cebelica_
|
Hojla, cebelica_na javljanju po dolgem času! Ste toliko napisale, da je nastal že cel roman, odkar sem si nazadnje vzela čas za branje mala biba ti se čisto nič ne sekiraj, ker si me zadnjič spustila iz seznamčka, lahko pa dodaš moj naslednji pregled, ki bo 13.4. Najprej vam moram povedati, da sem bila prejšnji teden na 3D v Dravljah in sem bila tako navdušena, da sem na svoje razočaranje pri morfologiji že pozabila. Zdravnica se je res maksimalno potrudla in nama pokazala našega čmrlja podolgem in počez. Res se je zelo lepo videlo, tako da sem že kar malo ugotavljala, komu je kej podoben Poleg tega je še enkrat pregledala in premirila vse organe in vse lepo povedala. Čeprav je res drago, sem bila zadovoljna in mi ni žal. Glavno pa je, da zgleda vse OK. Dobili smo še nekaj lepih slikic in CD, ki pa ni res ni kdovekaj. Sem pa prišla zelo hitro na vrsto, tako da če je katera od vas še v dvomih, če bi šla, jaz dam glas ZA. Glede položaja: naš je bil tudi obrnjen na glavo, ampak imam občutek, da se skoz neki vrti, ker me brca na vse smeri. Saj zdaj imajo še dovolj prostora, bolj je problematično kasneje, da ne ostanejo v kakšni čudni pozi Kavo pa jaz tudi sigurno eno na dan, še tako večkrat na pol spim v službi. Ena skodelica se mi ne zdi problematična. Sploh se pa že tako ali tako odpovedujemo dovolj stvarem v korist našim , kakšno razvadico je tudi treba ohranit Martinčika, ti si pa res boga s temi krči. No, še malo počivaj, pa tudi ostale, ki imate probleme.. saj ni več dosti do konca. Boste pa potem vse nadoknadile. Jaz si včasih tako želim malo dopusta in lenarjenja, tako da po eni strani že komaj čakam porodniško. pilotina in danijelaneli: ja, jaz sem tudi z obale. Iz okolice Kopra (kaj podobneje pa lahko na ZS če se bomo kdaj kej menile). Nism pa zasledila, da bi bila še kakšna julijka iz naših koncev na tem forumu. A bo morda katera od vaju hodila v materinsko šolo? Pa tudi za ostale me zanima, kdaj (in če) ste mislile iti v materinsko šolo? Jaz sem najprej razmišljala o aprilu, zdej se pa odločam za maj, pa še sama ne vem. Sicer bom pa te dni kmalu diplomirala iz vozičkov Po tičanju v pikapolonici in BC, sta v ožji izbor prišla Mutsy 4rider in maxi-cosi mura 3. Bolj se sicer nagibam k mutsiju, je pa čakalna doba zelo dolga in bi se morala odločiti takoj. A ima katera, lepo prosim, kakšne izkušnje z omenjenima vozičkoma (predvsem M.?), ker se ne bi rada zafrknila. Z vozički pa res nimam nobenih izkušenj. Sem prebrala že vse možno na internetu, pa še vedno nisem prepričana, kako je s tem vozičkom v praksi. Predvsem me skrbi, kako je z vožnjo po grših poteh - makadamu ipd, ker bi rada, da je voziček primeren tudi za tak teren. GT3 sem pa skorajda že izključila (čeprav mi je zelo všeč), ker nimamo kakšnega velikega avta in iščem kakšne manjše varijante. Zdaj me pa čaka pucanje in pospravljenje ene ste tako pridne, jaz pa med tednom nič kaj ne utegnem. Pol me pa v soboto tepe..
|