|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
22.3.2010 21:03:12   
Pigy
Kako lepo da nisem edina, ki je malo grešila, ampak sej lahko ,samo ne preveč. Današnji sadni dan je zamano, minil brez težav. Sem pa zvedela da je bratranec dobil hčerkouser posted image , komaj čakam da bom mela kej cajta da grem malo punčkico pogledat.

Upam da boste sedaj kaj bolj pisale. Gremo se mal razpisat, če ne bo tale tema čist zamrla.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
22.3.2010 21:22:03   
nebo
Ojla, še jaz, moji kg danes so 63,5 in sicer po vodnem dnevu, danes pa imam sadni dan, sem malo zamenjala...in danes dobila prvo user posted image po porodu (8 mesecev), tako, da se do nadaljnega ne tehtam...)))

Nincika ja jaz pišem diplomo, ravni ustvarjam grafe, teorijo sem že naredila, imam pa še en izpit in sicer 15. junija ANG, tako, da bi rada do takrat imela diplomo narejeno, da jo samo oddam in septembra zagovarjam...moje želje...ampak bo, aja pa še suha moram biti do takrat...user posted image user posted image user posted image user posted image , ma kg lahko ostanejo samo 3 cm manj v rito in bedre pa bo!!!

Moj sinček se je rodil julija, tako da jaz julija že veslo v službo...čao

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.3.2010 6:45:33   
2violina
Jutro po podaljšanem vikendu. Kljub vetrovnem vremenu sem vikend preživela "delovno". S tem mislim rekreativno. V četrtek mi je hči zmerila tekaški krog in ugotovila sem, da meri nekaj metrov več kot 6 km. Sem zadovoljna, da ga pretečem pod 40 minut. V soboto in nedeljo sem se odpravila na bljižnji hrib in obakrat hodila cca 3 ure, s tem, da je zadnji vzpon, ki traja 25 minut kar strm. Rezultat bolečine v mišicah. Včeraj sem spet tekla svoj "priljubljen krog". Počutim se fenomenalno a kaj ko je moja tehnica danes zjutraj pokazala 0,6kg več kot  prejšnji ponedeljek. Bom tehnico zabrisala v smeti. Naj povem, da nisem grešila in nisem se prenažirala. Celo manj sem jedla kot ponavadi a tehnica je pokazala kar je. Zato sem danes zjutraj v roke vzela še cm in ugotovila, da sem v 14 dnevih tanjša v pasu za 2 cm, čez rit me je manj za 2,5 cm in bokih 2 cm.  Torej cm gredo a kg ostajajo. Bomo videli kaj bo naslednji teden.

IZVIRNO SPOROČILO: tea
2violina - hvala za knjigico!!user posted image Sem tudi jaz takšno uro gledala in me mika, da si jo kupim, ker Polarjeve so mi res predrage - ko nisem ravno neki profi, rada pa grem tečt, pa tudi za hodit mi je to fajn zadeva. Me mika, res meuser posted image Mogoče bo pa tole moj naslednji nakup, ampak bo treba v Celje ali pa v Ljubljano.


Ure EVE ti ne priporočam kupit. Meni je crknila in so mi v  Intersportu zanjo priznali doborpis. Sedaj si utripa ne morem kontrolirat. Bom si pa kupila novo in to naslednji mesec saj sem si ta mesec privoščila nove gume za jeklenega konjička. Sem se odločila, da dam za njo med 150 in 250 EUR. Tako bom dobila res kvalitetno uro.

Vsem, ki se vam kg topijo kot maslo čestitam. Verjamam vase, zato upam, da bo tudi meni v bodoče tehnica pokazala nekoliko manj.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.3.2010 7:46:52   
Pigy
dobro jutro punce,

sedaj sem si vzela čas in prebrala malo za nazaj.
Najprej čestitke vsem, ki ste dosegle že svojo želeno težo.user posted image user posted image

tea- da se čimprej pocajtaš.

ajna12- mislim da bomo vse mogle pazit na prehrano po končani dieti, jaz vem da bom morala bolj pazit na to, da popijem dosti tekočine in da ne bom jedla zvečer.

lunica14- jaz sem naredila napako, vse stare cunje (veliko je bilo novih) sem vrgla, oz. kar je bilo malo nošeno sem dala eni kolegici, kr sm si mislilada mi itak ne bo nikoli več prav, joj, kako bi mi zdej prav prišle tiste coteuser posted image

4pikice- sej jst se tud nisem rolala že neki časa, komaj čakam da bo lepše vreme pa upam da jih dobim konc tedna, al bom rolala. Pa s kolegico sva se zmenili da si greve kupit kolesa, in bove vsako soboto zvečer in nedeljo kolesarile.

Danes me pa čaka za kosilo pleskavice in solatauser posted image , komaj čakam da bo ura 15.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.3.2010 8:36:45   
4pikice

START 4. JANUAR  2010   CILJ 3. APRIL 2010   


user posted image

10. TEHTANJE: 22. 3 . 2010




     Nick:   Zač.teža: Željeni kg: -KG/teden:Teža sedaj: Shujšale:
user posted image 4pikice    75,8kg   60-63kg       0,2kg           66kg         9,8kg
user posted image nebo      68,8kg      58kg           1,2kg        63,5kg        5,3kg
user posted image 2violina   80kg      65kg           1,4kg          67,8kg      12,3kg
user posted image  lunca14  73,5kg     60kg           1kg             64,5kg      10kg
user posted image Pigy        82kg       60kg            0,5kg          69,2kg    12,8kg
user posted image  aleži       66kg       60kg           ?                    ?              ?
user posted image
Koprivicaa   98kg     60kg                              ?               ?
user posted image deja777  80,4kg    60kg          0,9kg          70,3kg      10,1kg
user posted image nincika     user posted image          70kg       Sej bo,le vztrajno naprej!                           
user posted image tea        72,3kg      62kg                          61,8kg        
user posted image jer.za     74kg         62kg          ?                  ?                ?
user posted image
ajna12    98kg         75kg        1kg             81kg          17kg
user posted image becca       89,8kg    69kg           ?                   ?              ?
user posted image
N.i(11.2.) 79,4kg  69kg             ?                  ?               ? 



_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.3.2010 10:45:31   
bella02
Ojla!
Še sem tukaj, le čas me je povozil. Pa predčasno sem zaključila, ker enostavno nisem mogla več. Ta vikend smo imeli fešto za moj in hčerkin rd, pa sem kar precej grešilauser posted image . Moj uspeh je cca 7kg- in se bom trudila to obdržat. Vsem, ki ste in ki boste vztrajale do konca, ČESTITAM!!! Sama bom verjetno čez nekaj mesecev spet poskusila, da še malo zgubim. In upam, da se mi bo ob kupu izpitov uspelo vsaj malo migat. Ampak kaj, ko ne najdem volje, da bi delala zvečer vsaj trebušnjake. Zdaj še hodim 1x tedensko na aerobiko, na pilates mi že nekaj časa ni uspelo it.
Sicer sem pa imela prejšnji teden obe hčerki doma, starejšo pravzaprav skoraj 3 redne, je imela mononukleozo, mlajša je pa kašljala. Včeraj je bla mlajša še doma, danes je v vrtcu. Zdaj se grem učit, še prej pa sesalec v roke. V petek imamo še fešto za vrtčevske prijateljčke, pol pa konec fešt in učit!!!
Se pa fuuuuul bolš počutim, čeprav se mi tale vikend malce pozna, ampak upam, da mi čimprej uspe spravit na 80kg nazaj, kar je bilo najmanj, kar mi je zdaj to rundo uspelo. Me je pa precej pobralo v trebuh (jeeeeeee) in na splošno (stegna in vse), tako da mi folk ne verjame, da je šlo sam tolk kg dol. Sem pa vesela, ko pomislim, da sem lanskega 5.1. imela 101,5kguser posted image .
Malce imam slabo vest, ker sem prej obupala, pa začela sem našo debato, sam res nisem mogla večuser posted image . Še vedno pa sem dopoldne na sadju, za kosilo ločujem in zvečer ob 20h neham, vendar bom poskusla to uro prestavt na 19-to. Še vedno so pa mijo največji sovražnik --> sladkarijeuser posted image . A jih poskušam zminimalizirat. Še moj rd dam čez, pol pa bo. Imam za motivacijo Tanjo Žagar, ker mi je njena postava res zakon, pa kako pleše. In ko gledam njen spot vem, da moram bit še malo pridna, da izgubim trebuh, pa sem zmagala. Moji idealni kg so okoli 75kg, manj ne bom nikoli imela, ker sem tudi take konstitucije. Če bo manj, bom bolna, tega pa res nočem.
Sem pa tja sem mal prečekirala forum, mi res ne znese, bom vas pa še prišla pogledat! Punce, zmagale (smo) STE!!!
Zdaj pa veliko volje, da to obdržimo, pa naj bo to 5, 10 ali 15kg, vsak -kg je bil prigaran! imejte rade sebe!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.3.2010 20:47:59   
jer.za.
Še moji podatki od tehtanja danes: ostajam na 64kg, kar je glede na prekrške kar v redu. Se pa ne držim več strogo, počasi jem normalno nazaj, je pa res da skušam med obroki ločevati kolikor se le da, pa zjutraj sem še vedno na sadju.

Kaj več pa v prihodnjih dneh.


(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
24.3.2010 7:53:50   
Pigy
Kje ste???
Še 10 dni nas loči do konca ločevalneuser posted image , kako je hitro minil čas, potem pa nadaljevanjeuser posted image


bella02- čestitam, sej si dolgo bila z nami, in če ti je dosti to kar si izgubila kg potemuser posted image user posted image , drži se tega prehranjevalnega sistema še naprej pa bo, nekatere gremo naprej,user posted image ti se nam pa le oglasi vsake toliko časa, če le ne bo tema prej zamrla, kr zadnje čase malo pišemouser posted image .

Danes je škrob in že razmišljam kaj bom jedlauser posted image user posted image



_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
24.3.2010 9:27:56   
2violina
Pozdrav. Zunaj je sonček zato bi jo z veseljem popihala kam ven. A ne gre. Včeraj sem "prepucala "kolo. Naredila sem 32 km. Še danes čutim bolečo zadnjo plat, kajti nisem oblekla kolesark.

IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Danes je škrob in že razmišljam kaj bom jedlauser posted image user posted image




Sem že ob 4,30 uri pričela s kuhanjem, tako, da sem že pred službo skuhala pašta fižol (sebi brez testenin). Samo še solato in njami.

< Sporočilo je popravil 2violina -- 24.3.2010 9:28:29 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
24.3.2010 12:09:50   
bella02
Pigy, hvala za lepe besedeuser posted image . Nisem sicer prišla do željenega cilja, vendar je tud to bolš kot nič. Se že fuuuul bolš počutim in kar je bistveno: trebuh se mi je precej zmanjšaluser posted image . Bom vas pa še vedno čekirala, kolikor mi bo zneslo. Spet je tamala bolna in pol je to bolj tkouser posted image .
Pa čestitam vsaki, ki bo prišla do konca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
24.3.2010 22:21:59   
nincika
Huh, ne morem verjet!! Res samo še 10 dni?????? Mogoče se kateri ne zdi, ampak meni so ti trije meseci minili kot bi mignil...user posted image user posted image

Imam še nekaj motivacije, tako da mogoče podaljšam do željenih kg...bom komaj v pon videla, koliko me še loči do njih.

Jah, lepo vreme se pozna tudi na forumu...mi smo kar dosti zunaj, začelo se je delo na vrtu, prve žulje od lopate že imamuser posted image user posted image  Je pa super rekreacija, že 2 dni čutim vse mišice na nogah...

Danes sem jedla krompir in velikooo skledo solate. Jutri bodo najbrž graham testenine s pelati, sladico pa mi je brat ravnokar porinil pod nos - belo Milkouser posted image
Mi je ves večer delal lušte, ko pa sem rekla, da si jo bom jutri privoščila, mi jo je šel iskat na tankštelouser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 7:48:35   
Pigy
Res se pozna tole lepo vreme, čeprav zjutri tako lep sonček sije, ko pa končam šiht, pa ga ni nikjer večuser posted image . Komaj čakam jutri grem mal po trgovinah rolerje gledatuser posted image , komaj čakam da si jih obujem, čeprav sem pomoje že pozabla rolat, jao, al se bojo ljubljanske ulice tresle, ko bom na njih.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem si privoščila pasulj, pa skledo solate, danes, pa tudi jaz  razmišljam o testeninah, čeprav bi lazanjo pojedla- pomoje cel protvanjuser posted image user posted image .

V nedeljo mam full obiskov napovedanih, jao kaj bom pripravila za jest?  Narezki so mi čist mim,user posted image ,  jaz imam na meniju škrob. Pomoje če zelje naredim ali pa fižol, moje starše kap zadane.

bella02- samo da se fajn počutiš, kr vsake tolk nas mal poglej , da nas ne boš pozabila, sej si nas ti tuki gor zbrala, da smo skupej začeli tale miting o izgubljanju odvečne prtljageuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Upam da bo mala čiprej ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2violina- a ti tko zgodi ustaneš, da kuhaš, al si to včeri skuhala?user posted image

nincika- meni je tudi full hitro minilo.


samo za vas
user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 25.3.2010 8:01:08 >


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 9:05:40   
2violina
Jutro tebi,tebi  in tebi.... potem pa še meni . Ma nas je veliko, mislim teh, ki še vztrajamo.
Imam občutek, da smo osamljeni jezdeci v poplavi vseh, ki so štartale z nami. A sem vesela tudi zanje, kajti vsak izgubljen kg pripomore k boljšemu počutju in bolj zdravemu življenju. Upam, da jih nobena s te teme ne pridela nazaj.
Sama sem imela vsakodnevno bljižnje srečanje s tehnico. In ugotovitve. Pretekli teden sem definitivno premalo hrane vnesla v telo in posledično kljub veliko vadbe povečala težo. Ta teden pridno jem in vnašam po vstaljenem redu in glej ga zlomka danes zjutraj je tehnica spet pokazala najnižjo težo do sedaj. Sedaj jo do ponedeljka ne bom več obremenjevala.
Lahko se pohvalim, da sem vsak dan v miganju. Mi je prišlo v kri. Kolo ali tek ( vsaj 5 km). Počutje enkratno. So pa rolarji kar dobra alternativa. Tudi sama bi posegla po tem rekreiranju a mi hčerine niso prav (ima 3 št. večjo nogo), da bi si svoje nabavila, pa zaenkrat ni možnosti. 
Sedaj se mi izguba teže krepko pozna in kar pogosti so komentarji kako dobro izgledam in kako mi je uspelo ter seveda koliko sem shujšala. Nič jim ne povem kajti grem naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pigy - moj delovni dan se prične od 4 15 do   4,30. Pripravljam kosilo (seveda kar se da prej pripravit), pomijem od večera (malenkosti, ki jih pusti moj dragi in hči). Pripravim kak stroj, da ga moj obesi predno gre v službo ali sama obesim, kar se je opralo čez noč. Potem peljem našo psičko ven in nazadnje še spijem kavo. Ja pa sebe še zrihtam user posted image user posted image  5,50 grem v službo.  Tako nekako potekajo moje jutranje aktivnosti. Kar nekaj jih je. Sem pa med vikendom veliko večja zaspanka.


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 11:35:06   
ajna12
Lep pozdrav! Ja nekaj naš še vztraja, bravo za nas.user posted image user posted image .

Si pa nisem mislila, da mi bo uspelo priti do konca in to brez problema. Res sem ful vesela.Mi pa do mojega zastavljenega cilja loči (vagala danes zjutraj ) samo še pol kilograma. Sicer sem na začetku napisala 75 kg, vendar v glavi sem imela bolj od 75 do 80kg. Še vedno je to daleč od idealne teže, ampak počasi se daleč pride. Mi je tudi jasno, da idealne teže ne bom imela nikoli, ker imam zelo močne kosti.
Ampak najboljša stvar je pa to, da vsaj pridem do nove garderobe. Prej sem vedno sebe dala na stranski tir, pa hčerke na prvo mesto, zdaj pa kar moram sebe.user posted image   
Upam, da gremo naprej na vzdrževalno in da nam bo tudi tam uspelo se dokaj držat jedilnikov.

Jaz imam danes škrobni dan. Domov pridem šele ob 18.uri, tako da sem si zjutraj skuhala riž, pa grah in kisle kumarice pa kos črnega kruha in se bomo najedli.user posted image  Moti me samo to, da je mrzlo, ampak se navadiš.

Lep pozdravček.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 11:48:11   
bella02
Pigy, ko sem se odločila za dieto, se mi je zdelo, da verjetno ne bom sama in kmalu se nas je nakapalo kar precejuser posted image . Žal mi je le, da sem zaradi izpitov in malih dveh včasih kar pozabila na vas, sam, kaj čmo. No, na dieto nisem pozabilauser posted image .
Nekaj idej za nedeljo. Narediš pica namaz in ga namažeš na kruhke, prej namažeš margarino in daš pečt. Je ful dober, pa hitro je narejeno in kar je meni kul, je toplo. Maso pa pripraviš prej in jo imaš v hladilniku. Če te zanima, povej, pa ti napišem recept. Ni nobena umetnost in men osebno ful doberuser posted image
Mi imamo jutri Tjašin rd za vrtčevske prijateljčke in bom naredila fingerse in eno rundo ocvrtega krompirčka. Je pa to za njih, ne zameuser posted image . Grem torto pečt! Pa pa

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 15:05:01   
Pigy
Službe konec, sm si v pekarni kupila neko pecivo s kečapom, tko da je to kosilo, čeprav sem hotela testenine, večerja pa..... še ne vem.
Sem pa danes prijetno bila presenečena, v službo bojo eno vzeli, pa pride moja bivša sodelavka na razgovor,user posted image sem pa omenila o njej dobre stvari, joj upam da sem ji pomagala pa da jo vzamejo.user posted image

2violina- uh si zgodnja, jst dvomim da bi lahko vsak dan tko zgodaj ustajala. Jaz vsak dan vstanem ob 6:30 in potem ležim do 7:00, potem se pa začne caffe time.

bella02- sliši se zanimivo, dej napiši recept, ali pa mi na mail pošljiuser posted image .

Napovedanih je full, tko da bi kej tazga dala na mizo, čeprav moj razmišlja da bi na balkonu roštilj uporabili.  Torto boš spekla, kako pa boš?
Jaz si jo bom verjetno kupila, samo se bojim da ne bo tko kot lansko leto, eno sem kupila, pol so mi pa še moji za darilo eno prinesli, k sreči nas je bilo toliko da sta obe šle.user posted image


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
25.3.2010 23:17:31   
bella02
Pica namaz

2 narezani štruci
250g šunke
1 riban sir
1 kisla smetana
1 jajce
nekaj žlic majoneze
začimbe (peteršilj, bazilika, origano)

Šunko naribaš oz. sesekljaš  in primešaš vse ostale sestavine. Na kruh namažeš malo margarine ali masla, nato namaz in pečeš cca 12 min na 200°C.
To je za cca 8 odraslih lačnih oseb, sam pride več, odvisno tud, kolk na debelo mažeš. Fajn je, da daš kose kruha na pol, so polovičke bolj luštne.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
26.3.2010 7:31:08   
Pigy
super recept, pomoje se  hitro pripravi, jaz bom naredila kar iz francoskih štručk user posted image , pa še neki zdraven bom ponudila in bo- hvala.user posted image

Zgleda bo danes nikakav dan, tuki je oblačno, pa še obiske dobim popoldne, tko da ne bom mogla nikamor.
vseeno uživajte lepo preživite vikend user posted image user posted image


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
26.3.2010 10:02:21   
2violina
Današji dan ne bo tako čudovit kot včeraj a je edinstven in zato ga je potrebno izkoristit. Danes papcamo sadje " in zelenjavo" sem se navadila in zato more biti za kosilo skleda solate.
Do konca nas loči še eno tehtanje in končno beleženje kg. user posted image  user posted image  in potem vztrajanje na nanovo pridobljeni teži ali nadaljni "maraton" do cilja. Mene slednje. Sem pa vesela, da sem prišča do konca in, da sem se otresla toliko kg. Na samem štartu nisem niti pomislila na konec.
Pigy - želim ti prijetno praznovanje

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
26.3.2010 11:08:53   
ajna12
Lep pozdrav!
Pigy-ta recept je super, sem ga že večkrat poskusila. Jaz uporabljam kar toast, ga prerežem diagonalno, da dobim 2 trikotnika. Zmerom vsi pohvalijo. Zadnjič je celo taščauser posted image , kar niti pod razno ni v njeni navadi.
Super pa je, da lahko pripraviš namaz vnaprej  in ko kdo pride sam vržeš v pečico pa imaš v 15 min narejeno brez velikega packanja.
Uživaj in lepo praznuj!

Jaz imam pa danes OHuser posted image , pa še mama nam skuha kosilo, pa sem jo nahecala za pico, bodo vsi veseli, sploh tamale. Za mene sem pa rekla, naj da en košček sam kečap gor. Njami.Še boljš bo pa večerja- sladko.

Sem zadnjič brala, a na vzdrževalni imaš pa vsak 6 dan OH?user posted image  To bo pa problem! Zdaj sem si lahko privoščila sladkarije 2x tedensko, potem pa 1x?

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
26.3.2010 22:53:51   
lunca14
user posted image user posted image user posted image bravo za nas ki še vstrajamo do konca,ja res nas je samo še peščica od začetnega štarta,a tako pač je,do konca pridejo samo najboljšiuser posted image in to smo meuser posted image user posted image .Jaz mam danes postni petek,minil brez problemov,jutri mam pa svoje starše in njegove na kosilu,pa tud mislim,da ne bo pregreh,ker ne bom mela časa sploh jest,dopoldan pospravit,pa skuhat,pa z malčki se igrat,potem obiski,pa malčki in bo že praktično večer in spanje,zadnje čase se mi res dogaja,da je toliko stavri za narest,da enostavno pozabim na to da moram jest.
Jaz bi se tudi priporočala za nadaljevalno knjižico,če jo katera ima,naj mi jo lepo prosim pošlje na meijl lunca144@gmail.com.hvala.
LEPO se mejteuser posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
27.3.2010 7:17:28   
Pigy
kako lepo jutro, upam da bo cel dan tko, čeprav danes delam do šestih  zvečer. Počasi pijem kavico, pa mal da preberem kaj ste napisale. Včeraj je bil sadni dan, no pri meni je bil recimo post, hehe, sem pojedla proti večeru 2 jabolčka.  Zjutraj pa sem imela tako gužvo ,da nisem utegnila niti enga požirka vode naredit.user posted image

A potem v nadaljevanju se ne bomo tehtale vsak ponedeljek, al se bomo enkrat mesečno?

ajna12- tale recept definitivno naredim jutri, pa naredila bom tud enega podobnega. Rezino franc. štručke namažeš s kečapom, daš gor malo hrenovko in potreseš s sirom in daš pečt ali pa hrenovke v testu. Bom videla kako bom utrujena. Zvečer sm pa povabljena na dolg sprehod user posted image
lunca14- sem ti poslala, upam da si dobila

grem še mal na fb, ve pa uživejte v prečudovitem sončnem dnevu




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
27.3.2010 7:57:08   
jer.za.
Jutro! Ja res je eno prekrasno jutrouser posted image .

Se nisem javila že par dni, ampak ne gre...zvečer bi sicer šlo, ampak sem tak zaspanček da sem že ob osmih, pol devetih v postelji če mi le znese. Ampak zjutraj pa tudi komot ob šestih vstanem.

2violina...uh, 4.30user posted image user posted image ...kapo dol, dobra si. Jaz nikoli zjutraj nič ne naredim, edino mogoče dam kakšne cunje v sušilca, in to je to. Če imam kaj za pripravit za kosilo naredim to zvečer, je pa res ena velika prednost da sem običajno ob dveh že doma iz službe in ostane doolj časa za pripravo kosila in druge stvari.

Včerajšnji sadni dan je spet lepo minil. Se pa sedaj ko je pred nami še dober teden kar težko striktno držim, ves čas imam v glavi še malo pa bo konec, bi se lažje držala če bi imela v glavi da je še cel mesec...kaj vse dela naša glavcauser posted image .
Tehtanje...kaj pa če bi se vnaprej tehtale na 14 dni? V enem mesecu se mi zdi da lahko že kar precej "škode" naredimo.

Sem bila pa nekaj dni nazaj prav zadovoljna sama s seboj...sem šla nekaj v trgovino in na daleč vidim eno sovaščanko...in me nekam čudno gledauser posted image . Ko pa pride do mene p pravi, saj se mi je zdelo da si ti, samo nekam presuha se si mi zdelauser posted image user posted image user posted image . Kako zelo super je bil ta komentaruser posted image .

Nič punce, lep vikend želim, grem počasi za golaž vse pripravit, potem pa z malima ven na sprhod, mogoče pa celo še kolo danes malo v pogon spravim, če bo le sonček zdržal.

Papa

PS: je katera z gorenjskega konca(okolica Kranja, smer priti Ljubljani), in rada kolesari? Bi mi družba prav prišla.


(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
29.3.2010 8:19:48   
Anonimen
dobro jutro!

tehtnica danes pokazala samo -0,2kg, ampak je to ok glede na moj vikend. smo šle s prijateljicami ven na večerjo( smo imele ženski večer) in sem jedla vse po vrsti. sem pa seveda planirala grešiti. imam pa danes sadni dan in ju3 2vodni dan tako da bom tudi te "grehe" upam, da dol spravila.

lep pozdrav

p.s. hvala za mail, sem dobila knjigo!

(odgovor članu jer.za.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
29.3.2010 8:33:36   
Pigy
Lep sončen jutranji pozdravuser posted image .

Po napornem vikendu javljam svoje podatke, k sreči se ne pozna full da sem grešila. V soboto, sem jedla mal smokija mal kokice. Si nalila kozarček coca cole- fuj, sploh ne vem kako sem jo včasih lahko na litre spila, bila mi je full presladka tako da sem večer preživela z vodo v kozarcuuser posted image . Obiski navdušeni nad vso pojedino, tako da včeri so se eni zvečer vrnili na kavo in sem morala še enkrat narediti.user posted image user posted image user posted image user posted image . Na sprehodu po mestu sem si pa privoščila kepico sladoleda. Pridna nisem bila kaj preveč, ampak tehtnica mi pa kaže naslednje: 69kg, to je malo manj kot prejšnji teden.skupaj izguba 13 kg.  Sem se pa odločila da danes ne bom imela oh, ampak kar sadje.

A se bomo v ponedeljek še enkrat tehtale za zaključek? Potem pa se lahko na 14 dni ali pa 1X mesečno.  Kr pomoje nam bojo kg mirovali.




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?