|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
31.3.2010 9:55:22   
smuki
Ojla!

Tudi jst sem ena tistih, ki nekako uspe prebrat kaj se napiše, a za kaj napisat pa zmanjka časa.
Pri nas imamo še vedno krče in to čedalje hujše. Pojavljajo se čez cel dan, zvečer so pa že pasji. Pomaga nam nič oz. danes probamo še Koroške (čeprav nimam upanja), preostanejo nam samo še avstrijske...
Se mi mala prav smili, ker se tud najest ne mora več normalno - 5min vleče, potem pa spet krči in se nosiva ene 10 min in potem še ene parkrat tako, da včasih je tud po več kot uro.
Najbolj mi je pa žal tega, da se tako malo smeji in pogovarja, saj je non stop jok - v tistih redkih trenutki, ko jo ne zvija ter se smeji in pogovarja men igra srce od sreče.

Zdaj so se ji pa na obrazu začel pojavljat taki mali rdeči mozolčki, ki se pojavljajo kr na kupu in čez čas koža postane zelo suha. Za enkrat se to pojavlja samo po obrazu in po lasišču. Me je kr mal strah, da ni to kakšna alergija. Je imela že katera kakšen tak primer?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.3.2010 9:59:39   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Zdaj so se ji pa na obrazu začel pojavljat taki mali rdeči mozolčki, ki se pojavljajo kr na kupu in čez čas koža postane zelo suha. Za enkrat se to pojavlja samo po obrazu in po lasišču. Me je kr mal strah, da ni to kakšna alergija. Je imela že katera kakšen tak primer?

Pri nas je podobno... koža je čisto hrapava, rdeča, suha, mozoljčki... že 3 tedne in ne gre na bolje... sama se tudi že sprašujem, če je alergija...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.3.2010 10:28:00   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pri nas je podobno... koža je čisto hrapava, rdeča, suha, mozoljčki... že 3 tedne in ne gre na bolje... sama se tudi že sprašujem, če je alergija...

Pri nas je bilo podobno... rdeča, suha koža, kot da bi imel luske... no, pa sem začela zjutraj mazat z bepantenom, pa mleko sem si v večjih količinah ukinila iz jedilnika in ima zdaj pri dveh mesecih kožo kot dojenčekuser posted image  hočem povedat, da je zdaj lepa in mehka... suho kožo je bepanten definitivno odpravil, pikice in mozoljčke pa ne vem.... morda je bil res preobčutljiv na laktozo in je zato zdaj bolje... nisem še poskusila spiti večje količine mleka (je pa res, da sem se prej nacejala z njim- dobesedno...)

no, mi imamo pa D3 kapljice in dajemo 4 na dan... dva tedna sem mu dajala malo manjšo dožo (prvi teden 2, drugi 3 kapljice) in nismo imeli večjih težav s krči...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.3.2010 10:31:54   
Aja1

Pri nas je to trajalo en mesec. Zdaj je koža že lepa in gladka. Me je bilo pa strah alergije sploh zato, ker imamo doma že enega alergika (Nejo).
Če je taka koža samo po obrazu je to čiščenje kože, če pa se pojavlja tudi po pregibih, je pa zelo verjetno alergija.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.3.2010 10:32:43   
Aja1
D3 jaz še nisem dala. Imam pripravljene, pa se kar ne morem odločit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.3.2010 10:34:50   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

no, mi imamo pa D3 kapljice in dajemo 4 na dan... dva tedna sem mu dajala malo manjšo dožo (prvi teden 2, drugi 3 kapljice) in nismo imeli večjih težav s krči...

Nam so tudi včeraj predpisali D3 kapljice in to 3 na dan. Bili, kako se to daje? Moraš nujno razredčiti z vodo/čajem ali lahko daš kar 3 kapljice na žličko? A povzročajo krčke? Tega si namreč niti slučajno ne želim...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
31.3.2010 10:39:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pri nas je to trajalo en mesec. Zdaj je koža že lepa in gladka. Me je bilo pa strah alergije sploh zato, ker imamo doma že enega alergika (Nejo).
Če je taka koža samo po obrazu je to čiščenje kože, če pa se pojavlja tudi po pregibih, je pa zelo verjetno alergija.

pri nas je enako, pol je pa kak dan boljše, pol pa spet slabše, me tud malo skrbi...sam mi je zdravnica rekla da se koža čisti...mah ona že ve  a ne?

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.3.2010 10:42:14   
mucica2

mi imamo pa AD3 pa tud ne upam kej preveč dajat, rekla mi je zdravnica da moram dajat 5 kapljic na dan po žlički, ampak jaz ji dam sam 2 na dan na žličko zraven pa še malo vetrovnih kapljic...zaenkrat še ni nekih problemov...dobim pa zdej iz avstrije oleovit tako da bom tiste dajala, pol k bo pa stara 3 mesece bom pa začela te dajat...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.3.2010 10:43:08   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ČUVAJTE SE SEDAJ!!!
a si dobila kaka posebna navodila? Naša malčica je bila namreč v bolnici zaradi RSV od njenega 17.-24. dneva in sedaj ne sme zbolet do 6.meseca in nobenih obiskov in nobenih trgovin ali drugih zaprtih prostorov, na zrak seveda čimveč. Pa starejšega 17mesečnika smo vzeli iz vrtca zato....

...in kak ti gre vse poštimat 17 mesečnika in user posted image ,.....moja 2om user posted image je zaj s5 doma z angino in je pestro.Žal pa morem vse ostalo tudi sama porhtat,...kuhna-kosilo, cote,...pa mačke iz kotov kdaj posesat, ker drugače mi jih velika nosi naokoli. Eh pa kaj bi se sekirala, saj morjo tak malo dreka pojest,..user posted image

he,he....bolj počasi...kot vidiš šele zdaj odgovrajam na tvoj post user posted image
ja, priznam da je pestro, a imam tudi malo pomoči - moja mami in babi sta precej
angažirani in seveda tudi mož, pa nekako gre. Še 1 mesec bo starejši doma, potem pa
nazaj v vrtec...se prav veselim tega, predvsem zaradi njega, ker se mi zdi, da mu manjka družba!! Glede čiščenja pa tudi meni komaj znese, pa se trudim ne sekirat...sicer sem bila prej control freek glede tega, ampak potem sem bvidela, da enostavno ne gre!!
user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.3.2010 10:43:08   
mucica2

Pri nas je bilo podobno... rdeča, suha koža, kot da bi imel luske... no, pa sem začela zjutraj mazat z bepantenom, pa mleko sem si v večjih količinah ukinila iz jedilnika in ima zdaj pri dveh mesecih kožo kot dojenčekuser posted image  hočem povedat, da je zdaj lepa in mehka... suho kožo je bepanten definitivno odpravil, pikice in mozoljčke pa ne vem.... morda je bil res preobčutljiv na laktozo in je zato zdaj bolje... nisem še poskusila spiti večje količine mleka (je pa res, da sem se prej nacejala z njim- dobesedno...)

a pol sploh piješ mleko al ne oziroma če ga koliko pa ga spiješ na dan?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.3.2010 10:44:40   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

...in kak ti gre vse poštimat 17 mesečnika in user posted image ,.....moja 2om user posted image je zaj s5 doma z angino in je pestro.Žal pa morem vse ostalo tudi sama porhtat,...kuhna-kosilo, cote,...pa mačke iz kotov kdaj posesat, ker drugače mi jih velika nosi naokoli. Eh pa kaj bi se sekirala, saj morjo tak malo dreka pojest,..user posted image

Ma, jaz vas itak vse mamice z več user posted image TOTALNO občudujem! Kako vam rata vse? user posted image
Moja user posted image je ful pridna, pa sem konec dneva še vseeno čisto sesuta, stanovanje pa še vedno ni kot iz škatlice ... cunje še vedno niso zlikane...

ja, pri prvem se ti zdi, da 2 nokakor ne boš zmogla, potem pa ko imaš 2, vidiš, da pač enostavno vse nekako gre...pač manj kompliciraš in predvsem veš kaj te čaka z dojnečkom, zato je preceeeeeej lažje.user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.3.2010 10:49:09   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jaz sem nekaj brala, da moraš mleko in mlečne izdelke popolnoma ukiniti za 2-3 tedne in se potem pokaže, ker se šele v takem času pokaže napredek in se razjasni, ali gre za alergijo ali ne.
mene je skrbelo predvsem zato, ker ima tamala zelenkast kakec ... menda tudi to lahko kaže na alergijo user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.3.2010 10:53:31   
Kati81
smuki - a si poskusla tole: homeopatske kroglice Colikind (naročiš v trgovini Arnika Škofja Loka 04 513 19 84 - tam se dobi tudi Oleovit oz. D3 kapljice - jih ni nujno iti iskat v Avstrijo. Če ima otrok krče, so te kapljice boljše od AD kapljic pa še dozira se le eno kapljico na dan - ali greš iskat v lekarno v Italiji
Punce jih zelo pohvalijo. Mi sicer nekih hudih krćev nimamo, mu pa dam parkrat na dan Antiflat, ker drugače težko kaka  in mu to pomaga.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.3.2010 11:03:51   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jaz sem nekaj brala, da moraš mleko in mlečne izdelke popolnoma ukiniti za 2-3 tedne in se potem pokaže, ker se šele v takem času pokaže napredek in se razjasni, ali gre za alergijo ali ne.
mene je skrbelo predvsem zato, ker ima tamala zelenkast kakec ... menda tudi to lahko kaže na alergijo user posted image

moja tud ma zelen kakec, včasih pa rumen...

joj da nebi mlečnih izdelkov tri tedne, joj...ko sem skor odvisna od mleka... se morem res pozanimat kako je s tem pa mogoče bo res treba probat pa se pač odpovedat mleku, pa mlečnim izdelkom, sam pol tud čokolade mlečne ne smeš a ne?

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.3.2010 11:05:35   
mucica2

Nam so tudi včeraj predpisali D3 kapljice in to 3 na dan. Bili, kako se to daje? Moraš nujno razredčiti z vodo/čajem ali lahko daš kar 3 kapljice na žličko? A povzročajo krčke? Tega si namreč niti slučajno ne želim...

glede kapljic men je rekla zdravnica naj jih dajem na žličko na po flaši oziroma da jih ne mešam v mleko oziroma čaj, medtem ko mi je pa v lekarni rekla da jih dam po žlički ali pa v mleko ali čaj..mah naj se že zmenijo...čeprav jiih jaz dajem po žlički

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.3.2010 11:28:15   
punsha
jaz dam kapljice na žličko, zraven pa še par kapljic mojega mleka. Sem jih poskusila, pa so res ogabnega okusauser posted image

Zelen kakec - tudi pri nas ga ima kdaj pa kdaj. menda je lahko alergija, drugače je pa zelen lahko tudi zato, če user posted image popije preveč prednjega mleka. Tako da jaz se ne obremenjujem, če je kdaj zelene barve. Je že več prvega mleka spil.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.3.2010 11:31:26   
punsha
če pa je alergija na kravje mleko, lahko ugotovimo, če ga za 3 tedne popolnoma izključimo iz prehrane. Pa to ni le mleko, sem seveda sodijo tudi ostali mlečni izdelki. Menda se šele v 3 tednih naše telo čisto "spuca" in tako šele takrat vidimo, če so kake spremembe. O tem je več napisano na med.over.net na forumu dojenje. tam odgovarjajo svetovalke za dojenje. Je fino malo prebrat.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.3.2010 11:33:29   
punsha
še link: http://med.over.net/forum5/list.php?94

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
31.3.2010 11:55:13   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: protina

dan!

Smo spali bolj slabo,je prdela ko ta starejši človekuser posted image . No pa bomo že.

me pa zanima kako je  kaj z vašo čiščo,ker moja se še ni poslovila ali pa so mi kakšen delček posteljice pozabiliuser posted image .
Mi je že  malce čudno.

pri nas tako piha,da danes sprehod odpade.

lp

Men glih zdej počas čišča pojenjuje ... je samo še tako, kot beli tok. Je pa skor 6 tednov - no, v nedeljo bo.

Sicer pa naša user posted image tudi veliko prdi .... ampak zraven dosti joka. Zgleda jo boli .. še vedno je revica zaradi teh krčkov in vetrov. Ravno zdaj joka ... ne vem, ene 2 dni je bilo bolje po vseh teh kapljicah, zdaj pa je spet - jokanje zjutraj, tudi čez dan, popoldne, zvečer ... hudo je, no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.3.2010 11:59:01   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

. NIti user posted image si ne upam. Bogi moj user posted image , že prej nisva celo nosečnost, sedaj pa le sem pa tja kdaj. A ste ve ful aktivne? Kaj pa vem, jaz sem utrujena. Z malim cele dneve, vsak dan tole pospravljanje (ne vem kak imam lahk vsak dan razmetano), pa taki kupi cunj... Pa vse bi rada imela urejeno. In potem sem zvečer kot cunja, kak naj še user posted image ?

Eh, grem pospravljat user posted image

Ja, midva po porodu še nisva. Bom počakala še na pregled pri G. Sicer sem pa jaz tudi non stop kot cunja ... kar nekako ne folgam ... jaz generalno (torej sesanje, pomivanje tal) pospravljam 1 krat tedensko, sicer pa le tako, sproti - pomivanje, peglanje, postilanje ... mater, pa še to te uniči ... pa tamala skoz nekaj user posted image , bolj malo spi, tako da se moram z njo ukvarjat, jo nosit, ujčkat ... zdaj pa še ta dež, da ven ne moreva. Sicer zunaj zaspi ... eh ja ..

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.3.2010 12:10:48   
Jada82

Ojla!

Tudi jst sem ena tistih, ki nekako uspe prebrat kaj se napiše, a za kaj napisat pa zmanjka časa.
Pri nas imamo še vedno krče in to čedalje hujše. Pojavljajo se čez cel dan, zvečer so pa že pasji. Pomaga nam nič oz. danes probamo še Koroške (čeprav nimam upanja), preostanejo nam samo še avstrijske...
Se mi mala prav smili, ker se tud najest ne mora več normalno - 5min vleče, potem pa spet krči in se nosiva ene 10 min in potem še ene parkrat tako, da včasih je tud po več kot uro.
Najbolj mi je pa žal tega, da se tako malo smeji in pogovarja, saj je non stop jok - v tistih redkih trenutki, ko jo ne zvija ter se smeji in pogovarja men igra srce od sreče.

Smuki, pri nas je čisto isto ... res, enako user posted image user posted image user posted image Tud bi rada, da bi se več smejala, vendar, ko je budno, je večinoma jok. Ubožica. Nočem te razočarat, ampak nam ne pomagajo ne Koroške kapljice, ne avstrijske ... nič. Poskusili smo tudi Bio Gaia pa Sab Simplex ... nič nič nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
31.3.2010 12:58:22   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ojla!

Smuki, pri nas je čisto isto ... res, enako user posted image user posted image user posted image Tud bi rada, da bi se več smejala, vendar, ko je budno, je večinoma jok. Ubožica. Nočem te razočarat, ampak nam ne pomagajo ne Koroške kapljice, ne avstrijske ... nič. Poskusili smo tudi Bio Gaia pa Sab Simplex ... nič nič nič user posted image user posted image user posted image

naša je pa tečna, ko je zaspana.Pa smo najprej mislili, daso krči.ampak po mojem mnenju to zgleda drugače.Sem jo dala na joško-nič jok,pol pa previla-jok,ah nič potem pa v posteljo.Pa je zaspala sama od sebe.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
31.3.2010 14:26:43   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Olive

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila

Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala user posted image

Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal user posted image

hehe... luštne so te prigode. Čeprav pri nas je bilo še mal dodatka na prvem pregledu. Smo pokakali ordinacijo zdravniku. Medtem ko je razlagal, da mala verjetno premalo dobi za jesti in da bi mogoče začela kaj dodajati ji je gledal v usta, ker jo je to razdržilo se napela in je letelo ven po zdravnikovi halji in po tleh. user posted image ...je potem rekel, da očitno ne manjka hrane in je kar dobro rešil neljubi pripetljaj.
Na slikanju kolkov smo pa tudi mal kakali med UZ.
Očitno ji zdravniki že zdaj niso všeč. user posted image

strašne prigode user posted image user posted image

naša se ponavadi samo polula user posted image

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.3.2010 14:46:51   
Lara73
po dolgem času še jaz...

sem polno zaposlena in niti ne prižigam računalnika, če pa že, pa zmanjka časa za napisat (je preveč za prebrat)...

Čišča: nimam več user posted image .

Prvi pregled pri G sem opravila prejšnji teden, vse ok. Dogovorila sva se za kontacepcijo: vsavil mi bo obroček, pa vlogo za komisijo za sterilizacijo sva napisala (ker sem stara več kot 35 let). To pa lahko opravim potem kadarkoli želim, samo na začetku ti dajo čakanje 6 mesecev, če se slučajno premisliš. user posted image še nismo. Zvečer kar ni več nolje in energije.

Krči: nobene kapljice ne pomagajo. Mogoče je samo preveč utrujena. AD3 kapljic še nisem začela dajat, ker se bojim pojačanja krčev. Jo pa malo sončku nastavim. JI zelo paše sonček na obraz.

Dojenje: dojiva se še polno. Težave imava popoldne, ko noče pit in potem jok in stok. Dva požirka pa spet jok. Tako vsako popoldne. Ampak mleka je pa dovolj, ker ima polna usta mleka ko neha pit... G mi je napisal recept za tablete Tametil za več mleka in ga je res več. V lekarni mi je rekla, da bi bil boljši sprej, da ima manj stranskih učinkov.

Prvi pregled pri pediatru sva tudi že opravile. Rokica se je lepo popravila, žal pa ima na vratu bulco (natrgana mišica). Glavico obrača samo na eno stran in morava zdaj v razvojno ambulanto. Naročene sva šele v aprilu. Pa po čelu in nosku ima ekcem. Tako sem mogla na dieto: nič mleka, jajc, svinjine, pšenice,....  skratka samo še krompir, polenta in žganci user posted image Je bilo izboljšanje in sem začela z dodajanjem mije prehrane: najprej kruh in ni bilo reakcije. Potem mleko: poslabšanje user posted image . Ah kar nekaj. Mi grejo pa kile dol zato user posted image . Imam 5 kg manj kot preden sem zanosila. Pa še vedno preveč zaloge user posted image .

grem postle preoblečt.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.3.2010 15:29:46   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Olive

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila

Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala user posted image

Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal user posted image

hehe... luštne so te prigode. Čeprav pri nas je bilo še mal dodatka na prvem pregledu. Smo pokakali ordinacijo zdravniku. Medtem ko je razlagal, da mala verjetno premalo dobi za jesti in da bi mogoče začela kaj dodajati ji je gledal v usta, ker jo je to razdržilo se napela in je letelo ven po zdravnikovi halji in po tleh. user posted image ...je potem rekel, da očitno ne manjka hrane in je kar dobro rešil neljubi pripetljaj.
Na slikanju kolkov smo pa tudi mal kakali med UZ.
Očitno ji zdravniki že zdaj niso všeč. user posted image

Veš zakaj mu ni bilo tko neprijetno - sem čula na odpusti iz bolnice user posted image . Sem rekla pediatrinji, da naj pazi, ker taprvi sin je glih njo polulal. Pa je rekla da nič zato, tudi če bi blo kaj druzga. Naj bi prejšnji dan pri porodu en dojenček porodničarja pokakal, pa si je želela, da bi bil to njen mož, ker baje tistega, ki ga dojenček pokaka, bo denar dobil user posted image user posted image user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?