Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 9:47:14
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, uh kolk sem še zaspana ... sem vstala ob 6h, da sem zrihtala fanta za odhod k babici in šla okoli 7h nazaj v posteljo, ampak očitno je bilo še vedno premalo Aleksander se je nekajkrat sicer napol zbudi in iskal dudo - ful je hecen, ko se usede in kliče "dada, dada..." Takole ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 9:48:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dobro jutro? Lahko prosim kratek povzetek novic? Ne folgam brat... Lan v vrtcu (vse ok), Vid ok, mami tud že ok... vsi smo super! Vozičkamo, se sončkamo - juhuhu! Je rekla včeraj popoldan soseda kak faj pa spočita ji zgledam. No, sam da so otroci zdravi pa sem tudi jaz pomirjena. Zdej pa na stran... ****... Uživajte! to je pa lepo brat, zimska super ste!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 9:48:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Aja - pa danes smo že 6 tednov stari! Kar pomeni, da če zdej zbolim al pa se mi kaj vname mi ni treba več na izlet v Postojno. Luksuz, a? pa prav res, no
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 9:50:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis Lepo se imejte,sem s. izmučena od sinoči, pa še z Laro sva prej biciklirale kakšno urco in pol tel okrog, nočko Kaj pa če bi ti enkrat Laro v varstvu s kolesom pobrala, potem pa lahko do ZOOja ali pa do nas prišibata Za danes imam namen iti po njo z biciklom. Lara je očitno pogruntala da naju je očitno čisto enostavno okrog obračati. Mi je gospa v varstvu včeraj povedala da zadnjič ko je bila par dni Lara edina zdrava so šli z njenim možem na sprehod vse do Koseške tržnice in nazaj. In ne boste verjele, vragec mali je šel skoz peš , z nama pa par korakov pol pa moja moja (dvigni me). itak da so pravi lumpki meni se zdi prav hecno, kako imaš naš pri vsakem ene svoje fore ... pri meni recimo drugačne kot pri očiju ... babico spet čisto drugače obrača
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 9:59:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pa kaj je zdaj to?????? Tale RR se je odločil, da me j.... v glavo. Ok, včeraj sem še HD pozabila čestitati za biznis. Populis in 3jeMi: kako pa vedve danes citirata? Preveč rum kokos kroglic v riti mogoče???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:07:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis in 3jeMi: kako pa vedve danes citirata? Preveč rum kokos kroglic v riti mogoče??? za populis ne vem... ampak jaz očitno premalo oz. nič
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:12:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis in 3jeMi: kako pa vedve danes citirata? Preveč rum kokos kroglic v riti mogoče??? za populis ne vem... ampak jaz očitno premalo oz. nič No vidiš, potem pa ravno zato . Bodte lepo, imam še delo. Mi bodo pa stegna odpadla, saj sem zunaj urejala cvetlični nasad, pa nekaj ni ok. Mislim, kondicije ni in enourno čepenje ni bila najboljša zamisel danes. čavči!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:28:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a razn mene pa umpe pa hruške sploh še katera ostane z edinčkom in ne željo po še enem? Jaz nisem čist zihr, kaj si želim ... Sama sem edinka in mi je to optimalno. Anjo ljubim do nebes in nazaj, is ne predstavljam, kako bom delila ljubezen ... Še enega takega cukra bi imela takoj, a ne vem, kakšni vzvodi me pri tem vodijo .... oz. naju as a couple ... Veliko je odprtih vprašanj, kaj in kako ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:30:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi se opravičujem... sm bl odzad... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 moj mali/veliki avto - pomit, pobarvan, zoptimiran v nulo: carica... zdaj se bodo pa vsi vaški bojsi hodili k njej igrat... ata bodo pa šibrovko nabavili... jej jej, že pri teh mesecih drugače pa upam, da je punca prišla nazaj na ustaljen ritem... back to kindergarten today - yeeeeesss motorizacija je blazno kul, ampak zunaj pa fura kosilnico in/ali trikolesnik - leti, leti kot strela, je ni za notri dobit šibava ven že ob treh, je tko faaaaaj ... včeraj je blo mega dobro, too bad, da sem ju mogla potem pustit home alone, da sem šla na govorilne ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:31:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Lara je očitno pogruntala da naju je očitno čisto enostavno okrog obračati. Mi je gospa v varstvu včeraj povedala da zadnjič ko je bila par dni Lara edina zdrava so šli z njenim možem na sprehod vse do Koseške tržnice in nazaj. In ne boste verjele, vragec mali je šel skoz peš , z nama pa par korakov pol pa moja moja (dvigni me). ti lumpika mala
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:32:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:33:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska mnjaaaaam jem adijos till later
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:34:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis in 3jeMi: kako pa vedve danes citirata? Preveč rum kokos kroglic v riti mogoče??? mmm, rum kroglice - glih včeraj sva jih z mojim - mnjamsi, mnjamsi, so naredile medžik
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:34:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 10:35:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis GR me je podučila da ko imaš več otrok ljubezni ne deliš ampak jo množiš to je pa tud res - zihr saj vidim tule v šoli, kako jih imam rada - saj so kot moji drugi otroci, teli naši pikci
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:38:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:39:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 10:53:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 11:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 12:01:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a razn mene pa umpe pa hruške sploh še katera ostane z edinčkom in ne željo po še enem? Jaz nisem čist zihr, kaj si želim ... Sama sem edinka in mi je to optimalno. Anjo ljubim do nebes in nazaj, is ne predstavljam, kako bom delila ljubezen ... Še enega takega cukra bi imela takoj, a ne vem, kakšni vzvodi me pri tem vodijo .... oz. naju as a couple ... Veliko je odprtih vprašanj, kaj in kako ... GR me je podučila da ko imaš več otrok ljubezni ne deliš ampak jo množiš se strinjam z GR
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 7.4.2010 12:17:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Dober dan! Samo, da vas pozdravim, sem v svetovni gužvi. Letim v trgovino, domov ker mi pride sušilc pogledat in popravit, če se bo dal...na banki sem bla več kot pol ure, vmes dobila položnico za nepravilno parkiranje...pa take. heh.. Tak je to. Lepo bodite! Priletim še kaj mimo, da pomaham dihaj rebeca, dihaj ... jaz sem si privoščila skok v Kik, sem malo pobrskala za malo večjimi številkami za Aleksandra; iščem zanj kake kavbojke na naramnice, pa jih nikjer ne najdem, tako da je dobil dvoje navadne, dve majčki in pižamico, jaz sem si našla eno majčko, pa nekaj malenkosti za kuhinjo. Je pa pasalo malce zakopat nos med obešalnike, priznam
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:27:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:49:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:53:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.