Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:08:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MušiM Jaz pa sem prejle dala skuhat oranžne..z mleto papriko..pa zgleda sem jo dala premalo..ni bilo haska.. zdaj bom pa preiskusila z črnim čajem...kuham samo po enega, ker v soboto jih bomo barvali več pri mojih pa se ne bir ada se takrat učila in da mi jih 20 ne uspe kolko paprike pa si dala?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:10:19
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz bom zud probala to oranžno,pa teranove in kakšnega vijoličnega...T bo pa s pikami delal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:11:03
|
|
|
|
Dudica1
|
pomoje je treba kar velik paprike da je vodo močno obarvana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:11:23
|
|
|
|
Dudica1
|
pa čebulni so tud zakon lepi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:12:39
|
|
|
|
Dudica1
|
maja si že kej pogledala račun?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:12:55
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška...pa ga pridi spit ane Stari grehi zlikani...spodaj se še dvoji perejo in eni sušijo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:14:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja si že kej pogledala račun? joj...zdej bom šla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:15:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:15:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja si že kej pogledala račun? joj...zdej bom šla. no sej samo vprašam,se ne mudi. Regrat bi šla nabrat pa dež pada
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:16:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, ko se že o prihih in barvanju pogovarjate. Moja mami jih je vedno delala tako, da je na jajček dala al trobentico al vijolico al deteljo...uglavnem, neko rastje, potem pa je to previdno dala v najlonko in vsakega posebi zavila, da je bila ko neka veriga jajc. V vodo je dala pa čebulne liste se mi zdi, če me spomin ne vara. In potem so bila jajca rdečkasta, le tam, kjer je bila rastlina, je bil 'odtis' rastline. Naš škrat je že pokonci in ves poln energije, kot ponavadi. No, je pa res dobrovoljček, ga moram pohvalit. Če bi še celo noč spal, bi bil skoraj sanjski otrok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:16:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? JA ITAK VSEM PRIPADA!!! Hitro oddaj vlogo al pejt pa še kej vprašat kako je s tem za nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:17:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? vprašaj Vido vtipkaš DŠ, pa ti pove za otroški nisem dala vloge, ker zagotovo presegava cenzus. glede min, zneska ne vem?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:17:59
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? JA ITAK VSEM PRIPADA!!! Hitro oddaj vlogo al pejt pa še kej vprašat kako je s tem za nazaj Se hecaš?Sem pustila za eno leto državi?Kam se pa to odda?Katero vlogo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:18:54
|
|
|
|
ledenka
|
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka, kadar dohodek na družinskega člana ne presega 99% povprečne plače v Republiki Sloveniji v preteklem koledarskem letu oz. v predpreteklem koledarskem letu, če se otroški dodatek uveljavlja v mesecu januarju, februarju ali marcu.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:18:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? JA ITAK VSEM PRIPADA!!! Hitro oddaj vlogo al pejt pa še kej vprašat kako je s tem za nazaj Se hecaš?Sem pustila za eno leto državi?Kam se pa to odda?Katero vlogo? ni res midva presegava cenzus
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:19:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja si že kej pogledala račun? joj...zdej bom šla. 30,44€
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:19:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? vprašaj Vido vtipkaš DŠ, pa ti pove za otroški nisem dala vloge, ker zagotovo presegava cenzus. glede min, zneska ne vem? Ledenka ne vem kje na Vidi to?A prav mail moram poslat?K to se mi ne da.Ja, sej jaz tud zato sploh nisem vlog oddajala, ampak če nam pa vsem nekaj pripada, potem jo pa sigurno bom. Zakaj bi državi puščala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:19:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? prve pošiljke so šle danes ven s tem da če uveljavljaš olajšavo, dobiš šele v naslednjem paketu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:19:53
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? JA ITAK VSEM PRIPADA!!! Hitro oddaj vlogo al pejt pa še kej vprašat kako je s tem za nazaj Aha, se mi je zdelo ja. Nič nisem sfalila Se hecaš?Sem pustila za eno leto državi?Kam se pa to odda?Katero vlogo? ni res midva presegava cenzus polnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka, kadar dohodek na družinskega člana ne presega 99% povprečne plače v Republiki Sloveniji v preteklem koledarskem letu oz. v predpreteklem koledarskem letu, če se otroški dodatek uveljavlja v mesecu januarju, februarju ali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:20:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? JA ITAK VSEM PRIPADA!!! Hitro oddaj vlogo al pejt pa še kej vprašat kako je s tem za nazaj Se hecaš?Sem pustila za eno leto državi?Kam se pa to odda?Katero vlogo? to pripada vsem pol pa oni to pregledajo dohodke itd...in dobiš kolkr dobiš...jaz glede na to da sem brez službe dobim 200€ za oba. vlogo pa dobiš v knjigarni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:20:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? vprašaj Vido vtipkaš DŠ, pa ti pove za otroški nisem dala vloge, ker zagotovo presegava cenzus. glede min, zneska ne vem? Ledenka ne vem kje na Vidi to?A prav mail moram poslat?K to se mi ne da.Ja, sej jaz tud zato sploh nisem vlog oddajala, ampak če nam pa vsem nekaj pripada, potem jo pa sigurno bom. Zakaj bi državi puščala? Vida ti pove za dohodnino oziroma informativni izračun, kdaj je bil poslan moj je bil npr. danes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:20:32
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? prve pošiljke so šle danes ven s tem da če uveljavljaš olajšavo, dobiš šele v naslednjem paketu Moj uveljavlja.Ampak nakažejo pa potem čez sto let šele, a ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:21:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? vprašaj Vido vtipkaš DŠ, pa ti pove za otroški nisem dala vloge, ker zagotovo presegava cenzus. glede min, zneska ne vem? Ledenka ne vem kje na Vidi to?A prav mail moram poslat?K to se mi ne da.Ja, sej jaz tud zato sploh nisem vlog oddajala, ampak če nam pa vsem nekaj pripada, potem jo pa sigurno bom. Zakaj bi državi puščala? http://vida.durs.si/si_proxy/tax_slovenia.cgi vtipkaš sam svojo davčno, pa pove
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:21:27
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj naj bi pošiljali dohodnino? In punce, ki prejemate otroški dodatek ali se na to spoznate. Jaz sploh nisem dala vloge, ker sem mislila, da presegava cenzus. Pol mi je pa zanč lake rekla, da se ji zdi, da itak vsem pripada nek min. znesek, ne glede na višino OD. A je to res? vprašaj Vido vtipkaš DŠ, pa ti pove za otroški nisem dala vloge, ker zagotovo presegava cenzus. glede min, zneska ne vem? Ledenka ne vem kje na Vidi to?A prav mail moram poslat?K to se mi ne da.Ja, sej jaz tud zato sploh nisem vlog oddajala, ampak če nam pa vsem nekaj pripada, potem jo pa sigurno bom. Zakaj bi državi puščala? Vida ti pove za dohodnino oziroma informativni izračun, kdaj je bil poslan moj je bil npr. danes je že ledenka zrihtala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?