis pred naslednjim ctgjem in bo slo vse fajn skozi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 17:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hoj Se spet malo javljam. Prazniki so stekli, najedla sem se kot še nikoli. Popadkov začuda sploh ni blo. So kr poniknili. Sam medenične kosti so me bolele ko in tamala me je tiščala dol. Do dneva D me loči le še 9 dni. (Amelie, kr maš danes rok ti držim pesti da se začne dogajat in mali žabonček končno prijoka na svet - pa vsem ostalim tudi, se razume) Kr se mi je zdelo da si privoščim malo razvajanja, sem se odločila za vročo kopel (sploh nisem ciljala na sprožitev česarkoli) zdaj me je pa začelo spet matrat. Komaj sem se navadla bit brez popadkov zdaj so pa nazaj. No, upam da počasi bo in me bo mučlo še 2 tedna ali več. Čestitke novim mamicam Vse, ki vas muči, vam želim čimprejšnjo podkrepitev in odpiranje To bo za zdaj od mene vse.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 18:48:02
|
|
|
|
babyloverka
|
pozdrav še od mene najprej pojasnilo glede tortic, ko sem prišla do mb sem ugotovila da sem telefon pozabila v službi, ker sem hodla še nekaj podpisovat. še dobro da sem imela kolegico zraven ker drugače bi se menda kar zjokala. najprej sem se ustrašla da sem ga zgubla pol pa sem ugotovila da je na varnem v službi. samo nisem vas mogla kontaktirat. očitno mi res ni usojeno se dobit z vami je pa se zgodila ena dobra stvar, dobila sem namreč slikice bom naredila album pa si jih lahko pogledate. aprilčica upam da kmalu neha srbet. natasa35 zate pa upam da ta teden dobiš vozek. pri nas se nič ne dogaja, edino povečan beli tok pa mali je svoje brca spremenil v konkretne premike ki iz mojega okroglega trebuha delajo čudne oblike spim katastrofalno, kislina mi nabija sto na uro.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 18:52:38
|
|
|
|
majas
|
Pozdravljene... Danes sem bila pa jaz taaak pridna... stanovanje se sveti, da mi je škoda sploh biti notri da ne bom kaj umazala Malo prej pa sve šle še z Kajo na en dolg sprehod, ona s kolesom jaz pa peš. Zdaj bi pa res že lahko šla ko sem se tak lepo razmigala, doma pa vse čisto. ... pa še nič Mali se vsake toliko malo pretegne in to je to. samo spančka. Bomo videli kak bo ko bo prišel ven. Jutri imam CTG. Pa tak vem da bo spet ravna črta Nazadnje ga bom res čez rok nosila, ko so mi vsi govorili da bo prej. Danes pa res komaj čakam da se poknem na kavč. Štajerke - ste bile na tortico? Danes se vam spet nisem mogla pridružit, ker sem imela avto pri mehaniku. Mi zadnje bremze niso prijele in me v soboto niso spustili čez tehničnega. Spet so šli everčki. Tak bi tiramisu pekla... ima kateri doooober in enostavne recept??? Tak da je veliko tiste kreme?? Spet bi sladko jedla no
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 19:04:59
|
|
|
|
tintin
|
Nejanejc...ja to je Gregorač in tudi jaz imam z njim prav iz prve amnie (v prvi nosečnosti) slabe izkušnje/spomine. ..Če imaš amnio v četrtek potem bi znala bit ženska, dr. Kastrati...vsaj v moji prvi nosečnosti je ona ob četrtkih delala amnioskopije in je bila ok. Skoraj ziher ne bo gregorač, ker amnie dela še dr. Rantova (moja G), Kastratijeva, dr. Reljič in pa Gregorač.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 19:07:07
|
|
|
|
tintin
|
aja, Nejanejc, če si še čisto zaprta ti tako ne morejo naredit amnie, ker moraš biti vsaj minimalno odprta, da ti jo lahko.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 20:26:50
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla da se še jaz malo pohvalim jaz pa sem danes malega Alekseia od dacy cartala, kaki cukerček je mali sem se čist raznežla poleg pa so mi všle. Pol pa ga tak cartam pa začne naš , ki je še vedno na toplem tak brcat da je mali Aleksei očke gor odprl, očitno ga je čutil Dacy še enkrat maš zlatega fanta
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 20:39:00
|
|
|
|
nejanejc
|
tintin, hvala za info. Sem brala potem, da se amnio dela, ce si malo odprta že, jst pa nisem... Tako, d ami ni nic jasno. Bom v cetrtek prav vprasala. lep vecer vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 20:40:02
|
|
|
|
ela24
|
Pozdravljene! Mene pa danes kar mučijo ti lažni popadki in otrdevanje. Se mi zdi, da dosti bolj kot prej. Čeprav dvomim, da bo kaj iz tega, ker še niso tisti ta hudi. Zanima me mnenje, kaj menite o tem, kako do porodnišnice če vam odteče voda? Jaz sm bla ziher, da me moj pelje, pa naj bo zaradi popadkov ali če mi odteče voda. Čeprav pravijo, da će ti voda bi naj šel z rešilcem. Danes pa je moj govoril z enim reševalcem in je rekel, da če ti odteče voda je urgentne narave (niti ne rabiš napotnice - ker jaz je nisem dobila), in moraš z rešilcem. Zdaj pa res ne vem... Bilo bi mi čudno in neprijetno če bi morala z rešilcem, spet pa si ne želim, da bi karkoli tvegala, da bi šlo narobe z Kako boste ravnale ve? Imam pa cca. pol ure do porodnišnice. Malena 89, jaz pa sm že mislila, da si nam pobegnila rodit, ko se en čas nisi javila. Upam, da te ne bo preveč mučilo! Majas, ti si pa pridna. Vidim, da imaš jutri ctg. Jaz ga imam komaj v petek. Tako, da se jutri najbrž ne vidiva. Upam, da ne bova kaj čez rok tolkle, in da se naslednjič že vidiva na sončku z vozički. Če ne ki v porodni sobi Wannabemommy, a si slučajno uspela dobit tiste tabletke? A ti pa hodiš kar k Dacy trenirat Se znajdeš, ko si že tako želimo cartanja, ti kar malo švercaš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 20:57:47
|
|
|
|
majas
|
Ela24 ja danes pa sem res bila.. dolgo nisem imela toliko energije kot danes. Ne bom se pa branila da se srečave v porodni ali pa v sobi... Najlepše pa ko se bomo že z vozički sprehajale.. Joj komaj čakam. Sem pa naredila tiramisu, sem šla kar v trgovino pa tisti instant kupla za tiramisuje, pa je baje fino. Bomo vidli, se še hladi wannabemoomy-sem ti kar malo fouš da si že cartala Lepo spančkajte
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 21:05:41
|
|
|
|
ela24
|
Majas, ti packa nam pa lušte delaš s tiramisujem Dober tek, ti želim! Če se bo katera v sosednji porodni sobi poleg tebe drla ko zver, veš da sm to jaz Saj, zdaj se hecam, pol bo še res ki tak Ja, tudi jaz komaj čakam na vozičkanje po sončku Bom ti na zs poslala telefonsko, sm že zadnjič mislila, da si morava izmenjat pa sm pozabila. Tako, da boš javila, kdaj priveka vaše dete na svet Pa fajn reši jutri!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 21:09:31
|
|
|
|
majas
|
ela24 - saj res, si bom takoj shranila tel. pa ti še mojo pošljem. Lahko pa prideš jutri na kavicu in tiramisu še sama nevem če mi je sploh ratal Škoda da tudi ti nimaš jutri CTGja, bi mi pasalo spet malo čveka, čeprav sem zadnjič celo bila hitro na vrsti
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 21:15:39
|
|
|
|
babyloverka
|
punce kje je pa cojka? se mi zdi da je že kakšna dva dni nisem zasledila. seznamček sem gledala in country ima jutri cr, upam na najboljše in ninchy je včeraj govorila da slabo čuti otroka danes pa je ni bilo, ne?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 21:25:48
|
|
|
|
ela24
|
Majas, hvala za povabilo Sm pa malo že zdaj v krizi ta tedn ne upam več sama za volan... Še je le tri dni do roka in si mislim, naj pa me kje v avtu zagrabi Ti se le nasladkaj. Bom pa se ziher odzvala enkrat povabilu. Mogoče še bo priložnost, če najini ne bodo hotli ven A ti še boš kar sama vozila? Zdaj pa je že tako, da se vsak dan, ko se katera ne javi, sprašujemo ali je že šla rodit Cojka je zdaj nabavila avto, pa dirka naokrog
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 21:33:57
|
|
|
|
majas
|
JA Ela jutri bom še sama vozila ker nimam nobenega ZA tiramisu pa velja... Bomo imele še celo poletje cajt pa ga nardim samo za te. Mogočo pa je cojkin res še samo na nov avto počakal, da se bo lahko v novem odpeljal domov iz P. Nič zdaj pa res grem. Lahko noč
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 22:13:25
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Ojla da se še jaz malo pohvalim jaz pa sem danes malega Alekseia od dacy cartala, kaki cukerček je mali sem se čist raznežla poleg pa so mi všle. Pol pa ga tak cartam pa začne naš , ki je še vedno na toplem tak brcat da je mali Aleksei očke gor odprl, očitno ga je čutil Dacy še enkrat maš zlatega fanta wannabemommy sej se malo pa bova obe imele zlata fanta ... smo pa prisli domov, pa smo ugotovili da smo se vsekali v uri in da je nase dete s hrano zamujalo ze celo uro , no pol se je fajn napapcal in je blo vse dobro
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 22:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj bejbe Naša Cojka je na maturantskem plesu, je pa dobila novo sporočilo , vendar je problem, ker se pod sporočilo nova mamica ni podpisala, misli pa, da je rodila naša Flora. Sporoča pa nam: Danes ob 13.20 se je s carskim rezom rodila Urška dolga 54,5cm in težka 4060g. Ciril je tako danes postal veliki bratec. ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 23:28:18
|
|
|
|
katy83
|
ja, to je naša Flora. Ona že ima sina Cirila. Flora, iskrene čestitke ob rojstvu Urške. Tebi želim čimprejšnje okrevanje, Urški pa lepo, brezskrbno otroštvu. No, pa čestitke tudi atiju, pa Cirilu za naziv starejši bratec.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 6.4.2010 23:28:53
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? Jaz sem gledala film mamma mia,po dolgem času sem si ogledala kakšen film,v kinu sem bla pa nazadnje ko je bil un fil sex v mestu! Čestitke novopečeni mamici ob rojstvu hčerke! ela24 jaz če bo tako kot v prvo bom že v P ko mi bo voda odtekla,namreč jaz prvič nisem čakala da bi bili popadki na 5 minut kot govorijo ker nikoli ne veš kdaj ti bo voda odtekla,vse pa napotnico za rešilca ne dobijo! Meni je najprej čep šel potem smo pa takoj šli in mi je pred bolnico voda odtekla!Imam pa do porodnišnice cirka 15 minut če ni gužve na cesti in če je to enkrat ponoči! Tako da tokrat bom isto ravnala če bo seveda tako kot prvič in mi ne bo voda že doma odtekla! Punce lepo spančkajte! Nočka!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 0:55:48
|
|
|
|
Getreal
|
Flora čestitke za malo Urško!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 6:47:12
|
|
|
|
tintin
|
Flora čestitke!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 8:08:10
|
|
|
|
nincy29
|
jej končno še en aprilček!!čestitke!! mene moj bejbi mal heca zadnje dni.od učiri zjutro se ni nič premikal .pa pol jaz že v skrbi padem da je kaj narobe ker je prej tak živahn bil.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 8:13:11
|
|
|
|
babyloverka
|
dobro jutro sonček je in naspala sem se upam da ve tudi. sem se zdaj spomnila da še na wc nisem hodla. čestitke flori didi5 kdaj greva na kavico? natasa35 si še med nami? amelie, mamika25 karte za rim že štemplane? morem se pohvalit da sem včeraj kupila malemu jaknico. sem namreč čisto pozabla da bi blo menda fajn imet kako jaknico, sploh zdaj ko je prehodno vreme. in ene čevlje sem mu kupla, ene je dobil, eni pa pridejo še danes po pošti, komaj čakam da jih vidim nič grem se zdaj zrihtam pa poravnat dolgove na banko kaj čmo, tudi to se more.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 8:53:57
|
|
|
|
majas
|
Dobro jutro! Ja sonček je, sem že pila kavico zunaj na sončku, zdaj pojedla čokolešnik in sem zadovoljna kot malo dete Grem likat, potem pa pičim na CTG. Javim kako in kaj, čeprav se nebi branila da me kar obdržijo in grem rodit. Joj vse mi že gre naživce no,,, to čakanje pa bolj. Verjetno bo takrat ko si bom rekla-ah ko bo bo in se ne bom več obremenjevala s tem. Najhuje pa mi je , da kamorkoli pridem : "Ja kaaaj še nisi šla" ?? JA neeeeeee!!!! Uf. Saj bo,,, hormoni, saj vem Izkoristite lep dan
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 7.4.2010 8:55:35
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka amelie, mamika25 karte za rim že štemplane? eh, očitno grem jaz s kolesom ... jaz sem tudi danes fuuuuuul dobro spala, zbudila sem se samo, ko je moj moral it na WC sredi noči. kako mi je bilo to smešno ela, jaz sem tudi v petek v porodnišnici, imam pregled in ctg. mogoče se kaj vidiva. naročena sem pa ob 11h. madona, nekaj me je začelo črvičit in matrat po črevesju in spodnjem delu trebuha. sem šla kar ležat. mogoče pa bo kaj ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!