|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
30.3.2010 15:12:47   
lidik
twetka ja super je. Jaz pa samo še 20 minut pa šibam proti domu. Jupi. Sem že lačna ko hudič, tako da komaj čakam, da pridem domov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Avonija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ups, najprej bi mogla napisati dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.3.2010 15:39:15   
agataema
Avonija, dobrodošla.

Jaz se nisem oglašala, ker imam celo štalo z zobmi. Cel vikend me je bolel zob, včeraj mi ga je moj zobozdravnik zruval, saj druge možnosti ni bilo več. Za povrh sta notri ostali dve korenini in bom morala iti še k oralnemu kirurgu. Mi je dal moj zobozdravnik napotnico za slikanje, potem sem pa cel popoldne živcarila in nisem vedela ali naj grem slikat ali ne. Kaj pa če bi bila noseča, so glih dnevi O. In sem se tok napsihirala, da sem poklicala zobozdravnika in mi je rekel naj ne grem slikat in, da si bodo mogli s ta staro slikco pomagat. Ne vem no, a sem jaz tak komplikator ampak pri prejšni nosečnosti sem imela toliko težav, da si zdaj kakšne po lastni krivdi ne mislim nakopat.

Sem se morala malo izpovedat, ker sem vsa čudna, na antibiotikih, pa še boli me, pa se ne upam nič razen lekadola vzet, ki pa je skoraj kot ničuser posted image .

Lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
30.3.2010 18:43:09   
zaljubljena23
Miklarom, maš pa srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik, delovno...Zdaj ko je lepo vreme, je polno dela zunaj in enostavno ne sfolgam priti do neta...Bo pozimi boljeuser posted image user posted image user posted image

Avonija, dobrodošla med nami....Midve sva nekje približno isto v krogih, s tem, da sem jaz imela IMN lani maja

Drugače pa smo mi danes 15.dan cikla, sploh ne vem kaj naj pričakujem, UZ-ja nimam, tako da ne morem reči, da folikli rastejo... Sem pa danes naredila en O test in je bila samo ena črtica...

Aja, včeraj sem bila ves dan zunaj in v bližini nas imajo štorklje gnezdo ter se veselo pripravljajo na mladino...Sem mojemu rekla, da si naj vzame vzgled po njih...Sta bila zeloooo aktivna včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 528
30.3.2010 19:35:18   
witch
Zdaj ste pa tak načvekale, da rabim dve uri da vas preberem user posted image user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 529
30.3.2010 19:39:51   
golobica82
Hejla....

Jaz pričakujem  user posted image okoli 12.4. ŠE kar upam, da je le ne bo in bo raje  user posted image , če pa bo, je pa tako IVF zelooo blizu...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 530
30.3.2010 19:57:11   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
user posted image 5.4. mladika (6.krog)
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog)
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (x.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, Arwenko
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 531
30.3.2010 19:59:19   
witch
Punce tiste, ki imate v seznamu x-e lahko javite tiste podatke, da bo seznamček lepši user posted image
Mene pa ful glava boli danes user posted image uničijo me tile torki. Nisem jaz več za faks user posted image Jaz sem pa danes dobila datum, za še zadnji nastop na gimnaziji user posted image (ploskam zato ker je zadnji, se ga pa spljoh ne veselim user posted image )

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 532
30.3.2010 21:20:58   
twetka
Ste se pa kr načvekale ko me ni bilo. Umrlaaa bom, sem bla na telovadbi in mi je po domače rečeno teklo po riti tolk sem dans migala. Tako da če je kaj v bušiju se je zmigal danes pošteno. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 30.3.2010 21:21:12 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 533
30.3.2010 21:57:53   
miklarom
madonaca babe, kolk ste se pa danes načvekale, pje mate pa cajt, kake službe user posted image  hudiča imate, da mate tolk cajta, jest morem pa te naše tečne in zatežene stranke prenašat, ko so tolk lačne, kot da majo doma vsi prazne hladilnikeuser posted image user posted image user posted image

lidik - za en drek je na blo na šihtu, morem preveč delat, pa pridem zvečer domov cela crknjena evo ti takle pri meni zgleda šiht user posted image , pa tole naše uboge stranke user posted image  pa takle že doma prej vse delam user posted image user posted image user posted image , no pol pa pridem domov iz šihta sem pa takaleuser posted image in pol še sam za v user posted image evo vam tak je moj dan user posted image

sam lidik, bemtiš, a ves da na šajbi te še pa nisem vidla pripopano, user posted image user posted image user posted image

vsem lepo nočko in ne prevečuser posted image da se pri men ne bo prebveč treslo, pol še spat ne bom moglauser posted image user posted image user posted image

nočko!

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 534
30.3.2010 22:08:33   
zaljubljena23
miklarom, bova upoštevala, da boš lahko spalauser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 535
31.3.2010 7:43:06   
aqua77
Morgen...

user posted image

glede x pri mojem niku za seznamček, pa takole: 3 postopek ICSI, drugače pa borbamo nekje 4 - 5 let. grejem pa user posted image user posted image . živčna sem pa že ko user posted image ...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 536
31.3.2010 8:03:35   
witch
aqua hvala za kavo user posted image x pa bom popravila user posted image
Že jutri se pa začne naš mesec user posted image user posted image jaz res močno upam, da bo za vsako posebej vesel mesec, oziorma tak kot si ga sama želi user posted image in da bom jaz čim več rozik pobarvala user posted image user posted image
Jutri pa bo že prva lulala user posted image Julles držim pesti, da bove barvale roza user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste danes čvekice?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 537
31.3.2010 8:05:18   
agataema
Jutro...

Witch, pri meni lahko X spremeniš v 2. krog.

Pri meni mislim, da je O mimo. Crtljali smo se na dva dni, več ni bilo mogoče. Upam, da se bo kaj prijelouser posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 538
31.3.2010 8:11:13   
miklarom
evo tolk da vas pozdravih zdaj pa hitim v službouser posted image , se beremo zvečer

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 539
31.3.2010 8:36:54   
lidik
miklarom ne nisi me še mogla videt na šipi pripopano, ker me še ni bilo. Pa tudi ne vem če mi bo ta teden uspelo. Kaj drug teden delaš pa zjutraj?

Sam ti pa moram povedati, da temu tvojemu dnevu sem se pa tako nasmejala, da me zdajle sodelavka tako čudno gleda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 540
31.3.2010 8:40:09   
lidik
JUTRO PUNCE !!!!!!!!!!!!!!!
No jaz sem včeraj ko sem prišla iz službe imela tudi zunaj delo, pa potem sem šla še tam za en potoček malo trobentice kradit, da sem jih doma nasadila. user posted image user posted image user posted image user posted image Zvečer pa upam miklarom da se ni pri tebi treslo, ker midva sva bila kr pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 541
31.3.2010 8:45:45   
sarar
dobro jutro punce! vidim, da ste kar fajn razpoložene... saj to je fajn, se bo bolj prijelo... user posted image
včeraj sem ponujala testke, pa se ni nobena javila user posted image  a jih nobena noče?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 542
31.3.2010 8:48:14   
*Star*
Evo za seznamček : pri nama je bil to sedaj 3. krog.

Punce ste se pa res razčvekale. Jah nič zdaj bo treba marec kar zapustiti, kaj naj vam rečem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 543
31.3.2010 9:07:18   
lidik
sarika ne da jih nobena noče, me vse še vedno upamo, da si boš ti premislila in da jih boš ti še rabila.. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
31.3.2010 9:08:00   
lidik
Jah *star* očitno bo res treba v april, samo če je bilo pa v marcu tako fino čvekati. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 545
31.3.2010 9:26:04   
Arwenko
Jutro, da vas pozdravim, nič novega še pri meni, tako da uradno se vam še ne morem pridružit. Imam malo rjavkastega izcedka, čakam da se user posted image vlije, do tačas pa navijam še pridno za vse nas...user posted image

Aja, pa danes sem bila pri zdravniku, dobila še eno dozo antibiotikov. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 546
31.3.2010 9:38:03   
lidik
Arwenko pa kaj hudiča je pa to s tvojim zdravjem? Kaj še vedno nisi vredu? Kaj grlo te še boli, ali imaš še vročino, ali kaj? user posted image V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 547
31.3.2010 9:43:44   
Arwenko
Ne vem, pravzaprav se komaj spomnim, kdaj sem bila nazadnje tako sesuta, zdravstveno pač. Nimam vročine, pa tudi počutim se relativno ok, sicer ne prekipevam ravno od energije, ampak ni pa krize. Grlo me je pa zadnje 3 dni bolelo vedno bolj in sem se danes odločla, da grem nazaj k zdravniku, zdaj pa bomo videli, ali bo ta doza zalegla.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 548
31.3.2010 10:21:01   
Arwenko
Kje ste zdaj čveke, nobene nikjer, jaz pa čisto brez delodiša user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 549
31.3.2010 10:25:42   
lidik
evo čveka se javlja in sporoča da je tukaj prisotna še kakšne 10 minut, potem gre pa na malico si malo glavo prelufati. So nam dali v službi nov program - da vam ne povem kakšna katastrofa. Pol gumbov manjka in sedaj ne morem nič iskat. user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......