Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.3.2010 11:14:46
|
|
|
|
aqua77
|
O, hvala ajsi. kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.3.2010 16:35:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 O, hvala ajsi. kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi? teta Aqua naj gre kaj na FB tam so slikce! sem jih ne lepim, sploh odkar je bil tisti škandal s krajo slik... mali je velik in težek, komaj čakam,da začne hodit, v upanju,da me bo malo manj bolel hrbet je pa sladek, moj fantek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.3.2010 21:33:14
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdeš , se nimam več kam skrit , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večera , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebi o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? o, štima, štima, ko ate na mamo , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.3.2010 8:08:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdeš , se nimam več kam skrit , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večera , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebi o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? o, štima, štima, ko ate na mamo , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapit o kako se pa to lepo sliši, veš da tkole ko čakam in premlevam se mi na cajte zdi, da jaz ta klinčev + ne bom dočakala... enkrat sem skor 100% da je to to, pol me pa spet panika zagrabi in si mislim, da se to men ne bo zgodilo... v glavnem iz tvojih ust v božja ušesa, a štima!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.3.2010 8:21:15
|
|
|
|
aqua77
|
Drugače pa dobro jutro vsem zbranim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.3.2010 9:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mala nana,tamavči v vrtcu jaz si pa živčke mirim sva mela z mojim spet pestro in se mi zdi da mava zadnje cajte sam tko,ma drek od dreka še zmeri držim pestke za pluske
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.3.2010 22:01:15
|
|
|
|
miklarom
|
ne sam v tvoja ušesa, v tvojga bušija bo šlo a prav
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 8:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejbe! jaz pijem čajček k me grlo boli tko da je prava žalost k niti kave nisem mogla spit,tko da bo popoldne ena več padla kako smo? jaz morm zdele si it lase umit pol pa če bo čas grem pa risat mal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 10:14:33
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, pa si šla kaj do zdravnika? aqua, še malo, pa lulamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 11:04:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, pa si šla kaj do zdravnika? aqua, še malo, pa lulamo mah ne govori mi, k sem z živci že cist na koncu...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 12:05:48
|
|
|
|
ledenka
|
a že maš 500 € bankovc pripravljen? al boš na kovance?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 13:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, pa si šla kaj do zdravnika? aqua, še malo, pa lulamo nope sem trdoživa tko da bo že boljš enga dne itak pa če tle vprašaš mi ni nč hudga,če pa njih vprašaš so pa že z eno nogo v grobu uuuu lulal ja,držimo pestke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.3.2010 15:36:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a že maš 500 € bankovc pripravljen? al boš na kovance? na kovance itak!!!! to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 31.3.2010 15:38:16 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.4.2010 7:20:52
|
|
|
|
aqua77
|
morgen! še mal pa bomo pirhe barvale!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.4.2010 8:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro uff ktera kavica kar v mojo smer jo pošlji jo bom rade volje sprejela dans je pa tko brezvezen vreme upam da ste boljš volje kot pa ta vreme
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.4.2010 23:13:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 morgen! še mal pa bomo pirhe barvale! in jaz to šele zdaj vidim od kofeina ne bom mogla spat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 6:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! da boste lažje spregledale jaz sm čist fertik k se je mala zbujala itak je pa zaspala šele ob pol 3,pol bom tortico delala pa bomo videl kako bo uspela nč en lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 7:31:22
|
|
|
|
aqua77
|
morgen, uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 11:00:48
|
|
|
|
ledenka
|
taboljš! larilu,hvala aqui, belina
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 16:30:51
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a že maš 500 € bankovc pripravljen? al boš na kovance? na kovance itak!!!! to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal.... recesija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 16:31:31
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 morgen, uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva... kaj zamujam? jutro?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.4.2010 16:35:36
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua FB!!! J.D. halooooooooooooo jaz iam tud že 100 prošenj, pa ne vem katera je katera tako da pište mi ZS, da vem zakaj se gre...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.4.2010 8:25:34
|
|
|
|
ledenka
|
danes pa aqua lula na kovance za veeeeeeliiiiiik +
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.4.2010 10:44:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka danes pa aqua lula na kovance za veeeeeeliiiiiik +
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.4.2010 11:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka danes pa aqua lula na kovance za veeeeeeliiiiiik + ja jaz tud držim pestke za VELIK plusek pa kako ste ostale? men je spet mala zbolela,je bošček mali kar sem itak vedela da k bo tamal se pozdravil bo pa ona dobila in evo ga na,jaz sem pa še zmer na istem no zdej z dodatkom da mam počen rebro sam ne vem al sam 2 al je še en
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......