Lily86
|
No, pa se še jaz malo javljam iz kluba mastitisev... Že tretji dan sem na antibiotikih, vročina pa se še kar pojavlja... Približno eno uro pred novo tableto me skoraj obvezno začne mrazit in vročina je tu. Sicer nad 37,5 ne gre, ampak vseeno ni fajn... Je pa res, da nimam časa počivat... Z našim hiperaktivnim otrokom, ki skoraj nič ne spi, je težko biti v bolniški. No, danes sva bili cel dan okrog, ker smo imeli prvo posvetovalnico, potem pa sva šli k našim domov, da sem se vsaj malo spočila. In je frajerka skoraj cel dan prespala! Zgleda da ji ful paše džumbus in akcija okoli nje. V avtosedežu pa spi kot ubita. Tudi po 3 ure skupaj. Vem, da je ni dobro tako dolgo pustiti, ampak res sem rabila počitek... Še poročilo iz sistematskega: v prvem mesecu sva se od najnižje teže ob odpustu zredili za 1250g in zrasli za 3,5 cm. Zdaj imamo 4800g in 55 cm. Tako da bravo midve! Je pa včeraj prvič dobila nadomestek! Mene je ponoči čisto zakuhalo... Mala pa ima vsako noč nekje med 22h in 2h krče... Vmes je seveda lačna, ful išče in bi jedla, se pristavi, malo potegne, potem pa jo zvije in jok... Enaka situacija kot pri tebi, Natasha! No, jaz sem sicer vzrtrajala in ji pustila, da je zagrabla in spustila, pa spet in spet... Sicer je bolelo, kot , ampak sem vztrajala. Vmes jo ati malo dvigne, da se malo umiri, potem pa ponovimo zgodbo dokler ni sita. Tako dojenje traja tudi po uro in več. Včeraj pa zaradi vročine nisem mogla... NO WAY! Pa sta z atijem pila hrano po flaški. Spila je 50 ml, meni pa se je srce paralo, ker sem vedela, da imam jaz mastitis zaradi preveč mleka, ona pa je po flaški... Komaj sem se potolažla... No, potem pa je spala kot ubita od 1h do 5h, kar je za nas velik uspeh Ob 5h pa sem se zbudila in mi je mlekarno skoraj razneslo od preveč mleka. 120ml sem si spumpala iz tiste, ki je "v okvari" (mastitis). Tak da čuvamo za nocoj, da vsaj moje mleko pije, če že mora piti po flaški...
naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010 A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.
|