ela24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maratonka kot prvo, Mariposy in Flora, čestitke in vse dobro!!! meni se zdi, da imam popadke juhuuu že cel dan, od 7h zjutraj mi otrdeva trebuh, popoldne se je začela rahla bolečina - podobna kot pri menstruaciji, ampak veliiiiko šibkejša (imela sem res zelo boleče M), zdaj se pa kar stopnjuje, čeprav sem šla v posteljo poskusit zaspat, torej sem konkretno počivala, pa ni nehalo. in trenutno so na 7 ali 8 minut redno že ceč kot uro, tako da nekaj očitno se dogaja. samo bomo še videli, če kaj resnega no, upam da bojo vztrajali toliko da še danes spravimo na svet naše in končno vidimo ali je naš razgrajač moder ali roza če pa še ne, pa tudi prav. me še ne boli toliko, da bi bila jezna, če danes še ne bi bilo nič še pol ure počakam, če ne bo nič novega, pa zbudim , da se zapeljemo. IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Mene pa danes tako muči otrdevanje trebuha Mi je že na 15 in 10min redno otrdeval. A se to smatra kot popadki? sicer je zelo neprijetno in se potem bolečina malo tudi v križ preseli, ampak niso pa še to tisti pravi boleči popadki. Tako, da ne vem... Meni je ginekologinja rekla, da če se bo stopnjevalo naj se grem pokazat, pa ne vem na kako pogosto morajo bit, da bi se šla pokazat Pa hecno mi je, da bi šla v porodnišnico, ker mi otrdeva trebuh, saj mi bi verjetno rekli, da ko bodo pravi popadki bom že vedela. Tak pa sm malo zmedena, ker ponekod piše, da če otrdi več kot 10x dnevno da moraš k zdravniku, meni pa je danes konkretno več kot to, tak da nimam pojma... Kakšni nasvet izkušenih nosečk? Dojenčka pa čutim, zdaj se ravno revčku kolca ela24, hvala za ta post, me je ful potolažil, ko sem videla, da je na svetu še ena z isto težavo - cel dan nisem vedela, kaj naj si mislim. pač ne boli dovolj, da bi vzela zares. ampak se pa stopnjuje, tako da očitno bo nekaj na tem. kmalu se mi bo še kolcalo za tem malim otrdevanjem kako je s teboj, se je nehalo, si se šla pokazat? no, ker ponavadi ne pišem ravno veliko (berem pa pridno in zavidam debate o torticah ), ne bi bilo fer, da vam pa danes naložim goro dela z branjem lepo se imejte in držite pesti zame!! Jutro! Maratonka upam, da si ti že rešena ker jaz sm še kar tu Ponoči sm brez nekih težav spala, kljub občasnemu otrdevanju. Ma jaz tudi ne vem kaj naj si mislim, ker pravijo, da prave popadke prepoznaš na 100m, ampak verjetno je tudi otrdevanje znak nečesa Kaj pa vem. Bomo videli kaj bo danes. Moj me skoz sprašuje če gremo rodit, da bi ga kar počla Ja, kaj pa jaz vem...? Bom si danes malo merila, da vidim na koliko minut točno je to. A mislite, da je to za stresno? Malo me skrbi, da še ne bi prej pokakal kaj predn je trebba Ah že zjutraj vas morim. Pa kaže, da bo spet lepi sonček
|