Angel_Tian
|
emibu - saj vem, da ne razmišljaš skoz kr na slabo, ne me preveč resno jemat vedno. Ti kr pametno razmišljaš, saj smo te že pohvalile Ampak da pa krofov ne moreš med lažnimi popadki pečt, mi pa res ni jasno sky - za uspešno britje. Jaz se moram sama, ker moj bi me poklal Je pa tak že preveč len za sebe brit, tako da mi niti na misel ne pride, da bi njemu okol tega zatežila. Sicer sem zdaj bolj redko z britvico v roki, ampak ko se spravim zraven, si pa vzamem čas in se lepo sama. Si fino vodo nalijem v bano, noge na široko (bana je tak ful velika) in gremo gasa moi - moj dragi točno ve, kako se brije spodaj, me večkrat kar gleda zraven Sicer se pa sam tudi občasno pobrije okrog jajčk meemee - ti imaš enega zelo nesposobnega G!!!!!! Lahko menjaš mogoče s kom v porodnišnici? Ker tole pa ni več smešno no, da je tako dezinteresiran milena - Bravo za tvojega, če ti je lahko tako v pomoč pri britju. In če dobro opravi, uživaj Ja, jaz bi tudi po 2,5 dneh imela nov avto ampak moj ati žal ni nikjer šef emibu - uspešno vrtnarjenje ti želim. Če je dovolj prostora in zemlje, zakaj te ne bi mogla svojega vrtička imet. Ti dam čisto prav. jančika - dobrodošla sabri - lepo komando ima tvoj prek Jaz kar najbolj navijam za čim bolj točne datume PDP in da bojo bebe v nas zdržale do "njihovih" terminov Sploh meni ne sme kaj preveč prehitevat, ker še nimam NIČ pripravljeno j.b. - za cunjice. In prav lepo je moglo tole zgledat, tvoj z mini bodijem na trebuhu petruscha - lepo, da se spet malo oglasiš. In seveda sožalje za tasta. Pa nekaj da vam pravočasno uspe urediti vse v novi hiši. moi - zdaj, ko imam pomočnico, mi res ni treba skoraj nič delat, ampak računalnik in tipkovnica sta pa tudi zasedena Saj še ta teden, potem pa se moram navadit, da se vam bom pridno in redno oglašala iz "domače pisarne" aninchy - vse najboljše in prav lepo praznovanje ti želim. Pa hvala za kavico, jaz jo bom zdajle izkoristila (ob 11.25), ker je danes še nisem