Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
almera ta trgovina je vzporedno z halo v kateri je Muller, na desni strani, proti koloseju. Tam nekje kjer je vhod na sredini Mueller hale, no skoraj nasproti tega vhoda, matr sem zakomplicirala , bi bila prej fertik, če bi te tja odpeljala.
misliš Mano? Vsaj zdi se mi, da je nasproti Mullerja ...
Flower - saj imam pod nickom ticker za Bora in za nosečnost. Pa v drugo gre hitreje malčka naredit - še celo mi2 sva ga naredila v cca 8 mesecih od prve M po porodu (pri Boru je trajalo 2,5 let). Pa sem imela sedaj tudi M na 5-6t
punce a veste kaj je po televiziji? Goooooool, fuzbal kaj pa drugega, a veste kako izgleda obletnica pri 19 letih? Dragi dela do 20.30, ravno takrat se začne pa polfinalna tekma, še dobro da imam knjigo in teto na obisku
Saj te bo sigurno za vikend presenetil, samo ti še ne veš
Aha se bojim ja, samo da iz tega sigurno ne bo nič, edino sobotna jutranja kava, pa še to v spremstvu punc, tako da je to kava za pet minut.
Flower - saj imam pod nickom ticker za Bora in za nosečnost. Pa v drugo gre hitreje malčka naredit - še celo mi2 sva ga naredila v cca 8 mesecih od prve M po porodu (pri Boru je trajalo 2,5 let). Pa sem imela sedaj tudi M na 5-6t
ni čisto res
Opa, opa majuska dela tud na novem bejbiju, odlično, se veselimo s teboj
almera ta trgovina je vzporedno z halo v kateri je Muller, na desni strani, proti koloseju. Tam nekje kjer je vhod na sredini Mueller hale, no skoraj nasproti tega vhoda, matr sem zakomplicirala , bi bila prej fertik, če bi te tja odpeljala.
Ne ne, ne nasproti, vzporedno v smeri od tržnice proti Koloseju
Nanka: če še nisi šla spat, evo me tu - tel. linije so frej, dragi gleda isti program kot tvoj, vmes preklaplja na film in s epotem jezi, ker zamudi vse gole , jaz čakam na NCIS.
dobro, da vas grem kaj prebrat, da dobim odgovor zakaj pa mojega ni na Skypu
ni čisto res
iz lastnih izkušenj?....Držim pesti
jaz jih pa več poznam, ki so se v drugo bolj matrali (tisti, ki v prvo niso imeli kakšnih težav)
pol pa nimam pojma
zakomplicirano, a ni v tej hali Svet obutve?
pojma nimam ... očitno bom morala karto BTC-ja v roke vzet
ni čisto res
Opa, opa majuska dela tud na novem bejbiju, odlično, se veselimo s teboj
a razn mene pa umpe pa hruške sploh še katera ostane z edinčkom in ne željo po še enem?