|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
30.3.2010 21:41:37   
klupko
Še vedno nobenih novic?user posted image Ni mi všeč...user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
30.3.2010 21:49:31   
farina
ja,danes je kofetkanje uspelo, kar naenkrat je bila ura pol dve, še mal pa bi zamudla na delo,še 2 dni, pa bolniška.
zivepo, upam da je vseuser posted image
zdaj ko sm doma na na kavču,izvaja našo dete prave akrobacije, pa baje je vcerja ponoči atija čist zbincal, ko se je k meni stiskal.user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
30.3.2010 21:51:40   
m_o_i
meni se pa zdi, da je prva majcica med nami-samo obvestit nas se morajo o tem...
ziher je pa z obema vse OK-drugace enostavno ne more bit!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
30.3.2010 21:56:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

meni se pa zdi, da je prva majcica med nami-samo obvestit nas se morajo o tem...
ziher je pa z obema vse OK-drugace enostavno ne more bit!!

Nekako tako razmišljam tudi jaz. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
30.3.2010 21:58:52   
biba88
jooj jest res upam, da je vse v redu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak tole je dal pa tut men mal mislt! lohk že rodimouser posted image mal se smešn sliš sam!!!! april je praktično že tukaj!!! noro gre hitr čas!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
30.3.2010 22:05:02   
farina
ja res je,hitr bodo med namiuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
30.3.2010 22:08:37   
emibu
res je ja tut nam se bliža čeprau jaz še nebii noo usaj do začetka maja bi zdržala ker imam PDP proti koncu majauser posted image user posted image kar naj bo še notri...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
30.3.2010 22:13:35   
biba88
jest mam tut konc maja PDP 31.5! bi tut rajš vidla da je bejba čim dalj notr! sem user posted image danes povedala da ima pri meni najemniško pogodbo še 8 tednov pol pa lohk gre venuser posted image upam da uboga!
izcedek a ma kakšna še fulll obilen izcedek! men se še zmeraj kar poliva ven!user posted image in to takrat k nimam vložka takrat k ga mam se ne bo!!!!! jooj!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
30.3.2010 22:18:14   
m_o_i
biba88 o izcedkih oz. izlivihuser posted image  pa rajsi ne bi-ma kaki scitniki perila! vlozki in OBVEZNO taki s folijo...ma to vliva ven, orkamotorka user posted image

in, drage moje, res se dejmo zment, da vsaka vsaj eno obvesti (al pa svojega nauci uporabljat tale forum), kaj se dogaja z njo, ce nam bo tak na hitro zginla s foruma-a je prav!?
user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
30.3.2010 22:18:42   
sabri
Opa, panika na vidiku a, nam jo je Živepo mal zagodlauser posted image , če je že namenjeno prej, pošiljam user posted image da je vse ok. Sem mojemu omenila, da se nekaj dogaja pri nam, je rekel mali notri v trebuh, da naj počaka, da damo še od tamale pa moj rojstni dan čez zdaj aprila, potem pa ima zeleno luč. Bi on že zdaj to pokomandiral jauser posted image . Je pa res, da sem pri tamali šla za moj RD ven iz porodnišnice, pa ne bi tudi zdaj ponovila isto nooo. PRaznovati v porodnišnici... Grem pod tuš, jutri imam dekompresijo, pa še kaj nabavit v štacuno. Nočko.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
30.3.2010 22:49:44   
klupko
Jaz res upam da ni kaj narobe, ker mi je čudno...če bi bila samo na opazovanju bi najbrž lahko napisala en sms, da vemo kaj pa kako je...če bi že rodila, bi tudi najbrž že lahko sporočila... Menda ne rojeva že dva dni hudiča??user posted image user posted image
Mene kar razganja kot da sestrico pričakujemuser posted image in non stop čekiram če je kaj novega.. Ah ja... nič, držimo pesti še naprej da bo vse ok z mamuško in tamalo..user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
31.3.2010 8:08:23   
jolcica
zivepo kje si ???? upam da je vse uredu user posted image

mi tako slabo dons spali kar premetavl se grrrr :( mogoče tud za to k nevemo kako kaj naša zivepo .... joj joj joj kr ne morem verjet da se mogoče počasi začenja jst pa še nič prištiman niti kupljeno skori no pri nas v petek po vsej verjetnosti pridejo delavci in potem še v aprilu jih imam ene pol pa počasi še tla položit in začet rihtat sobico :) upam sm da nas kj ne preseneti naj vsaj počaka do 15.4 ko ma moj r.d. no in pot em lahko če že mora :)))

my little angel :)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
31.3.2010 8:40:06   
julka8
jutro!user posted image

vidm da še kar ni nobenih novic glede zivepo... pa skos hodm gledat tle gor na forum kaj je.. no še ena velka user posted image da je vse ok

ja res se bliža maj, js sm se kr na hitr lotla zdej poštimat kar je še treba - cotke preprat, pa postelnino, pa prštimat za v P in iz P.... neki sm že neki posla mam pa še... morm se lotet še likanja pa se mi res ne da... user posted image

drugač sm pa končala z vajami, sam še izpit mamuser posted image user posted image

zdej grem pa kr nasledno rundo cotk dat prat...

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
31.3.2010 8:45:55   
strelkica
Ojla!

Zdaj pa že mene fajn skrbi, kaj je z Živepo. A ji ni ena poslala sms? Pa ni nobenega odgovora? Lumpa mala, to je pa res hecno...No bodimo pozotovne in imejmo v mislih da je vse ok...saj drugače ne more bit.

Jaz sem dopolnila 35 tednov, pa mali takšne akrobacije počne, da zgleda kot v grozlivki...hahaha ...a ne bi bil že čas, da se malo umiri, zdaj bi mu pa že lahko mal placa zmanjkalo, kaj mislite? A pri vas je tudi tako? Imate tudi akrobate v trebuščkih..hahaha...je rekel moj mož, da če ne bi videl, kaj počne, da si ne bi znal predstavljat, da je to mogoče.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
31.3.2010 9:03:25   
j.b.

Živjo lepotičke okrogle user posted image user posted image user posted image

Nej vam povem de včeraj sva pa z mojim domov prvlekla 6 škatel cuncuser posted image , sva sortirala po velikosti do polnoči, dans sm pa čist uničena tle na šihtu. Sicer cunce so že mal stare in sprane, in znošene, pa vendar bom jaz to veselo porabila. Se pa najde tut kakšna lepša, kšno cunco pa itak da morm kupt – za dušo user posted image . No, in se je moj včeraj ulegu na kavč in en bodi dal nase (tak čez trebuh), in kr božal tist bodi, pa je reku »de tako se bosta pa onadva certala pol«. Kolk je bil posrečen user posted image . Dans pa grem končno u šoping u Müllerja, kot sem že prejšni teden mislila it – pa ni zneslo, tak de jutri pa lahko javim cene (nevem kera je že sprašvala).

Jančika, moj bejbi je bil v 27 tednu lepo na glavci, pol sem imela pregled v 31 tednu, pa je čičal na ritki, zdej pa teško čakam na pregled naslednji teden, da mi spet pogleda kako je bejbi obrnjen. Je pa reku G nazadnje da še ni čas za paniko. To pride pol, po 36 tednu al kako že … Ker je naš bejbi čičal tako, da ima hrbtenico na moji levi, mi je G svetoval naj čimveč spim na desnem boku, in mu tako pomagam se prekopicnit nazaj na glavo.

M_aja, kako si pa lahko dobila dve napotnici za rodit??!!user posted image user posted image

Emibu, ti pa povej svoji tašči od tašče, da imajo marsikje ločen vrtiček!!!user posted image Ampak potem pa glej da se ti ga nihče ne dotakne, je čist tvoj ko je za plet in je čist tvoj ko je kej dol z njega za pobrat user posted image . Sicer pa ji lepo razloži, da se boš sama največ naučila če boš imela svoj vrtiček, pa bo tašča od tašče verjetno hitro odstopila del vrtička.user posted image

Britje, ni šans da jest to sama nardim, sej nč ne vidm dol spodejuser posted image

Zivepo se mi pa še kr nč ni javla …user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
31.3.2010 9:08:48   
biba88
jest tut danes nism dobr spala po moje res k me tok skrbi za zivepo!!! upam da je vse v redu! sem še mojmu možeku povedala kaj je blo z njo in zdaj oba čakava na novice!!! mi je učeri reku da naj torbo za v P naštimam ker nikol ne veš....
jest mam pa cunjice zauser posted image vse naštiman oprano zlikano in v vrečkah da se ne nabira prah gor.... morm še kozmetiko kupt za bejbija....

strelkica
moj user posted image tut včasih take izvaja in se tako upre v trebuh da se mi zdi da mi ga bo strgalauser posted image pol pa še kako v mehur dobim AUUUUUUUU pa sem šele v 32tednu...kaj me še čaka...včasih mi kar skače iz ene strani trebuha na drugouser posted image

moi sem si shranla tvojo cifro in če bo kaj z mano ti bom poročala!

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
31.3.2010 9:11:07   
petruscha
Ojla majčice!

Evo, po dolgem času se vam javljam...

Enostavno toliko se je dogajalo v zadnjem mesecu, da se vam nisem uspela javiti.  Če se še spomnite, sem vam omenjala nekaj o bolezni tasta (rak na bezgavkah),. .. skratka konec februarja, tretji dan ko je moj dragi prišel domov iz tujine, je tast podlegel hudi bolezniuser posted image user posted image .

Drugače, pa sem vse do prejšnega tedna še delala , sedaj sem HB na dopustu, 12.aprila pa se mi začne porodniška. Z mojim sva imela še norijo okoli naročanja pohištva za celo hišo user posted image user posted image user posted image , nekako nama je uspelo, tako, da sedaj samo še čakava, da vse pripeljejo in zmontirajo, potem pa okoli 25 selitev v novo hišo user posted image .

Za prihajajočega člana nimam zaenkrat še čisto nič pripravljeno. Prihodnji teden verjetno dobim otroško pohištvo, tako da upam, bodo cotike in ostale reči pripravljene nekje konec tedna. Ta teden bom skočila še v DM po vse pripomočke (plenice, stekleničke, robčke,....),...že vidim visok račun.... ker moram nabaviti stvari še za mojega 15 mesečnika.

Skratka, tale nosečnost je eno samo delo non-stop,... služba, čiščenje nove hiše ( ni ne kraja in ne konca). Tudi jaz pomivam okna in vse ostalo, ....se pozna, da je prišla pomlad in da se enemu folku nič neda, drugi pa so čisto v svojem poslu, tako da o kakšni pomoči ne računam preveč. Tašča mi namreč, že pol leta obljublja, da mi bo okna pomila, tako, da sem jih jaz že 2-krat v tem času.

Vam, še prihodnjič kaj napišem...

Živepo zate user posted image user posted image user posted image .

Ja ni kaj, maj je blizu in prve štručke bodo privekale na svet. Eni bodo malo pohiteli, spet drugi pa bodo malo zamujali.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
31.3.2010 9:17:16   
m_o_i
bro jutro!
mene ze tut ornk preganja zivepo...
petruscha pozdravljena po dolgem casuuser posted image  ob izgubi iskreno sozalje...krog zivljenja pac; nekateri gredo, nekateri pridejo in tako v nedogleduser posted image

morm it nekaj pojest-mi ze posteno ropota po zelodcuuser posted image
A_T nekam tiha si mi zadnje dneveuser posted image  dejmo punca tipkovnico pod roke-zdej, ko mas pomocnico, ti tak ni treba nic delatuser posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
31.3.2010 9:17:30   
Aninchy
Dobro jutro, dober dan!!

No, danes pa morem častit eno user posted image , sej vem, da ste jo že spile, ampak neki pa morm častit za rojstni dan! user posted image Uff, staramo se, staramo! user posted image

Samo, da sem vas prečekirala malo, zdj pa morem it, grem na občino si izpit podaljšat (sej ne da bom na slikci do ne vem kterga leta čist okrogla v glavo k sm se zdj slikalauser posted image ), potem pa imam povabljene sorodnike na kosilo (HB moja stara mama kuhauser posted image ).

Lep dan vam želim in veliko sončka! Tukaj sije na polno! user posted image

Aja... Pa kje user posted image je zivepo!?!? Jo bo treba fejst oklincat, ko nazaj pride, da nas tak straši! Zdaj ne smemo bit nervozne! user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 31.3.2010 9:18:56 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
31.3.2010 9:20:50   
Sky3
Dobro jutro punce!

Ne vem zakaj, ampak mi ne da miru tole z našo zivepo... full mam občutek, da bo vse ok user posted image se mi pa dozdeva, da bo odprla našo sezono rojevanja user posted image ... sm pogledala na njeno tabelco in je že čez 32. teden tko da ni več nekih nevarnosti user posted image HB! držim pesti, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

PS. dans pa res NIČ nisem spala... tole zatekanje in zdaj poleg desne, še leva roka... user posted image se res že veselim poroda in male bebe v naročju! user posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
31.3.2010 9:23:26   
Sky3
Aninchy vse naj naj!!! tipične želje in seveda zdravo veselo ponoči spečo dete! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
31.3.2010 9:23:41   
m_o_i
Aninchy ooooooooo, vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image  (in ne rece se, da se staramo, ampak pametnejsi postajamo user posted image  )

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
31.3.2010 9:37:39   
_katja_
Sky3
PS. sm se celo nosečnost veselila, kako nisem dobila pretirano veliko strij (samo po desni ziziki in 2 striji na notranji strani desnega stegna)... no, zdele sm pa izpod tuša, pa me je firbec matral kaj me tko peče zadaj na stegnih - mislila, da so kaki izpuščajčki al pa kej - pogledam in se skor zjokam. čez cela stegna mam tako hudo lepe proge da kr joj! kot da bi mi traktor zapeljal od rite do zadaj pri kolenih!!! v 2h linijah na obeh straneh! user posted image user posted image

ha, pa so šle kratke hlače/kiklice za poletje! upam samo, da posvetlijo in ne ostanejo rdeče-vijolične barve... da bom vsaj na plaži kolikor toliko sproščena. user posted image

Po porodu barve strij zbledijo. Sedaj po 16 mesecih se jih praktično ne vidi več.
Pravijo pa da so strije diploma materinstva user posted image Nekaj pa more ostat, da se vidi da smo mame user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
31.3.2010 9:39:33   
m_o_i
kak je pa katja tole lepo povedala user posted image
mene tudi nekaj pece zadaj po stegnih, pa se sploh ne bom pogledala-itak vem, kaj je user posted image
diplomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  juhej user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
31.3.2010 9:43:31   
m_o_i
aja, nisem se se pohvalila, kaj sem pa jaz v ponedeljek dopoldan pridelala!
martinckanje na kavi cca. pol urce res na soncku sedela in je blo toplo, da sem samo v tanki bombazni majcki sedela in uzivala...zvecer pa-pegiceeeeeeeeeuser posted image  one take, ktere dobim poleti user posted image  ni vec tiste zimske bledice(pa podocnjaki se tudi malo manj vidijo zdaj hihi); kr fajn barvo sem dobilauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?