|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.3.2010 11:14:46   
aqua77
O,

hvala ajsi. user posted image kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
29.3.2010 16:35:58   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

O,

hvala ajsi. user posted image kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi? user posted image

teta Aqua naj gre kaj na FB user posted image tam so slikce! sem jih ne lepim, sploh odkar je bil tisti škandal s krajo slik... mali je velik in težek, komaj čakam,da začne hodit, v upanju,da me bo malo manj bolel hrbet user posted image je pa sladek, moj fantekuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
29.3.2010 21:33:14   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? user posted image user posted image user posted image user posted image

o, štima, štima, ko ate na mamouser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapituser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.3.2010 8:08:50   
aqua77

aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? user posted image user posted image user posted image user posted image

o, štima, štima, ko ate na mamouser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapituser posted image

o kako se pa to lepo sliši, veš da tkole ko čakam in premlevam se mi na cajte zdi, da jaz ta klinčev + ne bom dočakala... enkrat sem skor 100% da je to to, pol me pa spet panika zagrabi in si mislim, da se to men ne bo zgodilo...
v glavnem iz tvojih ust v božja ušesa, a štima!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.3.2010 8:21:15   
aqua77
Drugače pa dobro jutro vsem zbranim.... user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.3.2010 9:30:30   
Anonimen
jutro
mala nana,tamavči v vrtcu jaz si pa živčke mirimuser posted image
sva mela z mojim spet pestro in se mi zdi da mava zadnje cajte sam tko,ma drek od dreka

še zmeri držim pestke za pluskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.3.2010 22:01:15   
miklarom
ne sam v tvoja ušesa, v tvojga bušija bo šlo a pravuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
31.3.2010 8:45:55   
Anonimen
jutro bejbe!
jaz pijem čajček k me grlo boli tko da je prava žalost k niti kave nisem mogla spit,tko da bo popoldne ena več padlauser posted image

kako smo?
jaz morm zdele si it lase umit pol pa če bo čas grem pa risat mal

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
31.3.2010 10:14:33   
ledenka
larilu, pa si šla kaj do zdravnika? user posted image user posted image user posted image

aqua, še malo, pa lulamo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
31.3.2010 11:04:10   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, pa si šla kaj do zdravnika? user posted image user posted image user posted image

mah ne govori mi, k sem z živci že cist na koncu... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
31.3.2010 12:05:48   
ledenka
a že maš 500 € bankovc pripravljen? user posted image user posted image user posted image al boš na kovance? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
31.3.2010 13:12:58   
Anonimen

nopeuser posted image sem trdoživa tko da bo že boljš enga dneuser posted image itak pa če tle vprašaš mi ni nč hudga,če pa njih vprašaš so pa že z eno nogo v grobuuser posted image

uuuu lulal ja,držimo pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
31.3.2010 15:36:53   
aqua77

a že maš 500 € bankovc pripravljen? user posted image user posted image user posted image al boš na kovance? user posted image

na kovance itak!!!! user posted image user posted image user posted image to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal.... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 31.3.2010 15:38:16 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.4.2010 7:20:52   
aqua77
morgen!

user posted image

še mal pa bomo pirhe barvale! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.4.2010 8:46:42   
Anonimen
jutro
uff ktera kavica kar v mojo smer jo pošlji jo bom rade volje sprejelauser posted image
dans je pa tko brezvezen vremeuser posted image upam da ste boljš volje kot pa ta vremeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.4.2010 23:13:37   
ledenka

morgen!

user posted image

še mal pa bomo pirhe barvale! user posted image user posted image

in jaz to šele zdaj vidim user posted image od kofeina ne bom mogla spat user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.4.2010 6:52:45   
Anonimen
jutro!
user posted image

da boste lažje spregledaleuser posted image

jaz sm čist fertik k se je mala zbujala itak je pa zaspala šele ob pol 3,pol bom tortico delala pa bomo videl kako bo uspela

nč en lep dan vam želim

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.4.2010 7:31:22   
aqua77
morgen,

uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.4.2010 11:00:48   
ledenka
user posted image user posted image user posted image taboljš!

larilu,hvala user posted image

aqui, belina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.4.2010 16:30:51   
jazzz27

na kovance itak!!!! user posted image user posted image user posted image to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal.... user posted image user posted image user posted image user posted image

recesijauser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.4.2010 16:31:31   
jazzz27

morgen,

uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva... user posted image user posted image user posted image

kaj zamujam? jutro?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.4.2010 16:35:36   
jazzz27
aqua FB!!! J.D. halooooooooooooo  jaz iam tud že 100 prošenj, pa ne vem katera je katera tako da pište mi ZS, da vem zakaj se gre...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.4.2010 8:25:34   
ledenka
danes pa aqua lula na kovance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veeeeeeliiiiiik +

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.4.2010 10:44:00   
spps

danes pa aqua lula na kovance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veeeeeeliiiiiik +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.4.2010 11:31:36   
Anonimen

ja jaz tud držim pestke za VELIK plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako ste ostale?
men je spet mala zbolela,je bošček mali kar sem itak vedela da k bo tamal se pozdravil bo pa ona dobila in evo ga na,jaz sem pa še zmer na istem no zdej z dodatkom da mam počen rebro sam ne vem al sam 2 al je še enuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......