|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
31.3.2010 21:04:35   
emibu
maja-hm..no mi rečemo povijalna ne previjalna pa tetra pa za enkratno tak je pr nasuser posted image

zivepo-ne se mi smejat sam nikjer nisem zasledila tetra kapice usepovsod piše bombažna..

položnica-zgodilo se ti je isto k meni jst sem jo plačala za februar ker je za marec še nnisem dobila za januar je pa nisem ker je v avtu no tk d sm jo učeri in je prklopleno nazaj aleluuuja

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
31.3.2010 22:26:52   
biba88
zivepo čuvaj se!!!
jest sem ravno pripravila torbo za v P!user posted image bolj prej kot prepoznouser posted image pa ne vem a blazince za dojenje vvzuamem ali ne...svetujte mi!!!!user posted image
katy naj bo tvojuser posted image še naprej tako priden!!! uživaj mamiuser posted image

MOJ SEZNAM ZA V P JE TAK: ZA MAMICO: osebna higiena: zob.ščetka in pasta, glavnik, gumice za lase, šampon, krema za roke in obraz, roll on, pilica za nohte-če bom mela prevelke kremple in da ne bom koga poškodovalauser posted image , žajfa-kak se že lepo rečeuser posted image
ostalo: natikači, copati, spalna srajčkauser posted image , jutranja halja oziroma šlafrokuser posted image , sp. hlačke, modrčk za dojit, nogavice, spodnja majčka-me rado zebeuser posted image trenirka, jopica, kratka in dolga majčka--to bo verjetn za domov tut ker tam ne vem če bom rabla

za domov: vir80, spodnje hlačke, hlače majčka in jopica

A JE OK SEZNAM! DEJMO PUNCE MAL SKRITIZERAJTEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
1.4.2010 7:17:19   
m_o_i
dobro jutro!

biba88 za deodorant priporocajo, da je tak brez vonjauser posted image  jaz si bom nesla tisti kristal, ki je tak.
menda je dobr, da user posted image  spozna natur vonj svoje mamiceuser posted image  aja, pa tudi za naprej priporocajo uporabo cim manj disav.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
1.4.2010 7:26:21   
biba88
moi jest sem prava švicarkauser posted image in tok švicamuser posted image tko da sem si vzela enega po katerem vem da ne bom smrdela,res pa je ma mal vonja sam ni tak močan vonj....

kakšno garniturco boste pa vzele s sabo zauser posted image ali bombažno ali iz flisa? pa kakšno velikost? jest bom po moje 50...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
1.4.2010 7:30:44   
m_o_i
garnitura definitivno iz bombaza. pripravla bom komplet 50 in 56, potem pa bomo vidli, kterega bo ati mogu prinest.
aja, pa definitivno eno odejico, ce misli bit kak hladnejsi majski danuser posted image
ne vem, plis se mi zdi za topel majski dan skor pretopel-bo pa kaka ze-mamica vedla vec o tem povedat...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
1.4.2010 8:08:45   
m_aja
emibu to sem jaz dobila pri ginekologinji pač je za nas štajerce naret hehe seznam

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
1.4.2010 8:23:17   
emibu
Dobro jutro

jaz nevem kaj nej pripravim za malega za iz P za oblečit a mislte da če uzamem pajac z dolgimi hlačkami pa spodi dam pajac z dolgimi rokavi (brez nogic) pa čez eno jopco?? bo to uredu? no pa kapca in copatki..

biba,tut jst sm en težki švicar tak da deodorant obvezen,jst bi sam dodala k seznamu kremo za prsi pa kako olje za tole tut nebo škodlo za mamice mislim ker bo šla koža skup in znajo bit še kr problemi s strijami

Majauser posted image sej ni nič narobe,drugač sm pa jst tut Štajerka d nbo pom0te.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
1.4.2010 8:45:48   
m_o_i

6 kom planic za enkratno uporabo? ni nekam velik na mojem seznamu piše 2
1 kom previjalna planica previjalna??misliš povijalna?
2 kom majica
1 kom žabice
1 kom garnitura
1 par copatk
1 kom mako kapica hm..mako kapicaa to tut obstaja niso sam majčke mako?
1 kom koca kaj je to koca?
otroški sedež - jajčka

emibu...ce bos tole pripravla, bo OK user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 8:46:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 8:51:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
1.4.2010 8:54:03   
m_o_i
no ja...copate bom tudi jaz mela svoje, ker tisti plasticni natikaci so mi hudo mimo
mi pa na konc pameti ne pade kakega slafroka s sabo vlacit! pa spalne srajce oz. pizame tudi ne-jih lahko potem 5 vzamem s sabo(predvidevam, da se bo hitro zapackalo); naj oni perejouser posted image
da bi pa ktero zeblo tam, pa tudi dvomim; kolko so meni znane razmere v bolnicah je prej premalo lufta v sobah in vroce za znoret!! sploh porodnisnice so vroce, ker pac bebije cuvajo pred prepihi...

stvari za domov ti pa tak partner prinese; tiste, v katerih prides rodit pa menda tudi mora odnest domov-tak so nam rekli v materinski

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 8:57:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3662
1.4.2010 8:59:21   
san
živepo, me zelo veseli, da si še 2v1 in da sta doma. zdej pa res pazi nase, da še neki časa tako ostanešuser posted image

isabeux, držim pesti tudi zate, da ne bo kaj prezgodaj in da pikica še nekaj časa ostane varno v tebiuser posted image

biba, mila ne rabiš s seboj (žajfe), ker ga imajo tam
natikači, copati - dovolj eno ali drugo, jst sem imela vedno sam natikače, ker je po tleh v kopalnici mokro
spalna srajca ne priporočam svoje, edino če jih imaš za vsak dan po dve, ti oni dajo vsak dan svežo, tudi dve ali tri, če je treba, sploh če si krvava ali pa čisto prepotena
ravno tako spodnje hlače priporočam mrežaste, ker so spodnjice žal prec krvave, sploh prve par dni
spodnja majica - men je blo tko vroče, pa sem pozimi rodila, da je sploh ne bi prenesal, pa modrca tud ne, čim manj na joških, boljš je blouser posted image
sej če te zebe maš tam šlafrok - plašč in daš to gor in tudi tega priporočam njihovega, ker ti ga zamenjajo, če se umaže.

no, tko, sem ti oklestila seznam popolnomauser posted image

biba, pliš za povrhu edino v primeru, da boš rodila začetek maja, drugače proti koncu maja pa ne. edino nogice naj bodo fajn na toplem. sej imaš dekico za rezervo, pa še pleničke, če bi bila potreba.

< Sporočilo je popravil san -- 1.4.2010 9:06:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3663
1.4.2010 9:01:20   
san
aja, zivepo pa za piine izvide močno stiskam pesti, da se izkaže, da je vse okuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
1.4.2010 9:02:57   
san

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

stvari za domov ti pa tak partner prinese; tiste, v katerih prides rodit pa menda tudi mora odnest domov-tak so nam rekli v materinski

v lj je tako ja. sej tam sploh ni placa, da bi še to kam pospravil. men je vedno moje cote domov nesel, prinesel je pa torbo, ki sem mu jo pripravila in notri so bile stvari za bejbija in zame za oblečt.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
1.4.2010 9:06:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Dobro jutro

jaz nevem kaj nej pripravim za malega za iz P za oblečit a mislte da če uzamem pajac z dolgimi hlačkami pa spodi dam pajac z dolgimi rokavi (brez nogic) pa čez eno jopco?? bo to uredu? no pa kapca in copatki..

biba,tut jst sm en težki švicar tak da deodorant obvezen,jst bi sam dodala k seznamu kremo za prsi pa kako olje za tole tut nebo škodlo za mamice mislim ker bo šla koža skup in znajo bit še kr problemi s strijami

Majauser posted image sej ni nič narobe,drugač sm pa jst tut Štajerka d nbo pom0te.

kok bi ga ti oblekla v dva pajacauser posted image ne razumeme čist, kaj pa bodi/ja ne bo mel goruser posted image
bodi z dolgimi rokavi, majčka z dogimi rokavi. spodaj pa na rezervi bombažne žabe s stoplaci in ene hlače dolge, zoknčke in eno flis jopico če bo mrzlo, pa kapico in dekico...

pa ne se z oljem po prsih mazat
lanolin bi tud kr blo super če je že v P
drugače pa kot je moi rekla z čimmanj vonja, ker so novorojenčki imajo najraje vonj mamice ne pa 10 razlinih vonjav (tuš gel, deo, stick, olje,....)

definitivno boljš 2 majčki ali pa 2 bodija, pa žabice s stopalci in potem čez še ene hlačke pa jopico. ali pa vsaj en bodi, pa čez pajacka, ampak z nogicami, pa potem še jopico in hlačke oz. kompletek čez. pa seeveda še copatke tople in kapico na bučki.

Neposredna povezava do sporočila: 3666
1.4.2010 9:10:42   
san

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

moi jest sem prava švicarkauser posted image in tok švicamuser posted image tko da sem si vzela enega po katerem vem da ne bom smrdela,res pa je ma mal vonja sam ni tak močan vonj....

kakšno garniturco boste pa vzele s sabo zauser posted image ali bombažno ali iz flisa? pa kakšno velikost? jest bom po moje 50...

ja pa naj bo res čimbolj brez vonja, ker jih to res moti pri dojenju

velikost bo definitivno 56 za majčke in žabice in def. bombaž, vrhnji kompletek se pa še odločam med 56 in 62 (za material se nagibam k bombažu ali pa volni, ker le-ta greje in hladi) - sem imela do sedaj vedno velikančkeuser posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
1.4.2010 9:13:29   
emibu
zivepo- ne zamert sam jst neločim pajaca in bodijauser posted image user posted image pač oblekla bi ga v tist k ma pr ritki od med nogicami gumbke in dolge rokave zgori čez to bi pa oblekla unga k ma na ramenih gumbe in je brez dolgih rokavov ima pa nogice in copatke na konc me mogoče razumeš kak mislim?
za olje sem mislila naadno ne tisto odišavljeno z vonjem kamilice in bogve česa še..navadno olje seveda ne po prsih da ne pride bebiki v usta po prsih lanolin..

moi-se strinjam bolca je ena vlka savna usaj men jst mam rada prezračene prej hladne kot tople prostore..,spalne srajce jst tut nebom nosla,ker pol jih morm jst tut enih 5 z modrcem ne mislim spat ker znorim mi pa že zdej mmleko pušča tak da dam usak dan majco prat ker spim v majcah od mojga se še najbolš počutimuser posted image user posted image

san-sj za zgori nisem mislila jopice-pliš ampak kašnno bombažno jopico? morm ene dve nabavit nimam nobene jopice..jojoj tok cap pa še kr ne dost..

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
1.4.2010 9:14:01   
san
no, celo zadnjo stran mi je uspelo pokomentiratuser posted image

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
1.4.2010 9:15:37   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Dobro jutro

kok bi ga ti oblekla v dva pajacauser posted image ne razumeme čist, kaj pa bodi/ja ne bo mel goruser posted image
bodi z dolgimi rokavi, majčka z dogimi rokavi. spodaj pa na rezervi bombažne žabe s stoplaci in ene hlače dolge, zoknčke in eno flis jopico če bo mrzlo, pa kapico in dekico...

pa ne se z oljem po prsih mazat
lanolin bi tud kr blo super če je že v P
drugače pa kot je moi rekla z čimmanj vonja, ker so novorojenčki imajo najraje vonj mamice ne pa 10 razlinih vonjav (tuš gel, deo, stick, olje,....)

definitivno boljš 2 majčki ali pa 2 bodija, pa žabice s stopalci in potem čez še ene hlačke pa jopico. ali pa vsaj en bodi, pa čez pajacka, ampak z nogicami, pa potem še jopico in hlačke oz. kompletek čez. pa seeveda še copatke tople in kapico na bučki.

nebo to mal preveč za konc maja???to bi jst oblekla sred zimeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
1.4.2010 9:19:01   
strelkica
Dobro jutro!

Madonca ste pridne, zdaj imamo pa že skoraj vse spakirano a ne? Hahahahaha Kaj dela stric strahec. Saj prav, bolje da nam tam v kotu sobe ležijo potovalke oz. jaz imam kar v nahrbtniku, in ko je potrebno ga samo vzameš kot pa da je potem kakšna panika.

San: kdaj imaš ti PDP? Ti si iz Lj a ne? Upam, da si kaj blizu mene z datumom. Jaz grem jutri v P na pregled, PDP pa imam 4.5.10. V ponedeljek pa pričnem s porodniškim dopustom user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
1.4.2010 9:21:30   
m_o_i
emibu bodi je tisto, kar gre tesno ob telesu, pajac pa je tisto, kar ima lufta vmesuser posted image  no, tak na hitro bi ti jaz razlozla to razliko...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
1.4.2010 9:22:37   
m_o_i
ooooooooooooooo, da se vam pohvalim! js sem danes prvi dan na dopustu user posted image  
konc bolniske uojeeeeeuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
1.4.2010 9:23:18   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

emibu bodi je tisto, kar gre tesno ob telesu, pajac pa je tisto, kar ima lufta vmesuser posted image  no, tak na hitro bi ti jaz razlozla to razliko...

ahaa ok pol ga bom jst oblekla v hehehe bogvekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res bom super mami d še tega nevem porkamatorka nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 9:23:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?