|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
31.3.2010 9:49:06   
_katja_
živjo!

Občasno vas prebiram. Zdaj bom imela več časa, ker sem na bolniški (nič ni narobe, samo v vrtcu v jaslih res ne morem več delat), potem pa dopust in koncno porodniska.

Drugače vse brez problemov, kilogrami grejo gor, mali lepo brca (očitno bo še en športnik). Včeraj sem koncno malo pospravila cunje od ta velikega in naredila pod previjalno prostor za nove majhne cunje. Nekaj jih imam ze doma, ostale dobim od kolegice. Kaj malega bomo pa še kupili.

Cevlje si jaz se lahko sama obujem, ampak včasih prosim mojega če mi jih zaveže user posted image Od športa je pa edino še hoja na sporedu. Pa s kolesom do trgovine. To je pa to.

Sem zasledila, da je nekaj govora o slingu oz. storklji. Mi za prvega nismo imeli, zdaj pa imamo sposojeno, da bomo lahko hitro sli okoli. Ta velik v ruzak oz. malo peš, mali bacek pa v storklji. user posted image

Lep dan in upam, da je z zivepo vse ok.

Lp
K

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
31.3.2010 9:55:06   
fiška33
Aninchy, vse naj naj....!!! user posted image

Pozdravljena Petruscha, sem te kar malo pogrešala user posted image . Moje sožalje!
In veliko veselja ob selitvi! Se že ve, katerega spola bo dete?

Tekmovanje v strijah .... jaz sem še vedno za, da se štejejo samo tiste na trebuščku. Joške, stegna, .. ne veljajo user posted image . Tako da punce, brez veze jih pridelujete na nenosečniških mestih user posted image .

A_T, ti maš še ziher telefonsko od Zivepo. Jaz ti dam dovoljenje, da jo malo nadleguješ in seveda lepo pozdraviš od zaskrbljenih majčic!

Pri nas je bilo pa sonce samo okol 7 zjutraj, zdajle pa so precej gosti in temni oblaki user posted image . Ah, ja, ...no, sej malo mi mora vrtiček zalit, da trajnice končno pokukajo na plano.

Mejte se!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
31.3.2010 9:55:52   
jolcica
anchy tudi iz moje strani VSE NAJBOLJŠE, veliko zdravja ostalo bo prišlo tako samo po sebi le da bo zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto zdele klicali delavci da jih v petek ne bo ampk šele 8.4 kare se pravi da kot sem predvidevala vse bo šlo na tesno...grrrrr...... mali mora biti lepo pridkan in lepo počakati do konca maja kajti če bo kaj prej bo kriza....jst si še lahko zavežem supergice samauser posted image user posted image ko se pa pogledam v ogledalu po mojih nogah toliko strij uf.....user posted image user posted image user posted image user posted image sm diploma je le diploma user posted image user posted image user posted image user posted image

grem jast počasi delat moram še posodo pomit od včer pol pa še par pralnih strojev cunje zlikatuser posted image user posted image user posted image pa počasi še mal pogledat na netu in naročiti kaj rabim še za tamalga user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
31.3.2010 9:55:52   
emibu
Dobro jutrouser posted image

Najprej kake novice kako je z Zivepo? Zdj me pa že pošteeenoo skrbiuser posted image user posted image user posted image
izcedek-ja tut pr men ga je zlooo velik prau čutim k teče v vsej svoji veličiniuser posted image
panika-k sm pa jst rekla mojmu d je ena že šla,mi pa prbije d sam skos mislim na to da bo prej ja haalo pol mu pa rečm d ni odvisn od tega e jst mislim al ne mi pa on doktorsko razloži d to use psiha dela mhhhm me zanima če je tist popadek k te vrže do strope kj s psiho povezan?
jolcica-imamo isti problem,moj tut nj že usaj zrd stanovanja počaka no d mi to use uštimamo pol pa kamot vn prleze nebom nč jeznauser posted image user posted image user posted image
strelkica-ja naj bi mu zmankovala prostora sam moj nič ne kaže na to da bi imel mal prostora ker ko ritne je to ornk brca user posted image user posted image
jb-ja sej ei,jst nevem ka njo moti če hočm met zasebe pač mam drugačn okus od nje in si bom not lpo po svojem okusu razporedila ona pa naj dela po svoje tko bi bil mir  pr bajti ampak ne in ne in ne tečnoba jednauser posted image user posted image sicer pa čez eno uho not čez drugo vn midva mama ograjo že naštudirano in zemla je prpraulenauser posted image user posted image

aninchy-use naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
31.3.2010 9:56:10   
m_o_i
user posted image  s kolesom do trgovine?! bravoooooooouser posted image  jaz sem na lastnih nogah negotovauser posted image  obujem se pa se tudi sama, ampak ko zavezem se drugo vezalko, pa rabim munuto al pa dve, da do sape spet pridem...
joooj, kak bo fajn, ko bom spet okretna!

danes sem pa zacela razmisljat, da bo treba zacet prat-kaj pa, ce me kaj preseneti?! potem bo pa res tasca pralauser posted image  a-a takega veselja pa ne bo v hisiuser posted image  samo moram se pa postudirat, kam zlozit potem cotke-previjalne namrec se nimamo.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
31.3.2010 10:00:38   
strelkica
Aninchy

Vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se ti uresničijo vse skrite želje...pa lepo praznuj in NA ZDRAVJE user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
31.3.2010 10:07:20   
strelkica
BELI TOK: Ja jaz sem tudi imela probleme in to fulllll, prav tak gost rumen čuden izcedek je bil. In sem rekla G če mi bo kaj dal a ne, kakšen Canasten. Pa je rekel; Ne, ne nič ne bova packala s temi žavbami, bova kar lepo izprala. In mi je vlil neko tekočino notri in z neko prijemalko in gazo spucal. res je zelo neprijeten občutek, ampak sedaj sem ok. Je sem pa tja čisto malo, ravno toliko da ne pozabim da obstaja..hahaha, tako da predlagajte svojim G naj vam to naredijo.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
31.3.2010 10:34:28   
Angel_Tian
Pozdravljene,
sem zdajle čisto direktorska user posted image  Šef na terenu, zatišje v pisarni, namestnica na svojem delovnem mestu, jaz pa v šefovi pisarni na netu user posted image user posted image

Živčkam, ker sem včeraj zivepo poslala sms in nobenega odgovora. me prsti srbijo, da bi poskusila poklicat user posted image

Grrrrrrrrr
Grem raje prej prebrat, kaj ste načvekale...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3583
31.3.2010 10:36:48   
Teja K
Dobro jutro babike!

Vidim, da se je začelo... pa ravno zadnjič sva z Živepo govorili, katera bo zadnja od naju dveh ostala pri Majčicah... Evo sedaj pa me je pustila samo tukaj user posted image in še nič se ne javi... No možno, da je telefon pozabila doma in da je na oddelku in ima mirovanje in opazovanje... Vsekakor se bo prej ali slej javila, je pa sedaj že tako daleč, da bo vse ok. Ampak za vsak primer user posted image za Živepo...

Vidim, da tudi Angel nima več časa user posted image user posted image

Ostale pa ste toliko napisale, da vas še nisem uspela prebrat...

Moi sem si shranila tvojo številko, ti bom kak sms poslala, da boš tudi ti mojo imela, če slučajno prideš kaj v LJ, se dobiva na kakšni kavici user posted image

drugače pa ... Pupa se je obrnila na glavico user posted image user posted image , težka je 1600g in dolga 40 cm. Glede na Menzes sem noseča polnih 32. tednov, vendar pa meritve kažejo na 31t in 1 dan, tako, da bom upam, do 25. 5. zdržala v enem kosu... pri nas ne sme prehitevat, ker mormo stanovanje dokončat user posted image user posted image , naslednji pregled imam 14. 4., kg pa +7.

Pregledala me je tako kot vedno: spodaj, poslušala srček in še z UZ.. napotnice za rodit in za rešilca pa še nisem dobila. Danes bi naj šla na CSD z atijem podpisat "obsodbo" kot se je izrazil in uredit še ostalo doumentacijo... potem pa me še čaka točno 10 delovnih dni in piči miška na 7 dnevni dopust, ki se bo izlil v porodniško, kar pomeni, gnezdenje user posted image , zdaj pa moram še nekaj postorit... pa upam, da vas popoldan preberem in pokomenitram

Neposredna povezava do sporočila: 3584
31.3.2010 10:43:34   
m_o_i
Teja K "podpisat obsodbo" user posted image user posted image  jaz sem temu rekla "najem vsaj 18letnega kredita" user posted image  pa je vseeno od samega veselja se za kavo dal novopeceni atiuser posted image
super, da je v busiju vse OK!
v Lj pa mislim, da me vsaj do poletja ne bo; jeseni pa res moram ze na eno kavo skocit, tak da bomo kaj skombinirale takrat-ce ne prej!
cakaj, zaj racunam: pa kak je mene narocila sele 21ega?! proti koncu naj bi bli pregledi pogostejsi, ona pa je mene zdaj narocila cez 5 tednov?! hm...pa zeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
31.3.2010 10:50:22   
milena2222
Dobro jutro!
Danes sem pa malo potegnila,me niso motili niti delavci na strehi,ki so HB danes zadji dan...Včeraj sem zgleda malo pretiravala,ker me še danes podplati bolijo ( od laufanja sem pa tja ).Aja,noge so še kr zatečene....
Strelkica-jaz sem 36.teden,pa se mi nekako zdi,da se je moje dete malo umirilo,ni več tk živahno kot je bilo do sedaj...
j.b.- moje dete je tudi še lepo na ritki,zgleda pa da v istem položaju kot tvoje,tk da bom jaz tudi probala na desnem boku spat,pa ene vaje delam ( sem jih enkrat že prilimala tu,so pa drugač na net-u,da ge probaš prisilit da se obrne )
Emibu-imet svoj vrtiček ima prednosti in slabosti,prednost je zagotovo,da lahk rečeš da je tvoje pa lepo pobiraš sadove,a kaj ko je treba tudi plet in podobno...Meni pa to ne diši najboljuser posted image
petruscha- moje sožalje.Pa obilo lepih trenutkov ob vselitvi v novo hišo!
AT- Ja,kaj je zdej,zdej si pa ja šef,pa te sploh ni na forumu???hihi
Aninchy- Vse najboljše za te, vse najboljše za te user posted image Pa lepo praznuj danes!
Moi- user posted image za pegice, zdej si pa lahk uno poješ...pegasto dekle...hihi
_katja_-si zgleda med bolj športnimi...Kolo, kaj je že to?!
fiska33- Kdaj imaš ti naslednji pregled,da vidim, kaj bo tebi rekel g.glede položaja bebe...A greš 100%na zunanje obračanje?Ko meni pa ne diši najbolj....
jolcica- prijetno nakupovanje!
Teja K- user posted image da se je dete obrnilo na glavo!
ZIVEPO- držimo pesti,da sta še v enem kosu...

Neposredna povezava do sporočila: 3586
31.3.2010 10:50:53   
Teja K
user posted image user posted image user posted image Aninchy happy birthday in čim bolj pridnega user posted image , lahko porod, hitra izguba kg in čim manj strij user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
31.3.2010 10:51:38   
jolcica
moi: nič se sekirat tudi mene je naročila je k sm zadnjič pri njej bila na 5 tednov...tko da imam šele 14.4 pregled ga pa res komi čakam upam da bo kej več povedala  poslušala je srček pa ni nič rekla merla je tud pa tud ni nič rekla tko da nevem niti al je uredu ali ni upam da mi več pove tkrt...za kg pa povem rajš naslednjič :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
31.3.2010 11:20:23   
emibu
Angel_tian-le pazi da neboš preveč padla v trans direktorja in postala zagrenjenauser posted image user posted image ,pa daj pokliči Zivepo,saj ce je rodila je tudi že v sobi sedaj in se bo lahko oglasla..eprau upam da še ni no ker zuni je dež in malčku to nebo preveč qluser posted image user posted image

teja k-vidim da nas je kr velik takih k silmo naše malčke not ostat zaradi urejanja stanovanjauser posted image user posted image user posted image

milena222
2-meni pa je tudi plevel v veselje bom malega lepo na dekico dala da ga bom imela na očeh jst pa v vrtičku no seveda umes 200 krat k njemu da bo zizal pa mu rito previli itd.user posted image user posted image

pregledi-jst jih mam pa na 3-4 tedne no zdj mam točno čez 3 tedne amm 20.aprila se mi zdiuser posted image user posted image eiei skleroza na višku

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
31.3.2010 11:28:47   
Angel_Tian
emibu - saj vem, da ne razmišljaš skoz kr na slabo, ne me preveč resno jemat vedno. Ti kr pametno razmišljaš, saj smo te že pohvalile user posted image
Ampak da pa krofov ne moreš med lažnimi popadki pečt, mi pa res ni jasno user posted image user posted image user posted image

sky - user posted image user posted image  za uspešno britje.
Jaz se moram sama, ker moj bi me poklal user posted image  Je pa tak že preveč len za sebe brit, tako da mi niti na misel ne pride, da bi njemu okol tega zatežila. Sicer sem zdaj bolj redko z britvico v roki, ampak ko se spravim zraven, si pa vzamem čas in se lepo sama. Si fino vodo nalijem v bano, noge na široko (bana je tak ful velika) in gremo gasa user posted image

moi - moj dragi točno ve, kako se brije spodaj, me večkrat kar gleda zraven user posted image  Sicer se pa sam tudi občasno pobrije okrog jajčk user posted image user posted image user posted image

meemee - ti imaš enega zelo nesposobnega G!!!!!! Lahko menjaš mogoče s kom v porodnišnici? Ker tole pa ni več smešno no, da je tako dezinteresiran user posted image

milena - user posted image user posted image user posted image  Bravo za tvojega, če ti je lahko tako v pomoč pri britju. In če dobro opravi, uživaj user posted image

Ja, jaz bi tudi po 2,5 dneh imela nov avto user posted image user posted image  ampak moj ati žal ni nikjer šef user posted image

emibu - uspešno vrtnarjenje ti želim. Če je dovolj prostora in zemlje, zakaj te ne bi mogla svojega vrtička imet. Ti dam čisto prav.

jančika - dobrodošla user posted image

sabri - lepo komando ima tvoj prek user posted image user posted image  

Jaz kar najbolj navijam za čim bolj točne datume PDP in da bojo bebe v nas zdržale do "njihovih" terminov user posted image  Sploh meni ne sme kaj preveč prehitevat, ker še nimam NIČ pripravljeno user posted image

j.b. - user posted image user posted image  za cunjice. In prav lepo je moglo tole zgledat, tvoj z mini bodijem na trebuhu user posted image

petruscha - lepo, da se spet malo oglasiš. In seveda sožalje za tasta.
Pa nekaj user posted image user posted image user posted image  da vam pravočasno uspe urediti vse v novi hiši.

moi - user posted image user posted image user posted image  zdaj, ko imam pomočnico, mi res ni treba skoraj nič delat, ampak računalnik in tipkovnica sta pa tudi zasedena user posted image  Saj še ta teden, potem pa se moram navadit, da se vam bom pridno in redno oglašala iz "domače pisarne" user posted image

aninchy - vse najboljše in prav lepo praznovanje ti želim.
Pa hvala za kavico, jaz jo bom zdajle izkoristila (ob 11.25), ker je danes še nisem user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
31.3.2010 11:32:06   
emibu
jst nevem kaj je s temi čokoladami mislim kaj je z mojim dragim narobe mi kupi čokolado z lešniki že tak so mi use plombe vn popadaleuser posted image user posted image in zdej mam celo tipkovnico okoladno ker sm celo čokolado razsekala na kose in pojedla sam koščke brez lešnikov vn..zdej bi pa tko lubenico joooi pa je tle okol nikjer še nisem videla v nobeni trgovini samo melone so..joooooi

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
31.3.2010 11:46:03   
Angel_Tian
_katja_ - kaaaaaaaaj???? s kolesom do trgovine? Da te moja tašča vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nosečnica ne sme niti oknov pomivat, se nič kaj stegovat, kaj šele, da bi se spomnila na kolo vsest user posted image  Ko je meni rekla, da se pa s kolesom ne smem vozit, sem vprašala: ja zakaj pa ne, kaj nima sedeža gor, je samo štanga al kaj? user posted image  Saj odgovora, kot pričakovano, nisem dobila.

fiška - žal še nič novega od zivepo in res bom poklicala zdaj. Saj včasih se pa tudi kr Žiga javi, če nje ni blizu telefona user posted image

Babnce, vsem čestitke za diplome. Jaz bi pa prosila za eno za moj makedam na riti in bedrah user posted image  

moi - kak te bo še teplo po glavi, ker nočeš met tiste "slavne taščine" omare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teja k - user posted image user posted image  da je bilo na pregledu vse ok. Moraš nam še samo o novem taborniku poročat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
31.3.2010 11:48:28   
Angel_Tian
Evo no, zdajle sem poskusla poklicat zivepo.

"Ta številka ne obstaja." user posted image user posted image

Zdaj pa res ne vem, kako bomo lahko karkoli izvedele.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3593
31.3.2010 11:55:32   
pikica84
Lubenice so v Lidlu, sicer bolj male, ampak so user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
31.3.2010 13:07:34   
jolcica
A_T to pa ni lih vesla novica...kaj bomo pa zdej...jst skoz tuki visim da bi zvedla če je z zivepo vse uredu??? joj k konc me bo od skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
31.3.2010 13:12:07   
fiška33
Jaz upam, da samo telefon ni bil plačan ...
ker je imela tako gužvo z omarami, izpitom, bolano Pio, zdaj pa še z izcedkom ... user posted image

Zivepo user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
31.3.2010 13:16:59   
san
sem na kratkem s časom, pa sem prišla samo pokukat kako je z našo zivepo in kaj vidim... joj, joj, mene tudi skrbi. no, ampak sem pozitivna in vem, da je vse ok z njima!!!

upam, da ste vse ostale tudi ok, jaz sem danes čisto vremenskauser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
31.3.2010 13:27:57   
Angel_Tian
Sem našla na FB njenega Žigeca in mu sporočilo poslala. Upam, da bomo vsaj od njega dobile kakšno informacijo.
Kako je po eni strani fino, da je zaradi neta vsak izsledljiv user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
31.3.2010 13:31:53   
san
no, super a_t! le sporoči še nam, da nas ne bo pobralo od skrbi!

Neposredna povezava do sporočila: 3599
31.3.2010 13:38:33   
jolcica
sm res hvalabogu da obstaja net :D user posted image user posted image user posted image A_T ti pa le sporoči...upam da je vse uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?