![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:51:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA ZA FLORČITA....................Majklu smo rekl, da bomo vidl oktobra, ko pride dojenček domov .......je prejle uzel telefon in nekaj nakladal....ga začnem mal boljš poslušat.....on pa: Ti posluš, a pol prideš oktobra u našo bajto....ja ok, lepo se mej... čao......on je debatiral z dojenčkom ....dons se mu čist dogaja....... Zdej spijo vsi trje.....s Šimetom sva mela en gradbinski fajt.......tale ograja mi bo vse živce požrla jooooooojj......sm bla besna že, ker so ga 5 minut pred pregledom klical od doma, d je fuuuul za delat, če loh pride pomagat.......grrrrrr......smo mel namen še skupaj na kosilo, da mal proslavimo .....in klinc...smo samo letel.....zato d je z viličarjem sfural 10 palet in je bil po eni urci fertik.......še dobr d ga je očka dam prpelu k če ne bi mogu peš ......no pol se mi je kao oddolžil s halo kitajcem pa z enim pirčkom.......govorilne še čakajo faca Maj...prov lepo da se tako veseli.... tale ograja ti bo pa res dala vetra..naj se čimbolje spravi čez, brez prevelikega živciranja....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:55:39
|
|
|
|
Urša08
|
eto stanovanje posesano, wc popedenčka, stroj pere, otroška tipi topi,... v glavnem kar neki zgleda tole naše gnezdece Jaz pa že zmatrana nč bom mela eno pavzico Tanci ojej vaša nočka, upam, da bo današnja boljša
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:09:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm- a ti tudi na shujševalno...jah ne vem tuki ma tale shujševalna kar en magičen učinek...skor use k so ble na dieti so ... malo heca...ti najbolje veš kako se dobro počutiš v svoji koži...drugače pa izgledaš prov super no, sej nebi blo slabo.... ..... ..mal heca...mojga prec fršlok, čeprav je še pripravlen na kako tako željo kar se pa moje postave tiče, pa se mi zdi, da vse mal za kako dioptrijo trpite ...mam zgornji del k bodygard..pa trebuh...pol pa lepe majčke ne stojijo lepo...itak pa ve suhice...ne veste kak je to
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:11:14
|
|
|
|
sjmm
|
tanči....Florči ob katjuše je včeri driskal revček vi se pa tud pocajtajte ....pa kako fajn prespano nočko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:13:53
|
|
|
|
sjmm
|
naš neki tečkan...vreme po moje...pol pa še hodit ne zna več greva mehurčke delat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:14:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto stanovanje posesano, wc popedenčka, stroj pere, otroška tipi topi,... v glavnem kar neki zgleda tole naše gnezdece Jaz pa že zmatrana nč bom mela eno pavzico Tanci ojej vaša nočka, upam, da bo današnja boljša uršika...ti si čist super truper bizi....mal počivi...pikca raste
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:26:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DAN; JUTRO!!! Mi kar lepo spali...sam zvečer se je tok napokal vsega, da sem ga kr hodila gledat k se ni nič zbujal...men tud nikol ni prov urša...lepo da si se spočila petrušk....nism še pekla šunke v testu...sej veš smo vegi baki...ma, maš karakter. ..pa super za potičko, sam mal pa lahk probaš, če te pač mika, drgač pa gut...glede bejbijev...vsak ma svoje želje, a ne no, da še jz povem, da sem se tud lotila moje shujševalne...me je že neki cajta depresiral, da si ne morm nič lepega kupit...če je cifra 42...me je že groza...moj prav da sm zmešana, sam morm sama zase probat...sem namreč en tak fobokilogram......zdej sm glih najdla ta prav cajt za začet...sam 1x je treba ..ni kej...drugač pa ju hujšam po načelu do 1200kcal na dan, tko, da nism tok omejena z jedilnikom...no, to mi je dobr šlo pred leti, ko sem prišla z 90kg....na 63kg...no, bomo vidl ups....ja valjda no ja pa sj to'j čist normaln testo za kruh, sam jst bom še šunko notr zavila..... maš kak dober recept za ajdov kruh....??čene bom pa kr neki spacala....bo že neki ratal.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 10:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:40:21
|
|
|
|
petrušk_
|
a ma ktera ploščice v imitaciji parketa doma položene???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 10:40:55
|
|
|
|
baki
|
midva z nikom iz trgovine.sem še mogla jajce kupit pa ribe za dons ko je post.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 11:26:57
|
|
|
|
baki
|
a ste mele generalko stanovanja te dni?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 11:53:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a ste mele generalko stanovanja te dni? čist en mal...okna, posteljnina, po tleh pomit, prah pobrisat, dans pa še kopalnica
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 12:03:38
|
|
|
|
Urša08
|
Baki mal smo pa res pospravljali Sedaj kuham kosilo. Mi ja pa ta dan tok moreč k vn pogledaš Si grem en kapučin narest bo koj lepše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 12:25:34
|
|
|
|
Katjusa
|
dan... sem prišla na računalnik pogledat za krompirjev golaž sem mi ga zadnič pozabla sprintat.... če katera rabi je na 119 strani.... no mi bomo mel danes krompirjev golaž za jest birdy pa kje ti hodiš iskrene čestitke za lepo in zdravo nosečnost in lepega in zdravega kako sta kej Kristi in Neli??? florjan je danes boljše ponoči ni več bruhal.... danes je že kr dosti pil pa tud ni bruhal tud driskica se je ustavla tak, da upam, da bo zdej vredu.... ga je pa kr mal zmatral je ful umirjen in se carta sjmm men zgledaš čist OK in nimam nič dioptrije.... če bi jst bla tko k ti bi po trpalnicah okol hodla lej če so že 4 je pa čist vseen če je še en tko, da zakaj ne ljubezni imate dovolj razumevanja in smisla za otroke pa tud baki jst nisem nič pospravljala ker me skoraj ni doma smo skos v stanovanju kakr uspemo mal tja pokukat in nimam energija da bi še tu pospravljala.... sta pa dons otročka pobrala igrače tačas sem jst kuhinjo mal popedenala pol smo pa s skupnimi močmi še celo stanovanje posesali.... če se mi bo dalo bom dons še kopalnico mal obrisala, če bom uspela..... mojmu sem včeraj rekla da bi rada bla da ste že vse in da mi ful lušte delate pa je reku, da sej bom jst tud tašča tud čaka kako novičko da sem pa sem ji rekla d amora še mel počakat da miro grunta kak se punčko nardi dons dobimo obiske iz švice.... (spet se bo treba lepe delat) najraje bi šla kr tja v stanovanje..... no sej ju3 bomo verjetno tam mal delal pol bomo dal pa za praznike mir v ponedeljek gremo itak na hrvaško gremo z 2 avtim..... bom tašči rekla da se bo šla z mano peljat da ne bom sama z otrokoma..... konec koncem kolkr mi je šla včasih na živce tolk sem zdej vesela, da sta nama pomagala s hipoteko in da se ful veselita z nama in mogoče me pa le ne sovraži tolk k sem jst misla... vsi smo pa kdaj nerodni..... zdej se kr nekak štekamo grem zdej kuhat k krompir že imam nalupljen......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 12:32:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJ mi smo bli na cepljenju pa sva sla kr z vozickom pa dezno prevleko mela za vsak slucaj Vse ste pridne k ste pospravljale Tudi jaz imam lepo sem zevceraj pa danes malo... KOLUMBO dej nam povej kaj bo fantek al puncka???Sem nestrpna ...Maj je pa zakon z komentarji BIRDY lepo da bos obdrzala Srecno nosecnost in javi se kaj vec SJM cist prevec pridna... AJVY no sej danes so pogledali useska tko da je ok,verjetno so res zobeki krivi URSA super nocka...nase so te 3 noci bolj slabe,se zbuja spi pri nama,se premetava po eno uro in pol zaspi tko da se obrne z glavo dol
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 12:34:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
TANCI za Haniko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 13:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:06:11
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo popapcali kosilo. Sem kar torteline s sirovo omakico naredila Sedaj še kuhinjo pospravim, pa cote v sušilca vržem potem pa počasi zaključim. Kdo bo pa likal pa ne vem Tamaledva sta živahna, letata naokoli, se igrata,.. čim dalj naj to traja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy in kako si drugače? Delaš, pa šola, tamaledve sta pridi. Dej nam mal povej kako ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:28:33
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas bo zdej kosilo, še ta velka 2 iz šihta prisopihata, bomo kr še uno juhco od včeri...mi jo je ratal za 2 dni skuhat...to je čudež...rajš ne povem kok je lonc velik zdej sm pa ribice dala pečt, zravn pa ena fajn solata....ledenka, motovilec, mal regrata, par redkvic in ena pločevinka fižolčka....pol bom ene že mal suhe žemljice opekla...in pol si solato gor napokajo, pa ribce zravn...joj, sej bo za prežvet pol bomo pa buhteljčke z marmelado pekli....sem dala na izbiro to ali pa rožičeva potička...za dons so se odločili za buhteljčke...kao da bo to Majči rajš jedu no, jz sm tud potrebna enga kofeta...čin... urša s kapučinčkom in ostale tud seveda aja, glede shujševalne...moj mi je tole sliko dons sprintu in je zjutri visela na hladilniku...poleg mojega seznama s kalorijami...mislm!!!!!!!!! in je napisu KOK JE TALE FEJST BABA, če bi bla suha sploh ne bi bla tko fajn....MISLM!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:34:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas bo zdej kosilo, še ta velka 2 iz šihta prisopihata, bomo kr še uno juhco od včeri...mi jo je ratal za 2 dni skuhat...to je čudež...rajš ne povem kok je lonc velik zdej sm pa ribice dala pečt, zravn pa ena fajn solata....ledenka, motovilec, mal regrata, par redkvic in ena pločevinka fižolčka....pol bom ene že mal suhe žemljice opekla...in pol si solato gor napokajo, pa ribce zravn...joj, sej bo za prežvet pol bomo pa buhteljčke z marmelado pekli....sem dala na izbiro to ali pa rožičeva potička...za dons so se odločili za buhteljčke...kao da bo to Majči rajš jedu no, jz sm tud potrebna enga kofeta...čin... urša s kapučinčkom in ostale tud seveda aja, glede shujševalne...moj mi je tole sliko dons sprintu in je zjutri visela na hladilniku...poleg mojega seznama s kalorijami...mislm!!!!!!!!! in je napisu KOK JE TALE FEJST BABA, če bi bla suha sploh ne bi bla tko fajn....MISLM!!!!!!!!!!! ja sjmm kaj češ lepšga.....halooooo..... južna pa itak coool as always
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:44:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO nisem vedla da pri obeh nisi vedla za spol,dobra si...jaz pa tega ne bi mogla bi me prevec firbc matral...sej je itak vseen ampak ,ce lahk pove ne bi mogla zdrzat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:45:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM sam ta na sliki je pa tebi podobna ...Fajn da si mozeku vsec taksna kot si
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:50:47
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm lahk samo rečem bravo možek Njemun si čudovita taka kot si Če sama čutiš da moraš kako kilco dol dobit potem te pa tukaj podpiramo, čeprav si čist ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 13:51:33
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm tvoj te pa zna presenetit moj tud orav da ma raje tako z več k z manj jah no kakrkol dokler me ima rad in mboža pa lupčka se nič ne bunim.... shujšat morem sam tolk da se bom jst fajn počutla ampak jst se bom fajn počutla daleč od ideala..... kolumbo računama da se bomo selili konec meseca al pa v zečetku maja odvisno kolk boma imela časa...... jst tud v prvo nisme vedla kaj bomo dobil v drugo pa se nisma mogla odločit a vprašat al ne in nisem hotla vedet pol je pa G reku da se tok fino vidi in če me zanima itak če se fino vidi pa hočem vedet ..... v glavnem nikol več nočem vedet za spol k sploh ni tak fino če veš morem šibat v vitanje pride en motor gledat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.