lunca14
|
nincika pozdravi se,ja ni kaj razsajajo viroze,pocartaj se 4pikice super za tako lep seznamček,in ker greš z nami naprej,men je pa prav všeč,da nas je ostalo na koncu samo peščica,peščica ta najbolj ustrajnih Ja danes je post,razen sevad kaaaaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaa,brez te ne gre,sem pa odločena da tudi v bodoče nadaljujem s postnim petkom,mi prav paše da se en dan odpovem hrani in posledično toliko več spijem,in nisem več napihnjena.Je pa res da tud sama opažam da mi sladkor pada,prov zadiši mi sladko,si moram en nadomestek najdit,kake oreščke al pa suho sadje,pa v glavi je to ,da je krog zaključen in da lahko rešim,zato,pa je fajn da gremo v nov krog ,joj,kok bomo fletne do poletja,ali bomo naredile tud kako fotoprezentacijo,na koncu prej in potem,seveda lahko damo fotke sam v album,da ni vidno vsem,če ste za. Lepo praznovanje in čim manj grehov,če pa bodo v majhnih količinah...............jaz bom grešila jutri,ker mamo prvi svoj družinski velikonočno obred,in se spodobi da tud mami je,kar je namizi.