|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
1.4.2010 12:47:48   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

florjanu je že 6x ušlo v hlače v 2 urahuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem babiko poslala po suhe borovničke k je ravno v šentjurju..... upam, dqa bodo pomagale.... no vsaj bruha ne več...... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
1.4.2010 12:58:45   
Urša08
ojla

Mi smo šli zjutraj kar do kolegice na kavico. Je tok pasalo. medve sva klepetali, tamaledva sta bla pridnauser posted image Sedaj smo prišli domov, mene čaka kuhanje in pospravljanje, Nejca sem spat poslala, Žiga je pa še pokonci. Glede na uro bo najboljš če zaviham rokaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
1.4.2010 12:59:14   
Urša08
SURF super za izvide, to je pa res ena čudovita novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
1.4.2010 13:12:35   
brkn83
čao punce.

nimam veliko časa, tako da vas nisem brala. Se vam sam mal javljam, da smo uredu. niku verjetn zobi rastejo ker je ful siten pa tudi ponoči se zbuja, tk da sem danes čist crknjena.

Zdej grem pa hitro kosilo narediti, potem pa šibam po nika v varstvo

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
1.4.2010 13:24:22   
Urša08
Katjuša bogi Florjan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je najbrž kakšen virus kje pobraluser posted image Upam, da bo čim prej boljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
1.4.2010 13:26:40   
Urša08
Sjmm en fajn šoping user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo vi pa uživajte na nuhalniuser posted image poročaj kako se je Majklu zdelouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.4.2010 13:26:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

SURF super za izvide, to je pa res ena čudovita novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bo pa lahkuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.4.2010 13:27:21   
sjmm

Katjuša bogi Florjan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je najbrž kakšen virus kje pobraluser posted image Upam, da bo čim prej boljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florčija...nej hitr mine!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
1.4.2010 13:27:56   
Urša08
Jaz kuham kosilo. Bomo meli kar koščke piščančka v smetanovi omakci in kus kus. Se mi ne da neki dolgo pacat. Pa še tamaledva mata rada kus kususer posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
1.4.2010 13:28:31   
Urša08
Sjmm a ste že nazaj? Ste vse dobili?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
1.4.2010 13:33:13   
sjmm

Sjmm a ste že nazaj? Ste vse dobili?

helov...vse dobil...vse zapravluser posted image user posted image

tud ruzak sva kupla...čeprav sm jz neki omahvala...ta zadnji...ta tok dnara....mah...moj prav bomo že prodali, ko ne bomo rabli...no sej 70e spet ni tok...Maj dobil Najkice...une lonsdale so ble še bol cort...sam ni šans na nogico dobit...so ta dolge in suhcane nogice...naša je pa k ena mala kračkauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa 2 bodyja sm v BCju dobila, pa 2 slinčka v sosedu od katja in Alen...sta dvojno podložena...pa take imajo tud k ti je kolumbo zadnič pr nas kazala

morm kuhat...sej še kej pridem!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
1.4.2010 13:42:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....nisem še vsega prebrala...

V glavnem naj vam povem,da je moj izvid ok,tkivo okoli je zdravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Se mi je odvalil kamen od srca...

uff...alarm...mah,še do konca ne morem napisat...k tok treskajo spodajuser posted image maaa.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
1.4.2010 13:45:43   
MIHAILO

ojla

Mi smo šli zjutraj kar do kolegice na kavico. Je tok pasalo. medve sva klepetali, tamaledva sta bla pridnauser posted image Sedaj smo prišli domov, mene čaka kuhanje in pospravljanje, Nejca sem spat poslala, Žiga je pa še pokonci. Glede na uro bo najboljš če zaviham rokaveuser posted image user posted image user posted image

A ti lahko klepetas ,ce gres kam na obisk...Jaz pa samo letam za Mihailom ene sikunde ni pri miru,laufa dobesedno laufa...Ko smo bli v Bosni sma se z mojim morala kr menjat ,ker sem bla cist mokra...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
1.4.2010 13:46:58   
MIHAILO
Ko se je Mihailo zbudil iz dopoldanskega spanca sva sla ven na sprehoda pa se hodil je potem pred blokol oziroma laufal jeuser posted image ...Nato je kosilcka pojedel zdaj pa spi...Jaz pa kuham pasulj ,si ga je moj zazelel...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
1.4.2010 13:48:07   
MIHAILO
KATJUSA upam ,da se pocajtate...Fajn so se bobipalcke,zemljica,plazma keks...po tem naj ne bi bruhal pa se drisko bo vstavilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
1.4.2010 13:49:17   
Urša08
Sjmm dobro kuhajuser posted image

Mihailo ja mi rata v miru kavico popituser posted image user posted image user posted image ne res oba sta se neki z igračkami zamotla tko da je blo luštnouser posted image Super za pasuljuser posted image user posted image user posted image

Pri nas smo brez vode tako da ne morem kuhne pospravtuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
1.4.2010 13:54:05   
MIHAILO

Sjmm dobro kuhajuser posted image

Mihailo ja mi rata v miru kavico popituser posted image user posted image user posted image ne res oba sta se neki z igračkami zamotla tko da je blo luštnouser posted image Super za pasuljuser posted image user posted image user posted image

Pri nas smo brez vode tako da ne morem kuhne pospravtuser posted image

Jaz si tega sploh ne morem predstavljati,da bi Mihailo sedel in se igral z igracami...Sej doma je ok pac non stop hodi sem pa tja in je prilagojeno njemu in ga lahko pustim,ce pa kam gremo pa sam gre pa vse bi prijel jaz pa tega ne dovolim in potem morm za njim-ne,ne,ne,neuser posted image Dam igrace na tla ga ne zanimajo,tko da jih v Bosno sploh nisem hotla nest zanalsc ,ce se pa ne igra z njimi...on sam vzame nekaj v roke karkoli in greuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
1.4.2010 15:32:48   
Katjusa
jst šibam v stanovenje.....
motor bomo prodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
florjan za zdej ni nič več kakal očitno so borovničke takoj prjele.....

lepo popodne hvala za pikepoke in vedite da vas pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
1.4.2010 15:54:29   
Čebel@
v službi sem bila do 15.30user posted image

katjuša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florčija

salt.......polepšala si mi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.4.2010 15:58:29   
sjmm
smo pohamsali...mali je tak krožnik pojedel, ne vem kam je dal

zdej ga pa hecamo, da bi šel u ruzakuser posted image

je mal tečkan...bo treba še mal zakinkat

grem kuhno porihtat...je bomba

pa sušilc kliče

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.4.2010 16:57:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst šibam v stanovenje.....
motor bomo prodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
florjan za zdej ni nič več kakal očitno so borovničke takoj prjele.....

lepo popodne hvala za pikepoke in vedite da vas pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image

VAzno da imas stanovanje ,motor bos pa lahko se kupila cez cas...Super za Florcija

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 17:47:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
1.4.2010 18:15:35   
brkn83
kolumbo - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
1.4.2010 18:15:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo naše zlato deteuser posted image user posted image user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
1.4.2010 18:17:19   
sjmm
me je zgrabila pospravljalna....spalnica...tip top...okna, zavese...frišna postelja...zdej sm še v kuhni in dnevni okna...pa je lepši pogled v svet...no, vsaj bol čist!!!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.