|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
29.3.2010 19:06:04   
ninchi9
Ojla

Vidim, da imam križec v oklepaju. Grem namreč v 29. krog, tako da lahko popravite... user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.3.2010 21:40:41   
zaljubljena23
Dober večer in lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image

Star, čestitke za opravljen izpit

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.3.2010 21:46:41   
miklarom
zaljubljena - aha, sem te dobila, če te ne čez dan te pa zvečer najdem goruser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.3.2010 21:49:05   
miklarom
Star - čestitke za opravljen izpit, zdaj pa še samo lep + pa bo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.3.2010 22:36:38   
sarar
živjo punce! dajte me na seznam kot navijačko prosimuser posted image
in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, da bo mesec ves roza

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 480
30.3.2010 7:43:46   
lidik
twetka pa o kakšni tečki se ti pogovarjaš in o kakšnih pokvarjenih praznikih??????? Dokler ne priteče je še vedno upanje in ne zdaj že vse pokvariti s negativnim razmišljanjem, ker sej veš s tem jo lahko včasih tudi prikličemo. Tako da twetka jaz močno, močno, močno stiskam pesti za tebe, da bo user posted image in ne user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.3.2010 7:44:53   
lidik
zaljubljena23 kje si se nam pa ti včeraj skrivala? Sem te pogrešala, ker te ni bilo nič tukaj. user posted image

miklarom hitro povej kako je bilo v službi? user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 482
30.3.2010 7:45:48   
lidik
sarika kaj je s tabo? kot navijačko? user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj boš imela malo premora vmes? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 483
30.3.2010 8:17:17   
witch
Star user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit user posted image
sem vas prišla pozdravit. Potem pa šibam na faks. Zvečer ko pridem domov pa bom z veesljem prebrala kaj ste načvekale user posted image
Lep dan vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 484
30.3.2010 8:20:00   
lidik
witch spet te ne bo? No upam, da vsaj star pride gor, in še katera druga čvekica, da bomo sploh kaj čvekale. Ker vam moram povedati, da jaz nisem ponoči skoraj nič spala - se je moj sredi noči zbudil in sem se zbudila tudi jaz - in potem sva od pol treh do petih čevekala kot navita, namesto da bi spala - ali pa vsaj druga koristnega delala. user posted image user posted image user posted image No in zdaj sem zaspana, pa brez volje do dela, čvekat se mi pa da. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 485
30.3.2010 8:22:43   
witch
Če spet moram iti. Pa mi ni user posted image bi z velikim veseljem raje čvekala. Jaz sem pa imela včeraj zvečer ene probleme. In tudi nisem nič spala. Taka sem kot zombi user posted image
Ti si pa dobra user posted image če bi se moj sredi noči zbudil bi se v drugo stran obrnila in spala naprej user posted image user posted image user posted image ali pa kaj pametnega delala user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.3.2010 8:28:16   
aqua77
Jutro,

to je za tiste, ki niste spale ponoči, da se boste zbudile... user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.3.2010 8:29:32   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Če spet moram iti. Pa mi ni user posted image bi z velikim veseljem raje čvekala. Jaz sem pa imela včeraj zvečer ene probleme. In tudi nisem nič spala. Taka sem kot zombi user posted image
Ti si pa dobra user posted image če bi se moj sredi noči zbudil bi se v drugo stran obrnila in spala naprej user posted image user posted image user posted image ali pa kaj pametnega delala user posted image user posted image user posted image

Ja sej sem obrnila na drugo stran, samo kaj ko potem pa nisem mogla nazaj zaspat in sva začela čvekati. Ej ti sploh ne veš koliko se ima človek sredi noči za zmenit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.3.2010 8:30:16   
lidik
aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 489
30.3.2010 8:43:29   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. user posted image za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 490
30.3.2010 9:01:50   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. user posted image za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... user posted image user posted image

hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.3.2010 9:44:09   
*Star*
čvekica Star se javlja na dolžnost user posted image

Hvala punce za vse čestitke! Tudi jaz  pravim da sam še en + manjka pa bo popolno

Twetka, kaj nisi dojela da tko hitr obupavat pa slabe volje ti pa res ne dovolimo tukaj na forumu čudakinjuser posted image  ane lidik! Punca moja glavo gor, če ne zmoreš sama, ti jo pa me pomagamo v luft dvignit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 492
30.3.2010 9:44:48   
aqua77

hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pol sva pa že dve... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 493
30.3.2010 9:45:49   
*Star*

hahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa debela - in iskrenauser posted image user posted image user posted image  pa še resnična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.3.2010 9:55:20   
mladika
mladika se javlja na dolžnost!!!!!user posted image user posted image ti kar pridi lidik k meni ko boš kej rabla ni panike!!kak je pa u službi...hmmm,kaj nej rečem,sej delo ni težko,pa je fajn,sam kar se pa mojga urnika tiče,brrrr...nikoli ne vem kdaj bom delala,še en dan prej ne vem kdaj morm it delat,ampak morm čakat na klic,da me pokličejo kdaj naj pridmuser posted image user posted image jst pa si čisto nič ne morem splanirat...user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
30.3.2010 9:57:40   
lidik
ja twetika točno tako kot ti je *Star* napisala. Tako da če boš imela slučajno kdaj kakšne pomisleke, da bi obupala, samo pomisli na to, da se ti bodo forumašice RR narisale pred vrata in ti ne bodo dale mira, dokler ne boš začela pozitivno razmišljati - zdaj pa presodi kaj je boljše. Jaz bi se za pozitivno že vnaprej odločila, ker sej veš toliko "babnic" na kupu, znamo biti prav nadležne - ampak seveda vse v dobro tvojega razmišljanja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 496
30.3.2010 9:58:18   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

hahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa debela - in iskrenauser posted image user posted image user posted image  pa še resnična user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha, *Star* se nama pridružiš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.3.2010 10:00:34   
lidik
Punce no zdaj pa ste pridne - vidim da se vaš je že veliko čvekic javilo na dolžnost, torej prosim nadaljujte v tem stilu. Dejmo witch veliko dela, ko nas bo mogla zvečer vse brati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, mladika, pridem na kakšno "revija party" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hmmm če pa niti dan prej ne veš kako boš delala ti pa verjame, da to ni luštno. NO pa vsaj to veš da dlje kot do 17-ih ne moreš delati. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem te kaj potolažila? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 498
30.3.2010 10:04:09   
mladika
hmmm...bolj švoh,no bo že,bom mogla mal reda narest za ta svoj urnik,res k mi gre že na k****,ker dans sploh ne vem a bom šla delat al ne...user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 499
30.3.2010 10:04:57   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

hmmm...bolj švoh,no bo že,bom mogla mal reda narest za ta svoj urnik,res k mi gre že na k****,ker dans sploh ne vem a bom šla delat al ne...user posted image user posted image

a res? Do kdaj te pa bi naj poklicali? Kaj tvoj user posted image ima zjutraj?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!