![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 19:11:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo naše zlato dete
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 19:50:35
|
|
|
|
sjmm
|
smo bili na dežju...krstili ruzak...mali navdušen....ata Poldek tudi...no, zdej pa večerja...kopanje , pol pa rečmo ,da tud spanje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 19:56:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo naše zlato dete iiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 19:59:42
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo priromali domov. Smo šli čestitat atu od . Je blo luštno, mama nas je nafutrala, smo k polhki Otročka sta že v pidžamicah med igračami. Sedaj bo počasi treba pravljico prebrat pa hopla spat Sjmm super za ruzak čebel@ spočij si Katjuša ne sekiraj se zarad motorja, ma važno da mate stanovanje, sej z mejhnimi otroki itak ne pride kej veliko v poštev. Ga bosta kasneje kupla šibam pravljico prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:20:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ spočij si hvala.......tudi ti se spočij
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:27:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo vi pa uživajte na nuhalni poročaj kako se je Majklu zdelo Majlk je bil zlati.....ves navdušen je gledal na ekran.......tudi zdravnica je bila prekrasna in je u glavnem NJEMU razlagala....tukaj je nos, tukaj so ušesa, noge, roke, hrbet........in na konc Majkl izjavi eno svetovno......JA SUPER, ZDRAVNIK ZDEJ PA POVEJ ČE MA LULČKA TUT ( pri nas smo zdej u fazi ko je začel ugotavlat, da ga mami nima, ati ga ma, Roki ga ma tut.......in da je mami punca, Roki fant....in očitno bi on še mel še enega bratca vav super da je tako super sprejel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:33:27
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! No evo mene, po dolgem cajtu mam spet mal več časa da mal tlele gor težim! Nazaj nism in ne bom brala, ste prevelike čvekice! No čeprov ste se že mal unesle . Moj lubi je srečno prišev iz kitajske, Jest in Larisa sva dobile kar nekej stvari. Šolo v Lj sm zaključla in takoj nasledni teden sm jo že mogla pripravit v Kamniku, pa morm rečt da je šlo kr dobr - me niso preveč masiral Aja še to - naša misica je shodila pri 13 mesecih In zdej jo je povsod polno Kolumbo vidim da lepo napreduje tvoja pikica. Ja Majkl je pa faca Si bom zdej mal več časa vzela da bom bolj redno spremljala. Lepo praznujte!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:42:31
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...preživela delovni dan...smo mela tako gužvo..pa dva nova sendvička....je minilo hitro...noge me mal bolijo... Tisa je veselo zakorakala v vrtec.....Tarja pa itak.... Deja... upam,da se ti čimprej uspe malo spočiti....in zelo zelo sem vesela ,da je tašča bolje sjmm...Tisa se lepo pusit previjat...ni panike...včasih ji ravno ni po godu..pa ji dam kakšno igračko da se zamoti... MAj je pa energičen fantek KOlumbo...bravo Rokso za poganjalnik.... He he ..tebe se vedno turbo bere...se mi zdi ,da vedno tečem čez post....dobra si.... ČEbela...upam,da si lepo preživela dan Urša--upam.da se boš danes lahko naspančkala.... Baki...heh e ...a že kar povštr ma...Tisa ma tut rada povšetrček... Kolumbo..super za lepo nočko... Mihailo...upam,da se jok umiri..Tisa je tko jokala, ko je imela vnea ušeska..ampak samo v spanju je jokala....čez dan nič...pa si jo lahko vleku za ušesa..kdo bi to razumel... Katjuša ... za Florjana.... Surf....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kolk sem vesela....bravo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:44:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo naše zlato dete bravo kolumbo kako lepo se vidi zelo lepa slikica.... in a je maj zvedu če ima lulčija?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:47:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...upam,da se stvari kmalu znormalizirajo ,da se NIku povrne dobra volja... Simonakr..čestitke za hojo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:47:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo naše zlato dete iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 20:51:31
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za pokepoke.... flori je popoldne spet bruhal upam, d abo ponoči OK zdej mu nisem dala nič za pit in nič za jest je prej jedu bojda pri babiki mal kruheca..... evo naše stanovanje je brez tapet mogoče je še kje kakšna pikica ampak res skoraj za beljenje pripravljeno..... sem utrujena šibam pod tuš pa grem mojga čakat, ki prihaja iz stanovanje jst sem šla mal prej da sem otroke zrihtala k težko zaspita če jih ne pocartam razvajenčka moja...... aja danes sem kupla sesalec pralni (mokro suhi) tako da bom lahko tepihe oprala ker so pobruhani po vseh ekih..... in sedežno ki je od čokolade in ostalih prigrizkov končno mi je dal moj zeleno luč za tak sesalec.... MOTOR jah boli me ker je star 2 leti kupla sma novega ravno ko sem zanosla in tako se nisem veliko vozla v 2 letih sma skupaj prevozla 1200km in zadnj sma dala nekje 5400 dobla boma 2800 s tem da imama še 1800 lizinga..... torej bo sotalo jurja in vem, da ga pol ne boma kmalu kupla pač lepo se mi je z motorjem vozit mi je to v užitek in zdej se ne bom mogla...... itak je res da imam raje stanovanje urejeno in da nimam časa zaradi otrok ampak sem upala da boma raje še enga dokupla in imela vsak svojega pa da bi dala otroke kdaj v varstvo mi2 bi šla pa na kak izletek....... jah no ko otroci mal zrastejop si ga bom itak kupla ker imam željo z motorjem prepotovat evropo seveda skupaj z možekom in mogoče z otroci k se bodo že sami vozl lepe sanje in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:26:52
|
|
|
|
claud
|
Čer! Dons je blo ful dela...nism mela niti tok časa da bi si pogledala pogodbo, tko da doons ni še nč podpisano...jutri pa ziher... Sm že pozabla kok fajn je delat v salonu če maš fajn stranke...k pustijo fajn tringelt....tkole bi se pa dal živet.... Si sploh ne predstavljam naslednjega mesca ko oba dobiva plačo....waaaaaaaaaaa extra money Pa še dohodnino mormo nazaj dobit...v glavnem super.... Pa še dons se je tuki ena starejša soseda ponudla da lahko kdaj kako uro popazi na Larisso če nam bo kj zagustilo z urniki- ful fajn k je res super gospa in se mi zdi to ful lepo od nje da se je tko lepo ponudila Katjusa, naj se Florjan cim prej pocajta SURF KRASNA NOVICA kolumbo joj dete malo haha...Majklova svetovna izjava čebela sm v podobni situaciji kot si bla ti učer in dons.... Sm do od 10h do 19h delala...Zrihtala Larisso,jo dala spat in jutr ob 8h spet delam in sm do 17h....in potem spet sobota ob 8h Dobr da smo v pondelk frej....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:52:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo vi pa uživajte na nuhalni poročaj kako se je Majklu zdelo Majlk je bil zlati.....ves navdušen je gledal na ekran.......tudi zdravnica je bila prekrasna in je u glavnem NJEMU razlagala....tukaj je nos, tukaj so ušesa, noge, roke, hrbet........in na konc Majkl izjavi eno svetovno......JA SUPER, ZDRAVNIK ZDEJ PA POVEJ ČE MA LULČKA TUT ( pri nas smo zdej u fazi ko je začel ugotavlat, da ga mami nima, ati ga ma, Roki ga ma tut.......in da je mami punca, Roki fant....in očitno bi on še mel še enega bratca frajer tale Majkl....on že ve
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:56:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Dons je blo ful dela...nism mela niti tok časa da bi si pogledala pogodbo, tko da doons ni še nč podpisano...jutri pa ziher... Sm že pozabla kok fajn je delat v salonu če maš fajn stranke...k pustijo fajn tringelt....tkole bi se pa dal živet.... Si sploh ne predstavljam naslednjega mesca ko oba dobiva plačo....waaaaaaaaaaa extra money Pa še dohodnino mormo nazaj dobit...v glavnem super.... Pa še dons se je tuki ena starejša soseda ponudla da lahko kdaj kako uro popazi na Larisso če nam bo kj zagustilo z urniki- ful fajn k je res super gospa in se mi zdi to ful lepo od nje da se je tko lepo ponudila Katjusa, naj se Florjan cim prej pocajta SURF KRASNA NOVICA kolumbo joj dete malo haha...Majklova svetovna izjava čebela sm v podobni situaciji kot si bla ti učer in dons.... Sm do od 10h do 19h delala...Zrihtala Larisso,jo dala spat in jutr ob 8h spet delam in sm do 17h....in potem spet sobota ob 8h Dobr da smo v pondelk frej.... no, pa je lepo steklo v pravo smer
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:57:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce hvala za pokepoke.... flori je popoldne spet bruhal upam, d abo ponoči OK zdej mu nisem dala nič za pit in nič za jest je prej jedu bojda pri babiki mal kruheca..... evo naše stanovanje je brez tapet mogoče je še kje kakšna pikica ampak res skoraj za beljenje pripravljeno..... sem utrujena šibam pod tuš pa grem mojga čakat, ki prihaja iz stanovanje jst sem šla mal prej da sem otroke zrihtala k težko zaspita če jih ne pocartam razvajenčka moja...... aja danes sem kupla sesalec pralni (mokro suhi) tako da bom lahko tepihe oprala ker so pobruhani po vseh ekih..... in sedežno ki je od čokolade in ostalih prigrizkov končno mi je dal moj zeleno luč za tak sesalec.... MOTOR jah boli me ker je star 2 leti kupla sma novega ravno ko sem zanosla in tako se nisem veliko vozla v 2 letih sma skupaj prevozla 1200km in zadnj sma dala nekje 5400 dobla boma 2800 s tem da imama še 1800 lizinga..... torej bo sotalo jurja in vem, da ga pol ne boma kmalu kupla pač lepo se mi je z motorjem vozit mi je to v užitek in zdej se ne bom mogla...... itak je res da imam raje stanovanje urejeno in da nimam časa zaradi otrok ampak sem upala da boma raje še enga dokupla in imela vsak svojega pa da bi dala otroke kdaj v varstvo mi2 bi šla pa na kak izletek....... jah no ko otroci mal zrastejop si ga bom itak kupla ker imam željo z motorjem prepotovat evropo seveda skupaj z možekom in mogoče z otroci k se bodo že sami vozl lepe sanje in lahko noč za sesalc....naj dobr dela ne skrbi za motor...sej bo še cajt za sanje...zdej pač uresničujeta tiste o stanovanju...tko je tud prov naj se Florči čim hitreje pocajta
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:57:49
|
|
|
|
claud
|
sjjm...ja si imela prav.....vse se je poštimal Kaj tvoji so že vsi v vodoravnem?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 21:58:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! No evo mene, po dolgem cajtu mam spet mal več časa da mal tlele gor težim! Nazaj nism in ne bom brala, ste prevelike čvekice! No čeprov ste se že mal unesle . Moj lubi je srečno prišev iz kitajske, Jest in Larisa sva dobile kar nekej stvari. Šolo v Lj sm zaključla in takoj nasledni teden sm jo že mogla pripravit v Kamniku, pa morm rečt da je šlo kr dobr - me niso preveč masiral Aja še to - naša misica je shodila pri 13 mesecih In zdej jo je povsod polno Kolumbo vidim da lepo napreduje tvoja pikica. Ja Majkl je pa faca Si bom zdej mal več časa vzela da bom bolj redno spremljala. Lepo praznujte! lepo da ste spet cela famili za samostojne korake pa za šolo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:00:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...preživela delovni dan...smo mela tako gužvo..pa dva nova sendvička....je minilo hitro...noge me mal bolijo... Tisa je veselo zakorakala v vrtec.....Tarja pa itak.... Deja... upam,da se ti čimprej uspe malo spočiti....in zelo zelo sem vesela ,da je tašča bolje sjmm...Tisa se lepo pusit previjat...ni panike...včasih ji ravno ni po godu..pa ji dam kakšno igračko da se zamoti... MAj je pa energičen fantek KOlumbo...bravo Rokso za poganjalnik.... He he ..tebe se vedno turbo bere...se mi zdi ,da vedno tečem čez post....dobra si.... ČEbela...upam,da si lepo preživela dan Urša--upam.da se boš danes lahko naspančkala.... Baki...heh e ...a že kar povštr ma...Tisa ma tut rada povšetrček... Kolumbo..super za lepo nočko... Mihailo...upam,da se jok umiri..Tisa je tko jokala, ko je imela vnea ušeska..ampak samo v spanju je jokala....čez dan nič...pa si jo lahko vleku za ušesa..kdo bi to razumel... Katjuša ... za Florjana.... Surf....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kolk sem vesela....bravo da sta punčki zdravi in veselo odkorakali v vrtec pa en fajn počitek ti privoščim
< Sporočilo je popravil sjmm -- 1.4.2010 22:01:57 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:01:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sjjm...ja si imela prav.....vse se je poštimal Kaj tvoji so že vsi v vodoravnem? že kako uro...so bili tko razigrani popoldan vsi skup, da so šli kar vsi na1x v postelje, da si z mojim mal ušesa spočijeva...pa da se mal od blizu pogledava
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:01:20
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Se javljam po dolgem času...Brala sem vas, ni pa blo neke volje pisat... Marca sem začela delat in je prov fajn! Vikendi kar grejo mimo, med tednom pa uživam z našo madam. Gaja je pridna punca kjerkoli pač spi čez vikend in se je navadla, da nas dveh ponoči ni. Pa 7.3. je shodila in je zdej akcija na full! Danes smo jo prvič peljali s kolesom-smo nabavli sedež za na kolo in je uživala na full! ursa, tudi tebi čestitke! Lepo in mirno nosečnost, pa eno zdravo pikico ti želim!!! claud, čestitam za službo! kolumbo, super za pregled!!! surf, mega da je vse OK!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:04:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud sjjm...ja si imela prav.....vse se je poštimal Kaj tvoji so že vsi v vodoravnem? že kako uro...so bili tko razigrani popoldan vsi skup, da so šli kar vsi na1x v postelje, da si z mojim mal ušesa spočijeva...pa da se mal od blizu pogledava dobr se naglejta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:07:17
|
|
|
|
claud
|
Sunny bravo Gaja za korake tud men kr paše it delat mal.....je fajn delat če maš fajn team.... Javi se še kaj...te kr mal pogrešamo! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 22:14:31
|
|
|
|
birdy
|
Sam tolk se javim, da povem da tud mi pričakujemo. Rok mam 5.12. če sem prov zračunala. Je bil šok, sem razmišljala o splavu, pa mislm da je zdej dokončno da obdržim. Tok od mene.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.