|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.4.2010 10:11:38   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

bcljka če boš tolk vabila na potico, pridem še jaz user posted image a je z rozinami ali brez?

brez ker jst ne maram (beri:sovražm) rozine! user posted image
ti kr prid... user posted image

nax - mogoče je bon (samo ne za pikapolonico) še najboljš ker ga lahko za karkol porabš... sicer pa si poglej na strani od pošte slovenije kaj loh daš zarvn... LX Telegrami...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.4.2010 10:14:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
nax...delam v isti "firmi" kot krtkova in MM, ki je nad maxijem. Zato sm vsak dan tam na obisku. user posted image  Je fajn, k se mi niti oblečt ni treba, da grem po malco.

A zato ste potem tok na čveku visele vednouser posted image

Krti pravi, da nas zelo pogreša. Me tudi njo, a ne? Mislim čist so ne fer, kako si drznejo jo odrezat od nas.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.4.2010 10:18:21   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Krti pravi, da nas zelo pogreša. Me tudi njo, a ne? Mislim čist so ne fer, kako si drznejo jo odrezat od nas.

Vsaka, ki se cel dan ne oglasi, je pogrešana. user posted image

Jst sm bla prejšnji teden čez dan pri dediju na obisku na Jesenicah. In mi je kar manjkal skok na RR. Pa sem šla potem preko mobitela. Prebrala sem vse, samo odpisala nisem nič, ker nisem vedla kakšen format naredi.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.4.2010 10:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
nax - mogoče je bon (samo ne za pikapolonico) še najboljš ker ga lahko za karkol porabš... sicer pa si poglej na strani od pošte slovenije kaj loh daš zarvn... LX Telegrami...

srake- kaj pol, da vzamem bon za BC? Pa za kok denarja gledam?

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.4.2010 10:56:39   
sasa1975
računajte še na mene pri darilu za NEKO NOČ

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.4.2010 11:03:38   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
nax...delam v isti "firmi" kot krtkova in MM, ki je nad maxijem. Zato sm vsak dan tam na obisku. user posted image  Je fajn, k se mi niti oblečt ni treba, da grem po malco.

A zato ste potem tok na čveku visele vednouser posted image

Itak, da jo ful pogrešamo!!!

Nax...kako to misliš da smo skoz visele na čveku user posted image .

Bcljka jst bi tud potico user posted image . Imaš srečo, ker grem jutri v prekmurje k babici in mi jo bo ona spekla.....drugače bi ti celo pojedla user posted image . Danes imam napade lakote, več jem, bolj sem lačna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.4.2010 11:09:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Bcljka jst bi tud potico user posted image . Imaš srečo, ker grem jutri v prekmurje k babici in mi jo bo ona spekla.....drugače bi ti celo pojedla user posted image

Ampak MM...bcljkina potica je najboljša na svetu. user posted image
Jst grem tud jutr na Jesenice pogledat, kaj so dobrega pripravl. Pa z mami bova šle k žegnu.

Ta vikend se morm mal nazaj držat s hrano, ker imam v tork pregled. Vsakič me skrbi, kolk bo tehtnica pokazala, na konc je pa vedno premal. Oziroma mi vedno rečejo, da sebe hujšam. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Danes imam napade lakote, več jem, bolj sem lačna user posted image .

Hvala enako. Sm šla takoj zjutraj po današnjo malco, ki jo zdejle počas jem. Če so bile včeraj na jedilniku jagode z jagodnim jogurtom, so danes babane z bananinim jogurtom. user posted image  Mi paše jest sladko. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.4.2010 11:51:06   
katrinka
ufff sem dobre volje - videla dete, videla srcekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.4.2010 12:10:34   
petrca2507
katrinka...super user posted image  Jst bom pa v torek popoldan spet gledala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.4.2010 12:27:44   
živa

petrca itak, da nobena ne bi spala. Jaz sem prav premišljevala, kako se počutiš oz kaj razmišljaš ko točno veš, da bo naslednje jutro ziher cartal. Si sploh ne predstavljam.

Jaz sem pa zmeraj spala user posted image . Svašta user posted image , še sama ne morem verjet. Mogoče zato, ker me je možiček obakrat peljal na slow-food in sem se tolk napokala, da sem bila samo za v horizontalo user posted image .

Darilce za NN: meni je bon kar malo neoseben (čeprav praktičen) - ampak glede na to, da je NN že/še vse sama nakupila in da ima še od L. cel kup, je po mojem brez veze. Bistveno vprašanje je, ali pošljemo darilce za mamo ali za dojenčka user posted image . Mogoče kako bonboniero ali čokolado - ker bo itak vsaj 5 dni v P - (ok, všeč mi je tudi teranov liker, mmmm user posted image ), za dojenčka so mi pa všeč levček za na voziček in didaktični krokodil (to na str. 5 pri LX telegramih).

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.4.2010 12:30:00   
živa
Je pa tale dr., ki (je) dela(l) CR Neki_noči, očitno še vedno zaposlen, ker mi nič ne odgovori glede datuma za moj CR user posted image . Pa menda bi bila zdaj že lahko konec, no user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 12:30:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.4.2010 12:36:53   
petrca2507
Čestitke NN user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.4.2010 12:42:51   
tanika1
Najprej čestitke NN za sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem mela spet ctg, ki je bil spet lep, nič se še ne dogaja, čeprav danes dopoldne pa so se začeli popadki, samo so do zdaj že minili. Naslednji pregled mam spet čez en teden 8.4., pa je rekla, da mi bo spet uz nardila.

Zdaj pa iz pečice že diši potica, tako da moram it pogledat, če je že pečena. Lepo praznujte vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.4.2010 12:46:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Je pa tale dr., ki (je) dela(l) CR Neki_noči, očitno še vedno zaposlen, ker mi nič ne odgovori glede datuma za moj CR user posted image . Pa menda bi bila zdaj že lahko konec, no user posted image

Imajo zgleda ful gužvo. A tebi bo tudi dr. Likar delal CR? On je zakon.

NN čestitke!!!!

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 12:52:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:08:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:31:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.4.2010 14:24:24   
krtkova
Evo mene!user posted image user posted image user posted image

sam javm se, zdej grem pa komentirat

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.4.2010 14:34:37   
krtkova
Hvala vsem, ki ste me pogrešale. Do oktobra 09 nism mela interneta doma in ga sploh nism rabila. Zdej sm bla pa 2 dni brez in sm bla čist zgubljena. Predvsem zarad vas!! Se je pa izkazalo, da je en v bloku iztaknil kabel in da nas je bilo več, k nam ni delal. Kjer kreten!!!user posted image user posted image

Bon - sporočam, da nas je bilo več, ki smo prišle do končne ideje glede telegramov in bonov ob rojstvih, kot je zgoraj napisala Cojka. Vse vas imamo rade in aboslutno ni pošteno, da se enim pošilja, enim pa ne. NN itak ve, da mislimo nanjo, da ji želimo vse super, tudi brez telegrama. Pa to nima veze z Gorenjsko (pa da sm jst tud na pol Gorenjka user posted image user posted image ).

Avti - Petrca - a če mi bo avto crknil, mi ga znaš kr ti popravit??user posted image user posted image

NN - sej si itak dobila že sms, sa vseeno; juhuhuhu, dobrodošel Žak!!

MM - totalno vesela sem, da je tvoj fantič čist normalno velik in težek, sam zdej ne vem čist točn na koga se boš zgovarjala, ko boš pridobivala kile!!user posted image user posted image user posted image  Ker jest se na to, da so mi rekli, da bo Evita velka babnca!!user posted image  

Ovni - moj dragi je tud oven, oba sva v podznaku pa leva. Si predstavljate, koliko ognja je v najinem odnosu?????

Velika noč - sem bila pri mami, ki mi je zapakirala "lunch-paket" z vsem kar paše k velikonočni pojedini!! IN zabičala, da ne smem pred nedeljo pojesti!! auuuuuuuuuuuu, jst bi že zdej!!

Sm bla pa dons na čveku z dvema bajskama user posted image user posted image , pri eni bajski, k ma hudo lepo novo stanovanje, s hudo lepo sobico za otročka. Smo se nasmejale (itak) in najedle brownijev!!user posted image user posted image

user posted image user posted image  Dala sem si kuhat štruklje, in grem zdejle po 25 min pogledat, kako kaj kaže z njimi in ugotovim, da je vmes plin crknil!!user posted image user posted image user posted image  Jst pa lačna kot volk!! No, pa bom še mal počakat mogla!

Punce, zgaga me ubija. Prebavne motnje me še vedno ubijajo. Spat hodim okol 2-3h ponoč, zjutraj ne morem prov dolgo spati,.......  hi hi, mal morm pojamrat. Sam nasmeh mam pa še vedno na obazu!! Juhuhuhu!!

Tkole, sej nimam pojma, kaj vse sem pozabila pokomentirati, bom pa kasneje!!!!
Sam , da mam spet net!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.4.2010 14:37:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ojla srake. Zaenkrat mi je uspelo le prebrati. Spet bom nekaj kasneje komentirala ... Če ne bom spet pozabila.

Ampak nekaj bi pa predlagala.

Glede telegramov in daril ...
Mogoče je to od gorenjskega zraka user posted image user posted image user posted image (sem na Bledu). Mislim, da bi morale te telegrame ukinit. Vmes so rodile še zvezdici, pupa, urša, pikapolonica ... V tem mesecu nas bo kar nekaj rodilo ... Težko bomo vsaki poslale telegram, za nekatere sploh ne vemo, kako jim je ime in kako se pišejo. Mogoče je tole vse skupaj slišat kot ena škrt odločitev. Vendar mislim, da bomo hitro eno zgrešile (smo jih že) in to pa ni lepo. Za Nax smo se vse strinjale, da jo je situacija močno prehitela in smo ji takrat poslale. Ostale pa kot vidim gremo lepo po seznamčku in tako se bo odvijalo še naprej. Verjetno se bodo prijaile še nove ljubljanske nosečke ... In kam bo to pripeljalo? V totalno zmedo in lahko še kako zamero. Tukaj se srake spodbujamo in želimo druga drugi le najbolje, to ve vsaka, tako da mislim, da prijazno voščilo prek sms-a čisto dovolj. Telegrame bodo pa sorodniki pošiljali. Če se je katera posebej sprijateljila s kakšno, naj ji ta že sama pošlej telegram, če želi. Ampak skupno zbiranje denarja in potem pošiljanje (pričakujte dopuste, nekatere bodo celo poletje na morju ...) ... Totalna zmešnjava ...

Kaj misliteuser posted image

Jaz bom samo to komentirala, ker grem malo pocivat. Sem mela danes obiske, ki so me izzeli user posted image Hahaha, da ne bo kera na kaj umazanega pomislila. Marjanaj in Krtkova sta bile pri meni in smo jedle, pile, umirale od smeha in cakale na sms od NN . Se nasi mali je pasalo. Vceraj je bla ful mirna in sem s tezavo nastela 10 gibov, danes pa sem jih samo v 2 urah obiska vsaj 20. No, zato grem zdaj malo pocivat, potem pa pripravit torbo za v porodnisnico, ker vidim da me Natasa35 ze pusca samo na mojem datumu user posted image

No, v glavnem, jaz se strinjam s Cojko, da bi bilo treba telegrame ukiniti, ker smo veliko srak vmes izpustile in veliko junijcic ne bo imelo kaj dosti od aprilcic. Da pa ne bi bilo nepotrebnih zamer, si lahko cestitamo tukaj oziroma v zivo, ko se bomo po kaksnih 3 mesecih dobile v Tivoliju. Jaz na primer si tudi ne zelim, da se v temo Rodili smo napise, da je Aglaia rodila. Ni mi to potrebno. Veliko mi bo pomenilo, ce mi boste cestitale tu ali pa poslale sms. Za darila se bom pa bolj na moza in sorodnike zanasala user posted image Kul?

Natasa, vse najboljse za rojstni dan! user posted image

No, pridem spet. Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.4.2010 14:42:22   
krtkova
Jst tud nočem, da sem objavljena na Rodili smo.. Hvala!!user posted image

aja no, men pa lahko pošljete že v porodnišnico fullllllll daril, pa sama taka draga, bodijev pod 30 eur sploh nočm.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DA NE BO KATERA RESNO VZELA TEGA!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 14:47:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 14:48:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.4.2010 15:07:03   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca -user posted image user posted image vama gre pa res gladko z imeni. Moj je rekel, da imava ta teden za zaključit projekt - IME. Samo ne verjamemuser posted image

Glede na to, da je še vedno 100%, da bo fant, naj pa še ime izbere. In zdej sva vse na listek napisala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Avti - Petrca - a če mi bo avto crknil, mi ga znaš kr ti popravit??user posted image user posted image

Lahko probam. Zraven računa bo pa napisano "delovanje ni zagotovljeno". user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jst tud nočem, da sem objavljena na Rodili smo.. Hvala!!user posted image

aja no, men pa lahko pošljete že v porodnišnico fullllllll daril, pa sama taka draga, bodijev pod 30 eur sploh nočm.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol najbolš, da se e cena gor pusti. user posted image

Glede telegrama se pa strinjam.
Ko bom jaz rodila boste itak vse na dopustu. Zato najbolš, da kr mojmu naročim, da se na RR priklop in napiše novico. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......