Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.3.2010 12:55:29
|
|
|
|
Grethy
|
Hojla flenče moje, po dolgem času spet malo tule ... pod nočko grem na en mega žur, baje da bodo tam same fajne osebe, tako da to ni za zamudit, pa še neki jih bo baje tudi manjkalo ... sicer sem dons kukr ena žveka, ampak bo že ... samo jednom se živi ... Kako ste kaj drage moje in seveda dragi moj Kruce? Jaz sem če izvzamem žvekasto počutje DOBRO če ne kar ODLIČNO, ne ne nisem zanosila ŠE hehehehe, čist tko, nasplošno fajn ... matr se dobr sliš ... to si morm večkrat ponovit ... tko dobr dene
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.3.2010 12:21:58
|
|
|
|
mausikaa
|
kakšno vreme vse smo že imeli danes, od dežja, do grmenja, trenutno je sicer sonček, samo se že zbirajo taki črno črni oblaki... še dobro da mam v hiši tolko dela da se ne vidim ven, na vrt pa raje ne mislim, sem pa opazila, da je tisti česen, ki ga jeseni nisva pobrala prav lepo pognal se vidi, da včasih ni fajn vsega narediti...moja bivša sodelavka vedno reče: kar se mudi naj počaka na jutri in potem ti mogoče sploh ne bo treba narediti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.3.2010 20:19:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - jst mam tud čebule (lanske) celo vrsto na vrtu. Zelenje je krasno, pa tudi ena čebulica, ki sem jo danes izkopala, je čvrsta in okusna. Kako si mi kaj? Treniraš? Aqua . Frizurca OK. Sam ne smeš je preveč "od blizu" pogledat . Upam, da se tebi dnevi preveč ne vlečejo . Greti - Zorro je zdej po TV. Jst se grem slinit . Res sem vesela, da si tako dobro . Tečem k TV! Vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 8:13:59
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 8:31:47
|
|
|
|
mausikaa
|
dan, no evo da vam zeželim lep delovni teden in naj ne bo preveč naporen IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausi - jst mam tud čebule (lanske) celo vrsto na vrtu. Zelenje je krasno, pa tudi ena čebulica, ki sem jo danes izkopala, je čvrsta in okusna. Kako si mi kaj? Treniraš? sem kar ok, v pričakovanju v naslednjih dneh...a pod treniranje to misliš ali tekanje? zadnjih par dni je bolj malo enega in drugega, bo pa treba resno zagrabiti, glih danes sem dobila vabilo za DM-ov tek... In kako si ti? in seveda ostale? kako ste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 8:57:49
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla ekipa, kako smo kaj. Vidim da nas je tud Gretka prišla pogledat. Greti, fajn da si odlično!! Se lepo sliši. Jaz sem pa tako tako, počasi se približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Tako mal sem vam mogla pojamrat... Kako pa ste kaj ostale in ostali? Lanči a mala princeska raste? Je pridna? Ljubčka vsem...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.3.2010 8:58:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 10:53:21
|
|
|
|
Naska
|
V glavnem - nimam več ciste - je zginla preden so mi jo spunktiral - Gigi - zdaj bi bilo pa dobro če bi preventivno par kur usekala?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 11:27:03
|
|
|
|
Grethy
|
Bravo Naska, Prav en prisrčen pozdrav vsem skupaj od Gretice čakalke S 1.4. namreč štartam uradno čakanje (sem le dočakala da so tud mene dali) pol po prvomajskih bomo pa vidli kaj bo naprej, al delat al zavod za zapošljavanje, sicer sem se namenila jih natg. pa zanosit ... ma bomo vidli zdej bo pa Gretica mela čas za rovarit po vrtu in neki naredit zase VSE vas mam maximalno rada in MWAAAAAAAAAAA vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 11:40:02
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska V glavnem - nimam več ciste - je zginla preden so mi jo spunktiral - Gigi - zdaj bi bilo pa dobro če bi preventivno par kur usekala? bravo, očitno je Murko pomagal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 11:58:48
|
|
|
|
Naska
|
hej ja, full hvala za murkota - pa ga sploh nisem šla pogledat - očitno je že misel bila dovolj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:00:38
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy S 1.4. namreč štartam uradno čakanje (sem le dočakala da so tud mene dali) pol po prvomajskih bomo pa vidli kaj bo naprej, al delat al zavod za zapošljavanje, sicer sem se namenila jih natg. pa zanosit ... ma bomo vidli zdej bo pa Gretica mela čas za rovarit po vrtu in neki naredit zase VSE vas mam maximalno rada in MWAAAAAAAAAAA vsem! Gretica zdaj boš mela cajt se malo večkrat oglašat tukaj gor...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:03:33
|
|
|
|
gigi1
|
Helou En blic pozdravček. Aquica srce mislim nate in navijam fulllll Naska . Preden greš v postopek kar naredi ene 2 ali 3 terapije Mikla srce kako si? Gretka, Fidi, Mausi in sevede vse ostale lupčke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:07:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bravo Naska, Prav en prisrčen pozdrav vsem skupaj od Gretice čakalke S 1.4. namreč štartam uradno čakanje (sem le dočakala da so tud mene dali) pol po prvomajskih bomo pa vidli kaj bo naprej, al delat al zavod za zapošljavanje, sicer sem se namenila jih natg. pa zanosit ... ma bomo vidli zdej bo pa Gretica mela čas za rovarit po vrtu in neki naredit zase VSE vas mam maximalno rada in MWAAAAAAAAAAA vsem! super greti, sliši se fantastično, plani so ta pravi. sploh mi je všeč tisti, ko jih natg. pa zanosiš!!! ta je ta pravi!!! držim pestke, da se uresniči!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:12:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou En blic pozdravček. Aquica srce mislim nate in navijam fulllll Naska . Preden greš v postopek kar naredi ene 2 ali 3 terapije Mikla srce kako si? Gretka, Fidi, Mausi in sevede vse ostale lupčke helu žižet! kako si nam??? je vse ql? a bomo kakšen miting zdej pomladi organizirali? da se mal stara garda spet pokaže!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:21:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 helu žižet! kako si nam??? je vse ql? a bomo kakšen miting zdej pomladi organizirali? da se mal stara garda spet pokaže!!!! UUUUU aqua to mi deli!!!! Grety, končn se jim je posvetil ane! Zdej pa akcija, spati do 10h pol enga udart, pa kosilčk pa spet....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 12:30:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 helu žižet! kako si nam??? je vse ql? a bomo kakšen miting zdej pomladi organizirali? da se mal stara garda spet pokaže!!!! UUUUU aqua to mi deli!!!! Grety, končn se jim je posvetil ane! Zdej pa akcija, spati do 10h pol enga udart, pa kosilčk pa spet.... o krucek! kako si nam kaj? a te kaj pomlad trka?? a na primorskem naredimo pomladni miting, al gremo bolj na celino kam?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.3.2010 21:27:49
|
|
|
|
miklarom
|
gigi - evo mene srce, sem vredu, prestala danes šiht po dolgih dveh mesecih lenarjenja eh, pa saj sam za tri tedne pol pa spet dopust pa po pingota, pol pa bo lanski dopust izkoriščen, pa sej mi ostane še cel letošnji aqua - ja a bomo užgal en miting, zdaj ko že pomlad vse razganja, pa naj še nas malo kruce - kako, že vse posejano, pri meni je že vse lepo posejano, zdaj bo pa počasi treba še za rožice poskrbeti a, ne . Pozdravi mi lepo kruciko in otroke maussi - kako napreduje klomifenček Grethy - no zdaj boma lahko uskladile, da pridema kaj do vaju a ne, evo drug teden sem zjutraj, pol sem popoldan in pol še mal zjutri, pol pa sem tak na dopustu, pa se zmenima kdaj bota doma
< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.3.2010 21:29:44 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.3.2010 8:23:05
|
|
|
|
aqua77
|
En guten morgen vsem zbranim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.3.2010 20:38:17
|
|
|
|
zarja1
|
srčice moje, samo da vas polubčkam........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 7:14:11
|
|
|
|
aqua77
|
morgen...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:09:38
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! AQUA - Hvala za kofe, mi bo pasal evo tolk da vas pozdravih zdaj pa hitim v službo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:21:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro! AQUA - Hvala za kofe, mi bo pasal evo tolk da vas pozdravih zdaj pa hitim v službo ni za kej mikla... lep deloven dan ti želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:33:10
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Jaz sem zadnje čase čist bizi Aquica srce, kako nam gre? Miklca 3 tedni bodo hitro naokrog Zarči lupčke nazaj Tudi vsem ostalim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:37:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Jaz sem zadnje čase čist bizi Aquica srce, kako nam gre? Miklca 3 tedni bodo hitro naokrog Zarči lupčke nazaj Tudi vsem ostalim ojla bejbi, mah gre nam. za enkrat še belina - rekord. sam kaj ko sam jamram zadnje cajte... bližje ko je dan D, bolj sem pesimistična. klinc, tole je že čista živčna vojna. do nedelje pa še 4 dni. grozaaaa....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.3.2010 8:40:22
|
|
|
|
Fidolina
|
Jst tud ČIST bizi (še kakšen dan ali dva bo tako ). Aqua držim pesti zate in pikice . Vsem pa tudi jaz lupčke
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......