|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
31.3.2010 16:19:44   
niwci
punsha čestitam za spanje user posted image user posted image user posted image Tudi jaz komaj čakam, da se bo to zgodilo. Čeprav naša prvo rundo kar lepo zaspi od 22h pa skoraj do 3h... Rada pa mi tudi čez dan zaspi za 4,5h, pol so pa zvečer problemi.
Predvsem zvečer in ponoči imamo probleme, ker noče zaspat, sploh v svoji posteljici zadnja 2 dni. Potem pa sem jo 2x prenesla k nam in je lepo zaspala user posted image

Tudi mi dajamo po 2 kapljici, pa jih zmešam v kapljico vode.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
31.3.2010 16:26:08   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Naj bi prejšnji dan pri porodu en dojenček porodničarja pokakal, pa si je želela, da bi bil to njen mož, ker baje tistega, ki ga dojenček pokaka, bo denar dobil user posted image user posted image user posted image

Tut jaz bi se pustila mal akemu dojenčku pokakat za kej cvenkauser posted image user posted image user posted image . Tak me je pša moj mali že dvakrat (prvič takoj ko so mi ga dali na trebuh), sam denarja pa ni in ni, me mogoče me ni s ta pravim drekcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
31.3.2010 16:44:05   
dskubin
Tut jaz bi se pustila mal akemu dojenčku pokakat za kej cvenkauser posted image user posted image user posted image . Tak me je pša moj mali že dvakrat (prvič takoj ko so mi ga dali na trebuh), sam denarja pa ni in ni, me mogoče me ni s ta pravim drekcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Po moje velja samo za zdravnike, če ne bi ble mamice vse bogatašinje :)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
31.3.2010 18:35:00   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

no, mi imamo pa D3 kapljice in dajemo 4 na dan... dva tedna sem mu dajala malo manjšo dožo (prvi teden 2, drugi 3 kapljice) in nismo imeli večjih težav s krči...

Nam so tudi včeraj predpisali D3 kapljice in to 3 na dan. Bili, kako se to daje? Moraš nujno razredčiti z vodo/čajem ali lahko daš kar 3 kapljice na žličko? A povzročajo krčke? Tega si namreč niti slučajno ne želim...

Najprej daj kakšno kapljico manj, da vidiš reakcijo... Pri nas je bilo prva dva dneva malo krčkov (aja, daj jih čez dan za vsak slučaj), potem pa nič več...
No, jaz mu dajem kar na žličko in zraven vetrovne kapljice... če se sprašuješ zakaj, poskusi te D3 kapljice...grenke za ****. Drugače pa mi je pediatrinja rekla, da ni treba z ničemer mešat.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
31.3.2010 18:40:41   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Zdaj so se ji pa na obrazu začel pojavljat taki mali rdeči mozolčki, ki se pojavljajo kr na kupu in čez čas koža postane zelo suha. Za enkrat se to pojavlja samo po obrazu in po lasišču. Me je kr mal strah, da ni to kakšna alergija. Je imela že katera kakšen tak primer?

Pri nas je podobno... koža je čisto hrapava, rdeča, suha, mozoljčki... že 3 tedne in ne gre na bolje... sama se tudi že sprašujem, če je alergija...

Pri nas je bilo podobno... rdeča, suha koža, kot da bi imel luske... no, pa sem začela zjutraj mazat z bepantenom, pa mleko sem si v večjih količinah ukinila iz jedilnika in ima zdaj pri dveh mesecih kožo kot dojenčekuser posted image  hočem povedat, da je zdaj lepa in mehka... suho kožo je bepanten definitivno odpravil, pikice in mozoljčke pa ne vem.... morda je bil res preobčutljiv na laktozo in je zato zdaj bolje... nisem še poskusila spiti večje količine mleka (je pa res, da sem se prej nacejala z njim- dobesedno...)

no, mi imamo pa D3 kapljice in dajemo 4 na dan... dva tedna sem mu dajala malo manjšo dožo (prvi teden 2, drugi 3 kapljice) in nismo imeli večjih težav s krči...

a pol sploh piješ mleko al ne oziroma če ga koliko pa ga spiješ na dan?

Jaz sem res požrla ogromne količine mleka... musliji, čokolino, kakav, mleko kar tako, pa še jogurti.... Glede na to, da je znano, da lahko tudi mleko povzroča krče (in laktoza seveda alergijo), sem se odločila, da tiste večje količine ukinem. To pomeni, da dejansko alpskega mleka več ne pijem, razen v kapučinu, jem pa jogurte (baje fermentirano mleko ne škodi). Za muslije imam pa sedaj ovseno mleko, ki sploh ni slabo, malo sladkasto.
Dejansko sem ugotovila, da se je mali ponoči začel dosti manj napenjati, tisti pravi krči pa so skoraj izginili. pa še koža se je malo popravila... tako mali otroci so menda večkrat samo preobčutljivi na laktozo in sčasoma mine, tak da bom jaz tam po tretjem mesecu spet poskusila z malo več mleka...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
31.3.2010 19:33:33   
zvesta
punce, koliko vaših otrok ima dudice? katere?

mi iščemo nekaj kar bi naša sprejela, pa samo denar zgleda mečemo proč...

kaj je bolje: kavčuk ali silikon? ortodontska ali neortodontska?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
31.3.2010 20:03:29   
mucica2

moja ima od nuka, in sicer tista k je ena modra pa ena zelena od disneya

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
31.3.2010 20:07:35   
Aja1

moja ima Aventvo silikonsko. Je fajn, ker ima pokrovček.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
31.3.2010 20:19:51   
vaney
duda; naša ima 2 aventovi silikonski in 2 od tomme tippe, tudi silikonski, ona bi skoz dudala, razen ko spi...in zdaj jo poskušam navadit, da podnevi jo ima, ponoči pa spi brez nje, ker se meni reeees ne da vstajat vsakič, ko ji pade ven (sem se pri Anžetu dost navstajala)

kapljice; naj bi dajali po 3. Zaenkrat ji dam 2x na teden skupaj s Koroškimi kapljicami, da je ne bi zvijalo. Pri 3 mescih bomo pa bolj resno začeli

Če bi kakci res nosili denar, bi jaz imela več denarja kot tisti, ki zadanejo sedmico na lotuuser posted image pri nas Daša nese kar po zraku v loku in če se ne umakneš pravo stotinko sekunde...user posted image user posted image

mleko
; jaz ga tudi fulll pojem, skoraj vsak dan 1 liter...ampak ne skoz kravjega. Mi itak kupujemo različne vrste mleka, ker je Anže alergičen na kravje mleko, tako da pijemo še kozje, riževo, ovseno, proseno, sojino, kokosovo in mandljevo mleko, meni so vsa dobra, edino kozje mi pa ne potegne nikakor, bljak

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
31.3.2010 20:50:56   
niwci
Jaz sem tudi želela to vprašat. Mi imamo sicer nukovo silikonsko in jo ima kar rada, čeprav sem govorila, da bomo poskusili brez nje jo čedalje bol uporabljamo user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
31.3.2010 21:39:54   
smuki
Mi imamo tudi Aventovo dudo (mi je tud fajn, ker ima pokrovček in ker jo noče skoz, jo imam lahko pospravljeno v žepu, ko kam gremo).
Probali smo tudi NUKovo pa je ne mara.
Bom pa kmal začela pet kot Šifrer, saj ko imamo krče je pa duda zakon - se vsaj malo potolaži. Pol damo pa še kakšno kapljico vetrovnih kapljic gor - itak so samo za potolažit.
Je pa hvala bogu tako, da jo noče imet non stop, tud zaspi brez nje.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
31.3.2010 21:54:07   
punsha
mi smo imeli na začetku težave, da jo je sploh začel vlečti. Je odpiral usta in glavo obračal sem in tja, pa kar ni šlo. No pa sem ga toliko časa, da mu je uspelo. Še sedaj mu jo moram včasih nekaj več trenutkov držati, da ugotovi kako to gre. Saj, potem se bom pa trudila, da ga bom odvadila user posted image . No meni je fina za tolažbo. Ponoči je nima, čez dan pa kakor je. Ko vidim, da je utrujen, pa ne more zaspati, mu jo dam. Tako takoj zapre učke. Drugače je pa tudi pri nas ves jokast, kadar je zaspan. Aja, sem pa tudi jaz poskusila različne dude, sem mislila, da bo katero bolje prijel. Ampak sedaj uporabljamo Aventovo - silikon - prvo ki sem mu jo kupila. sem pa vmes poskusila še Nukovo in od tommy tippe. Sicer so nam v šoli priporočali dudo iz kavčuka. Pa nekje sem brala , da je boljša tista, ki ima eno stran ploščato. No jaz imam oboje nasprotno - silikon in okroglo dudo. Eh, kaj pa vem.
Sedaj grem pa spat. Mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
31.3.2010 23:34:37   
zirafa76
pozdrav na hitro..

nimam časa živeti user posted image , sem že sama, moj je že nazaj v tujini, pa še selitev se dogaja v novo stanovanje, pa na skrbi imam oba moja user posted image sama, varuška še ni aktivna, ker je zbolela, ampak nekako gre no..

Dominik raste, čez dan spi večinoma zunaj v vozičku, sedaj ga devam tudi na balkon, zvečer je pa kar priden, ko ima pa krčke pa hop in na balkon, pa zaspi..pomembno mi je, da prespi tisti napad, nato pa je kul..ponoči se zbudi ponavadi do sedaj točno med drugo in tretjo zjutraj ter nato že ob 7.Oouser posted image ..spat gre ponavadi ob devetih ali desetih zvečer...
mah, kombiniram vse možno..ampak čez dan spi ali ležalniku, košku ali vozičku, ponoči pa obvezno v svoji postelji in se mi zdi, da mu je že jasno, zakaj je tam ponočiuser posted image ...ne protestira..

nič, upam, da ste vsi zdravi, pa da spite in vse kar je zraven...

pa do naslednjič, ko bo malo več časa...

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.4.2010 8:09:16   
Olive
Kakanje po zdravnikih - hehe...malce sem vas pa nasmejala z našim dogodkom. user posted image Sem pa zmeraj bolj vesela, da se je to zgodilo user posted image , čeprav mi je bilo takrat malce nerodno. Smo imeli včeraj kontrolno tehtanje, ker mala napreduje s težo na spodnji meji in tako je še naprej. Zdravnik na vsak način hoče, da začnem dodajti, čeprav imam ful mleka in mala tudi veliko poje. Nekako je potem videl, da za dodatek nočem slišat in jo je potem grobo pregledal (premetaval po mizi kot vrečo krompirja) in ugotovil, da se lepo razvija. Očitno mu sploh ni važno koliko kaka in kakšni so njeni starši. Namreč pri meni je bilo isto, ko sem bila dojenčica-skoz na spodnji meji (pa se mi to že dolgo ne pozna več) in mož je tud ful suh. Sem pa vesela, da imam ful dobro patronažno, ki mi je dala veliko samozavesti, da delam prav. user posted image

AD3 kapljice - pri nas smo jih dobili na prvem pregledu in naj bi jih dajali 5/dan (začeti takoj). In spet hvala patronažni, ki je rekla, da naj nič ne hitim in naj jih začnem dajati po 6 tednu in to postopoma (1.dan 1 kapljica, 2.in 3. dan 2 kaplici,...tako da prideš do 5, če pa je prehudo-krčki pa lahko tudi dlje časa manj, tako da se telo navadi). Tudi v lekarni je rekla, da naj jih dajamo postopoma in v navodilih sem prebrala, da se jih začne dajati po 6 tednu. Tako, da na žalost včasih  ni za poslušati samo zdravnika.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.4.2010 8:17:13   
Nattasha
Jutro!

Naša pupa pa je prehlajena. Očitno jo je nekdo napljuval. Pa tako pazim, da si ja vsi umijejo roke, pa opozorim, da če so prehlajeni naj ne hodijo poleg, ampak evo...eh

Celo noč na 2 uri poln nosek, količine sluzi kot pri velikem in HB sem kupla aspirator že nekaj časa nazaj, da ji tud med spanjem lahko ven potegnem, ko slišim, da mi smrka. Očitno je ropot aspiratorja ne moti. Zdaj spi, pa pomoje ne bo dolgo. Boga je...jaz pa jezna!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.4.2010 9:42:07   
MATEJKA_
dude - pše od prveuser posted image prisegam na nuk - lateks. običajno kupim tiste starlight (modra in zelena v kompletu ali roza in rumena). imajo od strani zelo veliko odprtino - se slina lepo suši, da ne dobi izpuščajčkov. kupujem pa jih v mullerju, ker stanejo 2 kom 4€, drugje pa 6-7 € iste. isto velja za vrvico za dude od nuka - če kupujete, naj bo samo vrvica, brez nekih figur, ki vleče težo dol in pokvarja zobe...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.4.2010 11:08:06   
protina

duda mi imamo od MAM, druge ni hotela.Pri prvi smo pa uporabljali Nuk,pa ga je imela zelo rada.

Hja dve hčerki pa obe različni.

Prakticiram pa samo v lupinici ali v vozičku- zaenkrat.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.4.2010 11:08:14   
punsha
Pri nas se ga pa nekaj loteva user posted image . Malo pokašljuje, iz učkov mu malo teče, nosek sva že čistila. Sicer ni hudo, ampak mene je kar groza. Včeraj zvečer sem mu merila vročino, ko je imel ves čas tako hladne roke, res se mu niso hotele segreti. Je bilo 37,3. Saj do 37,2 je normalno ane? v zdr.domu sem dobila brošuro in piše, da je normalna vrednost med 36,2 - 37,2. Se pravi smo mi nekje na meji ane? Joj, jaz se kar ustrašim, ko gre za kak prehlad. Te stvari so tako...vse je prvič, nič ne veš kako in kaj, potem se pa človek kar malo boji. Upam da bo šlo mimo.
Vidim da jim nekatere čistite noske z aspiratorji. Jaz zaenkrat le s fiziološko. Nisem še nič drugega kupila. Kaj pa drugače predlagate, kateri je dober? Prosim kak predlog.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.4.2010 11:13:56   
Jada82

Ojla. Mi imamo Aventovo za novorojenčke, silikonsko. Pa jo kar fajn vleče. Pa tud flaško Aventovo. Ji pa ne dajem več joške že neki časa, tako da nekaj rabi za tolažbo. Jo je kar sprejela. Sploh ko ima krče, pomaga. user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.4.2010 11:15:59   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Mi imamo tudi Aventovo dudo (mi je tud fajn, ker ima pokrovček in ker jo noče skoz, jo imam lahko pospravljeno v žepu, ko kam gremo).
Probali smo tudi NUKovo pa je ne mara.
Bom pa kmal začela pet kot Šifrer, saj ko imamo krče je pa duda zakon - se vsaj malo potolaži. Pol damo pa še kakšno kapljico vetrovnih kapljic gor - itak so samo za potolažit.
Je pa hvala bogu tako, da jo noče imet non stop, tud zaspi brez nje.

Ja, pri nas je isto, se kar podpišemuser posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.4.2010 11:18:16   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav na hitro..

nimam časa živeti user posted image , sem že sama, moj je že nazaj v tujini, pa še selitev se dogaja v novo stanovanje, pa na skrbi imam oba moja user posted image sama, varuška še ni aktivna, ker je zbolela, ampak nekako gre no..

Dominik raste, čez dan spi večinoma zunaj v vozičku, sedaj ga devam tudi na balkon, zvečer je pa kar priden, ko ima pa krčke pa hop in na balkon, pa zaspi..pomembno mi je, da prespi tisti napad, nato pa je kul..ponoči se zbudi ponavadi do sedaj točno med drugo in tretjo zjutraj ter nato že ob 7.Oouser posted image ..spat gre ponavadi ob devetih ali desetih zvečer...
mah, kombiniram vse možno..ampak čez dan spi ali ležalniku, košku ali vozičku, ponoči pa obvezno v svoji postelji in se mi zdi, da mu je že jasno, zakaj je tam ponočiuser posted image ...ne protestira..

nič, upam, da ste vsi zdravi, pa da spite in vse kar je zraven...

pa do naslednjič, ko bo malo več časa...

papauser posted image

Žirafa, kako pa ga oblečeš za na balkon? Pa v čem spi?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.4.2010 11:37:32   
vaney
Midve sva pa danes naredili že enih 8km, meni bodo nogle odpadle, Daša pa je vse lepo prespalauser posted image Sva morali neke papirje za dopust odnest v službo, pa so jo prišle še tajnica, podravnateljica in ravnateljicca pogledat in je vsem takoooo srčkanauser posted image mami pa v devetih nebesihuser posted image user posted image Zdaj sva spet doma in se moram malo odpočit...

Aja, tole sem že zadnjič hotela napisat, pa sem pozabila...glede spanja v posteljici. Meni so še pred Anžetom svetovali, naj ga ne prelagam v posteljico, ko že spi. Da naj ga v posteljico položim, ko je še buden. Zakaj? Če zaspi na rokah, ležalniku... in se potem prebudi v posteljici, je za user posted image to šok oz. nenadna sprememba okolja, se lahko prestraši in potem joka, ker se je zbudil drugje kot je zaspal. Jaz to prakticiram še od Anžeta, pa kar deluje. Njega nisem nikoli nosila, da je zaspal, tudi Daše zdaj ne. V posteljico gre budna (razen če zaspi med hranjenjem) in potem večinoma ne joka v posteljici. Najprej zrihtam Anžeta in gre v posteljico, potem še Dašo, po hranjenju gre tudi ona v posteljico. Skoraj vsak dan ob isti uri. Včasih potem takoj zaspi, včasih protestira še kakšne pol ure, uro...se zabava po svoje. Rada bi jo navadila, da se gre ob določeni uri v pisteljo, tam pa lahko potem gleda vrtiljak, igračke, lučko ali pa spi. Jaz sem namreč tako "smotana", da bi rada imela okrog 20.ure mir in da sta otroka v posteljicah. Pri Anžetu je uspelo, upam, da bo pri Daši tudi.

Sem zafilozofirala, kajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.4.2010 12:12:17   
zirafa76
Jada...

oblečem ga kot za ven, spi v vozičku, v košari, ampak samo toliko, da zaspi, nato pa ga preselim v njegovo posteljo..se prebudi tu in tam, ampak zaspi po par minutah...user posted image ..samo da zaspi to prvo rundo, ko so krčki, ko se zbudi v drugo, okrok 2.je že vredu, poje in zaspi nazaj....user posted image trkam, do sedaj

drugače pa je nenormalno rad zunaj, spi cele poti,ko gremo na sprehod, samo ven ga postavim, pa že dremuckauser posted image ...

glej, zaenkrat deluje, zdržimo še teh par tednov, potem pa bomo videli...

Vaney...se strinjam, tudi jaz enako počnem, samo trenutno mi zaspi v vozičku zvečer zaradi krčkov, nato pa ga prestavim, se zbudi, ampak zaspi nazaj..ampak ni krize...ga bom kasneje takoj začela uvajati še dodatno..sem pa pri Izabeli enako prakticirala kot ti in je zelo dobro..se je dobro navadila, da ko gre v posteljo, zaspi...in tudi težav nimamo z spanjem v naši postelji, pride se pocartat, ampak spat pa noče tam...je navajena svoje in to je najbolje..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.4.2010 13:03:53   
mucica2

moja princeska:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.4.2010 15:10:34   
bili83
dan.

samo hitro poročam iz druge posvetovalnice...
imamo 63 cm (+5 v enem mesecu) in 6260 g (+1060 v enem mesecu). obseg glavice je 41 cm (+2). sicer vse ok, naslednjič imamo 4. maja, takrat so na vrsti tudi prva cepljenja...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?