Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarije ja, kdo kdo?? mimoidoči!! Sej mogoče nam bodo pa plačeval, da nehamo. Kaj pa veš, sprosti se in se prepusti toku, naj te življenje preseneti..... jaooooooo, kolk pa jst že nakladam!!! ša mal pa bom raj velikonočni zajtrk napadla, bo bolj pametno. Dej ja, ker tale nosečnost ti pa že res škoduje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:19:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek+ Krtkova ZS is back! že prebran
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 22:19:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice . Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:21:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice . Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne Pa ponoč tud . Sej pravm da sm zasvojena .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:22:31
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnes Deci če bi šel moj na fitnes bi organizirala zabavo njemu v čast in ne vem še kaj vse! namreč spravla se že od takrat k ga poznam... tko da bod vesela! po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!! se strinjam!!! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Bcljka najbolš da mu vrneš in greš naslednjič ti sama v šoping . sej bom! ker par dni nazaj k sm hotla it sama, ker njega ni blo... pa sm mu rekla da bom šla... in je čist popizdil da sama pa ne morem da morva to it skupi kupovat! in pol sva res šla skupi ampak sva same malenkosti kupla... ta večje je pa on zdej sam! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! za petkove tortice sm pa totalno za!!! marjanaj - a škarjice za nohte maš??? ker ti lahko ene podarim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:23:44
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno naredi nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!! IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice . Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne ne ne, tud sendviči ji skoz po glavi plešejo!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:25:48
|
|
|
|
bcljka
|
glede romantike ... jst v dnevni na kavču tipkam po računalniku on pa v sosednji sobi igra igrce na svojem računalniku... je reku da bo zamesu testo za potico... zdej pa čakam... sama se ne bo... ddddddddddddddd!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:26:11
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice . Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne ne ne, tud sendviči ji skoz po glavi plešejo!!! pol pa jok pa stok zganjam k sm tak knedl . Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:26:57
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno naredi nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dejmo nrdit degustacijo?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno naredi nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dejmo nrdit degustacijo?! Jaz sem takoj za. Torej kdaj in kam pridem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:29:57
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče kako naj pozabim, če pa bi zdejle dala dušo za en "najina-firma" sendvič. A ga poznaš? Čist simpl je, men pa tok dobr!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:32:01
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče kako naj pozabim, če pa bi zdejle dala dušo za en "najina-firma" sendvič. A ga poznaš? Čist simpl je, men pa tok dobr!! Men tuuuudddddd . Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz . Jst sm ga dons še snedla .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:32:49
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno naredi nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dejmo nrdit degustacijo?! Jaz sem takoj za. Torej kdaj in kam pridem v zapore na povšetovi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:33:41
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz . Lohk na enem od najinih pohodov tam mimo zapeljeva ena notr skoč, dva ven prinese in greva dalje!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:37:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz . Lohk na enem od najinih pohodov tam mimo zapeljeva ena notr skoč, dva ven prinese in greva dalje!!!! potem pa s kombijem na tortice h Petrci .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 22:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:38:40
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima.
< Sporočilo je popravil krtkova -- 2.4.2010 22:39:21 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima. Ta je pa dobra. No bcljka kako se boš zagovarjala (sorite ne morem delatr vprašajev, ker imam v eni roki tamalga)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:42:04
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima. zato ker se men res ne da!! sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! to je kazen k je šel sam v šoping
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:43:32
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima. zato ker se men res ne da!! sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! to je kazen k je šel sam v šoping ne se zdej ven vlečt, ker men je znano, da je tud ta filing, kako zgneteš potico zlo pomemben pri končnem okusu!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:44:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima. zato ker se men res ne da!! sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! to je kazen k je šel sam v šoping A ni bistvo dobre potice glih to gnetenje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: cojka Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvoj to pa tud mene zanima. zato ker se men res ne da!! sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! to je kazen k je šel sam v šoping Ampak glih v gnetenju je fora dobre potice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ok vse tri smo istočasno isto napisale a tok obvladamo potico
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:46:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 ok vse tri smo istočasno isto napisale a tok obvladamo potico Očitno
|
|
|
Izguba zaposlitveFORZASte zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?DA (
25%)
NE (
75%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!