|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
3.4.2010 9:29:02   
extra
zlička dobrodošla med nam...ti nas kar beri, če nas le dohajaš ;)

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.4.2010 9:58:26   
cebelica_
Hojla, cebelica_na javljanju po dolgem času!

Ste toliko napisale, da je nastal že cel roman, odkar sem si nazadnje vzela čas za branje user posted image

mala biba ti se čisto nič ne sekiraj, ker si me zadnjič spustila iz seznamčka, lahko pa dodaš moj naslednji pregled, ki bo 13.4.

Najprej vam moram povedati, da sem bila prejšnji teden na 3D v Dravljah in sem bila tako navdušena, da sem na svoje razočaranje pri morfologiji že pozabila. Zdravnica se je res maksimalno potrudla in nama pokazala našega čmrlja podolgem in počez. Res se je zelo lepo videlo, tako da sem že kar malo ugotavljala, komu je kej podoben user posted image Poleg tega je še enkrat pregledala in premirila vse organe in vse lepo povedala. Čeprav je res drago, sem bila zadovoljna in mi ni žal. Glavno pa je, da zgleda vse OK. Dobili smo še nekaj lepih slikic in CD, ki pa ni res ni kdovekaj. Sem pa prišla zelo hitro na vrsto, tako da če je katera od vas še v dvomih, če bi šla, jaz dam glas ZA.

Glede položaja: naš je bil tudi obrnjen na glavo, ampak imam občutek, da se skoz neki vrti, ker me brca na vse smeri. Saj zdaj imajo še dovolj prostora, bolj je problematično kasneje, da ne ostanejo v kakšni čudni pozi user posted image

Kavo pa jaz tudi sigurno eno na dan, še tako večkrat na pol spim v službi. Ena skodelica se mi ne zdi problematična. Sploh se pa že tako ali tako odpovedujemo dovolj stvarem v korist našim user posted image , kakšno razvadico je tudi treba ohranit user posted image

Martinčika, ti si pa res boga s temi krči. No, še malo počivaj, pa tudi ostale, ki imate probleme.. saj ni več dosti do konca. Boste pa potem vse nadoknadile. Jaz si včasih tako želim malo dopusta in lenarjenja, tako da po eni strani že komaj čakam porodniško.

pilotina in danijelaneli: ja, jaz sem tudi z obale. Iz okolice Kopra (kaj podobneje pa lahko na ZS če se bomo kdaj kej menile). Nism pa zasledila, da bi bila še kakšna julijka iz naših koncev na tem forumu. A bo morda katera od vaju hodila v materinsko šolo?

Pa tudi za ostale me zanima, kdaj (in če) ste mislile iti v materinsko šolo? Jaz sem najprej razmišljala o aprilu, zdej se pa odločam za maj, pa še sama ne vem.

Sicer bom pa te dni kmalu diplomirala iz vozičkov user posted image Po tičanju v pikapolonici in BC, sta v ožji izbor prišla Mutsy 4rider in maxi-cosi mura 3. Bolj se sicer nagibam k mutsiju, je pa čakalna doba zelo dolga in bi se morala odločiti takoj. A ima katera, lepo prosim, kakšne izkušnje z omenjenima vozičkoma (predvsem M.?), ker se ne bi rada zafrknila. Z vozički pa res nimam nobenih izkušenj. Sem prebrala že vse možno na internetu, pa še vedno nisem prepričana, kako je s tem vozičkom v praksi. Predvsem me skrbi, kako je z vožnjo po grših poteh - makadamu ipd, ker bi rada, da je voziček primeren tudi za tak teren. GT3 sem pa skorajda že izključila (čeprav mi je zelo všeč), ker nimamo kakšnega velikega avta in iščem kakšne manjše varijante.

Zdaj me pa čaka pucanje in pospravljenje user posted image ene ste tako pridne, jaz pa med tednom nič kaj ne utegnem. Pol me pa v soboto tepe..

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.4.2010 10:10:33   
Srčekgirll
Kaj pa kaj na teh straneh si kaj gledala, če so ti všeč napr. 3 kolesniki:

http://baby-boom.si/
http://www.otroski-vozicki.com/si/
http://www.tfk.si/products/buggster-s

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.4.2010 10:33:15   
DanijelaNeli
Jutro...

Lep dan je pred nami...

Na hitrco sem neki prebrala...
Martinčka..user posted image user posted image user posted image user posted image Pazi nase...in svojega user posted image  More bit res mučno s temi krči,...

Cebelica...Jaz sem tudi iz okolice Kopra.Tukaj smo samo tri Julijke,drugače so še na drugem forumu RR.A si bila v Koprski Pikapolonici?Kako se ti zdi?...pa BC?
Oba vozička katera imaš v ožjem izboru se mi zdita ful dobra...zadnje čase precej hvalijo M.Cosi Muro,ker je lahek in se ga baje zložit z eno roko,v drugi lahko držiš user posted image ...

Nič,šibam jaz kaj pospravljat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.4.2010 10:43:07   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Tako me je strah...pa še mojega ni doma k je šel na eno potovanje. Spasmex bolj švoh pomaga. Tri magnezije spila....upam, da se umirijo. Kakšen imaš ti maternični vrat? ker ti krči ga krajšajo im me ful skrbi kaj bo....

Jaz se že prav bašem s tem Mg, se mi zdi če ga kakšen dan ne, mi začne trebuh otrdevati.

Me pa nekaj zanima glede tišćanja navzdol, a se to čuti, bolj na kosteh, nekako znotraj, a bolj na trebuhu...saj vrjamem - čudno vprašanje, ampak kar povsod vidim neko grožnjo.

Včeraj sem bila ponovno na merjenju MV (celo podaljšal za 1mm, NMU občasno lijakasto vndar zaprto). Je bil en nadomestni mrk dedek in sem imela občutek, da moje "probleme" sploh ni resno jemal (ker še nisem imela poroda, splava, konizacije,...)

Pirhi so narejeni, sedaj pa počivam, da bom zmogla na žegnanje it.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.4.2010 10:50:04   
pilotina
cebelica_...midva sva sedaj v aprilu začela hoditi v šolo za starše...glede na moje krče, otrdevanje trebuha in podobno, sva se odločila, da greva raje malo prej...v četrtek sva bila na uvodnem srečanju (ne v KP) in je bilo prav fajn user posted image ...drugače pa sem tudi jaz za, da bi se kdaj dobile...se bomo zmenile po ZS

ostale punce...samo, da vas pozdravim user posted image ...te dneve pa res nisem utegnila nič kaj dosti pisati, kaj šele brati...upam, da ste vse ok in da mali škratki lepo škačejo v vaših bušijih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.4.2010 10:54:13   
extra
Me pa nekaj zanima glede tišćanja navzdol, a se to čuti, bolj na kosteh, nekako znotraj, a bolj na trebuhu...saj vrjamem - čudno vprašanje, ampak kar povsod vidim neko grožnjo.

Men ko tišči dol v bistvu tišči cel trebuh, komej hodim, moram bit kr mal skolnjena, in se kr držim za trebuh. Zdej pa še teli krči, čist spodaj so se me lotili...
Tix a si bla na Jesenicah?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.4.2010 10:57:32   
tix

Kranj

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.4.2010 12:44:28   
DanijelaNeli
Aja,Cebelica...sem ti pozabila odgovorit,glede šole za starše ...jaz ssem hodila v Sežano pri prvi user posted image ...ker sem se dobro počutila sem šla v zadnji termin pred porodom.Nisem pa hodila na vsa predavanja...le  na tista,katera so se mi zdela pomembna.Tako,da zdaj ne bom hodila...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.4.2010 13:47:21   
cebelica_
srčekgirl: hvala za linke, bom preučila še tole.

DanijelaNeli: ja, v koprski Pikapolonici, pa v tanovi tuš sem morala it požnjofat, seveda user posted image
Predvsem za BC sem bla kr malo razočarana, sem upala, da bo večji. Mogoče zato, ker imam skozi v glavi unga v Ljubljani v BTCju, ki je ogromen,
pol se mi pa zdi, da pr nas 3/4 stvari nimajo user posted image

pilotina: jaz sem tudi mislila, da bova šla v šolo za starše oba z možem, pol sem pa naspletni strani od ZD KP prebrala, da je bodočim očetom namenjen en dan v mesecu. Zdej pa ne vem, kaj to pomeni, a da tudi sicer lahko pridejo zraven, ali ne. Moj se sicer ne pritožuje, meni se pa zdi butasto, da bi se samo mamice učile teh stvari. user posted image Se moram še v detajle pozanimat okrog tega. Meni je sicer najbližje kp, tako da bom hodila kar tja. Pa upam, da ne bom edina v "skupini" user posted image user posted image

(Jaz pa skozi na netu visim.. jao.. kako prepričati kopalnico, naj se očisti sama? user posted image )

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.4.2010 14:51:46   
gasilka
Pozdravljene !!

Včerajšnji pregled dobro opravljen, zmeril mi je maternični vrat in naredil uz materničnega vratu vse o.k. Na hitro mi je pokazal  najina 2user posted image .

Naslednji pregled 21.4. takrat bomo vidl kolk smo veliki in težki :)

Punce lepe velikonočne praznike in  naj vam zajčki prinesejo veliko jajčkov user posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 3.4.2010 14:53:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.4.2010 15:15:12   
Špelka
Tix, exra in matrinčka - držte se!!!!! Jest vam pošiljam pozitivno energijo, da se vsi krči TAKOJ nehajo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem julijkam želim vesele in debele velikonočne praznike!!!!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 3.4.2010 15:17:40 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.4.2010 16:58:36   
nagaja28
živjo,

pri nas tudi že pirhi pobarvani, potica spečena (moja prva in sicer makova), pa tudi žegnat smo že nesli user posted image . moj mali lump je spekel svoj kruhek (no, bolj zgnetel), zdaj pa komaj čaka, da ga lahko jutri pojeuser posted image .

pri nas tudi ni daril. otroci se pa tako že čez dan nabašejo s čokoladnimi jajčki, zajčki, poticami, tako, da imajo dosti.

joj, takole, ko vas poslušam, sem lahko še vesela, da lahko tako brezkrbno skačem okoli, čeprav zvečer kar padem v posteljo. si ne predstavljam, kako bi bilo, če bi morala mirovat. naš mali lump pleza vsepovsod in ga moram kar naprej dvigovat, oz. dol jemat user posted image . energije pa ima, mi ne pusti niti za minutko se vležt. moj mož je rekel, enkrat bomo samo leteli v porodnišnico user posted image . no, upam, da zadnji mesec user posted image .

lepe praznike vsem in pazite nase

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.4.2010 17:40:27   
balem
Punce zdržte s krčiuser posted image user posted image user posted image

Lepe praznike, pa velik pisank, potice in šunke user posted image
Se pa čist strinjam s tistimi, ki pravte, da nič kaj velikega za pisanko. Moj nečak je še pred leti mel navado, da me je pocukal za rokav, da me je spomnu, da zdej bo pa zajec darila nosuuser posted image
Se moj brat nč kej ne sekira kk se tamala dva obnašata, jst pa po pravici tud ne, dobijo kakšno čokolado al pa kej praktičnega, če jim pa ni všeč pač smolauser posted image
Je pa res, da sta u iber razvajena, mala ma navado vedno s sabo nosit 40 eur gotovine, če jo kej prime, da si kup..... Aja bo pa 10 let stara letos user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.4.2010 18:58:45   
Naomi1
En velikonočni pozdrav!

Danes sva se z mojim opravila po nakupih za voziček....In sva kupila tist kar sva že dolgo gledala...jane slalom pro.
Ampak trenutek veselja ni dolgo trajal. Že po dveh vožnjah po stanovanju sva ugotovila, da zadaj nekaj škripa.user posted image Zdi se mi, da niso kolesa ampak vzmetenje.Tam nekje blizu zadnje osi. Poiskusila sva že čist vse, sam še podmazala ga nisva.
Ali je imela katera podobne težave z vozkom? Rada bi jih odpravila doma v upanju, da je to vse kar bo narobe z vozičkom. Res ne bi bila rada ena izmed tistih, ki bodo letale od reklamacije do reklamacije.user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.4.2010 19:20:07   
Bina 83
Naomi1 ne bi te rada strašila, ampak prijateljica je tudi pred letom dni kupila jene slalom pro in ga je fuull skritizirala! Ravno z vzmetenjem je imela težave in so ji ga 2x servisiral. Pa baje ni nč bolš. Pa z zavoro so bile neke težave! user posted image

Upam da pri vama nebo teh težav, ti pa vsekakor svetujem da ga pelješ nazaj in pokažeš kaj je narobe. Ker škoda da ga doma neko popravlate, če je pa še v garanciji. Vsekakor upam da ne boš razočarana nad njim!

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
3.4.2010 19:43:58   
Naomi1
Bina 83:
Prav tega se bojim, da ni to kakšna serijska napaka in bom zdaj voziček vozila na servis trikrat letno.
Ta tvoja prijateljica je kupila najbrž model 2008 tako kot jaz. Saj je sedaj v pikapolonici znižan na 300 eur. Sama user posted image  me je.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.4.2010 20:08:17   
nicolina
Naomi, joj....verjamem da ti je hudo..user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj bi bilo to narobe, ker mi nismo imeli nobene težave z njim, nobenega škripanja,je pa model 2007.
Jaz bi ga na tvojem mestu reklamirala takoj, naj ti dajo novega, pa bodi kar tečna, ne pusti se kar tako odpraviti. Upam, da ti rata.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.4.2010 20:43:07   
Naomi1
Vse kaže na to, da so krivi ležaji oz. os na kolesu. Sva jih podmazala, če jutri še vedno škriplje nesem kolesa nazaj v trgovino, da jih zamenjajo. Upam,da bo to vse kar bo treba pri tem vozu zamenjat. Ker drugač je superca....sploh iz vidika, da ga ni treba podirat če ga hočeš dat v avto.

Da se malo razvedrim, bom pa kar en kos potičke pojedlauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.4.2010 21:30:24   
anajrim
Ojla punce!

Čebelica - mi imamo Mutsya urban rider in res je super, nemi ni nikakor žal in če bi se mu kaj zgodilo bi ravno tako enakega kupila, ker je res zakon voz, nič ne škriplje, vodljiv super... Res priporočam, je sicer višji cenovni razred, a je vreden tega! Mi smo vozili pšo pesku, skalah, asfaltu, snegu... povsod lepo teče...
Glede šole za starše, jaz ne bom šla ker mi velja še iz 1 nosečnoati...

Uživajte v praznikih!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2870
4.4.2010 7:44:35   
Aisha86
Dobro jutro vsem user posted image !
Jst pa zdej prvič slišm, da se v nekatrih krajih Slo obdaruje za veliko noč?? Res nisem še slišala tega, pa iz vseh krajev Slo imamo žlahto in nikoli noben ni nč pravu o velikonočnih darilih. Mi sam lepo jajčka pobarvamo, spečemo potico, šunko...nesemo k žegnanju in naslednji dan zjutro se zbere vsa družina na zajtrku. :) Sej zdej čakam, da se vsi zbudijo, ker sem že pošteno lačna! user posted image

No, sem želela še prašat nekaj o morfologiji... imam jo 8.4. in mi ni jasno, kako mi je dal tak datum, ker nasledni tedn bom že v 24. tednu?? Ali se morm kej posebej prpravt? Ne vem še spola (pa me zelo zanim) in bi rada da bo otroček zbujen ko me bo pregledoval, morm kej tacga pojest?? user posted image

Lep velikonočni zajtrk v krogu najdražjih!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
4.4.2010 9:00:24   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Dobro jutro vsem user posted image !
Jst pa zdej prvič slišm, da se v nekatrih krajih Slo obdaruje za veliko noč?? Res nisem še slišala tega, pa iz vseh krajev Slo imamo žlahto in nikoli noben ni nč pravu o velikonočnih darilih. Mi sam lepo jajčka pobarvamo, spečemo potico, šunko...nesemo k žegnanju in naslednji dan zjutro se zbere vsa družina na zajtrku. :) Sej zdej čakam, da se vsi zbudijo, ker sem že pošteno lačna! user posted image

No, sem želela še prašat nekaj o morfologiji... imam jo 8.4. in mi ni jasno, kako mi je dal tak datum, ker nasledni tedn bom že v 24. tednu?? Ali se morm kej posebej prpravt? Ne vem še spola (pa me zelo zanim) in bi rada da bo otroček zbujen ko me bo pregledoval, morm kej tacga pojest?? user posted image

Lep velikonočni zajtrk v krogu najdražjih!

Jutro!
Pr nas edino kar smo dobili, če je ker od sorodnikov prnesu v vrečki (ko smo bli še majhni) pomarančo, pirh in kako čokolado. Drgač pa nobenih daril. Pr nas imamo enako, velikonočni zajtrk ko se družina zbere (ko prideš od maše - procesije). Sam jst že dolg nism tega doživela k ne živim doma, pr mojmu pa ni tega. Bi mogla it domovuser posted image .
Na MF se ni treba nč pripravljat, greš in ti nardi UZ čez trebuh in pregleda če je vse ok. Men so MF nardil k sm šla na nuhalno, pa sm po mojga g spraševala, kdaj bom mela MF pa je reku da če je blo na NS vse ok, pol ni potrebno. Sam kadar sm šla na pregled men G vedno nardi UZ (do sedaj je vse ok). Otrok pa je ali ni zbujen, pr men ni bil noben in so redko kateri. Pač če boš hotla vedt spol, G rečeš že nazačetku, nekateri tud vprašajo, če bi rada vedla kaj posebnega (napr. spoluser posted image ).

Tud teb vesele velikonočne praznikeuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
4.4.2010 16:13:49   
Martinčka

Men ko tišči dol v bistvu tišči cel trebuh, komej hodim, moram bit kr mal skolnjena, in se kr držim za trebuh. Zdej pa še teli krči, čist spodaj so se me lotili...

pri meni enako kot pri ekstra.. in se mi zdi da kadar mi dol pritiska da ko hodim bolj "racam" da mam nekakšen občuetk da morem met noge bolj narazenuser posted image user posted image user posted image ... haha... jaz nič drugače ne občutim na kosteh... sam tak mi čudno dol pritiska in se še iz nekakšne varnosti potem pod trebuškom držim ko hodimuser posted image ...

jaz sem včeraj prespala skoraj cel dan ker sem šele ob 16h šla iz postelje... ma glih komej sem jajčke pobarvala... ma hvalabogu niso bili krči krivi ampak še vedno moj grozen prehlad... moj možek je reku da naj bom kr v postelji in me je lepo stregel in sme danes malenkost bolje, ampak zdaj se pa že vleče 8 dni tale moj prehlad in me že pošteno jezi ker moje kašljanje dojenčka kr orng premeče v trebuščkuuser posted image ... bogi revček kaj vse že more prenašatuser posted image ...

v torek komaj čakam da grem še na eno MF... grem v MB in če se bom kaj bolje počutila si bom šla kaj kupit za oblečt, čeprav za toliko kolikor grem jaz ven imam čisto dovolj stvari.. sploh ker imam ogromno pletenih oblekic ter se lepo raztegujejo z menojuser posted image ... gre pa tokrat moja mami zraven ker moj možek je bil zadnjič in tokrat dela, in si moja mami tudi full želi videt kako zgleda njen prvi vnukec v mojem trebuščkuuser posted image

DanijelaNeli hvala za info o pohištvu.. res kot zgleda bom dala vse delat mizarju ker takšnega pohištva nikjer ne najdem...

danes sem pa že očitno nekaj čudnega pojedla ker sem že spet bruhala... da te kap! in ob vseh dobrotah na mizi sem jaz jedla prepečenec in manj masten siruser posted image ... hvalabogu se me je babi usmilila in mi naredila skutino potico z manj jajci, ampak očitno je to tisto kar danes ne paše mojmu želodčkuuser posted image ...

lepo izkoristite jutrišnji dan!!!

< Sporočilo je popravil Martinčka -- 4.4.2010 16:14:39 >

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
4.4.2010 18:17:39   
Bina 83
Aisha86 preden greš na pregled spij nekaj zeelooo sladkega. Ko sem šla na 3D je naša imela rokice na obrazku in naju je dr.Strahova poslala na zlooo sladko limonado-in je res pomagalo.
Na morfologijo se pa nisem kaj posebno pripravljala, vsekakor ti želim uspešen pregleduser posted image .

Obdarovanje na veliko noč? Nimamo, in sem odločno proti, da bi še na ta dan otroke zasipavali z sladkarijami. Itak imajo že vsega polno rit in sploh ne znajo več cenit tistega kar dobijouser posted image . Zadnjič sem bila na rojstnodnevni zabavi 5-letnice in prvo vprašanje je bilo: Kaj si mi pa prinesla? Da ne omenjam da je imela že polno vrečo sladkarij, ki jih je prenašala naokoliuser posted image .

Sama sem nora na knjige in zato tudi knjigo najraje podarim otroku-zdi se mi da ima od nje veliko več kot pa od sladkarije.

Mal sem zašla iz teme... puce, uživajte še v jutrišnjem prazniku!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
4.4.2010 19:24:09   
zlicka
Jah punce res vas je težko dohajat :) user posted image

No zajtrki, so mimo, kosilca tud, mi še lahko samo počivamo :) user posted image

Obdarujemo se mi na Štajerskem, no vsaj v okolici Ptuja,sam kako jajčko pa čokoladico in to je to :)
Punce lepo počivajte, upam da vas kaj ne matra preveč. Pa lep praznični ponedeljek jutri :)

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.