|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja...
6.4.2010 15:09:03   
rija
user posted image user posted image user posted image  liliana....četudi nobene ne vzamemo, kar se bo očitno zgodilo, je večja vseeno razvajenauser posted image  bolj kot tamala in enako kot mojuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.4.2010 15:22:08   
baguSka
mislim to je pa nekako se bl grozno... jaz mam najlepse spomine ravno na svoje otrostvo, ko sem prezivljala pocitnice pri mojih sestricnah in bratrancih... user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.4.2010 15:42:58   
rija
jaz tudi. smo bile cem mesec skupaj. in to je bila totalna avanturauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.4.2010 16:00:44   
TaMaSa
Sem samo preletela odgovore....tudi,ce vzames samo tamalo,ni nujno,da boste uzivali.Lahko bo imela ze kmalu domotozje,pa bo jok in stok.Ce vzames obe,te pa lahko starejsa preseneti in bo zelo pridna,saj imajo otroci,brez prisotnosti starsev,drugo obnasanje,boljse. 

Sem imela 1x sama necaka tri dni na smucanju.Sva se vedno super razumela,ce je bilo kaj narobe,je velikokrat prisel meni potozit,ampak,ko smo bili sami,je imel vseeno,kar hudo domotozje.
Potem drugic,sem imela 5dni drugega necaka in je ravn tako zadnji dan jokal za mamico,ocijem,domom.Pa sem se z njim ukvarjala kot bi bil moj,oz.se bolj.

V glavnem,ne,jaz ne bi vzela ne ene,ne obehuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.4.2010 16:03:23   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz tudi. smo bile cem mesec skupaj. in to je bila totalna avanturauser posted image

Odvisno,od otroka.

Sem hodila v kolonijo,pa cisto vsako leto jokala,ker sem hotela ze kmalu domov,k mamiciuser posted image .Se spomnim,da sva sli eno leto skupaj z sosolko in prijateljico ze od malega,pa sva obe jokali.Ona,ker ni,jaz pa,ker sem hotela domovuser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.4.2010 16:12:12   
baguSka
no tud v koloniji je blo super lusno... sam ni ga pa cez pocitnice pri sestricni user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.4.2010 16:21:03   
rija
jaz sem bila tudi mala cigankauser posted image

v šestem razredu v koloniji v tujini en mesec, pa nisem nikogar pogrešala....res sem se mela preveč dobro...pa prve ljubezni, pa non-stop dogajanje.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
6.4.2010 16:23:59   
baguSka
ja lepa so ta brezsrkbna leta..... user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud vse svoje pocitnice prezivela brez starsev in mojih dveh bratov... vsaj v veliki vecini!! itak smo bli ze tko non-stop celo leto skupi... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.4.2010 16:25:10   
baguSka
drugac sem pa tud jaz hodila v kolonijo vso OŠ... če nisem bla tam, sem bla pr tabornikih, če pa še tam ne, pa pr sestrični... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.4.2010 19:41:42   
liliana
Evo rija.....problem rešen.....v kolonijo ga pošlji, ali pa k tabornikom ali pa v končni fazi k svojim sestričnam na počitnice.....vidva pa sama na morje.....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.4.2010 20:17:53   
rija
liliana...nisi najbolje razumela....user posted image

moj tamali jsploh ni  "problem" user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 61
6.4.2010 20:22:37   
baguSka
rija sej ne da je v njem problem.. v tebi je, ker mu ne privoscis lepih pocitnic... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.4.2010 20:29:58   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

rija sej ne da je v njem problem.. v tebi je, ker mu ne privoscis lepih pocitnic... user posted image
[/quote

brez njeuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
6.4.2010 20:34:28   
baguSka
ja itak ! ce ze ne brez nje, pa vsaj s sestricno..

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
6.4.2010 20:52:46   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

[/quote

brez njeuser posted image

saj bi muuser posted image  samo kaj, ko on noče brez mene....user posted image

midva se bova namreč poročilauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
7.4.2010 8:37:00   
liliana

Rija.....razumela sem tako, kot sem že v prvem postu napisala.....user posted image in verjamem, da ni "problem" tvoj mali......

ta zadnji post pa je bil bolj za šalo in malo tudi zares.....odgovor na to, kako sta z baguSko obujali lepe spomine, kako sta pri 10 in 12 letih v kolonije hodili......

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 66
7.4.2010 8:43:12   
kalbo

...ker ob popoldanski kavici premlevam eno zadevo.....user posted image

Moj malček in njegova sestrična se razumeta 500 na uro. S tamlajšo. S starejšo pa bolj ne kot ja. In ko smo na obisku pri njih, je približno tako, da se starejša zapre v eno sobo, tamala pa dobesedno sedita en na drugem in se objemata.

Z možem sva mela neki preblisk, da bi bilo super, če bi šla z nami na morje...zdaj pa...

...ker je starejša težje obvladljiva in je en sam kreg, ko so vsi trije skupaj, si jaz obeh ne upam in tudi ne želim povabiti zraven...in zdaj izpadem grozljiva pi*** , ker bi povabila samo tamalo....

Kaj bi storile ve? Obe ali nobena ali samo tamalauser posted image  Malo me zanima, kako gledate na tak primer preden stegnem jezik.....user posted image

Definitivno obe, ali pa nobena.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 67
7.4.2010 8:51:44   
kalbo

evo tako je...
moj e 4 leta 3 mesece, tamanjša je bila zdaj 5 let....tavelka pa je drugi razred.....

in tavelka je bila pač zelo razvajana, ko je bila edinka....na žalost ali pač srečo....in ja, je do neke meje ljubosumna na vse okrog sebe, kar se meni ne zdi nič tak strašnega. jo pač včasih damo na hladno in je.
v sobo se zapira, ker je pač veliko bolj miren tip od naših dveh zajčkovuser posted image  in potem pač v miru gleda tv....tamalega ima rada, ne morem rečt, da ne. vendar ne pol tako kot tamlajša. in moj malček čuti enako. v tamalo je dobesedno zaljubljen in to je enega objemanja in poljubčkanja ko se vidita. pa tudi tamala je veliko bolj čustven človek in se tudi pri meni precarta in precarta....

so pa bolj ko ne vsi domači kar precej zamerljivi.

verjetno bi jih kar kap, če bi si dovolila povabiti samo malo.

in kot vidim po odgovorih tukaj, vas je kar precej takih, ki zagovarjate oba ali noben....

No spet me tepe, ko ne preberem do konca teme. Punca je pač toliko starejša, da se ji ne da ubadat s tamalimi, ni pa nujno, da si nebi želela it s tabo na morje, zato za njo ni dobro, da bi jo kar tako izvzela iz povabila. Mogoče se prej pogovori s starši in seveda tudi s starejšo punco.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 68
7.4.2010 8:52:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Rija.....razumela sem tako, kot sem že v prvem postu napisala.....user posted image in verjamem, da ni "problem" tvoj mali......

ta zadnji post pa je bil bolj za šalo in malo tudi zares.....odgovor na to, kako sta z baguSko obujali lepe spomine, kako sta pri 10 in 12 letih v kolonije hodili......

ja.....:) saj bo mali tudi.....samo je še vsaj 6 let do takratuser posted image user posted image user posted image  

razeeeeen.....če bo totalni mamin sinčekuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 69
7.4.2010 8:55:59   
baguSka
liliana, jaz sem to pocela ze pri 8ih.. hodila v kolonijo.. k sestricni pa ze veliiiko prej!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 70
7.4.2010 8:56:49   
baguSka
pri 8ih sem si ze nasla svojo prvo pocitnisko ljubezen... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
7.4.2010 8:58:33   
rija
uh, ti pa si bila zgodnja :))

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
7.4.2010 8:59:28   
baguSka
joj, dej ne govor... ves kok me je zadelo.... user posted image ampak so bli pa grozni metulji v trebuhu!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
7.4.2010 9:04:58   
rija
jaz pa sem bila v eni od kolonij par z enim iz Cipra user posted image user posted image user posted image

mater je blo fajn....se sploh razumela nisva kaj dostiuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
7.4.2010 9:06:52   
baguSka
ah, sej se ne rabis razumet..... takrat so itak samo iskrice letele.... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
misar

Najbolj všečno ime za fantka?

Nejc (38%)

Karim (3%)

Žiga (23%)

Ean (5%)

Vsa (1%)

Nobeno (30%)

Število vseh glasov: 652

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!