katy83
|
hej bejbe! javljam se na dolžnosti. Sem že včeraj full post napisala, pa mi je kr nekaj ven vrglo, pa se mi ni več dalo. Vse tiste, ki ste nam mamicam fauš oz. ste še vedno 2v1, verjemite mi, da bo hitro nastopil tudi vaš čas in boste cartale. Verjamem, da to čakanje kar malo v depresijo spravlja. Jaz sem se tega izognila, ker nas je presenetilo. Aglaia, Aprilčica - verjemita, da bosta tudi vi2 rodili, pa ne junija, bo kr aprila. Mimogrede, tudi meni ni nič kazalo na to, da bom rodila (otrdevanje, pritisk navzdol in kaj jaz vem kaj še), evo pa poglejte, potem pa kar naenkrat in čez 4 dni sem rodila. Monlo - čestitke za Tilna. Moja sošolka je tudi zdaj rodila, pa ima Tilna. aha, da še malo povem kako smo mi. Timotej je zelo priden, čez dan itak, ponoči ima sicer neke fore, pa sva kar dolgo budna, ampak je za zdržat. Bradavice me od dojenja že kar pošteno bolijo, tako da sem zdaj že 2x prešvinglala pa sem mu dala Bebe mleko, ampak večinoma še vedno pridno dojimo. Ima pa zadnja 2 dni krče tak da se mi revež kar smili. Gre moja mama ta teden v Avstrijo po kapljice, ki jih je Wannabemommy priporočala. no, babike lepo se imejte, malo še zdržite, pa boste vse cartale. lp, Katy
|