petruscha
|
Ojla majčice! Evo, po dolgem času se vam javljam... Enostavno toliko se je dogajalo v zadnjem mesecu, da se vam nisem uspela javiti. Če se še spomnite, sem vam omenjala nekaj o bolezni tasta (rak na bezgavkah),. .. skratka konec februarja, tretji dan ko je moj dragi prišel domov iz tujine, je tast podlegel hudi bolezni . Drugače, pa sem vse do prejšnega tedna še delala , sedaj sem HB na dopustu, 12.aprila pa se mi začne porodniška. Z mojim sva imela še norijo okoli naročanja pohištva za celo hišo , nekako nama je uspelo, tako, da sedaj samo še čakava, da vse pripeljejo in zmontirajo, potem pa okoli 25 selitev v novo hišo . Za prihajajočega člana nimam zaenkrat še čisto nič pripravljeno. Prihodnji teden verjetno dobim otroško pohištvo, tako da upam, bodo cotike in ostale reči pripravljene nekje konec tedna. Ta teden bom skočila še v DM po vse pripomočke (plenice, stekleničke, robčke,....),...že vidim visok račun.... ker moram nabaviti stvari še za mojega 15 mesečnika. Skratka, tale nosečnost je eno samo delo non-stop,... služba, čiščenje nove hiše ( ni ne kraja in ne konca). Tudi jaz pomivam okna in vse ostalo, ....se pozna, da je prišla pomlad in da se enemu folku nič neda, drugi pa so čisto v svojem poslu, tako da o kakšni pomoči ne računam preveč. Tašča mi namreč, že pol leta obljublja, da mi bo okna pomila, tako, da sem jih jaz že 2-krat v tem času. Vam, še prihodnjič kaj napišem... Živepo zate . Ja ni kaj, maj je blizu in prve štručke bodo privekale na svet. Eni bodo malo pohiteli, spet drugi pa bodo malo zamujali.
|