|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
2.4.2010 0:14:14   
candy24
buškolinkauser posted image Saj bo vse v redu. Držim(o) pesti.

položaj user posted image - na morfologiji je bil obrnjen na glavico; upam da je še vedno tako

kava - jaz je na začetku (prve tri mesece) nisem mogla ne videt in ne vohat; zdaj pa tu ali tam spijem kakšno, če se mi zalušta - pa spijem kar kofeinsko.

pirhi - midva z user posted image jih ne barvava; ko bo pa otročiček zrasel pa že vidim in si predstavljam kako bo vse namazano z barvami user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.4.2010 8:43:54   
Ninchy
Pozdravljenie vse skupaj!

Kako ste? Čestitke vsem za user posted image  in user posted image . Pri nas kot kaže ne bomo izvedeli kaj je, tako da bo res presenečenje.

Ali ima katera težave z pritiskom? Jaz ga imam doma normalno ko pa pridem v posvetovalnico pa imam visokega. Tako da grem v torek v porodnišnico za nekaj dni. Ali ima še katera takšne probleme?

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.4.2010 8:55:12   
petrca2507
Dobro jutro.

Edini problem, ki ga imam jaz sedaj, so krči v nogah. user posted image

Prej sem imela mal težav z nizkim pritiskom in mi je G svetovala malo jutranje kave. Ker pa kave ne maram, si v kakav dodajam eno majhno žličko instant Nescaffe-ja. Od takrat je mal bolš. Prej sem imela pa v času poslabšanja vremena in snega grozne migrene, zjutraj mi je kri tekla z nosu, ... Zaradi migrene sem mogla 2x celo doma ostat, ker enostavno nisem mogla gledat.

Jst mam morfologijo v torek ob 15.15 in me prav zanima, kako je naš user posted image  obrnjen. Za spol pa tako ali tako ne bova spraševala, ker imava rada presenečenja.

www.petrca.net

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.4.2010 9:29:44   
Martinčka
Drage user posted image !

članice foruma Julijk, ki smo si ustvarile tudi album v mojalbum.com, smo se odločile, da je treba malo poostriti dajanje gesla naokoli, saj za geslo prosi vedno več oseb ki jih na forumu srečujemo prvič.
V ta namen smo se odločile, da lahko geslo za album posredujem samo jaz - Martinčka (ker sem veliko na internetu, ne ker bi bila tako pridnauser posted image ) zato vse, ki želite geslo mi pišite na ZS. Žal vsaka ne bo prejela gesla, saj smo morale poostriti varnost, če želimo da so nekega dne gor tudi slike naših sončkov!

Prosim da našo odločitev spoštujete in resnično prepustite dajanje gesla samo meni.

Zahvaljujemo se za razumevanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.4.2010 9:39:04   
Martinčka
no opam da nisem bila preveč uradna zgorajuser posted image ... haha...

glede položaja: moj čukec je bil na morfologiji lepo na ritki... in opažam da je pogosto na ritki ker me velikokrat čisto spodaj brca... vendar se pa že kakšen teden veselo suče in črviči v mojem trebuščku tako da zdaj velikokrat čutim da leži prečno.. ker me z rokicami in nogicami hkrati sune.. torej ga čutim na enkrat levo in desnouser posted image ... kakorkoli ko še ima čas da se obrne na glavico.. mam raje da je tako kot da me v rebra brcauser posted image

petrca2507 tudi midva želiva presenečenje.. čeprav ginekologinji vedno rečem da nočem vedet spola potem pa taaaako bulim v ekran če bom kaj kje vidlauser posted image  haha... in sem prišla do sklepa da ker še nism nikoli vidla kakšnega lulija na UZju da imamo pupouser posted image user posted image user posted image ... jah no ne vem, če pa tako govorijo da če je fantek da se luli tk fejst vidi... jst ga kr ne vidim, tk da potem je že pupauser posted image ... ali pa se skriva:) ker ma vedno nogice prekrižane ali pa sedi na ritki... ampak: a ste že vidle fanta ki se ne bi hvalil s svojo moškostjo? zagotovo je pupa ki sramežljivo tišči nogice skupajuser posted image user posted image user posted image ...

kilogrami... mi smo zdaj na +4,5kg... zanosila sem nekje pri 59 kg... ampak mi lahko verjamete da če ne bi imela žolčne diete da bi imela pred štirico še eno enico, ker sem grozni ljubitelj čokolade (ena čokolada na dan mi ne bi ušla... najmanj ena! ponavadi si kar velike milke kupim ker se mi ta mala milka zdi za dvakrat v ustauser posted image )... no z dieto mi je pa čokolada prepovedana.. prav tako vsi krofi ki jih obožujem (mmm borovničevi ali čokoladni z vanilijevo kremo... njaaaam) in da ne govorim o picah z rukolo, mozzarleo in kislo smetano... aaaaa zmešalo se mi bo!!!!!!!!!!!!!  zdaj pa sami neki jogurti pa banane in kompoti!?user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.4.2010 10:15:58   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
petrca2507 tudi midva želiva presenečenje.. čeprav ginekologinji vedno rečem da nočem vedet spola potem pa taaaako bulim v ekran če bom kaj kje vidlauser posted image  haha... in sem prišla do sklepa da ker še nism nikoli vidla kakšnega lulija na UZju da imamo pupouser posted image user posted image user posted image ... jah no ne vem, če pa tako govorijo da če je fantek da se luli tk fejst vidi... jst ga kr ne vidim, tk da potem je že pupauser posted image ... ali pa se skriva:) ker ma vedno nogice prekrižane ali pa sedi na ritki... ampak: a ste že vidle fanta ki se ne bi hvalil s svojo moškostjo? zagotovo je pupa ki sramežljivo tišči nogice skupajuser posted image user posted image user posted image ...

Moja G mi vedno reče "saj lahko kaj vprašate, če vas zanima". In ji vsakič rečem, da ne želiva vedet spola.

Tole glede stiskanja nogic sm že ene parkrat slišala. Pri 3 kolegicah in pri sestrični so otročki na UZ stiskali nogice skupaj. Na koncu so pa vse dobile punčke. user posted image  

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.4.2010 10:34:53   
Joie
Ojla čvekice! Končno je spet petek user posted image ...
Kavico - jz spijem eno belo kavo zju3 v službi, ob eni štručki!
Martinčika - si me pa prav nasmejala s temi teorijami o spolu! user posted image
Bina - Hana se mi je obrnila v 25t, zdaj smo bli na MF še prečno, na 3D pa že obrnjeni na glavico. Se pa drugič baje obrnejo prej!!!
A ima katera še kar probleme s čudnim okusov v ustih? Jz sem ga sploh ne morem rešit...
Aja - ju3 grem pa na polet z balonom user posted image (če bo vreme ustrezno, seveda)!

Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.4.2010 11:27:38   
strelka84
Živjo punce,

jaz sem mela pa danes pregled in z našim user posted image je vse uredu. Smo pa zvedli, da pričakujemo user posted image . Nama je bilo drugače vseeno kaj bo sam da bo z njim vse ok, sem se pa novice vseeno ful razvesellila. Tko da sedaj ga lahko pa že po imenu kličem, ne pa sam dojenček.user posted image
Kri imam uredu, urin tudi, vendar me pa spodaj med nogami ves čas močno boli. Predvsem kadar vstanem iz postelje, včasih pa tudi med hojo. In je rekla moja g, da je to zato ker se mi spodaj vse širi, se pripravlja na porod. Tko da me je zeloo pomirila.

Naslednji pregled imam 4.5.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.4.2010 11:47:16   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Moja G mi vedno reče "saj lahko kaj vprašate, če vas zanima". In ji vsakič rečem, da ne želiva vedet spola.

Tole glede stiskanja nogic sm že ene parkrat slišala. Pri 3 kolegicah in pri sestrični so otročki na UZ stiskali nogice skupaj. Na koncu so pa vse dobile punčke. user posted image  

na nuhalni se je bojde lepo videl spol.. potem nisem nič spraševala, ko sem bila v bolnici na preiskavah je tudi dojenček lepo telovadil z nogicami, ampak ko ga je pa zdravnik priključil na 3D (očitno je želel narediti možu uslugo ker ve da moža bolj firbec matra kot mene kaj imamo v bušijuuser posted image ) je pa imelo dete noge prekrižaneuser posted image
sedaj na morfolofiji je pa sedel na ritki in je rekla da bi tudi težko vedla ker se ne vidi če je na ritki...
tako da vsekakor imamo sramežljivo dete! pupouser posted image ...

greva pa čez 14 dni še k strahovi na 3d ker je rekla da bo tako nardila da ne bova vidla spola, ampak me vseeno zanima, v kakšem položaju bo tokratuser posted image ...  jaz sem za vsak slučaj kupila dva punčkasta bodijauser posted image ...

danes pa morem it kinder jajčke za pirhe kupit..gre možek z menoj da bo vse ok z menoj za vsak slučaj.. jaz za pisanko ne dajem kaj dosti našim sestričnam in nečakinjam... kinder jajček in pirh pa so enako veseli ko pa če dobijo ne vem kakšna darilauser posted image ... pri nama samo dedek mraz/božiček kaj več prinese!  

Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.4.2010 12:03:45   
petrca2507
Jaz ima vse kupljeno za današnje barvanje. Sem poleg belih jajčk in barve vzela še barvaste alu papirčke, če se slučajno barvanje ponesreči. user posted image  Potem sem vzela še par manjših čokoladnih jajčkov, nekaj velikonočnih Kinder jajčkov in 2 večja Lindt jajčka.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.4.2010 13:16:16   
kenya
Živjo,

Mi smo tudi že velikonočno razpoloženi. Dopoldan sem ustvarjala potico- no sedaj se še peče, in glede na to, da sem jo delala šele drugič zaenkrat kar dobro izgleda user posted image . Popoldan pa še prata, pa ene velikonočne zajče bomo s ta malima delal. Tako, da bo kuhinja obrnjena naokrog user posted image .

Včeraj sem pa spet postala teta, brat je dobil še eno user posted image  user posted image . Tko, da pri nas je glede otrok kar pestro. Prej se dolgo časa ni nobeden odločil, potem pa kar naenkrat cel kup otrok user posted image  user posted image

Moja user posted image  je bila na morfologiji obrnjena na glavico, ampak sedaj pa nisem več prepričana. Ker zjutrja zmeraj začutim brckike nekje ob strani, levo ali desno od popka, kot da bi mi ležala prečno. Sicer ima pa sedaj še dovolj prostora, pa naj se malo natelovadi user posted image

Petrca in ostale, ki ne želite vedeti spola, dobre ste..jaz tud slučajno nebi zdržala ne da bi vprašala. Pa ne zato, da bi vedela kakšne barve izbirat pri nakupu, ampak preprosto zato, ker sem preveč radovedna.

Za veliko noč pa tudi pri nas otroci dobijo samo kinder jajča, al pa kakšne čokoladne figurice. Ne vem, zakaj naj bi kar naenkrat velikonočni zajček nosil nekakšna darila? To je zadnjič starejša prinesla iz vrtca. A je kje drugje taka navada, da dobijo kakšna darila? Sam da bi še več zapravljali user posted image

Zdej grem pa mal potico prečekirat, da je na koncu ne bom zažgala user posted image  .

LP

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.4.2010 13:35:02   
DanijelaNeli
eeila...

Spet kosilam sama,...user posted image  dela.In spet jem user posted image ...tokrat sardone in sardele.Od včeraj sem imela govejo juho,in nekako mi je zapasala solata,ki je nisem jedla že leta...sveže narezane mlade čebulice z zelenim vred,mešano z jogurtom in kislo smetano,okisano in začinjeno. Njami,...
Martinčka..kot,da bi sebe poslušala,glede spola user posted image Rečem tudi jaz,da naj ostane user posted image  do konca..pol pa bulim kot zmešana v ekran.Samo zdaj na 3D-ju bom rekla naj skrije,ker če ne bom res zvedla.
Še da ti povem glede tiste opreme v Italiji.Meni je ta kolega povedal za ene tri salone pohištve,kjer imajo tudi otroško.No,point je v tem,da ni nikjer takega stila kot ga hočeš ti.Vse je barvano.
Glede kvalitete in cen je rekel,da dobiš tudi pri nas iste izdelke,na istem nivoju in,da se ti niti ne splača hodit dol.
Če pa bi že rada tako zibko/posteljico kot imaš v albumu,ti je sam priporočal,da jo daš delat mizarju,ki ti bo naredil identično,les pa si itak izbereš sama. Si mogoče posmislila o mahagoniju...ki je res kvaliteten.
Salone pohištva pa imaš naprej od Udin,Gemona.
Ta frend ni mizar,on dela dol v eni firmi z lesom.Je pa dostavljalec in montažer opreme.

O glede pirhov...z Neli smo jih pobarvali včeraj zvečer...v violični in oranžni barvi...Smo bile prav pridne...
Čokoladne pa smo do sedaj že dve odprli...še dva nas čakajo.A končalo se je samo pri odvijanju,...ker ta mala ni neka velika ljubiteljica čokolade. Tistega od Kinder pa ji bo kar mamica pomagala pojest.user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 2.4.2010 13:37:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.4.2010 13:39:28   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kenya
Včeraj sem pa spet postala teta, brat je dobil še eno user posted image  user posted image . Superca,čestitam,teta

Zdej grem pa mal potico prečekirat, da je na koncu ne bom zažgala user posted image  .
Pojej še en košček zame...
LP

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.4.2010 16:38:23   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: kenya
Petrca in ostale, ki ne želite vedeti spola, dobre ste..jaz tud slučajno nebi zdržala ne da bi vprašala. Pa ne zato, da bi vedela kakšne barve izbirat pri nakupu, ampak preprosto zato, ker sem preveč radovedna.

Mene vedno zanima samo to, da je z user posted image vse OK.

www.petrca.net

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.4.2010 19:00:33   
mišu
midva z dragim tud nočeva vedet spola user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.4.2010 20:00:14   
Martinčka
sam da se na hitro javim... sem šla z možekom v trgovino po lindtove zajčke za odarsle pisanke in po kinder jajčke za otroke in ko sva prišla do doma so se pričeli krči.. sme hitro vzela spasmex tako da so trajalai samo malo več kot pol ure... ne vem kaj je zdaj to da mi krči spet nazaj nagajajo no... pa mene kap da morem nazaj v bolnico ker mi je blo res grozno noter!user posted image

ja zdaj v teh časih dobivajo za pisanke že vse od rolarjev do ne vem česa... jaz sem ponavadi dobila kot otrok kakšno knjigico ali porcelanasto punčko ali nogavice... skratka kaj drobnega.. zdaj pa katastrofa kaj vse otroci pričakujejo! moj možek je svojima nečakinjima kupil dve ta veliki čokoladni jajci hello kitty in vsaki malo beležko pa sem že bila proti ker nočem da jih razvadi in da bosta vsako leto hotli dobit ne vem kaj..po moji strani pa dajem otrokom samo kinder jajček.. mah dej preveč je vseh teh praznikov in itak majo otroci že preveč vsega!!! meni se najlepše od teh praznikov zdi da se vsi dobimo pri babici in imamo skupen zajtrk... se družimo in smo dobre volje! to je pri nas namen vsega! če ne bi bila noseča bi pa še šla na jutranjo mašo, ker sem vedno hodila samo na ta praznik v cerkev (vem sramota, ampak jaz bolj verujem v boga kot v cerkevuser posted image  ker mi je dost poslušanja ko župniki razlagajo pri mašah še vse od politike to groznih oglasov na televiziji!!???!... od kar ni več mojega župnika je pač tako)...

nič grem nazaj ležat da bom mela jutri energijo za jajčke barvat!

vsem ki vas več ne berem do ponedeljka vam želim vesele praznike!!!user posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.4.2010 20:19:43   
anajrim
Punce živjo!

No jaz sem pa danes spekla še kokosovo potico in sta obe (čokolada) videti odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Komaj čakamo jutri po žegnu da jo poskusimo. Drugače me pa jutri zjutraj še čaka barvanje pirhov, kuhanje šunke...

Lepo je brati da imate super preglede...user posted image

Lep večer vam želim in pa seveda čim lepše praznike!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.4.2010 20:29:21   
zlicka
Tako drage souser posted image jaz se vam komaj sedaj pridružujem, berem vas sicer že en čas, kakor mi čas dopušča,pa da ne bom samo brala :)

Moj PDP je 21.7.
kaj bomo imeli še ne vemo enkrat rečejouser posted image drugičuser posted image in zdaj spetuser posted image , čeprav se nikoli prav ne vidi :)))

Kilaža nekje +7kg že:( v 25 tednu ....

Počutje nasploh vredu, sam zdaj ene par dni ne čutim tolko intenzivnega brcanja, morem bit prav pozorna kdaj je otroček aktiven.....pa full se mi zdi da mam vse trdo
Drugač v sredo po praznikih, grem da mi zmerijo sladkor..upam da bo ok...

Tako, vsem vam želim lepe velikonočne praznike in vsem čim boljše počutje, še posebajuser posted image ki so v bolniški,ter jih kaj matra.

Upam, da niste jezne da sem se vam pridružila in brala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.4.2010 21:29:47   
anajrim
Dobrodošla zlicka!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.4.2010 21:56:11   
zlicka
Hvala anajrim:) zanimiv vzdevek, tudi jaz kje včasih uporabim to fintouser posted image

Tak vse sem pospravial, zdaj pa malo tv pol pa sanjat...kak bomo jutri jajčke barvali:)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.4.2010 7:10:29   
naja7
Pozdravljene souser posted image
danes sem pa tudi jaz zgodnja, no sj ubistvu sem že cel teden nekako takole, ker naša bejbika začne s svojim premetavanjem in brcikam že zelo zgodaj in zelo intenzivno, ko bi vsaj potem bilo tako, da bo čez noč tko kot sedaj.

Glede tega obdarovanja, ga tudi jaz ne maram, ampak pri nas na koroškem je nekak v navadi da krstni botri no in še birmski botri, dajejo pisanko, samo ne kinder jajčk ampak darila da te kap, moja mami je botra in si prav razbija glavo, kaj kupit da bodo zadovoljni in da starši nebojo ˝užaljeni˝. Bratu pa je boter dav kar 200 evrov. Tako, da me je prav strah, da mi kdo reče da grem za botro....

Nič, jajčka me veselo kličejo, da jih bo treba v barve spravt, uživajte praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.4.2010 7:35:09   
mami2b
Dobro jutro user posted image

tudi jaz se vsak vikend zbudim kot da bi šla v službo user posted image No, sej dopoldne še največ naredim, popoldne mi pa kr energije zmanjka za kakšna večja opravila.

Mi bomo tudi danes barvali pisanice, s kupljenimi barvami pa verjetno tud s čebulo. Za naše belokranjske pisanice pa ni časa, zaenkrat. Mogoče drugo leto, ko bom na porodniški user posted image Mami bo pa poskrbela za vse druge velikonočne dobrote.
Pri nas pa še nisem slišala, da velikonočni zajček nosi okrog. So očitno Gorjanci preveliki. In upam, da tako tudi ostane, ker se že res pretirava s tem "materialnim" obdarovanjem. user posted image

Drugače pa je moje počutje odlično - trkam na les - naš fantič pa vsako popoldne intenzivno brca. Bo športnik kot oči user posted image

Vsem vam želim lepe velikonočne praznike, preživite jih čim bolj umirjeno in v krogu svojih najdražjih.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.4.2010 8:00:32   
Srčekgirll

user posted image
Kavica in zajterk za vse vas
user posted image user posted image
Pr nas smo super, počutje moje tud. Vreme je zunaj pa mal bl megleno, upam da se bo kej kmal zjasnilo, sam upem da ne bo danes kak dež.
Pa še ena voščilnica za vse vas:
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.4.2010 8:45:55   
nicolina
Dobro jutro,

no tud mi smo že od 8.00 pokonci, jaz sem se že prej zbudila in sva s sinkotom poležavala. On zdaj gleda risanke, jaz pa uživam ob kavici in na forumu.
Bomo potem šli še v trgovino, v Baby ceneter po igračo in k frizerju.
Z mami sva že včeraj spekle potičko, šunka se že kuha, potem pa pridejo na vrsto še jajčka, jih bomo kar v čebuli in teranu.
Pei nas v Beli krajini res ni navada, da se kaj deli za pisanko, no saj jaz ne vem.

Mami2b, a ti si iz Bele krajine, te nisem prej zasledila? user posted image

Naomi, jaz sem kupila v ozek v Pikapolonici v Novem mestu in to leta 2007, ko smo čakali prvega user posted image . Pokliči, morda ti pa ustrežejo.

Martinčka, joj ti si pa res boga s tem krči, drži se. Pa nisi bila nič uradna,prav lepo si napisala, vsak pa res ne more dobiti geslo. user posted image

Nič, šibam se obleč in se gremo malo potepat....pri nas je ful lep sonček........user posted image user posted image user posted image    Lepo soboto vam želim....

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.4.2010 9:24:01   
extra
o se pričeli krči.. sme hitro vzela spasmex tako da so trajalai samo malo več kot pol ure... ne vem kaj je zdaj to da mi krči spet nazaj nagajajo no... pa mene kap da morem nazaj v bolnico ker mi je blo res grozno noter!user posted image

Marinčka a veš, da so se meni tud začel včeraj....obup. Tako me je strah...pa še mojega ni doma k je šel na eno potovanje. Spasmex bolj švoh pomaga. Tri magnezije spila....upam, da se umirijo. Kakšen imaš ti maternični vrat? ker ti krči ga krajšajo im me ful skrbi kaj bo....
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.