|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
31.3.2010 21:25:12   
Deja
VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image a vaši malčki jejo sami?Hano žlica ne zanima in ne kaže interesa zanjo,da bi sama jedla

ne naš še ne je... ga glih ne zanima preveč... včasih zvečer mu uspe z mojo pomočjo v usta spravit kake 3 žlice grisolinota, drugače pa se bolj pusti hranit, kot pa da bi se sam matral...

no pri nas se je stanje normaliziralo... tašča je OK, je mela operacijo, so ji odstranili strdek, in je včeraj že prišla domov....drugače pa kuham za vse, rihtam za vse... v službi sem se zmenila da delam od 5.30-13, pa sem tako crknjena, da kar padem v postlo...

nič... Žiga kliče... grem ajo ajo.....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
31.3.2010 21:28:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ce odstejem tole kislo vreme, je za mano super dan.....Imam 2 super sodelavki, razpolozenje v saloncku je pravo, jutri pa podpisem poskusno pogodbo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbouser posted image vi mate skos pestrouser posted image In tud mi bi rabl scitnike....mamo ze 2 hlace zelene na kolenih...pa ne da se plazi,ampak ko pade tko cudn podrsa tm po travi k se pobirauser posted image

Sjjm....bravo Majuser posted image user posted image user posted image

Cebela....mi smo dal Larissi vse ze za probat, nismo nikol kompliciral.....je jagode ze lansko poletje jedla, pa ni blo nikol nobenih reakcij....
Glede zanimanja za hrano pa je tko....najrajs bi sama jedla in more met obvezno zlico v roki, ker drugac ne je.....tko da dam eno zlico njej da se matra, z drugo jo pa jst filamuser posted image

Tamika ojoj tele alergije so pa same take zoprneuser posted image user posted image
A od mlecnih stvari sam mleka ne sme, al tud jogurta ne in skute?
Pa se pozaruser posted image Ajoj otroc, kaj vse jim pade na pamet....user posted image

Ajvy super da je bratec boljeuser posted image user posted image user posted image

mihailo za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo tok od mene....tok sm si zapomnla....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!!!!! sej smo vedleuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
31.3.2010 21:30:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image a vaši malčki jejo sami?Hano žlica ne zanima in ne kaže interesa zanjo,da bi sama jedla

ne naš še ne je... ga glih ne zanima preveč... včasih zvečer mu uspe z mojo pomočjo v usta spravit kake 3 žlice grisolinota, drugače pa se bolj pusti hranit, kot pa da bi se sam matral...

no pri nas se je stanje normaliziralo... tašča je OK, je mela operacijo, so ji odstranili strdek, in je včeraj že prišla domov....drugače pa kuham za vse, rihtam za vse... v službi sem se zmenila da delam od 5.30-13, pa sem tako crknjena, da kar padem v postlo...

nič... Žiga kliče... grem ajo ajo.....

naj se vam vse čim hitreje vrne v normalno stanje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
31.3.2010 21:36:49   
sjmm
ČER!

ta male futbol fene sm nagnala spat....sta se tepla sred dnevne...očitno že predolg dan

sej popoldne je blo res pestro k vrag...kitare, plesne, mali ni hotu spat še ta drugo rundo...po moje je še od ure zmešan...pa prvo rundo je mal potegnu...pol je ful lepo jedel kosilo...zvečer pa se je tok skregu u stolu.user posted image user posted image ..ker je hotu eno risanko gledat...pa je mami zatežila z večerjo....je bil hud k vragec...pol smo se zdilal...je gledu pa jedu...kar ni ravno vzgojno, sej vemuser posted image , sam je bil kr tečkan k ni še ta drugič mal odspal...no, zdej sladko spančka že en cajt...upam, da bo noč približno taka kot včeraj kljub vsemu

a se vam tud tko zvirajo na previjalni???....naš sploh nima cajt za hranjenje v stolu in previjanje na previjalni...zdej k hodi se mu dogaja 110 na urouser posted image user posted image user posted image ...nam pa tuduser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
31.3.2010 21:40:31   
claud
sjjm...zvijanje po previjalkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pove vse aneuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
31.3.2010 21:43:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sjjm...zvijanje po previjalkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pove vse aneuser posted image

u a tok hudo...še huj k pri nas....ej sm mela že 3 pred telim vragcem...pa vse je 1x prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 22:10:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.4.2010 6:02:06   
Čebel@
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

včeraj šla iz službe ob 22.30user posted image ......čez 1 uro že začnem nov danuser posted image

vsem hvala za odgovore-zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem tašči pisat listek in za Hano prištimat kosilo in pičim v na mrazuser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
1.4.2010 7:08:41   
Urša08
jutro

Jaz sem totalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Noč čista katastrofa. Sem se šetkala neki časa za dudo, potem ga k nama prnesla ampak on kr ne bi spaluser posted image Pa še Nejc je k nama priromal, v glavnem user posted image user posted image user posted image Sem čist user posted image . Sem si kavico nardila in upam, da jo v miru spijem predno tamaledva priromata.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
1.4.2010 7:14:37   
Urša08
Claud super za službico user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm hahaha a zarad risanke se je zjezaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za uživanje doma, tud to kdaj pašeuser posted image

Deja super da je s taščo boljše, tebi pa verjamem da si čist crknjena če za vse skrbiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ naj ti dan hitro mine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.4.2010 7:15:19   
Urša08
Baki jutro. Upam, da ste meli ok nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.4.2010 7:37:27   
baki
jutrooooo.....urša noč je bila vredu.mislim da prehlad tk počasi pojenja.čeprav nismo meli zaradi prehlada svetlih noči.je vredu spal.včeraj sem mu dala v posteljo povšter,in mislim da mu je pasalo je skos spal na njem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.4.2010 7:37:57   
baki
KOSILO.....rižota+solatauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.4.2010 7:47:51   
Urša08
Baki super za nočko user posted image user posted image user posted image Joj ti že veš za kosilo jaz pa pojma nimamuser posted image sploh nimam ideje kaj kuhat. Se bo treba kej pametnega spomnit. Kavico sem popila, Nejc je že pri meni, Žiga pa še spi. Seveda spi k je ponoč žuriraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.4.2010 8:16:42   
baki
no a že zdej ve da se ponoči žurauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.4.2010 8:53:01   
baki
urša kam si pa šla??????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 8:54:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.4.2010 9:36:55   
sjmm
DAN!

naša noč kr solidna...joj, urša...a se je zdej k vam preselil naše nočno življenje???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....ma pri vaj pa le žurka!!!! kva šele bo k bo še en bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pridna mulčka k mamici in očiju mir data ponoč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .......fajn opravte na UZ-ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj ma predpraznične priprave in je mal doma....gremo po supergce, mogoče celo ruzak...k je takle vreme...da bomo šli lahk kej vn..pa še za v Bohinj bo prov pršov.....pol pa mal v Milerja...par stvari za lepe praznike, pa še k sosedu po mal smetance, masla, moke...da bomo kej fajnga spekli.....user posted image user posted image user posted image

kosilce.....ričetova juhca z velikooooo zelenjadi, palačinke s skutnim nadevom..

evo me moja fanta kličeta...pravta...gas pa gremo...se je treba še oblečt...to pa lahk pri Maju in njegovi trmici kr trajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.4.2010 9:43:20   
MIHAILO
Jutro...Mi smo spali do 7:30h ,je sel mozek ob 8:30h v sluzbo ,je pasalo ko smo se vsi trije crkljali...Nato smo zajtrkovali jaz sem pol stanovanja po tleh pobrisala,dokler je moz se tu bil,potem je Mihailo ob 9h zaspal in sem se preostali del pomila,kopalnico zribala in cote obesila...zdaj mam pa cas za lap top in milko:))Vas grem prebrati...Aja ze 2.noc Mihailo ponoci joka ga komaj umirim,verjetno so zobeki,ne pusti pogledat ma ni sans

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.4.2010 9:50:43   
MIHAILO
KOLUMBO dobro opravi na nuhalni in nam cimprej porocaj kaj so ti rekli...

Pri nas tudi Mihailo se zbudi sredi noci in ga uspavam samo tako da ga dam k nama...Mal se stiskamo ampak sej ne bo vecno

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 1.4.2010 9:51:13 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.4.2010 9:59:15   
Katjusa
dan....
včeraj bli na pogrebu in na sedmini in sem se prekršila jedla meso in danes mi je slabo, da sem na meji bruhanja prav gabi se mi da bi meso jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image moj je tud reku da ga zdej 1 mesec ne sme videtuser posted image user posted image user posted image user posted image .... domov sma prišla ob pol 1 zjutri in ob 2 je florjan pobruhal celo posteljo.... danes karkoli da v usta bruha zdej je še drisko dobil in mu je v hlače ušlo..... jst sem pa čist zmozgana.......

v ponedeljek gremo pa spet na hrvaško smo se zmenli z bako, da pridemo in prideta otroka zraven bi ju rada videlauser posted image user posted image user posted image user posted image k bi jst imela tak fajn staro mamo kot je od mogja bakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

popoldne pridejo mirotovi sodelavci pomagat stanovanje tapete iz sten pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni prvoaprilska šalauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se pa beni zbuja, ki je za vsako k je florjan bruhal izkoristil da se je vstal in mislu, da se bo vstal..... aja to je blo 4x....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 10:01:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.4.2010 11:22:21   
baki
evo midva sva nazaj iz trgovine.kosilo se kuha, nik je šel spat,jst pa študiram a bi se lotla potico pečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.4.2010 12:19:46   
Katjusa
florjanu je že 6x ušlo v hlače v 2 urahuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem babiko poslala po suhe borovničke k je ravno v šentjurju..... upam, dqa bodo pomagale.... no vsaj bruha ne več...... 

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.4.2010 12:30:00   
SURF
Pozdravčke....nisem še vsega prebrala...

V glavnem naj vam povem,da je moj izvid ok,tkivo okoli je zdravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Se mi je odvalil kamen od srca...

uff...alarm...mah,še do konca ne morem napisat...k tok treskajo spodajuser posted image maaa.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.