|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.3.2010 8:58:49   
NATAŠA35
po dolgem času se vam tudi jaz javljam, še vedno 2v1user posted image user posted image , še en mesec je do dneva D...na žalost še vedno ne vemo ali je pištolca ali ne user posted image user posted image , ampak kmalu bomo videli...

začenja se mi uradno porodniški dopust, vendar še ne grem, ker sem čakala kar dolgo zamenjavouser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.3.2010 9:58:22   
ledenka
oooo, Nataša user posted image še mal noge skup, pa bo user posted image

pa še kavica
user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.3.2010 10:00:00   
ledenka
mikla, kdaj greš pa ti po pingota?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.3.2010 13:15:32   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček,

javljam vam, da grejem dve pikici in lulamo 04.04.

Objemček in ljubček za vse...
user posted image user posted image april bo tvoj mesecuser posted image

Nataša35 bo pa presenečenje tolk večje, ko boste zvedeli spoluser posted image

ledenka hvala za kofiuser posted image

mi2 pa se končnooo prebijava skozi prve preiskave v amb.mbuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.3.2010 21:08:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

mi2 pa se končnooo prebijava skozi prve preiskave v amb.mbuser posted image

user posted image user posted image user posted image super, da sta naredila korak naprej! obveščaj nas, prosim, da bomo navijale user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.3.2010 17:30:33   
gigi1
OOoo na borbi pa dogaja user posted image  user posted image  user posted image

Aquica srce saj veš kolk mislim nate user posted image user posted image user posted image

Taperfektna user posted image  user posted image  user posted image . Še malo pa bo. Držim pestke močno, močno user posted image user posted image user posted image

Nataša sigurno bo pupa, če se tako skriva user posted image

Larilu lubica tebi in tvojim otročkom pa user posted image user posted image user posted image  za okrevanje in da tamala ne zboli.

Ledenkica, Mikla, Jazzy, Kliki, Se*, oba Sončka, Erin, Beyba, Argica, Vita, Polaris, Miška, Špelka in vse stare borke, ki občasno pokukate sem gor RVI user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.3.2010 17:31:14 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.3.2010 19:41:37   
miklarom
ajsika - mi gremo po pingota v aprilu, ko dobimuser posted image , bom vam javljala, brez skrbi, ne bom pozabla, ste mi preveč v oporo, da ne bi mislila na vas, saj veš da vas imam vse rada   user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.3.2010 7:05:06   
Anonimen
jutro
jaz za vsako navijam tko da go girlsuser posted image
tamavči mi je včer spet bruhal in to zarad kašlja,zaspal smo dans ob 3 zjutri ker potem zaspat ni mogel aja jaz sem se pa spet od njega nalezlauser posted image pa zgleda da mu antibiotik pomaga samo glede vročine k drugo je pa še zmeri istouser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.3.2010 8:55:16   
miklarom
user posted image
kavica....

user posted image

in malo vitaminčkov.....

larilu - ti ubožček je tvoj mali, jest upam da se čimprej pozdravi, za njega eno lepo pikapoko user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.3.2010 9:18:02   
ledenka
uuuu, kak lep zajtrk user posted image hvala, miklarom!

larilu user posted image joj, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolikor rabiš...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
25.3.2010 9:42:57   
ledenka
dobro jutro user posted image

čestitke mamicam za materinski dan user posted image

user posted image

upam, da bo za naslednji praznik bistveno več tistih, ki bodo praznovale!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
25.3.2010 9:53:34   
miklarom
vsem mamicam čestitke za današnji praznik, in upamo da se vam drugo leto vse pridružimouser posted image   

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 25.3.2010 9:59:43 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
25.3.2010 10:51:27   
aqua77
Pozdravček celotni borbi,

čestitke vsem mamicam in mamicam to bee za materinski dan!!!

Hvala tudi vsem za podporo in pestke, zlate ste!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
25.3.2010 12:50:52   
Kliki
Najprej vsem mamicam čestitam za praznik.

Jast se malo odklopila RR ker upam da mi bo psiha potem dala malo miru in bo ratalo. Sedaj se bodo začeli O dnevi in bova seveda zelo pridna. Sicer se mi je včeraj in pa danes pojavilo malo krvi kar sem predpisala da je O krvavitev bilo je pa ob isti uri dneva in potem nič več.

Kako ste pa ostale kaj.?

Nataša bo pa veliko presenečenje ko boš rodila.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.3.2010 7:05:08   
Anonimen
jutro!
jaz pa moja best friend ever (kavica) se že oglašava na raport user posted image
včer sem bila taka k da bi me en nalomil user posted image vročina 39,noge me sploh niso držale,kašljala oh in sploh tko da za **** in sem se odločila da se bom drug teden naročila k dohtarci k mam pa zdej že dost tega sranjauser posted image
tamavči je že bolj tko da hvala za vse pike pokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.3.2010 10:21:25   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za tebe! ampak to se ti pa dolgo vleče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.3.2010 11:20:25   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se tudi ti kmalu pozdravila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.3.2010 11:28:20   
aqua77
se pridružujem pikakpokam od milkle, da bi bila čim prej v boljši formi!

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
27.3.2010 6:58:31   
Anonimen
jutro
hvala punce,ma ja sem trpežna k hudičuser posted image
pri nas se zdele neki malga sonček kažeuser posted image zdele si bom čajček skuhala potem pa pospravit k mam tak kot da bi imela najmanj 5 otrokuser posted image moj tamavči dela čudeže s tem razmetavanjem in sej pospravi nazaj sam na svoj načinuser posted image

punce en lep lep vikend vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
28.3.2010 10:39:36   
ledenka
dobro jutro
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
29.3.2010 8:02:18   
miklarom
jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
29.3.2010 9:30:54   
aqua77
ojla borbašice, user posted image

kako smo kaj na ponedeljek? men se vlečeeeeeeeeeeee, do nedelje je še tako dolgoooo pa me že panika hvata. čekingi wc-ja, šraufanje in vse ostale pritekline. kaj čmo takle mamo. user posted image

mikla tebe sem pa že pri aprilčicah obdelala. user posted image user posted image user posted image

ostalim pa sončen pozdravček z obale user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
29.3.2010 9:55:21   
miklarom
aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
29.3.2010 9:58:07   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
29.3.2010 10:26:56   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za¸borke v akciji!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......