metuljcek321
|
Heej! danes je pa že kar torek - wiiii ... imela sicer govorilne, a mi je ratalo prej prišibat domov in smo z malečko uživali na soncu - danes je furala trikolesnika - a lot, zaspala kot ubita at 7.00 pm jutri vrtec, kontrola pri P bp, alles OK z našo miss mojček, WB, kar čutim tole morje, k pišeš o njem - MNJAM nanka, opala, opala, vidva sta res faci - odlična številka, naslednje leto bo pa še bolj. Congrats iz srca! In ja, ja, taki so fantje - darila in to Majuška, wie geht's? populis, skor sem s stola padla - tista s "pimp my ride" je bla legendarna, faca si, prav res, me tko nasmeješ, da me kar mišice bolijo. Thanks! Almera, vau, Boru je pa prehranjevanje tko zalaufalo, da se ga zdaj skoraj ne da ustavit - hi, hi. 3jemi, si še sita kot bomba? Al si zdaj že bombeta? hd, odlično, da napreduje biznis. "Normalna plača" - o kakšni cifri govoriš? Cca.? Čist tko iz firbca, lahko ZS. Umpa, odličen nabor slikc. Meni je bla pa tista iz banje najboljša - kakšna mala šunkica je bil, ej. Zdaj pa tak fant - ulala. Glede čolnička pa - hmmmm, nekam znan mi je Very lep, very, very. Definitivno tud mi probamo, k bo sneg. Aha, neboglasnica, se strinjam, da bi blo čist preveč easy, da bi mi napisala, da sodelavka sedi zraven mene. Je pa sicer res, da imamo 3 Marije in od tam 3 kombinacije. Ekola, flower, vse se bo dalo poštimat down under, odlično. Zdaj pa akcijaaaaa ... wiii ... tetka bo pa kmalu past tense, boš vidla. A v prvo vama je hitro ratal? rovarka, ti imaš ŠELE 25 let - a veš, kolk je to maaaaaal? NORO! Sem čist paf. Kdaj sem bla jaz tolk stara - komaj se spomnim, ej. Umpa, ojej, meni tud ni ratalo tvoje knjige še prebrat - will do it soon, sem pa na začetku - mal komentiram zraven - imam v mejlu. Dobiš soon. Uživajte jutri na čvekcu. Pa tko na easy, da ne bo preveč deževalo