krtkova
|
Hvala vsem, ki ste me pogrešale. Do oktobra 09 nism mela interneta doma in ga sploh nism rabila. Zdej sm bla pa 2 dni brez in sm bla čist zgubljena. Predvsem zarad vas!! Se je pa izkazalo, da je en v bloku iztaknil kabel in da nas je bilo več, k nam ni delal. Kjer kreten!!! Bon - sporočam, da nas je bilo več, ki smo prišle do končne ideje glede telegramov in bonov ob rojstvih, kot je zgoraj napisala Cojka. Vse vas imamo rade in aboslutno ni pošteno, da se enim pošilja, enim pa ne. NN itak ve, da mislimo nanjo, da ji želimo vse super, tudi brez telegrama. Pa to nima veze z Gorenjsko (pa da sm jst tud na pol Gorenjka ). Avti - Petrca - a če mi bo avto crknil, mi ga znaš kr ti popravit?? NN - sej si itak dobila že sms, sa vseeno; juhuhuhu, dobrodošel Žak!! MM - totalno vesela sem, da je tvoj fantič čist normalno velik in težek, sam zdej ne vem čist točn na koga se boš zgovarjala, ko boš pridobivala kile!! Ker jest se na to, da so mi rekli, da bo Evita velka babnca!! Ovni - moj dragi je tud oven, oba sva v podznaku pa leva. Si predstavljate, koliko ognja je v najinem odnosu????? Velika noč - sem bila pri mami, ki mi je zapakirala "lunch-paket" z vsem kar paše k velikonočni pojedini!! IN zabičala, da ne smem pred nedeljo pojesti!! auuuuuuuuuuuu, jst bi že zdej!! Sm bla pa dons na čveku z dvema bajskama , pri eni bajski, k ma hudo lepo novo stanovanje, s hudo lepo sobico za otročka. Smo se nasmejale (itak) in najedle brownijev!! Dala sem si kuhat štruklje, in grem zdejle po 25 min pogledat, kako kaj kaže z njimi in ugotovim, da je vmes plin crknil!! Jst pa lačna kot volk!! No, pa bom še mal počakat mogla! Punce, zgaga me ubija. Prebavne motnje me še vedno ubijajo. Spat hodim okol 2-3h ponoč, zjutraj ne morem prov dolgo spati,....... hi hi, mal morm pojamrat. Sam nasmeh mam pa še vedno na obazu!! Juhuhuhu!! Tkole, sej nimam pojma, kaj vse sem pozabila pokomentirati, bom pa kasneje!!!! Sam , da mam spet net!!