|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
12.3.2010 21:57:29   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

malo za popestritev petkovega večera
user posted image

bi si ga kar vzela, pa ne moremuser posted image user posted image user posted image , daj mi kaj drugauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
12.3.2010 22:00:16   
ledenka
user posted image

mikla, sam za tebe user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.3.2010 22:01:16 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
12.3.2010 22:13:12   
miklarom

user posted image

mikla, sam za tebe user posted image

oooooooo, hvala tale dva sta pa tako lepa, da bi jih res kar imelauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
13.3.2010 9:07:59   
ledenka
jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.3.2010 14:39:29   
ledenka
vam želim super nedeljo! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.3.2010 17:06:54   
Anonimen

vam želim super nedeljo! user posted image

enako čeprav se bliža že h koncu

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
15.3.2010 21:15:55   
ledenka
kam smo spet padle user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.3.2010 11:20:51   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.3.2010 12:56:05   
Anonimen
dan
jaz sm bolj slabp z zdravjem,zdej mi še kri iz nosu in grla teče tko da drek od dreka,zdravnice ni,da bi pa k drugi šla bi morala pa od pol 1 pa do 5 čakat da pridem na vrsto ampak ne mislim klare tja vlačit in da bi ona zaradi tega morala tam bit tko da se bom še pocajtala,enga lepega dneuser posted image optimistka ni kejuser posted image čeprav so mi eni napovedal kar črni konec k mi še ful lasje izpadajo tko nekateri se me hočejo znebit se mi zdiuser posted image sam jim ne bo ratal user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.3.2010 19:05:08   
Kliki
larilu joj ti si pa res boga, pojdi le k zdravniku da res ne bo kaj hudo narobe.

Moja user posted image  se je prikazala in enkrat za spremembo sem si jo želela tako da bom lahko šla v nov boj k mi bo spet dal upanje za user posted image . Sem pa vse skupaj malo dala na stran zato se tudi tukaj ne javljam prav pogosto. Ampak optimistična sem pa še naprej da tudi za mene posije sonce in zagledam user posted image user posted image .

Lepo bodite in božajte bušije in cartajte svoje user posted image .
BORKE ME PA V BOJ ZAuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.3.2010 10:25:55   
Anonimen
dan
kliki veš kako moja mami prav da žleht kopriva nikoli ne pozebeuser posted image bo že bolj drugače pa jaz navijam za pluskeuser posted image user posted image user posted image moj metuljko spreminja barve k za šalo sam še pom pom  cofki mu manjkajouser posted image hm mogoče bi mogla pa roza pujsku rečt če jih mauser posted image user posted image mogoče jih bo kej na plano izvabilouser posted image

naša pikica je dobila dans pikico in tehta 6610 gramčkov

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.3.2010 17:45:45   
ledenka
larilu, kako pa si ti, kaj bolje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.3.2010 6:37:17   
Anonimen
jutro!
ajsi pri meni je še zmeraj isto,eh pa kdo bi se sekiral

user posted image
pa da bo za v kavico svež mlekec
user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.3.2010 10:07:58   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.3.2010 10:10:34   
ledenka
jutro user posted image da vam malo poživim dan user posted image

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
20.3.2010 11:09:27   
miklarom
user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
20.3.2010 11:28:48   
miklarom
pa še malo stimulacije za čez vikenduser posted image

user posted image  
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
20.3.2010 17:01:21   
ledenka
user posted image user posted image user posted image a mi pride kateri kosilo skuhat? user posted image sej nič pametneg ne kuham, sam ne da se mi.. no, M. je že pojedel user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
20.3.2010 20:19:09   
aqua77
Pozdravček borkice,

ena zgubljena duša se po dolgem času javlja na raport. user posted image Upam, da me še niste čisto pozabile...

Ljubčka in objemčka vsaki posebaj...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
20.3.2010 21:58:06   
Anonimen
čer
jaz mam spet tamavčija bolnega,jaz tud še nisem ok,ampak zdej je mali spet tok bošček dans je vsega skup pojedel 5 žlic čokolina in pa 4 žličke pudinga pa recimo da je spil 1,5 dcl čajauser posted image tko da je na dobri poti da mi zdehidrira,ker ima še vročino prej tud vročinske krče tko da mam noro no in ta let nam definitivno ni naklonjen z zdravjem

lepo se mejte punce

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.3.2010 15:30:05   
aqua77
Pozdravček,

javljam vam, da grejem dve pikici in lulamo 04.04.

Objemček in ljubček za vse...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.3.2010 17:09:32   
ledenka
aquica user posted image user posted image user posted image lepo grej tvoji pikici! in nalulaj veeeeelik plusek!

larilu, naj se že tele bolezni poslovijo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.3.2010 17:10:04 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.3.2010 17:57:51   
Anonimen
AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NAJ BO PLUSEK TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK VELIK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.3.2010 19:46:27   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček,

želim , da nalulaš veeeeeeeeeeeelikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii +++++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.3.2010 6:32:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček,

jutro

aqui joj jaz ti iz srca želim da nalulaš tak velik plusek,bom držala pestke,miklaromček zate in pa ostale tud navijamuser posted image

ajsi hvala za pike poke

zdele morm pa v vrtec poklicat pa mal povedat kar se jim za greuser posted image včeri je tamavči zvečer nehu dihat k je tok kašlju uff čist rdeč obrazšček imel tko da bomo popoldne šli dol k dohtarci potem lahk pa sam še čakam kdaj bo spet tamala to dobila v 3x hujši oblikiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......