Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:41:38
|
|
|
|
gigi1
|
za belino. Naj tako ostane še mučo dolgo časa . Srce, daj malo drugače poglej: SAMO še 4 dni do + . A ni tako krasno videt?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:43:31
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi zate pa prikupen nasmešek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 16:12:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 za belino. Naj tako ostane še mučo dolgo časa . Srce, daj malo drugače poglej: SAMO še 4 dni do + . A ni tako krasno videt? samo še 4 dni, ja... bom tako gledala na zadevo... če verjameš v božička....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 16:20:57
|
|
|
|
lana70
|
Daaaan vsem skupaj . Aquica, zate prvo en kup , držim pesti in mislim nate! Vsem ostalim pa en maksimalno izkoriščen dan. Piknik??? Itak, tisto kitajsko zelje je verjetno že za pobrat ...no, meni je vseeno kje, samo malce topleje da bi bilo,da lahko liziko dam v voziček. Mi smo pa danes čist paf in iz ritma, smo morali iti še enkrat popek podvezat, ni bilo v redu in ni hotel odpasti , no sedaj upam, da bomo to rešili v par dnevih.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 7:22:43
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka, lanči thnx za pikepoke! Drgače pa tuki je kavica, da se mal zbudite! Krucek podobne zate še nisem našla ampak nekaj bomo skombiniral...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 7:24:37
|
|
|
|
aqua77
|
Evo krucek, tale je pa sam zate za dobro jutro!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 8:26:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Jutro ! Jst sem pa zadela na loteriji 100.000 Eurov !!! Če mi pošljete na ZS št. vaših računov, vsaki pošljem nekaj tavžnt- ker velik dnarja človeka sam skvar .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 8:28:58
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - včeraj si bila pa najbrž 2 x . Še večerno si imela. Vračam . Aqua, no pa je še en dan okrog . Vsi se imejte lepo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 9:51:53
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Aquica samo še 3 dni do + Lana . Upam, da bo sedaj OK. Bošček naš mali, upam da je ni prehudo bolelo Fidi ti me res zastopiš Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 10:04:28
|
|
|
|
aqua77
|
JAAAA, še 3 dni. jutri lahko na skrivaj že na palčko lulam, če se mi bo dalo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 10:12:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JAAAA, še 3 dni. jutri lahko na skrivaj že na palčko lulam, če se mi bo dalo... AAaaa??? Potem samo še en dan do pluska? Jupiiii. Jutri je torej 12.dan po ET. Pa ET si imela 3.dan? Mogoče je vseeno zgodaj? Pssst...ne povedat, ampak tudi jaz bi na tvojem mestu verjetno jutri lulala na palčko Srce vse živalce tega sveta za srečo jutri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 10:19:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JAAAA, še 3 dni. jutri lahko na skrivaj že na palčko lulam, če se mi bo dalo... AAaaa??? Potem samo še en dan do pluska? Jupiiii. Jutri je torej 12.dan po ET. Pa ET si imela 3.dan? Mogoče je vseeno zgodaj? Pssst...ne povedat, ampak tudi jaz bi na tvojem mestu verjetno jutri lulala na palčko Srce vse živalce tega sveta za srečo jutri žižetka moja draga hvala za tole životinjsko carstvo!!!! upam da bo pomagalo!!! sej se je men zdel, da si ti tud bolj firbčne sorte... sam me pa panika grabi, da bom pred finišem na kolena padla, mam že celo jutro tak filing kot da se bo ulila. upam da je sam psiha...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 10:25:37
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica moja saj veš, da so znaki za prihod in na začetku takorekoč isti. Bodi pozitivna . Vem, pa kako je težko . Jaz bi najraje ta čas po ET kar prespala . Ufff je že mene zašraufalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 10:29:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica moja saj veš, da so znaki za prihod in na začetku takorekoč isti. Bodi pozitivna . Vem, pa kako je težko . Jaz bi najraje ta čas po ET kar prespala . Ufff je že mene zašraufalo to ti pa verjamem... jah, niso lahke, enkrat sem fuuul optimistična čez nekaj časa pa čisti pesimist, me meče k barko v nevihti gore, dole... sam, da je belina pa bo ok!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 11:59:02
|
|
|
|
Naska
|
Hej Fidolina - jupi bravo!!! razmišljam,da bi kar sem napisala svoj račun, morda bo še katera kaj zadela
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 12:37:44
|
|
|
|
aqua77
|
ojla pupe in pubec, a ste vidle kakšna je danes slikica za recept dneva???? men gre kar na kozlanje, ko jo vidim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 15:42:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ojla pupe in pubec, a ste vidle kakšna je danes slikica za recept dneva???? men gre kar na kozlanje, ko jo vidim... A je kera brala knjigo z naslovom driska?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.4.2010 15:43:10 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 19:44:04
|
|
|
|
Fidolina
|
Nobene prvoaprilske No Naska, čeprav nisi napisala računa, ti jih vseeno pošiljam nekaj tavžnt. Sicer ne Eurov, ampak . Kdaj bo akcija? Ja- Jaz se tudi hitro odrolam mimo slike TISTEGA recepta. Ogabno . Mausi - je že prišla ? Nekdo zvoni
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 20:00:35
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bodi pozitivna . Vem, pa kako je težko . Jaz bi najraje ta čas po ET kar prespala . Ufff je že mene zašraufalo Jest vas tud čist štekam ...ko sem to brala je dete takoj začelo brcati, tako sem se razburla! V glavnem Aqua - tvoj mora rezultat na palčki pogledat...potem je uspeh!!! Pri nas je to 100% delovalo !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.4.2010 21:06:29
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi sej si nam jo ti zjutraj privoščila Hermy kako si nam ti? Jaooooo tistle je pa res
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.4.2010 7:17:44
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy kako si nam ti? Dobro jutro ljube konzervice! Kako da sem...razen, da še vedno nimam odločbe al so mi podaljšal bolniško al ne, sem kar dobro! Dva dni me sicer nekaj pritisk daje...prenizek, da se prav razumemo...vidim zvezdice pred očmi!! Pa upam, da bodo to popravile toplice, kamor greva za podaljšan vikend...danes popoldan ! Vsem, ki praznujete, želim veliko lepih pirhov, potic (ne zdaj pretiravat !!) predvsem pa lepo praznovanje!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.4.2010 7:20:03
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka, danes smo na šverc lulal na palčko, pa so mi zgleda spet CB brez tinte prodali. tako da ni druge kot čakat še 2 dni če bi sploh kaj pokazalo. sam po moje ne bo noč, ker so se že začeli izcedki pred M, migrena že dva dni, pa tist značilen vonj tete M se je poajvil, tako da se naša zgodba končuje. sej se ne bo svet podrl, gremo dalje, je že uspeh da smo prišli do tega da sta bla sploh dva za gret. mogoče bo naslednjič še kaj za v skrinjo, bom rekla reškotu da probamo z gonalom al pa z menopurjem, da še kakšne arcnije sprobam. lubčka vsem... pa pirhe barvat, da ne boste pozabil!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 2.4.2010 7:30:08 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.4.2010 7:22:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy kako si nam ti? Dobro jutro ljube konzervice! Kako da sem...razen, da še vedno nimam odločbe al so mi podaljšal bolniško al ne, sem kar dobro! Dva dni me sicer nekaj pritisk daje...prenizek, da se prav razumemo...vidim zvezdice pred očmi!! Pa upam, da bodo to popravile toplice, kamor greva za podaljšan vikend...danes popoldan ! Vsem, ki praznujete, želim veliko lepih pirhov, potic (ne zdaj pretiravat !!) predvsem pa lepo praznovanje!!! hermy uživaj v toplicah pa ne lezt v pretoplo vodo, ker ni fajn. dajta si duška z dragim pa se mal pocartajta...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.4.2010 8:33:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Aqui, čestitke za kolokvi, pa sej ono pa še bo! Maš še lufta..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.4.2010 8:35:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Aqui, čestitke za kolokvi, pa sej ono pa še bo! Maš še lufta.. hvala za četitke, lufta mamo pa še kar nekaj , tako da gremo naprej v nove zmage! kako si mi pa kaj ti krucek? te ženskice doma ubogajo, al ti njih?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......