bella02
|
Ojla! Še sem tukaj, le čas me je povozil. Pa predčasno sem zaključila, ker enostavno nisem mogla več. Ta vikend smo imeli fešto za moj in hčerkin rd, pa sem kar precej grešila . Moj uspeh je cca 7kg- in se bom trudila to obdržat. Vsem, ki ste in ki boste vztrajale do konca, ČESTITAM!!! Sama bom verjetno čez nekaj mesecev spet poskusila, da še malo zgubim. In upam, da se mi bo ob kupu izpitov uspelo vsaj malo migat. Ampak kaj, ko ne najdem volje, da bi delala zvečer vsaj trebušnjake. Zdaj še hodim 1x tedensko na aerobiko, na pilates mi že nekaj časa ni uspelo it. Sicer sem pa imela prejšnji teden obe hčerki doma, starejšo pravzaprav skoraj 3 redne, je imela mononukleozo, mlajša je pa kašljala. Včeraj je bla mlajša še doma, danes je v vrtcu. Zdaj se grem učit, še prej pa sesalec v roke. V petek imamo še fešto za vrtčevske prijateljčke, pol pa konec fešt in učit!!! Se pa fuuuuul bolš počutim, čeprav se mi tale vikend malce pozna, ampak upam, da mi čimprej uspe spravit na 80kg nazaj, kar je bilo najmanj, kar mi je zdaj to rundo uspelo. Me je pa precej pobralo v trebuh (jeeeeeee) in na splošno (stegna in vse), tako da mi folk ne verjame, da je šlo sam tolk kg dol. Sem pa vesela, ko pomislim, da sem lanskega 5.1. imela 101,5kg . Malce imam slabo vest, ker sem prej obupala, pa začela sem našo debato, sam res nisem mogla več . Še vedno pa sem dopoldne na sadju, za kosilo ločujem in zvečer ob 20h neham, vendar bom poskusla to uro prestavt na 19-to. Še vedno so pa mijo največji sovražnik --> sladkarije . A jih poskušam zminimalizirat. Še moj rd dam čez, pol pa bo. Imam za motivacijo Tanjo Žagar, ker mi je njena postava res zakon, pa kako pleše. In ko gledam njen spot vem, da moram bit še malo pridna, da izgubim trebuh, pa sem zmagala. Moji idealni kg so okoli 75kg, manj ne bom nikoli imela, ker sem tudi take konstitucije. Če bo manj, bom bolna, tega pa res nočem. Sem pa tja sem mal prečekirala forum, mi res ne znese, bom vas pa še prišla pogledat! Punce, zmagale (smo) STE!!! Zdaj pa veliko volje, da to obdržimo, pa naj bo to 5, 10 ali 15kg, vsak -kg je bil prigaran! imejte rade sebe!
|