Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 19:45:33
|
|
|
|
sjmm
|
smo spekli hude buhteljčke smo šli še mal na zrak zdej pa itak večerna rutina kaj kej počenjate?? mene ta velk mulček skoz z rakunalnika podi...k une igrce špila na fb-ju....mislm, da rabmo še eno škatlo od kompjuterja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 19:55:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm smo spekli hude buhteljčke smo šli še mal na zrak zdej pa itak večerna rutina kaj kej počenjate?? mene ta velk mulček skoz z rakunalnika podi...k une igrce špila na fb-ju....mislm, da rabmo še eno škatlo od kompjuterja za lepo popoldne......pri nas Hana že 1 urco pančka,midva sva že povečerjala,zdej pa vsak v eno škatlo buliva(jaz tukaj,mož pa v tV)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:29:34
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo šli popoldan v Kranj. Sem šla po moje dolče gusto - so meli akcijo v merkurju (vzemi 4 plačaj 3). Med potjo mi rata slabo in grem na en tunin sendvič , pa ga pol pojem pa še kar slabo Očitnmo me dajejo pozno popoldanski in večerne slabosti. Sem zdele k ričet. pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:36:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Mi smo šli popoldan v Kranj. Sem šla po moje dolče gusto - so meli akcijo v merkurju (vzemi 4 plačaj 3). Med potjo mi rata slabo in grem na en tunin sendvič , pa ga pol pojem pa še kar slabo Očitnmo me dajejo pozno popoldanski in večerne slabosti. Sem zdele k ričet. pridem nazaj revčka...moje jutranje slabosti so ble tud rajš popoldanske in večerne...sej bo hitr mim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:36:51
|
|
|
|
Katjusa
|
urša kaj mi nisi povedala za akcijo drgač pa jst sem rumove kroglice naredla pa beni se je cartal... zdej sem ju dala ajat upam, da ne bo več bruhal.... jest mu nisme nič dala ponudla sme mu kruheka pa ga ni hotu tak, da je šel ajat s praznim želodčkom..... mojga še kr ni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:37:40
|
|
|
|
Katjusa
|
urša men je tud blo vedno popoldne in zvečer slabo..... sej bo hitro minili samo da se detece lepo razvija in raste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:37:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm smo spekli hude buhteljčke smo šli še mal na zrak zdej pa itak večerna rutina kaj kej počenjate?? mene ta velk mulček skoz z rakunalnika podi...k une igrce špila na fb-ju....mislm, da rabmo še eno škatlo od kompjuterja za lepo popoldne......pri nas Hana že 1 urco pančka,midva sva že povečerjala,zdej pa vsak v eno škatlo buliva(jaz tukaj,mož pa v tV) kok je Hanči pridna...naš ima še 10 minut fore...so tlele v dnevni na tleh vsi v pižamcah pa se drug po drugem valjajo...uživa 100 na uro
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:39:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša kaj mi nisi povedala za akcijo drgač pa jst sem rumove kroglice naredla pa beni se je cartal... zdej sem ju dala ajat upam, da ne bo več bruhal.... jest mu nisme nič dala ponudla sme mu kruheka pa ga ni hotu tak, da je šel ajat s praznim želodčkom..... mojga še kr ni za Benija za tebe, da dragi hitr pride in te pocrklja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:40:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kok je Hanči pridna...naš ima še 10 minut fore...so tlele v dnevni na tleh vsi v pižamcah pa se drug po drugem valjajo...uživa 100 na uro ful dobro men je tud ful dober k se že tak lepo igrata včasih mi je kr žal da nista bolj skupaj po starosti, ker pol bi se še lažje igrala..... danes sta se igrala s tistimi pikicami k se pikajo v luknjice ne vem kak se reče.... k lahko delaš rožice pa hiške..... so take barvne iglce.... sem floriju kupla že decembra sam sem mu šele danes dala k sta bla pridna in sta dnevno pospravla (igrače) in sta bila oba navdušena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:43:09
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....dan je minil..prihaja noč... Danes smo barvali jajčka, ker jutri ne moremo....Tarja je bila vsa vesela...ji je krasno šlo....ati je htela nalepkico nalepit, pa je jajček zdrobil smo se nasmejal...Tisa pa je polila rdečo barvo nase...če jo Moj ne bi umaknil , bi bila cela Carrie iz une grozljivke Katjuša--bosta pa čez nekja časa kupila drugega...vse bo ob svojem času... Super za sesalec Claud...full sem vesela, da si imela krasen delovni dan sjmm...he he ..spočiti...ta je pa dobra... Sunny....full lepo je brat ,da se lepo rihtate...bravo... Čestitke Gaji za hojo Birdy....čestitke KAko sta pupi???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:46:47
|
|
|
|
Katjusa
|
evo tole sem jima dala (sam da imamo 160 kosov) in je tud že beni not pikal tako da morem nujno dobit še eno to podlogo.... ker drugače s kregata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:51:02
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy lepo je brat da ste uživali v barvanju jajčk ..... jst si to tud ful želim no sej mi 3je bomo sam ni isto k 4je.... pa drugo leto upam, na več sreče ja sesalec bo pa zdej res ful prav prišel ker danes mi je beni 2x bruhal na tepih v dnevni... tak da ju3 ga bom lepo oprala s sesalcem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:51:17
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sej jutri je tud še akcija Jaz sem jih kr 8 škatel vzela Sem mogla it pravljico Nejčku prebrat. No eden že spančka, Žigec bo pa tudi počasi šel. Potem pa jaz en čajček in na kavč Ajvy superca za pobarvana jajčka Sjmm iii kok uživate Meni so pa tele večerne slabosti tuje obakrat sem mela jutranje. Upam, da čim prej minejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:53:20
|
|
|
|
Katjusa
|
urša a v merkurju al merkatorju???? no če v merkurju pol nisme vedla da tam tud prodajajo kavo..... bom mojga poslala ju3 men so slabosti pri florjanu minle v 9 tednu pri beniju pa nekje v 12 s tem, da mi ni blo vsak dan tko 2x na teden..... držim pesti, da hitro mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:53:59
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...MAj dobr je...sem se tolk nasmejala V torek sem bila na Bolniški še .....V nedeljo delam popoldne Tancy..super za vročinico, da je odpeketala.... za Hano...Tarjo je takrat tut kar vrgla 6. bolezen.....naj čimprje mine petrušk...super da sta vse uspela zrihtat.... Lepe praznike sjmm...srečno pri shujševalni Urša...počivaj..... Baki..nobene generalke ..samo sprotno odkidavanje KAtjuša..super za kul taščico MIhailo..super da niso ušeska...sem res vesela... sjmm..jst se popolnoma strinjam s tvojim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:55:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša v merkurju majo tole akcijo vzameš 4 plačaš 3 Pa superca da lepo napreduijete s stanovanjem Za Florjana pa cel kup da se revček pozdravi, pa srčno upam, da ostali ne pokasirate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:56:54
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojoj ti pa v nedeljo delaš upam, da si vsaj v ponedeljek frej, da boste skupaj uživali Obljubim, da bom zdele 3 dni počivala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:56:55
|
|
|
|
Katjusa
|
urša flori je bil danes že OK je pa beni cel bogi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:57:26
|
|
|
|
Katjusa
|
urša hvala za info.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:57:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša flori je bil danes že OK je pa beni cel bogi ajej slabo sem prebrala potem pa še za Benija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 20:59:55
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša--o joj..upam, da čimprje zgladite fajt....pošiljam objemček Simonakr...ja..podaljašan vikend...lepo pridi k sebi, pa se lepo spočij petrušk..uživajte Tamika....srečen praznike tudi vam sjmm....srečne praznike tudi vam KAtjuša...Benjamin Brkn....srečne praznike tudi vamm Čebela...upam,da boste danes bolje spali
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:03:40
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy smo že zgladili naš prepirček oz. mojo slabo voljo Dons sem že cel dan neki čudna, ma ne vem kaj me daje. Bo že. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:04:07
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za pikepoke... zlate ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:04:20
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej pa šibam na kavčka mal počivat. nočko pa se jutri tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:04:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mene ta velk mulček skoz z rakunalnika podi...k une igrce špila na fb-ju....mislm, da rabmo še eno škatlo od kompjuterja jst tut mislim NIič ne delamo...zdejle grem likat..pol pa spat...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.