|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
8.4.2010 0:59:44   
Maratonka
kot prvo, Mariposy in Flora, čestitke in vse dobro!!! user posted image

meni se zdi, da imam popadke juhuuu user posted image že cel dan, od 7h zjutraj mi otrdeva trebuh, popoldne se je začela rahla bolečina - podobna kot pri menstruaciji, ampak veliiiiko šibkejša (imela sem res zelo boleče M), zdaj se pa kar stopnjuje, čeprav sem šla v posteljo poskusit zaspat, torej sem konkretno počivala, pa ni nehalo. in trenutno so na 7 ali 8 minut redno že ceč kot uro, tako da nekaj očitno se dogaja. samo bomo še videli, če kaj resnega user posted image
no, upam da bojo vztrajali toliko da še danes spravimo na svet naše user posted image  in končno vidimo ali je naš razgrajač moder ali roza user posted image  če pa še ne, pa tudi prav. me še ne boli toliko, da bi bila jezna, če danes še ne bi bilo nič user posted image
še pol ure počakam, če ne bo nič novega, pa zbudim user posted image , da se zapeljemo.

IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Mene pa danes tako muči otrdevanje trebuhauser posted image Mi je že na 15 in 10min redno otrdeval. A se to smatra kot popadki? sicer je zelo neprijetno in se potem bolečina malo tudi v križ preseli, ampak niso pa še to tisti pravi boleči popadki. Tako, da ne vem...
Meni je ginekologinja rekla, da če se bo stopnjevalo naj se grem pokazat, pa ne vem na kako pogosto morajo bit, da bi se šla pokazatuser posted image Pa hecno mi je, da bi šla v porodnišnico, ker mi otrdeva trebuh, saj mi bi verjetno rekli, da ko bodo pravi popadki bom že vedela.

Tak pa sm malo zmedena, ker ponekod piše, da če otrdi več kot 10x dnevno da moraš k zdravniku, meni pa je danes konkretno več kot to, tak da nimam pojma...
Kakšni nasvet izkušenih nosečk?
Dojenčka pa čutim, zdaj se ravno revčku kolcauser posted image

ela24, hvala za ta post, me je ful potolažil, ko sem videla, da je na svetu še ena z isto težavo user posted image  - cel dan nisem vedela, kaj naj si mislim. pač ne boli dovolj, da bi vzela zares. ampak se pa stopnjuje, tako da očitno bo nekaj na tem. kmalu se mi bo še kolcalo za tem malim otrdevanjemuser posted image  kako je s teboj, se je nehalo, si se šla pokazat?

no, ker ponavadi ne pišem ravno veliko (berem pa pridno in zavidam debate o torticah user posted image ), ne bi bilo fer, da vam pa danes naložim goro dela z branjem user posted image

lepo se imejte in držite pesti zame!!user posted image

Master your fears and believe in your powers!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
8.4.2010 1:50:39   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

nataša kako to pa da ne likaš tut če maš sušilca??user posted image

A lahko jaz odgovorim user posted image ?

Ker če tople cunje zložiš, se lepo zravnajo in niso preveč zmečkane. In tudi čisto preveč dela je likat cunje za toliko oseb v gospodinjstvu user posted image . Jaz likam samo srajce in bluze in če se kaj res preveč presuši in je potem preveč zmečkano.

Maratonka in ela, držim pesti za vaju, da čim prej rodita user posted image .

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
8.4.2010 7:29:36   
ela24

IZVIRNO SPOROČILO: Maratonka

kot prvo, Mariposy in Flora, čestitke in vse dobro!!! user posted image

meni se zdi, da imam popadke juhuuu user posted image že cel dan, od 7h zjutraj mi otrdeva trebuh, popoldne se je začela rahla bolečina - podobna kot pri menstruaciji, ampak veliiiiko šibkejša (imela sem res zelo boleče M), zdaj se pa kar stopnjuje, čeprav sem šla v posteljo poskusit zaspat, torej sem konkretno počivala, pa ni nehalo. in trenutno so na 7 ali 8 minut redno že ceč kot uro, tako da nekaj očitno se dogaja. samo bomo še videli, če kaj resnega user posted image
no, upam da bojo vztrajali toliko da še danes spravimo na svet naše user posted image  in končno vidimo ali je naš razgrajač moder ali roza user posted image  če pa še ne, pa tudi prav. me še ne boli toliko, da bi bila jezna, če danes še ne bi bilo nič user posted image
še pol ure počakam, če ne bo nič novega, pa zbudim user posted image , da se zapeljemo.

IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Mene pa danes tako muči otrdevanje trebuhauser posted image Mi je že na 15 in 10min redno otrdeval. A se to smatra kot popadki? sicer je zelo neprijetno in se potem bolečina malo tudi v križ preseli, ampak niso pa še to tisti pravi boleči popadki. Tako, da ne vem...
Meni je ginekologinja rekla, da če se bo stopnjevalo naj se grem pokazat, pa ne vem na kako pogosto morajo bit, da bi se šla pokazatuser posted image Pa hecno mi je, da bi šla v porodnišnico, ker mi otrdeva trebuh, saj mi bi verjetno rekli, da ko bodo pravi popadki bom že vedela.

Tak pa sm malo zmedena, ker ponekod piše, da če otrdi več kot 10x dnevno da moraš k zdravniku, meni pa je danes konkretno več kot to, tak da nimam pojma...
Kakšni nasvet izkušenih nosečk?
Dojenčka pa čutim, zdaj se ravno revčku kolcauser posted image

ela24, hvala za ta post, me je ful potolažil, ko sem videla, da je na svetu še ena z isto težavo user posted image  - cel dan nisem vedela, kaj naj si mislim. pač ne boli dovolj, da bi vzela zares. ampak se pa stopnjuje, tako da očitno bo nekaj na tem. kmalu se mi bo še kolcalo za tem malim otrdevanjemuser posted image  kako je s teboj, se je nehalo, si se šla pokazat?

no, ker ponavadi ne pišem ravno veliko (berem pa pridno in zavidam debate o torticah user posted image ), ne bi bilo fer, da vam pa danes naložim goro dela z branjem user posted image

lepo se imejte in držite pesti zame!!user posted image

Jutro!

Maratonka upam, da si ti že rešena ker jaz sm še kar tuuser posted image Ponoči sm brez nekih težav spala, kljub občasnemu otrdevanju.
Ma jaz tudi ne vem kaj naj si mislim, ker pravijo, da prave popadke prepoznaš na 100m, ampak verjetno je tudi otrdevanje znak nečesauser posted image Kaj pa vem. Bomo videli kaj bo danes. Moj me skoz sprašuje če gremo rodit, da bi ga kar počlauser posted image Ja, kaj pa jaz vem...?

Bom si danes malo merila, da vidim na koliko minut točno je to. A mislite, da je to za user posted image stresno? Malo me skrbi, da še ne bi prej pokakal kaj predn je trebbauser posted image

Ah že zjutraj vas morim. Pa kaže, da bo spet lepi sončekuser posted image

(odgovor članu Maratonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
8.4.2010 7:51:47   
mamika25
Jutro!

Bi sam rada povedala, da jaz bom verjetno noseča do poletja. user posted image

Tiste bolečine včeraj so kr poniknile, sem prav user posted image , preležala sem cel dan, parkrat mogla prav predihat, spala sem pa ko ubita, niti lulat nisem hodila in zdaj sem spet kot rožica. Kaj se mi to dogaja? Se pravi jutri spet v po., ctg in cel obred, kkšen boleč pregled, za vikend mi bojo pol sprožli so rekli, če ne bo samo od sebe... Sem pa 1 teden čez rok in NIČ se spet ne dogaja, kljub tistim 3cm user posted image . A je to možno? Pri tamali sem preživela že kristusove muke da sem prišla do 3cm. Z umetnimi popadki... Zdaj pa... user posted image  
Da povem, da sem že malo nervozna, da tole čakanje ubija...user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
8.4.2010 8:00:32   
Anonimen
Maratonka, Ela in Mamika: držim pesti za vas!!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa za vse ostale, ki čakate tudiuser posted image

Meni se je danes sanjalo, da sem rodilauser posted image Seveda znakov še vedno nimam nobenih.

Šibam proti Mb počasi, si moram nujno zrihtat novo študentsko in potrdila o šolanju.

Lp

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:22:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
8.4.2010 8:25:39   
NATAŠA35
nincy jaz imam tak sušilec, ki ima tudi program za lažje likanje in tako večina oblačil ni sploh zmečkana, pa lahko samo zložim v omare...likm mogoče kake bluze in strajce, pa nove stvari za user posted image predvsem iz ikee, ker ni tudi sušilec pomagal user posted image

jaz mam ob 10-ih pregled, pa bomo videli kako pa kaj, ali bomo naše tede danes dobili v roke, čeprav me je kar strahuser posted image , pa ne vem zakajuser posted image user posted image ...ponoči me je dajala zgaga in kislina kot 100user posted image user posted image ...nisem vedela, kaj naj naredimuser posted image user posted image

otrdevanje trebuha pomeni, da se počasi telo pripravlja in je znak popadkov, tako da če je večkrat na dan več kot 3x, je znak, da se je počasi le začelo...

mamika ti še vedno nisi šla al kaj.. jaz sem pred enim tednom bila odprta 3cm, pa sem mislila, da bo šlo kaj hitreje in vsi čakajo, pa se nič ne dogajauser posted image bom zvedela danes, če se kaj dogaja

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
8.4.2010 8:42:56   
memole
Eno lepo sončno jutro vsem!

Tiste ki vas matra upam da boste kmalu cartale!

Jaz sem to noč spala bolje,zbudila sem se ko je prišla Lara in šla na wc potem pa zaspala nazaj dokler ni šel moj v službo in potem sem spet zaspala nazaj dokler ni bla ura za peljat Laro v vrtec!

Larine bunde sem namočla da jih operem in pospravim sicer eno še ne bom ker je bolj tanka in bo vrjetno še prav prišla!
Bomo imeli burjo pa jo je treba izkoristit!user posted image

Zdej grem pa nekaj v usta dat!

Ve pa hitr v porodno da dobimo še kakšnega aprilčka ali aprilčico!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
8.4.2010 8:51:24   
majas
Dobro jutro...

Ela24 - ctg je bil včeraj spet tak slab, so me poslali dol na kavo pa sem mogla ponoviti, potem pa je ta moj zdravnik rekel da je kava res pomagala da je začel migat ampak da mu ne morem zato kave skos dajat... tak da...................

Jaz sem čisto na trnih... jutri...... jutri .... popoldan..... grem v P... vstavili mi bodo gel in če bo vse po sreči bomo jutri že cartali našega velikana...
Jaz komaj dojemam.. govorim si..ja jutri grem rodit! Ne morem verjeti, cela sem na trnih... nevem kak bom preživela še ta en dan user posted image   sem pa vesela čeprav me je vsako minuto bolj strah... hkrati pa sem vesela, ker res cele noči ne spim in me že vse boli...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
8.4.2010 9:05:19   
babyloverka
hej user posted image  in mamice aprilčice

za mano je obupna noč, od tega da sem zaspala v solzah, ki jih moj ali ni vedel zanje ali pa jih je ignoriral user posted image  potem smo pa imeli sred noči še lažni alarm z bolečinami tam spodaj. in zbudila sem se vsa zabuhla in tečna, nikoli si nisem mislila da se bom zadnji mesec nosečnosti morala ubadat še z lubijem in njegovim obnašanjem. sem žalostna ampak se trudim bit čimbolj optimistična zaradi tamalega. no ne bom več morila s tem.

upam da se vam popadki ojačajo in da vam rata da že danes dobite bejbije v roke user posted image  
in majas, oh kako bi bila na tvojem mestu vsaj tam ko veš da boš jutri že cartala malega bejbija user posted image

natasa35 vidim da je res veliko povpraševanje po teh vozekih, mojemu so po tistem ko sem naročila dvignili ceno za 20 evrov. morem ti pa povedat da sem onidan v mb vidla takega zelenega kot mislim da si ti naročila in itak da mi je bil ful všeč

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
8.4.2010 9:07:35   
agha
Dobro jutro vsem!!!

Mariopsy -
user posted image user posted image user posted image čestitke in vse najlepše!

majas - Držim pesti zate in upam, da bo šlo vse tako kot si ti želiš!!! user posted image user posted image user posted image

Maratonka, ela in mamika - upam, da bosta čim prej imele svoje user posted image v rokah! user posted image

Nejanejc - upam, da je šlo tokrat na amnioskopiji "lepše" kot zadnjič!!

Meni pa se je ponoči odluščil čep.user posted image Sem bila čisto presenečena koliko je te sluzi!!! Mogoče so celo včeraj z amnioskopijo malo pomagali k temu. Zdaj lahko samo upam, da se bo kmalu začelo čisto zares in da ne bo treba čakati še ne vem koliko dni ali celo teden ali več...

Grem dat prati posteljnino in pospravit malo po stanovanju!!!

Uživajte v tem krasnem vremenu!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
8.4.2010 9:10:55   
nikkybo
Majas ful dobro...še malo pa bo vsega konec in boš cartala...

Meni je pa včeraj gin rekla da še vedno nič ne kaže da bi v kratkem kam šli!

Vsako jutro prvo preberem forumček Rodili smo. Madonca tele marčevke še kar rojevajo, upam da ne bomo mi potegnile tok v maj! Jaz hočem bit do konc aprila fertik!!user posted image Zdaj je naš čas!

Čestitke pa zopet vsem novopečenim mamicam in vso srečo tistim ko bodo to prav kmalu postale in čim manj težav tistim ki jih imajo...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
8.4.2010 9:17:27   
nejanejc
hejla, dobro jutro :)

jst sem iz amnio nazaj... danes jo je pa naredu... pa me ni "mrcvaru" prej veliko... nic ni reku,da sem kaj odprta... sam, ko je plodovnico vidu, je reku, da z rokom neki ne štima.... uh, pa ze tako so ga prestavli za 11 dni.... sam glede na velikost je blo dete vedno na ta termin v normali... bomo vidli.... tropical: NP 12.4.2010

agha, uuuuuuuuuuuuuu torej me bos prehitela :) sem vesela zate :) Jst sem samo krvavela po torkovem srecanju, danes pa vidim, da sem zjutraj bla spet brez barve, pa me bo spet zacelo matrat.... je bil Gregorac spet, so si me pa zapomnili... sej sta bla oba prijazna, ne morem rect res... drzim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša, jst mam tud susilca, ki mi zlo pomaga pr likanju.... pa nimam take velike familije.. No, upam,da pride vozek cim prej

mamika, te razumem... meni je tud napovedal, da bom zlo cez rok danes.... ma naj se ne sekiram, potem ze je vse ok s plodovnico.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maratonka, majas, ela.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka
, fajn opravi.... jst sem mela ta teden dva pregleda, kako je cudno sele v drugo porodnisnico jit :)

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 8.4.2010 9:18:30 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
8.4.2010 9:19:29   
tintin
Helo punce,
no jaz si pa še ne želim rodit, vsaj ne tako prehlajena kot sem trenutno...sem brez glasu, čisto zabasan nos in grlo....katastrofa...:S

Agha - ja čep je noro veliko sluzi, žal pri meni prvič ni pomenil poroda..mi je šel kar 5 dni pred sprožitvijouser posted image Upam, da bo pri tebi drugače...user posted image

Mariposy - čestitke...

Vsem, ki nestrpno čakate user posted image : Good luck.

Jaz sem včeraj začela pit malinov čaj! no, pa da vidimo to čudo...user posted image

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
8.4.2010 9:19:41   
nejanejc
babyloverkauser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo, vse bo lepo se izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
8.4.2010 9:20:34   
Anonimen
majas ful dobr. Čeprav si sploh ne predstavljam kakšen je občutek, ko točno veš kateri dan boš cartal. Si verjetno bolj živčen, kot pa če pride spontano in greš v P.

babyloverka tipi so ena čudna bitja na trenutke. Znajo bit ful sladki, znajo bit pa tud taki, da bi jih kar zadavil. Sploh se pa ne zavedajo, da smo ženske v nosečnosti še bolj občutljive. Upam, da si ok in da se ne sekiraš preveč. Sej veš, vse gre pol na bejbija.

(odgovor članu nikkybo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
8.4.2010 9:20:47   
amelie
Dobro jutro!!

Evo, tu še ena s konstantnim otrdevanjem user posted image Samo meni se to dogaja zdaj že nekaj mesecev redno, kakšen dan bolj, kakšen manj, tako da sploh ne jemljem tega resno. Včeraj zvečer smo po nekaj urah nerednega otrdevanja prišli že na redno na 6 minut, potem pa - kot bi odrezal, konec vsega. Sem mislila gledat Lost, da bi lahko še malo sproti gledala na uro, pa sem zakomirala že pred uvodno špico ... Se pa bolečina nič ne stopnjuje, tako da mislim, da se to samo moja maternica malo kratkočasi. user posted image Fajn, kar vzemi si čas, draga maternica, sem itak samo dva dni po roku in z gigantskim otrokom user posted image user posted image Aja, pa vsak dan z novo strijo ... Kriza. Se tolažim z izjavo Aprilčice10, da je to tetovaža vsake mamice.

Majas, jaz srčno upam, da me čaka enaka usoda kot tebe in da bodo jutri na pregledu končno skapirali, da je čas za rodit. Potem pa vikend preživiva notri - to bi mi bilo super! Imaš pa ravno obratne težave kot jaz - jaz sem kavo nehala pit, da bi se dete umirilo, pa nič ne pomaga. In nikoli mi ne uspe enega dobrega ctg-ja naredit. Bova videli, kateri bo bolj živahen, ko bosta zunaj user posted image

Likanje/sušilec: to sem že dostikrat slišala, da perila iz sušilca ni treba likat. Ampak moj sušilec nič ne ve o tem, ker perilo očitno še sproti prežvekuje user posted image Čeprav zdaj, ko je lepo vreme, perilo kar obesim na zrak, pa potem samo za 15 minut skoraj suho skozi sušilec spustim - da mi pobere dlake in mucke z oblačil.

Moški: imam prekleto srečo, da je od mojega hobi tudi meni ful pri srcu (agility in frizbi s psi) in zato nimam težav, tudi če vse večere preživi na treningih. Navadno hodim tudi sama z njim, da s starejšo psico kaj počnem, ker je že slepa in ne more kaj dosti več doseči v športih. Ker ima moj skoz čebelice v riti in ne more bit mirno doma, bi verjetno bila kar dosti sama, če bi se odločil za kakšno drugo reč. Pa tud sklepanje kompromisov ni glih njegova močna točka, tako da bi se mi verjetno mešalo, ker bi vedno hobi bil na prvem mestu, no, vsaj navidezno. No, saj ta njegova odločnost, zavzetost je konec koncev tudi ena od stvari, zakaj me je tako očaral na začetku. Vem, da ga tudi precej panika grabi, da potem ne bo imel časa za te stvari, ampak bova že tako naredila, da bo šlo. Ker če ne pokuri te svoje energije, je pa tečen. user posted image Ko bi se vsaj še on toliko trudil, da jaz ne bi rabla bit tečna ... user posted image

Aja, čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
8.4.2010 9:20:49   
nejanejc
tintin, a nic prehlad ni boljse :( No, upajmo, da bo caj boljsi :)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
8.4.2010 9:22:47   
tintin
nejanejc: no, fino da si preživela! Po drugi strani kokrkol je smotana ta amnio, pa vseeno vsaj spremljajo stanje otročka. Najbrž imaš še čisto bistro plodovnico, če bi bilo kaj narobe (fejst mlečna ali pa zelena) bi te že poslal rodit.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
8.4.2010 9:24:58   
nejanejc
tintin, ja ja sem sla skozi... nevem kaj sem drugace nardila kot zadnjic... ma sej nima veze v bistvu...
sam me je presenetlo, da je reku,da je rok zgresen, ker je blo dete v "normali" glede na rok.... no, bo ze, ko bo prisel cas

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
8.4.2010 9:27:33   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

za mano je obupna noč, od tega da sem zaspala v solzah, ki jih moj ali ni vedel zanje ali pa jih je ignoriral user posted image  potem smo pa imeli sred noči še lažni alarm z bolečinami tam spodaj. in zbudila sem se vsa zabuhla in tečna, nikoli si nisem mislila da se bom zadnji mesec nosečnosti morala ubadat še z lubijem in njegovim obnašanjem. sem žalostna ampak se trudim bit čimbolj optimistična zaradi tamalega. no ne bom več morila s tem.

Kje je zdaj Nataša s tistim valjarjem, bom jaz tvojega malo po glavi user posted image user posted image Škoda, da nisi bolj blizu, bi te peljala zdaj na en sprehod na sonček, da bi pregnale skrbi. Meni to vedno pomaga.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
8.4.2010 9:27:46   
tintin
Hja, hecno glede roka...itak, da bo enkrat že!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
8.4.2010 9:29:19   
mamika25
Nejanejc si čez rok? Koliko? Tudi tebi želim da se čimprej rešiš user posted image
Nataša tile 3cm nič ne pomeni, sem prav zdajle mal čitala o tem... lahko bi bla celo nosečnost odprta ne vem koliko, pa nebi do zadnjega rodila. Tako da, tole s cm je mal tako-tako. Po 10 dneh v Postojni sprožijo porod. Povej mi, a je po tem vsaj malo lažje? Mislim, če si že odprt malo? Aja srečno na pregledu, javi....
Cojka, Agha hvala user posted image  za lepe želje.

Torej nekako pričakujem da do konec tedna oz. najkasneje v ponedeljek rodim. user posted image  Zdaj verjamem tistim, ki so rekle, da je bolje prej kakor kasneje. Meni so vsi kr neki govorli, da bo prej, da mam velik trebuh user posted image , da drugi otrok je prej, da... pa verjetno čakam že od sredine marca, pa se mi potem še bolj vleče.

Imamo pa danes tudi mi sonček... čakam pa cisterno, danes mi pripeljejo kurilno olje... smo kar naročili malo prej, da nas še kaj ne preseneti zdaj ko bo dojenček user posted image , kkšen snegec recimo. Upam, da neuser posted image .

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
8.4.2010 9:34:05   
nejanejc
mamika, ne jst nisem se tolko cez rok kot ti, komaj dva dni, tako, da se se ne sekiram... mi je pa reku danes ginekolog, da zna se trajat... no, mogoce pa ne... drzim pesti zate

nataša, srecno na pregledu

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
8.4.2010 9:42:11   
majas
babyloverka- hvala... pa še eno user posted image zate.. Malo smo občutljive, te pa popolnoma razumem kako se počutiš. Jaz sem tudi včeraj jokala, za brezeveze? Nevem, še sama... Moj je tak malo doma da se nimava časa kregat, včeraj pa mi je šlo vseee naživce ko je prišel domov. Generalno spucam, on pride za 8ur domov pa njegove cote ležijo vsee povsod.. mislim halooo kot da je tak težko pospraviti ali nesti v koš za perilo.. potem mu rečem da nama naj gre kavo (instant) nardit ker je to res zelo težko pa ni hotel, on pa ja ne kuha kave! Halo...
Bila sem res tak sitna da sem potem še samo jokala...  Tak da te razumem...
In jaz sem veliko prejokala tudi ko sem rodila prvega otroka... pa se potem vse pomiri.. in boš videla da bo boljše.. ne zadržuj v sebi ampak mu le povej, čeprav vem da je včasih težko spraviti besede iz sebe ko bi lahko! Če ne pa mu napiši, natipkaj.. meni je takrat vedno bilo lažje...

Sem pa res tako nervozna.. je res lažje ko te zagrabi in grem v P... kot pa veš KDAJ greš... Moj pride komaj v soboto domov, tak da grem sama v P. Pa mu rečem naj ga spravijo z enim kamionom prej domov... pa neve.. halo... saj pa ne grem na izlet, če grem rodit. Uf..

Amelie - bom vesela če bove skupaj. Bom držala jutri pesti za tebe!

Uh kak me živčki dajejo... sem rekla da grem likat, pa posteljico bom zdaj oblekla pa sploh nič ne morem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!