|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 4.4.2010 13:32:39
|
|
|
|
pelin
|
No, jaz bi pa še iz ene druge perspektive pogledala...z otrokove...odvisno je tudi, koliko je ta ta mala sorodnica navajena, da hodi s kom drugim okrog...Če ne preveč, potem se zna narediti, da jo med vsemi vami ne čisto domačimi sredi počitnic zagrabi domotožje. Veliko lažje bi ji bilo, če bi imela poleg še starejšo sestro. Mogoče se ti zdi , da se to ne bo zgodilo, ker se takole na obiskih super razumete, vendar jaz ne bi bila tako prepričana...otroci se stran od staršev resnično velikokrat čisto drugače obnašajo, posebej, če pride do kakšnih nenapovedanih dogodkov ( bolezen, prepir med otroki...).Poleg tega, da se bi ta mala dva skupaj zamotila in igrala, bi pa ti mogoče več čas lahko preživela s tavečjo...Ne vem no...Verjetno si opazila, da se nagibam bolj k temu, da bi seboj vzela obe... Kaj hočemo, sem tak tip, da bi mi bilo zelo težko rečt enemu otroku, da on pa ne gre zraven. Moja dva sta včasih kot pes in mačka, pa vseeno ne hodita vsak zase na počitnice , pa sta že starejša. Čez leta bosta sigurno šla, sedaj sta pa še zadovoljna, če sta lahko skupaj , čeprav je med njima skoraj tri leta razlike. Pa še v razmislek...ni kar mačji kašelj vzeti otroka nekoga drugega s seboj na dopust...odgovornost, prilagajanje, ....človek se nehote vpraša, če so to res zadeve, s katerimi se splača ubadati še na dopustu , saj to itak počnemo čez celo leto... No, moje mnenje, odločitev pa je seveda tvoja.
|
|
|