|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
1.4.2010 8:53:54   
gajka
Dobro jutro!

Danes sem za spremembo dejansko v pisarni (celo prvič fizično prisotna na naslovu svoje firme user posted image ), sem šla kar zjutraj z user posted image v LJ, ker mi je včeraj pozabil prinesti en ključek za softver in drugače doma ne bi mogla naredit obdelave.
Teren včeraj je bil spet malo zahteven zame. user posted image Očitno s temlem trebuhom nisem več za plazenje po gradbiščih. user posted image Je bil moj brat zraven in me je orng zafrkaval, če sploh lahko še med vsem železjem skozi prilezem (pač sem malo široka trenutno, ne glede na to, kako se obrnem user posted image ), pa sem ponekod še resnično komaj skozi luknje prilezla. Pa še vsake toliko naju je dež malo opral... Skratka, prišla domov zmatrana kot pes, orng umazana in za povrh še z obtolčeno nogo (imam tak fin nekje 10×5 cm flek, kombinacijo obribanega in vijoličnega user posted image , še dobro, da ni sezona za kratke hlače user posted image ). Ah...

Pisanka - ne bomo nič kupovali, mogoče dobi kaj od botra (ali pa tudi ne, ker je Gorenc user posted image ).

Morje - sigurno pade še kakšna Izola pred porodom, za datum se bomo malo z vremenom uskladili (vsekakor že maja enkrat).

Za vse bolne pa en user posted image in user posted image user posted image user posted image . Grem spet malo delat. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.4.2010 10:25:07   
tejkaz
Pisanska - tudi mi nismo nič kupovali. Dobita pa od botra - skiroje. In seveda od babic in dedkov, kljub mojemu teženju da imata vsega polno r** user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.4.2010 10:44:02   
Zoja Miša
A katera ve, je Lovro (od Sayuri) zmagal?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.4.2010 10:49:04   
Zoja Miša
A že imajo naši malčki lahko rokavčke, ali še vedno le obroč? Mislim, če bo naša frajla letos pa morda šla v morje.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.4.2010 10:51:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ne vem, sem že brskala, pa nikjer ne piše.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.4.2010 10:52:33   
tejkaz

A že imajo naši malčki lahko rokavčke, ali še vedno le obroč? Mislim, če bo naša frajla letos pa morda šla v morje.user posted image

Rokavčki so od 3-6 let. Eva jih je imela ko je bila stara 2,5 let, pa še ni vedla oz. si ni dala dopovedat čemu služijo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.4.2010 11:17:08   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Rokavčki so od 3-6 let. Eva jih je imela ko je bila stara 2,5 let, pa še ni vedla oz. si ni dala dopovedat čemu služijo.

Ja, sem pravkar brskala po netu in vidim, da so  za 3+.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.4.2010 11:38:59   
bella02
Hej!
Teja je bla ponoči bolš, dopoldne tudi, zdaj pa kar nekej kašla, ko sem jo dala spat. Upam, da ne bo bruhalauser posted image . Ima pa lažji bronhiolitis. Upam, da bo kmalu uredu. Čeprav je navajena doma inhalirat, so bile tam za Ventolin brave borbeuser posted image . Dobro, da je bil oči z nama, ker drugače ne bi naredile nič.

Pisanke - mi jih nismo nikoli praznovali, oz. se obdarovali.

Ali ima katera slučajno kakšno nalepko od Interspara preveč? Bi bila zelo hvaležna, sama namreč ne hodim tja v večje nabave, zdaj pa sem videla nekaj od Dormea, pa bi prosila za pomoč. Če jih seveda ne boste rabile.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 1.4.2010 11:39:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.4.2010 13:20:05   
dojenč
RYSSA: jaz se tudi sploh več ne oziram na to kar zdravniki pravijo da priti  komaj potreh dneh k njim, konec koncev so oni zato tam pa če sem jaz vsaki dan tam je njihova naloga da pregledajo otroka, sem zelo besna zaradi takih stvari, no  bom pa ji pustila dolge lasske:)))
NEŽA- zelo zelo lepe slikce, prav prisrčna sta
GAJKA- ti pa le malo manj s tem trebuščkom v višave,
PISANKA- žana je dobila že čeveljčke, dovolj, :)))
BELLA02 - velik velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.4.2010 13:22:41   
dojenč
user posted image -
evo mojega zajčka

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.4.2010 13:24:30   
clara23

Ja, sem pravkar brskala po netu in vidim, da so  za 3+.

ooooo, jaz sem se pa veselila, da bomo letos že rokavčkaliuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.4.2010 13:25:42   
dojenč
user posted image

no, pa še malo spominov kako lepo je bilo........... ko je bila še v  v trebuščkuuser posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.4.2010 14:00:42   
naty13
Dannnnnnnn.

Še smo živi in HB zdravi kot riba. user posted image  Razen kakšnih blažjih prehladov zaenkrat nismo pokasirali nič (trkam). Se nam dogaja na polno. Otroka pridna, jemo super, spimo super, v vrtcu super zakon, zunaj po cele popoldneve. user posted image  Res nam je super. user posted image

Zoja Miša - J. je bil v rokavčkih že decembra, pa mu je šlo kar fajn, N. pa tudi pri 18m prvič, pa je tudi šlo. Ampak preveč vode sta pa oba spila, na šverc in zanalašč, ker je bla očitno dobra. user posted image  Res pogumna, da si bila tako visoko. mene ne spraviš gor za noben dnar. user posted image

Tejka super za sobice. user posted image

pisanka - pri nas malenkosti od babic in dedkov, z najine strani kakšen čokoladen jajček, drugače pa itak dobita vse sproti in imata vsega polno r** kot je tejka rekla.

Neža - luštna sta in velika user posted image user posted image

Bella - vi pa ne zaključite s temi bolezmi. user posted image  Prav smolo imate res to zimo. user posted image  Čimprej se pozdravte. user posted image

Gajka super, da si še tako aktivna. Kmalu bo porodniška. Boš tudi kmal začela delat glede na to, da imaš svojo firmo, ali boš pač izkoristila porodniško?

spanje - J. spi v pižami, spodaj dolg bodi, pa še vreča brez rokavov in pokrit s kovtrčkom (se pa odkrije). Zjutraj ni prevroč, mu je ravno prav. Ima pa kar hladno v sobi, ker mu bolj hladen zrak odgovarja.

Govorjenje- jaz sem "mama", babi je "baba", večkrat tudi mama. Za atija pa uporablja eno skupno besedo med ati in traktor, ker kar združi v eno user posted image . Najbolj pogoste pa brrrrmmmmmm, pa ija ija za konja, "mu", "ko -ko" in še nekaj živali pove, kako delajo, za pit reče "pupu", za jest "ama", Kruh reče "kuh", konj "kon", copate "pate", padu reče "pada", pol smo pa pri koncu. Najpogosteje pa reče "pa-pa", ker bi najraje skos kam šel. user posted image  Jah bomo bolj pozno začel govort.

kahlica - sedi na kahli lahko tudi 15min pa ne naredi nič. Res pa je, da zelo malo lula. Pije pa dosti.

morje - verjetno začetek junija, ni pa še nič dorečeno

Nekaj mamic je imelo zadnje dni rojstni dan. Malo z zamudo, ampak iz srca: Vse najboljše.

Vsi bolančki se pa pozdravite čimprej. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.4.2010 14:11:19   
gajka
O, naty13, igubljenka! user posted image Lepo, da vam zdravje služi in očitno uživate 100 na uro. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Gajka super, da si še tako aktivna. Kmalu bo porodniška. Boš tudi kmal začela delat glede na to, da imaš svojo firmo, ali boš pač izkoristila porodniško?

Najbrž bo moja porodniška imela vmes neuradne "prekinitve", če bo pač potrebno zaradi projektov. Pač ceh svoje firme. user posted image Tudi dopusta nimam namena nič koristit pred porodniško, ga bom najbrž naslednje leto si dala kar izplačat (če bodo finance dopuščale, letos do maja najbrž ne bo šlo).

kahlica - mi jo prakticiramo zvečer pred kopanjem (občasno tudi zjutraj, če imamo čas), pa sedi gor max. 10 sekund (ne pretiravam!), ampak v tem času se polula (včasih več, drugič manj, je pa vedno rezultat, če se gor usede) in že teče iz kopalnice (ga nič ne gane, da je lužico noter pustil). user posted image On bi non stop bil "nagi, nagi"! user posted image Po kopanju je že skoraj ritual, da ko je obrisan, najprej 5 minut skače nagec po dnevni, pol pa ga lahko oblečem... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.4.2010 14:12:09 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.4.2010 14:26:05   
tejkaz
Nauk današnjega dne: Naučiti se moram držati jezik za zobmi user posted image Eh, ne bom razlagala, ni pa prijetno, očitno sem eno kolegico malo prizadela.

Clara, za danes velja? Ob štirih bomo doma.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.4.2010 14:34:21   
clara23
Velja!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.4.2010 14:37:59   
Zoja Miša

Nauk današnjega dne: Naučiti se moram držati jezik za zobmi user posted image Eh, ne bom razlagala, ni pa prijetno, očitno sem eno kolegico malo prizadela.

Nikar! Če si imela prav in z razlogom, podpiram!

Naty, juhu, tudi ti si tu! Lepo je slišati, da ste tako super!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.4.2010 18:56:44   
sayuri

Mislim, da JE user posted image  Glede na to, da se glasovanje zaključila ob polnoči in da ima Lovro največ glasov (kar je bilo v pravilih igre), potem mislim, da si je zaslužil čeveljčke user posted image  Čeprav URADNO mi niso iz malemaše še nobenega obvestila poslali. user posted image

Drugače pa en lep večer. SMo komajda pred 10 minutami prišli notri. Sedaj smo cele popoldneve na vrtu, kar čisto paše. Veselim se praznikov, ker bomo zopet malo več doma in skupaj. Za veliko noč pri nas ni navade obdorovanja. Ponavadi dobijo otroci kak kinderjajček al kaj v tem smislu. Drugega nič.

Ah...ma...moram že šibat....in zrihtat L&Z spat.

Hvala tudi vam punce, katere ste glasovale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.4.2010 8:40:58   
tejkaz
Dan

Jeee, petek, podaljšani vikend pred nami. Imamo toliko načrtov, da ne vem, če ne bo še prekratek.

Sayuri, bravo. Čestitke Lovrotu, za zmago.

Nauk današnjega dne: Naučiti se moram držati jezik za zobmi  Eh, ne bom razlagala, ni pa prijetno, očitno sem eno kolegico malo prizadela.

Nikar! Če si imela prav in z razlogom, podpiram!

Povedala sem svoje mnenje. Kot vedno.

Nič, babike, lepo se imejte, lepe praznike, se tipkamo v torek.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.4.2010 8:48:06   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  jutro!

Sem imela že živčno vojno zaradi enih Kitajcevuser posted image

Sayuri čestitke!

Pa še tole obvestilo:

Za tiste, ki prejemate otroški dodatek: od aprila dalje Ministrstvo za delo, družino in soc. zadeve preneha pošiljati obvestila o preteku pravice.
Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.4.2010 8:57:28   
tejkaz

Pa še tole obvestilo:

Za tiste, ki prejemate otroški dodatek: od aprila dalje Ministrstvo za delo, družino in soc. zadeve preneha pošiljati obvestila o preteku pravice.
Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi!

Ojoj, a jim je tok težko en list papirja sprintat?? Avgustovčki moramo do konca julija oddati, ne?

A do DURSA ste že kaj dobile? Menda naj bi včeraj dobili nekateri prvi izračun dohodnine.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.4.2010 9:40:19   
Zoja Miša
Ja, jaz nesreča, moram plačati 40,00 eur! Pa sej to ne moreš verjet!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.4.2010 9:46:41   
Zoja Miša
In Tejkaz, mislim, da ni to, da se jim ne da, ampak računajo, da jih bo vsaj pol pozabilo in bodo prišparali! Prauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.4.2010 10:38:48   
K_a_t_j_a
Zdaj sma oba z Janom nahlajena, Jan še vedno kašlja. Danes grema k P, da mu pljučke posluša. Imamo inhalator doma, pa se dere ko prcep, če mu ga daš na noseka. user posted image user posted image Drugače je nogica že skoraj čist vredu, dam zdaj se mu še brazgotinice poznajo in upam, da se m u to sčasoma ne bo več poznalo. Je pa še vedno na AB.

Eh  ta naša državauser posted image , moja mama je tudi dobila včeraj dohodnino, da mora plačat 55 evrov. Se mi zdi, da jih bo letos moralo kar več plačat, da si bodo napolnili blagajno s tem denarjem.user posted image

Ja Zoja Miša glede otroških se tut jaz strinjam s tabo.

Se še kaj oglasim. Zdajle nam pride gledat en mojster za centralno.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.4.2010 11:39:12   
clara23

In Tejkaz, mislim, da ni to, da se jim ne da, ampak računajo, da jih bo vsaj pol pozabilo in bodo prišparali! Prauser posted image

Ampak resuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Banda..

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?