|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
2.4.2010 6:33:22   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy


Glodala sem knjigico naslednjih 90 dni, pa nč ne kapiram, a zdej mamo proteine, pa dva dni škrob, pa proteine, pa OH, pa vitamine??user posted image user posted image



  • Proteini - to so beljakovine in so pogosteje na seznamu, saj iz beljakovin črpajo mišice največ hrane za svoj razvoj
  • Škrob - to je krompir, fižol .......
  • OH - testenine, pizza: to bomo jedli manj pogosto, ker so glavni vir večanja telesne teža a vseeno nujno potrebne sestavine za obstoj
  • vitamini -  to je sanje in zelenjava, ker ne hujšamo ampak samo vzdržujemo je na seznamu vsakih mislim, da 12 dni.

To je vsa umetnost in seveda ločevanje. Saj bo šlo. Lahko pa imamo več sadni -zelenjavnih dni. Kakor katera.

Tudi sama bom danes držala vodo, ker jo nisem 31.03.


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
2.4.2010 8:39:42   
nincika
Evo, na koncu diete pa me je izdalo zdravje...čez noč sem fasala hudo angino, tako da sem na antibiotikih na 6 ur in kljub zbijanju vročine, mi je včeraj narastla na 39,3. Danes sem za odtenek bolje, ampak se nič kaj dobro ne počutim. Hvala bogu za babice, da mi otroka čuvajo, sem tako brez moči, da samo ležim. Ampak se ne dam...user posted image

pigy, je pa velika tale vaša punčka, prava ˝baba˝...tudi moja najboljša prijateljica je včeraj rodila prekrasno punčko... malo mi je hudo, da ne morem na obisk, ker sem jo komaj čakala, da pride na svet...zdaj pa komaj čakam, da se pozdravim, da lahko grem cartat.

Danes bom imela sadni dan, potrebujem vitaminčke

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
2.4.2010 10:54:13   
ajna12
Lep pozdrav!
Včerajšnji vodni dan preživela, sem si pa zvečer skuhala kompot iz 1 jabolke, tako da ni bil čisto vodni.
Danes, pa kot za hec imam beljakovinski dan. Pa tako bi jedla meso user posted image . Pa se bom mal prilagodila, sem si včeraj skuhala brokoli, cvetačo, korenček. Danes bom dala pa v pečico, pa povrh malo sira in popekla. Nisem še nikoli to jedla, pa po mojem ne bo slabo.

nincika- ti se pa čimprej pozdravi, saj za nekaj je pa dobro, saj ne boš mogla toliko grešit med prazniki. Evo ti pošiljamuser posted image .


(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
2.4.2010 11:23:27   
lunca14
nincika pozdravi se,ja ni kaj razsajajo viroze,pocartaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
4pikiceuser posted image user posted image super za tako lep seznamček,in ker greš z nami naprej,men je pa prav všeč,da nas je ostalo na koncu samo peščica,peščica ta najbolj ustrajnihuser posted image user posted image user posted image
Ja danes je post,razen sevad kaaaaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaa,brez te ne gre,sem pa odločena da tudi v bodoče nadaljujem s postnim petkom,mi prav paše da se en dan odpovem hrani in posledično toliko več spijem,in nisem več napihnjena.Je pa res da tud sama opažam da mi sladkor pada,prov zadiši mi sladko,si moram en nadomestek najdit,kake oreščke al pa suho sadje,pa v glavi je to ,da je krog zaključen in da lahko rešim,zato,pa je fajn da gremo v nov kroguser posted image user posted image user posted image ,joj,kok bomo fletne do poletja,ali bomo naredile tud kako fotoprezentacijo,na koncuuser posted image prej in potem,seveda lahko damo fotke sam v album,da ni vidno vsem,če ste za.
Lepo praznovanje in čim manj grehov,če pa bodo v majhnih količinah...............jaz bom grešila jutri,ker mamo prvi svoj družinski velikonočno obred,in se spodobi da tud mami je,kar je namizi.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
2.4.2010 11:49:15   
Pigy
Danes pa vodni dan, no, zaenkrat kaže ok, in upam da bo tako tudi ostalo.
Dala mi je sodelavka rešitev za prevelike hlače, zadnje ko sem kupila sem vse oprala na 95, in glej ga, mi kr lepši stojijouser posted image user posted image user posted image . Upam da se bojo tile kg ustavili in da bo kak mesec mir. user posted image potem pa čez poletje bom šla itak še enkrat čez, da pridem na okroglih 60kg.

2violina, to sem vidla, v knjigici. Al se bom lovila na začetku,user posted image .

nincika- želim ti da čimprej ozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja punčka je baje največja v porodnišnici.user posted image user posted image Ampak samo da je živa in zdrava. Jaz pa ne vem kdaj jo bom vidla, kr itak nč ne bom šla dol, bom pa slike konec drugega tedna dobilauser posted image . čestitke tvoji prijateljici.

ajna12- uživej v beljakovinskem dnevuuser posted image

lunca14- jaz se tudi kavici ne odpovem, sedaj čaj pijem, pa vode sem full spila. Jaz sem se že slikala. Imam sliko od novega leta, pa sliko od mesec dni nazaj.user posted image user posted image user posted image Pa pravijo da je razlika. Lahko pa se zmenimo in damo vse slike v albume, da se vidimo.

Jaz bom tudi verjetno v nedeljo malo grešila, velikonočni zajtrk, potem pa nekaj kar se je samo za veliko noč,- budel, ampak moram pazit, kr je full težak za želodec, da me ne bo kaj zvilo. 

Se grem počasi uštimat za službo, potem pa samo še jutri delam cel dan pol pa uživancija do torka user posted image


Lepo se mejte čez vikend, uživejte v dobrotah velike noči. By by


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
5.4.2010 20:45:08   
nincika
Tako, pa so ˝končno˝ mimo prazniki in z njimi to nepotrebno nažiranje, kamorkoli prideš na obisk. Že če samo tu in tam malo poješ, sina koncu večera kot slon...vsaj jaz...user posted image user posted image

Upam, da ste jih lepo preživeli. Poleg barvanja pirhov in druge tradicije, smo mi morali izkoristiti še prekrasno soboto za dooolg sprehod. Je bil res krasen sonček.

Jutri se bom čistila...verjetno kar sadni dan. Predvidevam, da bi bil vodni dan prevelik šok za telo. Tehtnice se bom na veliko izognila. Komaj drug teden stopim na njo.user posted image

Potem vzamem pa pod drobnogled Rinino nadaljevanje in naredim plan za naslednjih 90 dni...se že veselim

Želim vam mirno noč in čimmanj stresen začetek novega delovnega tedna

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 7:13:45   
ajna12
Dobro jutro!

Uf, zadnji čas, da je praznikov konec.
Nincika-tudi jaz bom danes imela sadni dan- le zakaj?? Če ne bi bilo potice, bi še kar dobro shajala čez praznike.

Jaz sem se celo tehtala danes, sem se zadnje dni iz previdnosti kar vsak danuser posted image , da ne bi prišlo do katastrofeuser posted image .
Jaz imam danes 79.3 kg, kar je od prejšnjega tedna manj za 0.7 kg, skupaj šlo dol 18.7 kg. Da pa ni na tehtnici + kg imam pa tako samo srečo, da sem prejšnji teden imela sadni in vodni dan, me je to rešilo.

Kje ste pa ostale? Saj grešile smo tako verjetno vseuser posted image , tako da se kar pogumno javite.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 8:06:29   
Pigy
Pozdravljene,

samo na hitro se vam moram javit, in tudi jaz rečem; končno konec praznikov in tele hrane, kamor prideš te samo silijo. No v soboto sem morala tablet vzet, me je v želodcu zvilo, pomoje zato kr sm malo potice, malo pršuta, malo budla, malo šunke, to so bile bolečineuser posted image user posted image . No včeri sm pa cel dan pazila in pojedla za kosilo lazanjo, potem pa vodo cel dan in je bilo ok. Sedaj pa veselo naprej na ločevanje, danes imam itak sadje kot sem imela že namen začet, pa vidim da nisem edina. Moja tehtnica je pokazala točno 68 kg, kar sem zelo vesela, glede na soboto popoldne.

Sedaj pa šibam v službo, punce javite se, kako ste preživele vikend.

Ko bom imela čas bom dala slikice v album.

LP


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 9:28:03   
2violina
En lep sončen pozdrav vsem skupaj. No kar nekaj nas še vztraja in prav je tako. Prazniki so mimo in dnevi nažiranja tudi. user posted image user posted image . Sicer sem malo golfala velikonočni zajtrk, saj sem jo zjutraj najprej ucvrla teč in potem itak nisem mogla veliko jest. Sem pa ves čas po malo grickala suho sadje in oreščke. user posted image user posted image .  Vendar sem bila pridna v smislu rekreacije, saj sem vsak dan ali tekla ali kolesarla. Sem pa imela vsak dan beljakovinski dan z večerjo Oh dneva user posted image  user posted image .
Tudi moj današnji dan bo sadno vodni, saj je danes ob 11,36 luna ( zadnji krajec) in sem se odločila, da v teh 24 urah pijem samo vodo.
Še teža. Danes zjutraj je tehnica pokazala 66,9 kg. In cilj za naslednje 3 mesece. priti na 60 kg.  

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 9:42:04   
lunca14
user posted image user posted image prazniki so mimouser posted image user posted image ,res da je hrana še ostala,ampak v glavi so se prazniki poslovili,tudi sama sem grešila,pa saj sem itak mela namen,tako,da se tud sama ta teden izognem tehtanju,se bom drug teden v ponedeljek.
Ja nov začetek je pred nami inn tudi jaz se ga veselim,ker pomeni da ko končamo se bo že skor začelo poletje,pa moj sonček bo star že dve leti,pa poleeeeeeeeeeeeeettttttttje bouser posted image user posted image user posted image ,pa počitnice,čeprav nam morje spet ne bo zneslo,se bomo pa v bazenu kopali pa bomo meli morje vsak dan,lepo šotor na vrt,pa bodo otroci spali zunaj,lepo ogenjček,pa bouser posted image veseli kamp.
Lepo se mejte in veselo v nov del ločevanja.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 9:46:52   
lunca14
user posted image super violinca,da si posredovala urco od lune,se ti bom kar pridružila,kosilo malo prej,potem pa do jutrušnjega kosila nič,no sam kaaaaaaaavicauser posted image ,ja se ti pridružim,pa lepo da si tako pridna glede rekreacije,vidiš jaz bi tud lahko danes začela malo z hitro hojo,da se pripravim za tek,ja ni kej se bom spravila zvečer na ogled moje nove trase-smo se preselili,tako,da še ne poznam terenauser posted image .JUHU si grem mp3 nafilat da bom muzko poslušala pa v hostouser posted image user posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 10:36:55   
2violina
lunca14 - glede hrane moram nekaj narediti, ker mi sedaj kg bolj ali manj stojijo. Je pa res, da se je moje telo krepko preoblikovalo, kar se lahko zahvalim rekreaciji.
In še nekaj, resnično sem se morala v začetku psihično pripravit in se prisilit, da sem se rekreirala, toda sedaj tega ni več. Preprosto moram ven, moram teč in moram na kolo. In še nekaj pričela sem delat trebušnjake in tudi te nekako z lahkoto delam. Skratka rekreacija je postala del mojega življenja in na to sem ponosna. 
Želim ti, da najdeš pot po kateri boš z veseljem tekla.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 11:02:20   
lunca14
Hvala violinca,ja sama sem tudi bolj športen tip,sam sedaj,ko smo šli na svoje,pa trije otroci,nekako nisem sfolgala,sedaj,si bom pa morala najti čas,in bo moj dragi takrat popazil tamalčke,saj za eno urco ga ne bo pobralo,vem,pa da bo na začetku težko,ker sem ćisto brez kondicije,in brez mišic imam samo šmišiceuser posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
6.4.2010 11:26:51   
4pikice
velika noč je za nami, bilo je lepo, cela družina zbrana pri maši, velikonočni zajtrk, šunka, potica, hren, jajca, prata,...jest sem pa še dobila teto s krvavca, pa mi je še čokolada strašno zadišala, je šla cela ta mala milka,... teža mi po vsem tem še vedno stoji. res fajn. meni je pa tudi danes prišla luna na misel in jo bom kar pridno izkoristila, tako, da se ti pridružujem 2vilolinca. bi bilo pa dobro, da bi se ti pridružila tudi v miganju, ker vidim, da razturaš, moj največji podvig je, da grem na sprehod z vozičkom, ma bo že bol.

tehtanje potem v ponedeljek 12. 4., velja


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.4.2010 7:26:14   
jer.za.
Jutro!

Dnevi grehov so za mano, sedaj pa lepo naprej. Sem bila prejšnji teden v četrtek že na 62 kguser posted image , pa sem ga precej sračkala tele dneve in je šlo kilco nazaj goruser posted image . Danes sem popoldan v službi, tako da je pred mano sadni dan. Moram priznat, da teh nekaj dni ko za zajtrk nisem jedla sadja, mi je kar nekaj manjkalo, nisem se počutila ok...tako da za naprej je dopoldan samo sadje. Očitno se je res telo v teh treh mesecih navadilo na nov način prehranjevanja.
Gibanje pa mi je tudi že "zlezlo" pod kožo....včeraj sem bila na kolesu, danes dopoldan grem tečt, če je slabo vreme pa vsaj delam trebušnjake/leg magic/ali orbitrek. Tudi kondicijsko se mi že zelo pozna, bo treba za kolo kakšno daljšo turo ubrat.

2violina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za športanje. Se čisto strinjam s tvojimi besedami.

lunca14....si si ogledala traso za tek?

Ostala nas je res le še peščica, ampak dovolj da se bomo še naprej spodbujale, in z veseljem opazovale, kakko nam tehtnica kaže vedno manjuser posted image user posted image .
Punce, gremo veselo naprej v nove boje, naprej v nove tri meseceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.4.2010 8:39:00   
2violina
Jutro, zunaj lepo sije sonček a videz vara, saj je kar precej mraz.
Po prazničnem prenažiranju se prva luna pribljižuje koncu. Sem se bala, da bom imela kakšno krizo a sem bila pridna in vem, da bom še do 11,36, ko se danes izteče luna.
Za soboto sem se prijavila na tek zdravo hujšam ob šmartinskem jezeru. Tekla bom na 4 km.
Jer.za - priporočam ti, da si za kolesarsko turo vzameš pot, ki ima vsaj en do dva vzpona. Tako, boš svojo kondicijo lepo krepila.
Drugače je pa vsako rekreiranje bolje kot nič. Zagotavljam vam, da se bo vsaki, ki se bo pričela ukvarjat z rekreacijo telo spremenilo na bolje. Manj bo celulita in tudi odvečna koža, ki nastane pri izgubi telesne teže se bo "skrčila".

Lunca 14- zase si moraš vzeti čas tudi, če je zato posesano le vsak drugi dan, ali posoda pomita le zvečer. Sama sem do sedaj dala sebe vedno na zadnje mesto, vendar sedaj ne več. Ko je ura toliko grem teč ali na kolo. Ura je moja in pika. In verjemi, samo vztrajat je potrebno s tem boš navadila svojega in tvoje šmišice spremenila v prave mišice. In končno zadovoljstvo in zmaga bo tvoja.
In user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vse, ki vztrajamo in spreminjamo svoje življenje.



< Sporočilo je popravil 2violina -- 7.4.2010 8:40:49 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.4.2010 12:58:04   
lunca14
jer.za in violinca.............ja sem si ogledala včeraj traso,in malo tud tekla,kolikor sem lahko,ma sem čist brez kondicije,bo treba sedaj počas ene 14 dni da pridem notri,in trasa je fantastična,noter v hosti,polno potk,in vsev zelenju-pravljično,sam mela sem na voljo sam pol urce,ker je moj moral po tastarejšga.Danes pa upam da mi rata eno urco ukrast,čeprav mislim,da ne bom mogla,ker moj misli it na montažo,bom pa jutri.
Lunin post je minil z lahkoto,sploh se nisem zavedala da nisem jedla 24 uhr,ker sem preskočila sam večerjo in zajtrk,kosilo pa je blo normalno-zaradi ure ko se post konča.Tako da sama grem tudi v petek kar normalno na post,drug teden pa je luna spet okrog 14.30,tako,da ne bo problema.Pa naj kg kopnijouser posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 6:49:00   
2violina
Jutro, Kje ste ločevalke? Kar čakate do ponedeljka, ko bo potrebno težo javit?
Smo rekle, da se ne damo in prav je tako. Samo malo volje je še potrebno dodat, da se vsak dan malo javimo.
Lunca14 - lepo, da si si ogledala traso, sedaj samo veselo na delo. Vsak dan malo po malo. Mislim, da bosta z dragim že našla vsaj 1/2 ure dnevno, da bo poskrbel za vajine sončke, da boš lahko ti odšla na svoj tek. Ko ti bo tek zlezel pod kožo, ti bo tudi 1/2 ure premalo user posted image user posted image .
Luna - pri meni je je minila brez greha. Sem pa gledala na uro kdaj bo minila, da sem lahko pohrustala dve hruški. Moje mnenje je, da v kolikor boš aktivna ti ne priporočam, da se držiš dveh postov na teden. Kljub temu, da se je luna razpotegnila na 2 dni si bila brez hrane 24 ur . Sama sem bom držala lune tudi naslednji teden ta petek pa bom imela sadno zelenjavni dan.  

Sploh ne vem kako si naj dneve prilagodim naslednjim dnevnom. Včeraj sem imela B dan (spetuser posted image ), kaj češ sem morala naredit ocvrt sir, ker bi se v nasprotnem primeru pokvaril, danes bom imela Š dan (ga že kar dolgo nisem imela) in jutri S dan. Za soboto in nedeljo pa še ne vem.

Punce ku ku .........

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 7:44:06   
Pigy
Pa se vam končno malo oglašam po dolgem času.user posted image user posted image user posted image Nekaj internet šteka, pa se upišem pa me vn vrže, ja no na fb je istouser posted image user posted image user posted image .

Lepo da ste pridne, jaz še vedno čakam kolo, sodelavki se ne da z njim prit v službo, delave pa glih obratno, pa sva se zmenili za petek, pa jaz delam cel danuser posted image . Kake težave. user posted image  
Včeraj sem pa bila celo popoldne na sprehodu, tako le sonček, pa še to čast sem imela je šel Milan Kučan mimo meneuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa recimo kar pridna glede prehrane, še vedno težo držim isto, zajtrkujem še vedno sadje, potem kosilo imam ponavad kar skuham.

Neki dan sem si naredila album sem dala neki slikic notri, od prej pa sedaj. user posted image  

Moram it počasi, se oglasim kaj ko bo čas.

lp


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 9:01:00   
lunca14
pigy............no,kje maš slikice,dej da te vidmo,jaz sploh nimam neke fotke tahude od prej,se nisem hotla fotkat,ker sem vedla da sem grozna,od sedaj pa se bom user posted image sem si bolj všečuser posted image .
Ja tud včeraj mi je ratalo it laufat,pa 10 minut več sem lahko tekla,se pravi da sem bla 40 minut na terenu,ampak ves čas nisem tekla,bi mi srce vn vrglo,bo treba še kak teden lepo na izi.Sam mam en problem,soseda me je vidla da tečem,sedaj bi pa ona tud z mano laufala,pa nimam srca rečt,da jaz tečem sama,ker poslušam muziko,tako,da debatirat sploh nimam namena med laufanjem,pa še vsak ma svoj tempo,mah ne vem kako bom to izvedla,ne bi rada,da sem nevljudna,ampak to je mojih pet minut,ko se lepo sprostim,dam možgane na pašo in uživam.
Pa zaenkrat sem še brez grehovuser posted image .Pa tako naprejuser posted image user posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 11:10:41   
ajna12
Lep pozdrav vsem dekletom ( ne vem, kje so fantje?)user posted image !

Zdaj, ko je sonček super, bomo vsaj malo bolj migale zunaj. Jaz imam najrajši pomlad in poletje in prav uživam. Sam malo me pri tem ovira služba- med tednom mi ne pušča veliko časa, da bi uživala zunaj na sončku, vikend pa tako hitro mine.
Jaz se kar držim, sicer počnem nekaj med ločevalno in vzdrževalno, bom morala nekak urnik ulovit. Sem pa razmišljala podobno kot mislim da jer.za., da kadar bom imela celodnevno ali pa še enkrat delam od 9. do 16. ure, da bi takrat imela kar sadne dneve, ostalo pa potem B ali Š, seveda pa kdaj vmes OH. Ne vem, moram malo še premisliti.

Imam pa drug problem in me zanima kaj ste ve ukrenile: men so VSA OBLAČILA ful prevelika. Že prejšnji mesec sem si kupila 3 hlače, pa mi vse dol leti, sem ravno danes zjutraj popizdila, ful lepe elegantne 7/8 in sem jih skoz vlekla gor, pa imam št.44 (prej pa 48). Še dober, da sem v službi v uniformi.user posted image  (tam so mi prav uniforme izpred 10 let) Nimam denarja, da bi si zamenjala garderobo, da grem pa v najcenejšo trgovino in si kupim, bo pa čez 2 meseca spet vse razvlečeno. Pa ne mislit, da mislim kakšno ful kvaliteto, imam ponavadi hlače od c&a, pa tudi kakšne iz mane in podobno. Sam meni so še bluze vse prevelike in vse visi z mene.
Poleg vsega sem mislila si ta mesec kupit vsaj nekaj, zdaj imamo pa drug mesec poroko v ožjem sorodstvu, moram imeti pa še denar za darilo.
Kakšne pametne ideje?

Uživajte v lepem vremenu!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 13:20:40   
2violina
Pigy – albumček bi me, ki se s teboj trudimo in zbijamo kg tudi rade vidle. Ga bom tudi sama naredila a šele potem, ko sklestim še teh nekaj kg. Upam da do poletja.
Lunca14 – v kolikor ti ne paše laufat v družbi je bolje, da sosedi to tudi odkrito poveš. Je pa vsaj na začetku dobro imeti nekoga (vsaj zame je bilo), predvsem zato, da se skupaj spodbujata in motivirata. Moji začetki so se pričeli v družbi moje hčerke. Zgodilo se je, da mi je vse dol padlo a je dala pobudo in sem šla. Sedaj sem tako daleč, da tek potrebujem kot zrak.
ana12 – mislim, da si bomo vsi prilagodili jedilnike po svojem okusu. Važno je, da počasi še kaj dol spravimo. Tisto o prevelikih oblačilih poznam. Nimam enih elegantnih hlač več, da bi mi bile prav. Prav tako so mi prevelike bluze in krila. Sedaj nosim bolj ali ne eno in iste stvar, ki so mi še kolikor toliko prav. Istočasno sem v fazi popravljanja (oženja) določenih oblačil. Tako pač je. Nekaj ne vem kaj novega si zaenkrat ne mislim kupovat kajti nekaj kg še imam namen oklestit in potem mi bodo praktično nova oblačila prevelika. Tega pa nočem. V primeru, da bom kupila kako stvar bom definitivno zelo tesno, da bo kasneje prav.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2violina -- 8.4.2010 13:22:01 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 16:57:47   
Pigy
sej je bil album, ampak sem označila da ga vidim samo jaz in prijatelji. Sedaj sem zrihtala da ga vdijo samo registrirani člani, imenuje se pigy.

Sedaj pa šibam, tok lepo vreme jaz mam pa full dela doma, jutri sm pa itak cel dan v službi.

Lep sončen vikend vsem.




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 20:58:17   
jer.za.
Čer!

Danes je bil en prekrasen dan, meni ga je še dodatno začinil podpis pogodbe za nedoločen čas, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image . Pa še na fasku sem nekaj stvari pozitivno uredilauser posted image .

2 violina: kolesarska pot sicer ni čisto ravna, ima kar nekaj malih vzponov. Kako velike vzpone si pa mislila? Malo bolj tako cesto, gor-dol, ali že kakšen nižji hrib? Tek na 4km....kako dolgo pa tečeš 4 km? Me čisto tako zanima nek okviren čas, da vem kje približno semuser posted image , koliko ovinkov za tabouser posted image .

Lunca 14:user posted image user posted image  za tek, kar vztrajno naprej! Sosedi bi pa jaz na tvojem mestu rekla, da je to samo tvoj čas, tvoj odklop, in raje tečeš sama. Se pa lahko zmenita pa npr. enkrat tedensko tečeta skupaj.

Ajna12: glede oblačil..jaz sem jih kar nekaj oprala na 95% in dala v sušilca. In za zdaj še nekako zgleda. Službene pa so mi tudi že ful ful prevelike, in sedaj ko je pogodba podpisana bo takoj drug teden zaprosila za novo uniformo. Za doma imam pa itak trenerke, za te mi je pa vseeno kako so velike.

Drugače pa nič kaj novega, grehe sem uspešno uklestila, z včerajšnjim sadnim dnem sem ponovno na 62kg. Danes sem tudi že prekolesarila slabih 30 km, včeraj sem tekla, jutri me pa čaka gibaje v gozdu...pripravljanje drv za zimo.

Se tipkamo kaj, lep večer vsem.

Papa


(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.4.2010 21:02:00   
jer.za.
Pigy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vav, razlika je očitna. Super zgledaš sedaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?