|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
2.4.2010 13:53:10   
Urša08
Katjuša ne jokat zarad motoeja, sej bo še čas zanj, ko tamaledva zrasteta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
2.4.2010 13:54:15   
Urša08
Jaz sem pa dons tok čudna, ma sem mela en brezvezen fajt z mojimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem neki našpičena očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:58:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
2.4.2010 14:12:21   
simonakr
dan! Evo podaljšan vikend pred mano! Da vsaj mal k seb pridem user posted image

Birdy - čestitke! Samo da bosta oba zdrava!

Mislim ve ste čist naspidirane? A pride še katera k men pospravit? Pa jajca pofarbat pa okna pomit pa ..... user posted image user posted image

Grem pospravljat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 14:15:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 14:16:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.4.2010 14:20:57   
Urša08
kolumbo ma ne nisem še povedala, sm mela jutri namen, zdej pa ne vemuser posted image Ma sem neki sitkana , me očitno hormoni dajejo sam v napačno smeruser posted image user posted image user posted image user posted image A bo tvoj spotoma vsaj otroka pobral da ne bo teb treba?

Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 14:40:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.4.2010 14:45:48   
petrušk_
punce....moj delovnik se počasi približuje koncu, zato bi vam rada zaželela lepe praznike in čimveč srečnih trenutkov brez user posted image user posted image user posted image in paranja živcev....sprostite se in uživajte.....upam, da bo tud nam uspelo....če bo kej cajta se seveda javim, drugač pa že zdaj vem da bom mela u ponedeljek velikooooo prijetnega branja....
user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte!!!!!

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.4.2010 15:11:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem pa dons tok čudna, ma sem mela en brezvezen fajt z mojimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem neki našpičena očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo sonček posijal, pa bodo hormončki ful happyuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.4.2010 15:12:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

moja juhca že skor kuhana, zdele sm že polovico nadeva za palačinke pojedlauser posted image , tastarga še kr ni .....sploh ne vem, kaj mi govori d bo ob 12h domauser posted image .............SJMM k tvoje poste berem ratam laaaaačnaaaaa sploh una solatka mi je sline nardila, ker jst skor ne prežvim brez solate.....grem zdele poiskat eno kombinacijo, mislm d mam motovilec na lagerju, pa še kej se bo najdl

sorry...nism mislila, da bom s solato kermu take lušte nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoj ta star MOČNOOOOOO liči na mojga...kva čmo...lajfuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.4.2010 15:15:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

SJJM sam ta na sliki je pa tebi podobnauser posted image ...Fajn da si mozeku vsec taksna kot siuser posted image

ma ne vem, kak to misliš...on je pač mislu, da je fajna k je mal bol pr sebi...in je brez problemov kateremu všeč...jz imam pač v glavi, da si lahk katermu všeč sam z brezhibno postavo in pol mam sama s seboj razne probleme...moj jih očitno nima...na splošno pa tud men une ta zmerno zalite ful bol fajn in simpatiko delujejo...sam sebe ne morm vidt...mah, ej dost o tem...k so glih praznikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.4.2010 15:17:21   
sjmm
grem kuhno porihtat..pol pa za buhteljčke zamest

me je ta velka čist razpizdila...sej bo bolš

ata je pa sinčke na luft peljaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.4.2010 15:34:32   
TAMIKA3
user posted image

NAJ VELIKO NOČ SPREMLJA DRUŽINSKI SMEH IN OBLOŽENA MIZA DOBROT.   VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE.

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.4.2010 15:53:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

SJJM sam ta na sliki je pa tebi podobnauser posted image ...Fajn da si mozeku vsec taksna kot siuser posted image

ma ne vem, kak to misliš...on je pač mislu, da je fajna k je mal bol pr sebi...in je brez problemov kateremu všeč...jz imam pač v glavi, da si lahk katermu všeč sam z brezhibno postavo in pol mam sama s seboj razne probleme...moj jih očitno nima...na splošno pa tud men une ta zmerno zalite ful bol fajn in simpatiko delujejo...sam sebe ne morm vidt...mah, ej dost o tem...k so glih praznikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vobraz ste mi podobne....Lepa si in cist ok srednje postave pa nehaj govort da nisi ok...Moras biti zadovoljna s seboj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
2.4.2010 16:00:54   
TAMIKA3
user posted image
še malo pirhov user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
2.4.2010 16:33:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image
še malo pirhov user posted image

o tamika hvala hvala

Mi vam tud želimo lepe družinske velikonočne praznike, naj zajček prinese kup barvastih pirhov, fajn potičko...pa zdravja in smeha!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
2.4.2010 16:36:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Vobraz ste mi podobne....Lepa si in cist ok srednje postave pa nehaj govort da nisi ok...Moras biti zadovoljna s seboj!!!user posted image user posted image

o lepa hvala mihailo...sej vem, morm se nekak sama s sabo pomirit...po moje bo treba kej za sebe nardit..pol pa bo lažje...še 1x hvala k tko skrbite zameuser posted image user posted image user posted image

ti si pa itak k ena manekenkica...k tvoj maliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
2.4.2010 17:04:26   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

a ma ktera ploščice v imitaciji parketa doma položene???

se opravičujem, ker spet vpadam user posted image

Ja, midva imava ploščice v imitaciji parketa. V dnevni imava neko temno varjanto, v kuhinji pa svetlo barvo, skoraj belo. In zdej ko je položeno skupaj, se tvorijo taki kvadratki. Je pa fajn vzorec, k se lahko igraš kakor ti je ljubo.

Če želiš, lahko poslikam pa pokažem, kako bomo imeli user posted image

Kaj te pa drugače zanima??

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
2.4.2010 17:25:04   
Katjusa
jst že eno uro samo bruhece pucam in spet perem k nora.... benjamin bruha vsake 15 minut..... sicer zdej še samo sluz ker je kosilo že zbruhal..... dons bo za naprej na kruhu in prepečencu pa kakih bobi palčkah, če jih najdemkje v hiši......

v torek pridejo po motor skoraj 99,9% bo pa to neka avtošola kupla......

moj je klical da pride okol 9 domov.... ju3 spet dela.... sej ne vem če bi sploh kej pripravljala za praznike sme misla, da bomo skupaj kot famalyuser posted image user posted image user posted image user posted image sem kr mal žalostna sam tako pač je..... škoda mi je ker svojih mulčkov ni videl že skor cel teden razn k spita jih gre polupčkat....... vem, da je njemu še huje k meni.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
2.4.2010 18:37:11   
brkn83
Čao punce.

A se že kej pripravljate na praznovanje velike noči. Mi še nič ker smo danes cel dan delali. Zdele me čaka pospravljanje, potem pa še vse ostalo. Jutri dopoldan bom malo pekla in kuhala. Verjetn bom že kr danes dala šunko kuhat, pa mogoče tudi jajčka bom kr danes pobarvala. Bom videla kaj vse se mi bo dalo narediti.

Vsem ki ste noseče iskrene čestitke. Sej itak že zdej ne vem več kolk vas je, pa vseen.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
2.4.2010 19:05:46   
baki
punce a vam povem da imam že 12 kg majn.sem se odločla da za praznike mal prekinem to dieto pol pa naprej.sem prvi cilj dosegla je 8ka spredajuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
2.4.2010 19:14:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

punce a vam povem da imam že 12 kg majn.sem se odločla da za praznike mal prekinem to dieto pol pa naprej.sem prvi cilj dosegla je 8ka spredajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
2.4.2010 19:28:24   
Čebel@
čer

ponoči nismo spaliuser posted image ........in vem razlog:ZA NA SEZNAM:5. ZOBEK 2.4.[sm=smiley1.gif]user posted image user posted image

birdy.....iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci......a pri vas pa kar 6. bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona.......[sm=bravo.gif]user posted image user posted image Larisi za samostojne korake

claud......juhu za službicouser posted image user posted image user posted image

urša......full si pridna s pucanjemuser posted image user posted image user posted image .......upam da te hormončki ne bojo več tako hecaluser posted image user posted image user posted image .......s tvojemdvema se pa pogovoriuser posted image

sjmm... ti si pa full pridna s kuhanjemuser posted image user posted image user posted image ......jaz tudi vedno lačna ratam ko te beremuser posted image ......moje mnenje veš kakšno je glede tvoje postave,ampak te 200% podpiram pri hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

baki......jaz nisem imela nič generalkeuser posted image ........user posted image user posted image user posted image za - kile

katjuša.....a sta kej takega pojedla? upam da ni kakšna trebušna virozauser posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za maledva

LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIMuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
2.4.2010 19:37:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

ponoči nismo spaliuser posted image ........in vem razlog:ZA NA SEZNAM:5. ZOBEK 2.4.[sm=smiley1.gif]user posted image user posted image

birdy.....iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci......a pri vas pa kar 6. bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona.......[sm=bravo.gif]user posted image user posted image Larisi za samostojne korake

claud......juhu za službicouser posted image user posted image user posted image

urša......full si pridna s pucanjemuser posted image user posted image user posted image .......upam da te hormončki ne bojo več tako hecaluser posted image user posted image user posted image .......s tvojemdvema se pa pogovoriuser posted image

sjmm... ti si pa full pridna s kuhanjemuser posted image user posted image user posted image ......jaz tudi vedno lačna ratam ko te beremuser posted image ......moje mnenje veš kakšno je glede tvoje postave,ampak te 200% podpiram pri hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

baki......jaz nisem imela nič generalkeuser posted image ........user posted image user posted image user posted image za - kile

katjuša.....a sta kej takega pojedla? upam da ni kakšna trebušna virozauser posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za maledva

LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIMuser posted image

ja, čebelc@ hvala, hvalauser posted image ...ma me neki suka...pa je luna že mimuser posted image user posted image user posted image user posted image

LEPE PIRHKOVE PRAZNIKE TUD VAM!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 2.4.2010 19:41:23 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.