|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 17:32:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
5.4.2010 17:52:45   
Inigo
user posted image

takle smo pa mi natrenirali stopnice. že kr gre... user posted image

malo je kratek posnetek... sm se prepozn spomnila, da bi ga snemala user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.4.2010 17:53:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.4.2010 17:54:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

umpa - on že na slošno ne je, če se vmes a čim ne zamoti user posted image
sladko tud ne mara, občasno je smoki ali tiste pombers medvedke. no, še to mu ne gre več.

prejle je pojedel skoraj pol porcije juhe (pribl. 1 deci) user posted image  to je res že kr presežek.
prejle je pojedel skoraj pol porcije juhe (pribl. 1 deci)  to je res že kr presežek.

opala! priden Matic! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.4.2010 18:53:35   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

prejle je pojedel skoraj pol porcije juhe (pribl. 1 deci) user posted image  to je res že kr presežek.

user posted image ... naj te potolažim, naš tudi danes ni bil kaj dosti navdušen nad hrano, pa saj tudi včeraj ne dosti, če dobro pomislim... jaz, če vidim, da je bolj tako tako s hrano, mu vedno juho ponudim, ker vem, da bo to zagotovo pojedel, če pa še tega ne, je pa zagotovo bolan...
... ga je pa prejšnji teden kar pobralo, tako, da smo zopet pod 11 kg (pri 85 cm)... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2004
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 19:25:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 19:40:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 19:49:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.4.2010 21:11:03   
Majuska
Lumpa, saj tudi naš še ne gre dosti po stopnicah ... sicer se zadnje čase celo nekaj trudi, ampak običajno rabi obe moji roki in se bolj afna kot kaj drugega user posted image

Kolk sem zaspana ... razmišljam o tem, da bi še kak dan ostala doma, da se mi stvari porihtajo, kot je treba. Taka namreč ne bom nikomur koristna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 21:11:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.4.2010 21:14:02   
metuljcek321
Hey, ladies!

rovarka happy b'day!

Happy mini anniversary, Luka! Si kaj praznoval z mami in atijem?

Brin, tko se dela, ekola. Ej, mene je pa včeraj skoraj kap, k sem našo vidla, kako se z desno roko drži zidu, zraven pa stopa po stopnicah navzgor - leva noga, desna na naslednjo stopnico in tako dalje. Kar zmraznilo me je - prej je šla vedno po vseh štirih. Ajme, res jih je treba pazit, te naše škratke.

bolančki,  pozdravte se!

flower, katastrofa od katastrofe, tale tvoj G - no comment, menjaj, uredi, pobrigaj se zase in za svoje potomce!

nanka, sam, da sta razrešila s tvojim, kar je blo za rešit.

rebeca, ti to resno, da sta zmazala vsak 2 kosa potice? VAAAAU. Naša je trenutno na taki hrani, kot jo je jedla pri 6 mesecih. Resno. OK, krompir (beri: pire) + zelenjavno juho z meskom obožuje, sicer pa Lino, frutki, jabolka, hruške, banane, jogurt, kruh & to je pretty much to. Sem kar znervirana, k tko čudno in malo je. Jo je treba motivirat 100/uro. Zdaj ji še en mal toleriram, k je v bolniški, ampak je muka, priznam. Auroraa, a je tvoj Matic že od začetka tak lahkokategornik?

3jemi, tudi meni se zdi, da je šla naša konkretno dol s kg tole angino. 1 teden nazaj je imela malček čez 12 kg, kako bo jutri, poročam. Avto vas je ubogal na Primorskem? I hope souser posted image

Almera, berem, da ste uživali & da bagri laufajo tko kot morajo - odlično.

glugluglu, kako je blo? Ste se imeli fajn?

Majuška & family, kakšno je vaše zdravstveno stanje? Ste OK?
velikonočni prazniki in uživancija v krogu bližnjihuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica; danes ponoči sem sanjal tvojo Anjo da se je igrala z našo Laro. Naša je gvorila samo po eno besedo tvoja bučka pa prav tako lepo pravilno slovensko in v celih stavkih, prav slišala sem jo,ne moreš verjamit user posted image user posted image user posted image

Hi, hi, prav simpatične sanje, ni kajuser posted image  user posted image  user posted image  Si ju kar predstavljam, frajlici.

Naša je sicer res skoraj kot raztrgan dohtar - danes, k smo bli pri tastu in tašči, kar nista mogla verjeti, kaj vse že čeblja. Pobira besede od vsepovsod, je treba kar malo pazit, kaj človek rečeuser posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image : ne ne ne, ne boš se zmazala z ZS-jem, malce razmisli. Je bila nekoč tvoja učiteljica, sedaj sta sodelavki. O, madona, je težka tale uganka, user posted image user posted image .

Uf, uf, kar nekaj jih je takih, k so me učile & še zdaj poučujejo.

Mi lahko namigneš, kaj me je učila? Razredna ali predmetna stopnja? Inicialke, maybe?

Tnx

Pa še vprašanje zate: izdan je bil slovar verskih religioznih izrazov v znakovnem jeziku, kjer sem navedena kot sodelavka. A se to kaj šteje za napredovanje, za tisto zadnje, kjer bi mi nad butico sijal sij. user posted image

Čestitke, čestitke za izdajo in sodelovanje - to pa ni kar tkouser posted image  user posted image  user posted image

Glede pik pa si moraš pogledat natančno pravilnik - ne vem, kako je, če si SODELAVKA ... vem, da za soavtorstvo knjige dobiš glede na delež prispevka (recimo: cela knjiga oz. učbenik = 10 točk, prispevala tretjino, dobila 3 točke ... razdeljene so bile 4 + 3 + 3). Koliko je pa vas? Upam, da ti kaj prinese, te točke po 3 so dragocene & iskane, I knowuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.4.2010 21:27:20   
neboglasnica
A samo mene zeza RR???

Metuljčica, ker ne morem citirat, ti samo namignem, da si še enkrat poglej tisto, kar sem ti napisala glede sodelavke, bo kmalu jasno. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

: ne ne ne, ne boš se zmazala z ZS-jem, malce razmisli. Je bila nekoč tvoja učiteljica, sedaj sta sodelavki. O, Madona, je težka tale uganka, .

Ok, citiranje je sedaj šlo. Uf...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.4.2010 21:28:16   
metuljcek321
podaljšan vikend je vplival na našo frajlo as well. Toliko se je dogajalo, ful je pomagala pri opravilih - pospravljanje, brisanje prahu, zlaganje perila v stroj (na pralni stroj je nora - non-stop ga hodi gledat & ponavlja: "St'oj pe'e pe'ilo" Zakaj, Anja? "Da bo 'isto" - čisto itd. itn.), pometanje v njenem slogu, s svojim mini valjarčkom, ki ji ga je naredil dedi, je valjala testo za potičko - orehova, rozinova, pehtranka, you name ituser posted image , igranje, obiski, žuriranje tu in tam - ni, da ni ....... In potem še ... no, lepo počasi ...

Se danes peljemo k tastu in tašči, vozimo čez vasice blizu Iga in ob cesti ful kupov odpadkov za kosovni odvoz. Pičimo mimo enega, nasproti pa pripelje traktor (takooooouser posted image ) s prikolico, gor pa ful robe za stran, med drugim tudi plastičen avto za tamaučke.

To make a long story short: mala miss ima perfectly fine avto na baterijo - akumulator - z lučkami, hupo, radiem z ****-signali, žmigavci, gasom & bremzo - ni, da ni. Možek ga je sfriziral, kar se elektrike in povezav tiče, jaz sem ga spolirala, mala je pa skoraj ponorela od navdušenja ... v avtu je kar naprej govorila: "Avtobuj, avtobuj" -- zaradi velikosti je mislila, da je to avtobus, jasnouser posted image  Smo mogli zic poleg nje podret, da je šel gor, ker v prtljažnik je blo NO GOuser posted image  user posted image  user posted image

Posledično se je furala z avtekom dolgo, dolgo, dolgo, celo pozabila na kosilnico, ki je sicer nr. 1, je tko tiščala gas, da jo je neslo kot raketo - naprej, nazaj - ludnica na kvadrat, še naju je imelo, da bi se vsedla k njej za volanuser posted image  user posted image , zaspala popoldanski spanec namesto okoli 12-ih šele ob 15.15, pa do 17.30, potem spet avto, tuširanje, risanka (Pepa na DVD-ju je zakon!), spat ob 19.00 ......

..... jok, brate, odpade ......

to make a long story short: tko je bla razštelana, da ni in ni mogla zaspat, mrknila je šele ob 20.45 - totalen rekorduser posted image  To je nam čist novo, srčno pa upam, da je muha enodnevnica, ki je posledica čist zbrkljanega ritma zaradi novega prevoznega sredstva.

Eko, 2 slikci zadnjih 3 dni:

razno - run, Anja, run & Peppa, the book & valjanje testa za potičko & Peppa, the cartoon:
user posted image

moj mali/veliki avto - pomit, pobarvan, zoptimiran v nulo:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.4.2010 21:31:28   
metuljcek321

A samo mene zeza RR???

Metuljčica, ker ne morem citirat, ti samo namignem, da si še enkrat poglej tisto, kar sem ti napisala glede sodelavke, bo kmalu jasno. user posted image

: ne ne ne, ne boš se zmazala z ZS-jem, malce razmisli. Je bila nekoč tvoja učiteljica, sedaj sta sodelavki. O, Madona, je težka tale uganka, .

Ok, citiranje je sedaj šlo. Uf...

Is she a music teacher by any chance?

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.4.2010 21:33:43   
metuljcek321
Correction:

M. L.?

M. Č.?

M. P.?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.4.2010 21:35:18   
neboglasnica

Correction:

M. L.?

M. Č.?

M. P.?

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.4.2010 21:46:32   
glugluglu
oj,

metuljcek, ja fajn smo se imeli, ne vem sicer kaj si mislila, ali soboto, ali danes, ampak od sobote do danes smo se imeli fajnuser posted image

metuljcek tako kot si za Anjo opisala, da gre gor, gre naš Tian tudi dol, kar ob steni namesto ob ograji in potem noče, da sem jaz zravenuser posted image

populis, naš Tian sedaj ko je ura premaknjena ne zaspi prej kot ob 21.00, če ga dam prej v posteljo ni učinka tako, da te čisto razumem. Pa še to moram sedaj biti zraven in zaspi v moji postelji, drugače bi še kasneje zaspal. V bistvu Tiana nisem dala nikoli spat ob kakšnih 18.30, tudi, če čez dan ni toliko spal, ker ne bi nikoli zaspal, to je za njega pač prezgodaj. Tako, da je kar prav, da jo daš v posteljo kasneje, če prej itak ne zaspi.
Naša Nina je bila lep primer, ni zaspala pa konec, ona je bluzila tudi kasneje, pa še vedno včasih zelo pozno zaspi. Vstane pa normalno, med tednom ob 6.00, med vikendi pa tudi že ob 7.00. Potem ko so starejši se tole še bolj pozna, ko začnejo ven iz postelje hodit in se vse živo spomnejo, samo, da ni treba spat. Ampak lahko se na glavo postaviš pa ne bodo zaspali. Jaz te čisto razumem.

Jaz sem pa lačna, nič mi ni jasnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.4.2010 21:47:55   
metuljcek321
neboglasnica, res zeza RR - in to big time! Sem se 2x odjavila in praijavila, da sem nazaj.

Aha, M. P. torej.

Kakšen seminar je bil to?

Gasilci maybe? Prva pomoč?

M. P. sedi zraven mene v zbornici, btwuser posted image  user posted image  Svet je majhen, very majhen.

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.4.2010 21:50:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

oj,

metuljcek, ja fajn smo se imeli, ne vem sicer kaj si mislila, ali soboto, ali danes, ampak od sobote do danes smo se imeli fajnuser posted image

metuljcek tako kot si za Anjo opisala, da gre gor, gre naš Tian tudi dol, kar ob steni namesto ob ograji in potem noče, da sem jaz zravenuser posted image

Jaz sem pa lačna, nič mi ni jasnouser posted image

ad1 - sem misnla danes, ampak odlično, da je blo vse dni krasno & špasnouser posted image

ad2 - dol pa jo nujno držim za roko, spustila je še nisem, moram rečt.

ad3 - hitro kakšen pirh spustit do želodčka, zihr jih imaš viška, tko kot vsi - pa čeprav sta 2 daleč stranuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.4.2010 22:02:00   
glugluglu
aha metuljcek, sem pojedla ostanek narezka od prej,...imam pa res pirhov še kukr češ, čeprav bi mi res sedaj bolj pasala unadva daleč stran......

metuljcek, user posted image za avto, ful dobro ej, samo me res zanima, kako se je zgodilo, da je prišel v vaše roke, ga je Anja zagledala in začela vpit, ali kako? Pri nas ni nihče tak hendimen, da bi usposobili tako zadevo, vse kar se nam majčkeno pokvari gre v malorouser posted image

majuska, vedno pozabim vprašat, v kakšen kontekstu pa Aleksander izgovori moj nick? Ful zanimivo, jaz pa očitno nimam idej.

Moram iti, pod tuš. čao.

Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.4.2010 22:20:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

aha metuljcek, sem pojedla ostanek narezka od prej,...imam pa res pirhov še kukr češ, čeprav bi mi res sedaj bolj pasala unadva daleč stran......

metuljcek, user posted image za avto, ful dobro ej, samo me res zanima, kako se je zgodilo, da je prišel v vaše roke, ga je Anja zagledala in začela vpit, ali kako? Pri nas ni nihče tak hendimen, da bi usposobili tako zadevo, vse kar se nam majčkeno pokvari gre v malorouser posted image

Bravo za narezek. Eggs pa some other time, thenuser posted image

Ej, tisti traktor je šel mimo nas, Anja ponavlja "takooo, takooo," midva sva pa z očecom ujela nekaj velikega zelenega zadaj na prikolici - jeep za našo malo. Obrnemo, gospod glih razlaga tono krame, med drugim tudi tale avto - pravi, da je odlomljeno krmilo, ostalo je za porihtat - ja, no problem, je moj ročen in ni blema ... pa sva ga torej zrihtala & je tipi topi. Ma, tako kot iz kataloga. To je ful priročno, ker zna popravit pa skoraj čist vse, res.

Velikonočni zajec je bil velikodušen, ni kaj.

Lakej, bom probala mini filmek dat gor. Sam mal.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.4.2010 22:22:53   
metuljcek321
Sem bla še na med.over.net medtem, tipkala moje naj romantične filme ... vam jih še tukajle dam gor - če se kateri gleda kaj v tem stiluuser posted image :

The Notebook

Dirty Dancing

Legends of the Fall

Dances With Wolves

Far and Away

Four Weddings and a Funeral

The Officer and the Gentleman

Robin Hood (s Kevinom Costnerjem)

A Knight's Tale

Notting HIll

PS I Love You

Bridget Jones' Diary

Sweet Home Alabama

You've Got Mail

Love Actually

The Last of the Mohicans

First Knight

PS. MajuškaThe Notebook

Dirty Dancing

Legends of the Fall

Dances With Wolves

Far and Away

Four Weddings and a Funeral

The Officer and the Gentleman

Robin Hood (s Kevinom Costnerjem)

A Knight's Tale

Notting HIll

PS I Love You

Bridget Jones' Diary

Sweet Home Alabama

You've Got Mail

Love Actually

The Last of the Mohicans

First Knight

Majuška, še tvoje sanje o striženju Gerarda Butlerja MORAM komentirat - kako seksi, ej. A je možno, da je bil včeraj/predvčerajšnjim na TV in imel daljše lase - mnjam, ful hot! Link - druga slikca (je žal noče povečat, a upam, da bo tud majhna OK) - takšen look je imel: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2021
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 22:41:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 22:51:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 22:59:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.4.2010 23:11:38   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  glugluglu

majuska, vedno pozabim vprašat, v kakšen kontekstu pa Aleksander izgovori moj nick? Ful zanimivo, jaz pa očitno nimam idej.

Moram iti, pod tuš. čao.

hja tko ... pri globoki vodi oz. ko se oči potunka v banji, je "glugluglu" user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.