san
|
živepo, me zelo veseli, da si še 2v1 in da sta doma. zdej pa res pazi nase, da še neki časa tako ostaneš isabeux, držim pesti tudi zate, da ne bo kaj prezgodaj in da pikica še nekaj časa ostane varno v tebi biba, mila ne rabiš s seboj (žajfe), ker ga imajo tam natikači, copati - dovolj eno ali drugo, jst sem imela vedno sam natikače, ker je po tleh v kopalnici mokro spalna srajca ne priporočam svoje, edino če jih imaš za vsak dan po dve, ti oni dajo vsak dan svežo, tudi dve ali tri, če je treba, sploh če si krvava ali pa čisto prepotena ravno tako spodnje hlače priporočam mrežaste, ker so spodnjice žal prec krvave, sploh prve par dni spodnja majica - men je blo tko vroče, pa sem pozimi rodila, da je sploh ne bi prenesal, pa modrca tud ne, čim manj na joških, boljš je blo sej če te zebe maš tam šlafrok - plašč in daš to gor in tudi tega priporočam njihovega, ker ti ga zamenjajo, če se umaže. no, tko, sem ti oklestila seznam popolnoma biba, pliš za povrhu edino v primeru, da boš rodila začetek maja, drugače proti koncu maja pa ne. edino nogice naj bodo fajn na toplem. sej imaš dekico za rezervo, pa še pleničke, če bi bila potreba.
< Sporočilo je popravil san -- 1.4.2010 9:06:54 >
|