dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olive IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal hehe... luštne so te prigode. Čeprav pri nas je bilo še mal dodatka na prvem pregledu. Smo pokakali ordinacijo zdravniku. Medtem ko je razlagal, da mala verjetno premalo dobi za jesti in da bi mogoče začela kaj dodajati ji je gledal v usta, ker jo je to razdržilo se napela in je letelo ven po zdravnikovi halji in po tleh. ...je potem rekel, da očitno ne manjka hrane in je kar dobro rešil neljubi pripetljaj. Na slikanju kolkov smo pa tudi mal kakali med UZ. Očitno ji zdravniki že zdaj niso všeč. Veš zakaj mu ni bilo tko neprijetno - sem čula na odpusti iz bolnice . Sem rekla pediatrinji, da naj pazi, ker taprvi sin je glih njo polulal. Pa je rekla da nič zato, tudi če bi blo kaj druzga. Naj bi prejšnji dan pri porodu en dojenček porodničarja pokakal, pa si je želela, da bi bil to njen mož, ker baje tistega, ki ga dojenček pokaka, bo denar dobil