![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:16:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sam tolk se javim, da povem da tud mi pričakujemo. Rok mam 5.12. če sem prov zračunala. Je bil šok, sem razmišljala o splavu, pa mislm da je zdej dokončno da obdržim. Tok od mene. čestitke!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 22:16:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:17:39
|
|
|
|
sjmm
|
evo je moj prišel s pasjega sprehoda...se grem stiskat NOČKO!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 22:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 22:19:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 23:51:18
|
|
|
|
tanci29
|
hoj bejbe nisem vas uspela prečitat... sporočam da je naša vročina danes šla papa, dobila pa je pikice po telesu, se pravi smo preboleli 6 bolezen...jutri bo še doma, v torek pa nazaj v vrtec... zdele pa grem počasi v mižule...sem si privoščila enga heinekena...je prov pasal tako čist prov ohlajen.... pupike mejte se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 23:52:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sam tolk se javim, da povem da tud mi pričakujemo. Rok mam 5.12. če sem prov zračunala. Je bil šok, sem razmišljala o splavu, pa mislm da je zdej dokončno da obdržim. Tok od mene. ČESTITKE SOSEDA A PRI VAS BO PA KR MIKLAVŽ NOSIL ......pa sej ne morem verjet d bojo vsi najini otroci sošolci lepa novička....čestitke tudi od nas ...pa kaj več se oglasi...kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 7:32:41
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem se uspela naspat. Sem šla včeraj že ob 9 spat in smo spali do 7, no enkrat vmes sem vstala ampak se mi je ratalo spočiti . Žiga tukaj zraven je žemljico, jaz pijem kavico, Nejc pa spančka. Danes je pa zadnji dan da spravim stanovanje v red.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 7:35:48
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo iii kok je Majkl lepo spremljal On bi kr še enga bratca mel ma glavno da je dete zdravo A vprašala sta za spol a bo presenečenje? Simonakr lepo te je brat, pa čestitke larisi za prve korake Tanci super da je Hana sedaj zdrava Birdy čestitke Sjmm uvau sta mela s tvojim kar praznik da so ob 9 že vsi pospali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 7:39:28
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super za službico Katjuša za Florjana Kok lepih nivič ste včerej napisale Res smo super me februarčice Sedaj grem pa Žigca previt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:13:04
|
|
|
|
petrušk_
|
štalaaaaaaaaaaaa vse pokomentirala pol mi je pa zmrznu komp.....zj pa nam še enkrat spisa pisala vsem nosečkam vsem bolančkom vsem dodatnim evrčkom midva sva srečno potovala včeri......eva ostala pri tašči...itak nama je pa uspel do petih bit že doma.....sva se pa ustavla v adidasovem outletu in kupla evi res najboljkjutkane teniske 2x....pa trenerkico...pa seveda eno fuzbalersko majco...za očitovo dušo dons še službica v soboto pa via bohiiinjjjj za 3 dni, da bova z očitom lohk šla mal bandat k bo babi merkala...hehehe v glavnem vsem vse naj naj in lepe praznike, velik dobrot pa nič dodatnih kg
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:31:05
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo....urša jst sem tu .sem špilala igrco .sem včeraj ko je nik zaspal potico spekla.je tudi poskusla nisem.sploh ne vem če jo bom .mater sem zajeb..na sama do sebe.jezna sem ker nimam vage.se bi fulll rada zjutraj vagala,taj so realne kile.pol pa če se vagam popoldne pa odštejem 1 kg
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:32:34
|
|
|
|
baki
|
kolumbo.....lepa slikica.bi kr še enga mela .sam ne bom več sem se odločla.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:35:15
|
|
|
|
baki
|
petrušk....urša....kam sta jo pobrisale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:39:51
|
|
|
|
petrušk_
|
evo me....sam mal se bom zgublala...k mam ful dela pa bom sam vsake tolk mal uletela :) ti pa nč več otročkov al kaj?? mi bomo pa enga še probal narest bravo za potičko...pridna pridna....midva sva pa včer grešila, k sva šla u nemčiji sam na hitrco neki pojest, da sva bla čim hitrejš nazaj...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:41:08
|
|
|
|
baki
|
hallo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:42:49
|
|
|
|
baki
|
petrušk....ni panike za greško.tudi jst bi grešila če bi se tk dolgo vozla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:44:15
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene Sem čist v pospravljanje padla Petrušk super za podaljšan vikend Baki a nč več otročkov? Ni več želje?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:56:18
|
|
|
|
petrušk_
|
ja sj...dons pa z novo vnemo nazaj :) sm se odločla, da bom nardila šunko v testu kar s kombinacijo ajdove in pirine polnozrnate mokce....pa mal hrenčka bom notr naribala....kako bo pa izpadl pa sporočim :))))) sjmm si že kdaj kej tacga pekla??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 8:58:28
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 evo mene Sem čist v pospravljanje padla Petrušk super za podaljšan vikend Baki a nč več otročkov? Ni več želje? urša ni več želje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:13:38
|
|
|
|
sjmm
|
DAN; JUTRO!!! Mi kar lepo spali...sam zvečer se je tok napokal vsega, da sem ga kr hodila gledat k se ni nič zbujal...men tud nikol ni prov urša...lepo da si se spočila petrušk....nism še pekla šunke v testu...sej veš smo vegi baki...ma, maš karakter. ..pa super za potičko, sam mal pa lahk probaš, če te pač mika, drgač pa gut...glede bejbijev...vsak ma svoje želje, a ne no, da še jz povem, da sem se tud lotila moje shujševalne...me je že neki cajta depresiral, da si ne morm nič lepega kupit...če je cifra 42...me je že groza...moj prav da sm zmešana, sam morm sama zase probat...sem namreč en tak fobokilogram......zdej sm glih najdla ta prav cajt za začet...sam 1x je treba ..ni kej...drugač pa ju hujšam po načelu do 1200kcal na dan, tko, da nism tok omejena z jedilnikom...no, to mi je dobr šlo pred leti, ko sem prišla z 90kg....na 63kg...no, bomo vidl
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:43:36
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj naša nočka ....hana je skos jokcala....pa sploh nič noče papcat zdele sem malo v red spravila stanvančka zlo na hitrco...zdej pa čakam fotrčka da pride babysitter bit...še danes, drug teden pa spet v normalen urnik... ajde če bo ostal kej cajta vas bom malo prečitala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:46:21
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm- a ti tudi na shujševalno...jah ne vem tuki ma tale shujševalna kar en magičen učinek...skor use k so ble na dieti so ... malo heca...ti najbolje veš kako se dobro počutiš v svoji koži...drugače pa izgledaš prov super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:47:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud super za službico Katjuša za Florjana Kok lepih nivič ste včerej napisale Res smo super me februarčice Sedaj grem pa Žigca previt se kar podpišem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 9:48:20
|
|
|
|
tanci29
|
kaj pa je s florjanom...a je bubanček
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.