jer.za.
|
Eno prav lepo dobro jutro vam želim! Najprej malo z zamudo vsem vse najlepše za materinski dan ! Jaz sem že ob svoji skodelici kave, mali čakata na krtka(danes sta vstali ob 5.30 ), zraven pa se gresta črnega petra, atija imamo pa v službi. Opazujem tole prelepo sončno vreme, a kaj ko se v ozadju že podijo spet veliki črni oblaki. Upam, da jih tokrat sonce premaga in bo spet en lep sončen dan. Se že kar nekaj dni nisem javila, ampak mi enostavno ne znese. Naslednji trije tedni bodo pa sploh napeti...raje ne razmišljam, ker mi je kar slabo...poleg službe še precej faksa, pa ene vaje(za faks) imam še sredi aprila, še dve celodnevni v službi, pa še ena delovna sobota vmes-ampak nič ne morem, sama sem si to "skuhala", ker sem prej zabušava s tem faksom. Ampak je precej lažje sedaj karkoli delati za faks, ko sta mali že tako veliki, saj me razumeta da moram študirati, in je čisto ok. Da še malo teme preletim.... Bonnie, nimam kakšne pametne ideje glede spanja. Kaj pa če se še z vzgojiteljico pogovoriš, da ga skuša nekako uspavati(pri nas so določene tudi božale-so sedele vzgojiteljice zraven in jih božale po glavci, in so baje prav hitro zaspali), pa da se mogoče zmeniš da Nik spi čimdlje od tistega fantka, s katerim nočeta skupaj spati, da se ne bosta med počitkom gledala. Potem bo mogoče lažje zaspal. Pa kakšna pravljica o dnevnem spanju(malo prirejena po tvoje seveda), da kljub temu da je star že 4. leta da je treba spati, da smo spočiti za popoldanske aktivnosti. To bi bil nasvet od mene. Praktičnih izkušenj pa nimam. Jerca sicer včasih spi, včasih ne(sploh soma ne več), a v avtu vedno zaspi ko kam gremo, ampak se ji ni problema zbuditi, pa tudi dobre volje je potem. Tinkatonka, . Sicer pri nas tako močna ta faza ni/ni bila, ampak se vseeno spomnik kako sem se tudi jaz jokala ko je bil ati dober, mami pa ne. Tako zelo težko mi je bilo, solze so kar lile. In ko sta me videle jokati je bilo še bolj "ati, ati". Opažam pa, da je mož res toliko manj z njima(sploh zadnje čase ko imajo ogromno dela v službi, sedaj pa se je še doma začelo popoldnasko delo), in ko imata možnost ga imeti samo zase se ga kar oklepata, vse je ati, večerjo bo ati naredil, lase jima bo umil, še celo za čopke raje vidita da jih ati naredi, če je le doma . Sedaj se jaz takrat nekako kar malo umaknem in jih pustim same(grem na računalnik, v kopalnico, kaj postorim po hiši, grem na sprehod,....). Zvečer si vzamemo vsak dan vsaj 15. min da smo vsi štirje sklupaj na kavču, pod dekco, se pogovarjamo, stiskamo,... Kako pa Anej reagira/se obnaša ko sta vidva sama? Ko je Jani v službi? A takrat si pa ok? Se stiska s teboj? Če je tako takrat max. izkoristi, se imejta lepo, ko pa prije Jani iz službe si pa ti vzemi čas zase. Pa naj se mogoče še Jani skuša kaj z njim pogovoriti, da ni prav da te odriva, da ti je težko takrat. Pa naj te skupaj povabita na kavč/sprehod, ....Kakšne druge ideje pa nimam. Se pa strinjam da je zelo težko to, da boli,.. Sazi, kako kaj vaše zdravje? Se je Levu stanje umirilo? Vem, da ko Zali ni padla temperatura je imela poleg anige še virozo, kombinacijo obojega in zato je bila tako visoka temperatura prisotna kljub jemanju AB. No, držim pesti da se resnično pozdravite do konca čimprej , ti si pa skušaj vzeti sedjle čez vikend kakšno urico zase in pojdi na kakšen sprehod. Drugače pa nič kaj novega pri nas...v četrtk sem bila na govorilnih urah za Jerco...vse je super , je pridna, mirna, aktivna, lepo sodeluje. Je pa baje v pol leta zelo napredovala kar se tiče socilanih stikov...sama navezuje stika, rada nastopa, ni jo sram nastopati pred drugimi, karkoli povedati,... . Pa je zelo nežna, crkljiva, in za zajtrk ogromnooooooooo poje...baje se kar čudijo kako lahko toliko poje . Skratka na gobvorilne mi ni treba več, ker nimajo kaj povedati, če bo pa kakšna težava me bodo pa opozorili. Zala pa je tudi ok, ne vem če sem vam že omenila da je že brez dveh mlečnih zobkov, stalna sta že na pol zunaj . Prav luštna zgleda, pa čisto samostojna je, splioh ne morem verjeti kam je šel čas in kako hitro je zrsatla...še 5 mesecev in tukaj bo šola . Evo, toliko za tole sobotno jutro, grem še malo na hujšarice pisat(ja še vedno še drživa z možem diete, trenutno sem na -11kg ), potem pripravit za golaž in ven na sončka.
|