Teja K
|
Isabeaux držim pesti... je pa ravno zadnjič napisala, da če že mora prehitro popadke dobit, je bolje da jih sedaj, ker pri ta prvem je rodila v 34 tednu, zato ker takrat več ne ustavljajo popadkov... Saj sploh ne morem brat vaših komentarjev k samo gledam če je z našima majčicama kaj novega . Jaz semdans na centru vse uredila, oddala papirje, ata je podpisal obsodbo za nameček pa je še kupil voziček , tako da Moi, kavice ni častil, ma bom kr zadovoljna z vozičkom in še srečo sva imela, ... so ga imeli še enega v skladišču v baby centru, tako da Kiwi gt3 sedaj stoji doma in ker sva potem šla še mimo Sanolaborja in ker majčice nekam hitijo, sem se ustavila in kupila vložke zase, cik cak vato, blazinice za v modrce in bebi palčke... tako da tudi jaz počasi finiširam z nakupi... še banjica, previjalna in nekaj drobnarij... pa bo vse doma... s cotikami in pranjem bom še malo počakala imam v planu v začetku maja. Angel the boss - prava faca si... no, da ti povem, naš novi tabornik je včeraj postavljal šotor, domov je pršel cel umazan in blaten, ampak srečen pa full in še zaljubil se je Britje sem jaz mojmu dans omenila, pa je dedc skor s ceste zapeljala... tako, da britivice za mojo tamalo ne dobi v roke... , je pa komentiral, da saj me bojo tam pobrili, pa sem ga samo čudno pogledala in sem ga vprašala ali misli, da do poroda več ne mislim sexat oz. ali bi on raje sexal z bedancem ... Moderci in majice za dojenje - majice za dojenje si ne mislim posebej kupovat... zelo fino gre tudi z bluzami... sicer morjo bit mal širše pa je... odpreš gumbe in joško ven , pri modrcih pa raje ne bom pametna, ker sem jih že toliko nakupila, da ni za nikamor Nič držim pesti za pogrešani majčici , pa grem malo počivat, da še mene ne odpeljejo kam
|