|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
1.4.2010 22:16:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sam tolk se javim, da povem da tud mi pričakujemo. Rok mam 5.12. če sem prov zračunala. Je bil šok, sem razmišljala o splavu, pa mislm da je zdej dokončno da obdržim. Tok od mene.

čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 22:16:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.4.2010 22:17:39   
sjmm
evo je moj prišel s pasjega sprehoda...se grem stiskatuser posted image

NOČKO!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 22:19:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 22:19:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.4.2010 23:51:18   
tanci29
hoj bejbe

nisem vas uspela prečitat...

sporočam da je naša vročina danes šla papa, dobila pa je pikice po telesu, se pravi smo preboleli 6 bolezen...jutri bo še doma, v torek pa nazaj v vrtec...

zdele pa grem počasi v mižule...sem si privoščila enga heinekena...je prov pasal tako čist prov ohlajen....

pupike mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.4.2010 23:52:13   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sam tolk se javim, da povem da tud mi pričakujemo. Rok mam 5.12. če sem prov zračunala. Je bil šok, sem razmišljala o splavu, pa mislm da je zdej dokončno da obdržim. Tok od mene.

ČESTITKE SOSEDA  A PRI VAS BO PA KR MIKLAVŽ NOSILuser posted image user posted image user posted image ......pa sej ne morem verjet d bojo vsi najini otroci sošolciuser posted image user posted image user posted image

lepa novička....čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj več se oglasi...kako ste kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3607
2.4.2010 7:32:41   
Urša08
jutro

Jaz sem se uspela naspat. Sem šla včeraj že ob 9 spat in smo spali do 7, no enkrat vmes sem vstala ampak se mi je ratalo spočitiuser posted image .  Žiga tukaj zraven je žemljico, jaz pijem kavico, Nejc pa spančka. Danes je pa zadnji dan da spravim stanovanje v red.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
2.4.2010 7:35:48   
Urša08
Kolumbo iii kok je Majkl lepo spremljal user posted image user posted image user posted image user posted image On bi kr še enga bratca meluser posted image user posted image user posted image user posted image ma glavno da je dete zdravouser posted image A vprašala sta za spol a bo presenečenje?

Simonakr lepo te je brat, pa čestitke larisi za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Tanci
super da je Hana sedaj zdravauser posted image

Birdy čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm uvau sta mela s tvojim kar praznik da so ob 9 že vsi pospaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
2.4.2010 7:39:28   
Urša08
Claud super za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florjana

Kok lepih nivič ste včerej napisaleuser posted image Res smo super me februarčice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa Žigca previt

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
2.4.2010 8:13:04   
petrušk_
štalaaaaaaaaaaaa

vse pokomentirala pol mi je pa zmrznu komp.....zj pa nam še enkrat spisa pisala

vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem dodatnim evrčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva srečno potovala včeri......eva ostala pri tašči...itak nama je pa uspel do petih bit že doma.....sva se pa ustavla v adidasovem outletu in kupla evi res najboljkjutkane teniske 2x....pa trenerkico...pa seveda eno fuzbalersko majco...za očitovo dušo user posted image user posted image user posted image

dons še službica v soboto pa via bohiiinjjjj za 3 dni, da bova z očitom lohk šla mal bandat k bo babi merkala...hehehe

v glavnem vsem vse naj naj in lepe praznike, velik dobrot pa nič dodatnih kguser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
2.4.2010 8:31:05   
baki
jutrooooo....urša jst sem tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .sem špilala igrcouser posted image user posted image user posted image .sem včeraj ko je nik zaspal potico spekla.je tudi poskusla nisem.sploh ne vem če jo bomuser posted image user posted image .mater sem zajeb..na sama do sebe.jezna sem ker nimam vage.se bi fulll rada zjutraj vagala,taj so realne kile.pol pa če se vagam popoldne pa odštejem 1 kguser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
2.4.2010 8:32:34   
baki
kolumbo.....lepa slikica.bi kr še enga melauser posted image user posted image .sam ne bom več sem se odločla.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
2.4.2010 8:35:15   
baki
petrušk....urša....kam sta jo pobrisaleuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
2.4.2010 8:39:51   
petrušk_
evo me....sam mal se bom zgublala...k mam ful dela pa bom sam vsake tolk mal uletela :)
ti pa nč več otročkov al kaj??
mi bomo pa enga še probal narestuser posted image user posted image user posted image
bravo za potičko...pridna pridna....midva sva pa včer grešila, k sva šla u nemčiji sam na hitrco neki pojest, da sva bla čim hitrejš nazaj...

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
2.4.2010 8:41:08   
baki
hallo

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.4.2010 8:42:49   
baki
petrušk....ni panike za greško.tudi jst bi grešila če bi se tk dolgo vozlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.4.2010 8:44:15   
Urša08
evo mene

Sem čist v pospravljanje padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk super za podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki a nč več otročkov? Ni več želje?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.4.2010 8:56:18   
petrušk_
ja sj...dons pa z novo vnemo nazaj :)
sm se odločla, da bom nardila šunko v testu kar s kombinacijo ajdove in pirine polnozrnate mokce....pa mal hrenčka bom notr naribala....kako bo pa izpadl pa sporočim :)))))

sjmm si že kdaj kej tacga pekla??

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
2.4.2010 8:58:28   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

evo mene

Sem čist v pospravljanje padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk super za podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki a nč več otročkov? Ni več želje?

urša ni več željeuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
2.4.2010 9:13:38   
sjmm
DAN; JUTRO!!!

Mi kar lepo spali...sam zvečer se je tok napokal vsega, da sem ga kr hodila gledat k se ni nič zbujal...men tud nikol ni provuser posted image user posted image user posted image

urša...lepo da si se spočila

petrušk....nism še pekla šunke v testu...sej veš smo vegiuser posted image

baki...ma, maš karakter.user posted image user posted image ..pa super za potičko,user posted image user posted image sam mal pa lahk probaš, če te pač mika, drgač pa gut...glede bejbijev...vsak ma svoje želje, a neuser posted image

no, da še jz povem, da sem se tud lotila moje shujševalne...me je že neki cajta depresiral, da si ne morm nič lepega kupit...če je cifra 42...me je že groza...moj prav da sm zmešana, sam morm sama zase probat...sem namreč en tak fobokilogram......zdej sm glih najdla ta prav cajt za začet...sam 1x je trebauser posted image user posted image ..ni kej...drugač pa ju hujšam po načelu do 1200kcal na dan, tko, da nism tok omejena z jedilnikom...no, to mi je dobr šlo pred leti, ko sem prišla z 90kg....na 63kg...no, bomo vidluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
2.4.2010 9:43:36   
tanci29
hej hoj

naša nočkauser posted image ....hana je skos jokcala....pa sploh nič noče papcat user posted image

zdele sem malo v red spravila stanvančka zlo na hitrco...zdej pa čakam fotrčka da pride babysitter bit...še danes, drug teden pa spet v normalen urnik...
ajde če bo ostal kej cajta vas bom malo prečitala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
2.4.2010 9:46:21   
tanci29
sjmm- a ti tudi na shujševalno...jah ne vem tuki ma tale shujševalna kar en magičen učinek...skor use k so ble na dieti souser posted image ...user posted image user posted image user posted image  malo heca...ti najbolje veš kako se dobro počutiš v svoji koži...drugače pa izgledaš prov super

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
2.4.2010 9:47:51   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud super za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florjana

Kok lepih nivič ste včerej napisaleuser posted image Res smo super me februarčice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa Žigca previt

se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
2.4.2010 9:48:20   
tanci29
kaj pa je s florjanom...a je bubančekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.