|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
30.3.2010 10:10:32   
sisi77
Hvala vam punce. Ste me kar precej pomirile. Bom poskušala bolj pozitivno razmišljat. Res je super tukaj na RR da se lahko malo pomenimo pa nasvete iz prve roke dobimo. hvala še enkrat. lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
30.3.2010 11:25:55   
egleria
moj bratec je bil skoraj do šestega meseca cel mlahav. glavice ni dvigoval gor, roke tudi cele mlahave pa se je razvil v čisto normalnega desetletnega fanta.
tak da se ni za sekirat.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
30.3.2010 11:29:22   
nincrli
Mam eno vprašanje za tiste od katerih user posted image so že bli cepljeni... A so imeli kakšne reakcije? Nam je tašča prinesla že svečke, če bo slučajno vročino dobil in naročila, da naj mu dam obhladek na ritko, ker ma bolj nežno kožo...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
30.3.2010 11:30:52   
ugi
No, jaz tudi pravim, da se ne sekirat, če ne dela glih točno po knjigi, kar bi moral za določen mesec. Moj Luka je recimo prej povedal kdo je, kot pa hodil. Shodil je pri 14,5 mesecih, mama pa je prvič rekel, ko je bil star 5 dni manj kot 5 mesecev. Danes pa je star 5 let in mu že izraščata prva stalna zobka (6. spodaj), kar je tudi ful zgodaj. No nekje med 5. in 7. letom naj bi se začelo. Pa kaj čmo, takle imamo.

Mi smo pa danes ful dobro spali, Lara je spala skoraj do pol 11-ih, no Luka pa itak vstane najkasneje ob 8-ih.

Je pa ful čudno vreme, ne vem če bomo šli kaj ven. Mogoče bova samo z Lukom šla do Vrhnike, da si izbere darilo za RD. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
30.3.2010 12:19:11   
Zala01
danes je pa en res zaspan dan, pa še tu v Lj se že celi dan pripravlja k dežju, tako da nisva šla danes nič ven. Bom vidla, kako bo pol po kosilu, če bova vseeno malo šla.
Glede pasenja kravic, ja naš mišek je tudi mali lenušček, se mu kar ne da, hitro zaćčne protestirat, pa je bil prvi sinček isti, pa se zato čisto nič ne sekiram. Bo že.
Glede kopanja pa...kopam ga čisto vsaki večer, že zaradi tega, ker imam boljši občutek, da mu urin boljše sperem dol. Pa še mali ful uživa zraven, tako da je sploh fajn. Aja, pa še utrudi ga to brcanje v vodi, tako da pol lepše in lažje zaspiuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
30.3.2010 12:21:16   
poopek
živjo babuške, kako ste? jz sem pokonci že od 5, sem mela kontrolo za sladkorno po porodu in je bila povprečna vrednost nekoliko višja.. user posted image ja sej, ko pa zdej jem sladkarije ko jih v nosečnosti nisem smela user posted image . pa ni neke panike, vseeno pa more vsaka mamica še na en obremenilni test z glukozo 75g.. bljak! user posted image tak da to mam julija. user posted image

se mi zdi da se malo dojenje popravlja, zjutri je bila cela mokra, jupiiii, se pravi da je dosti pojedla mojega mleka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

naty_ka
bi te vprašala če maš kakšen kontakt od apartmana v Povljani??? kakšna cena? midva sva zdej čist zagreta za pag! user posted image user posted image user posted image sva gledala nek link in nama je zelo všeč plaža, varijanta caska :) bi pa zelo rada, da je apartma čisto blizu plaže seveda. user posted image če še kakšna ma kakšen kontakt za pag apartma čisto blizu plaže bo zelo dobrodošel user posted image user posted image .

marija in žaži hvala sta me potolažili glede pasenja kravic. user posted image danes sem ji kupila igralno podlogo zelo lušna zadevica, upam da bo pomagalo. user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187 zdej spi, komaj čakam da se zbudi, da sprobamo. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
30.3.2010 12:34:41   
grahek85
Živjo!

Ful je zaspan dan danes, ni za ven user posted image Že cel dan čakam, kdaj se bo ulilo. Za zajtrk sem si za foro naredila polento, da vidim če bo kaj učinka user posted image Sicer nimava težav s količino mleka, sam probat pa ni greh, kaj pa veš kaj bo ju3, a ne user posted image

Drugače je blo pa nekaj govora o varstvu... Mene že malo skrbi, ker smo tukaj v Lj res precej sami in malega v bistvu še nismo nikoli dali v varstvo. No ja, enkrat k moji mami za dve uri, ko je bil star 4 tedne, sam takrat itak ni veliko vedel, kaj se dogaja okoli njega. Se bojim, da se ne bo znašel v bližini drugih ljudi. Ne zdaj da se bo preveč navezal, samo fino je, da ve, da so poleg očita in mamice še drugi ljudje na svetu, ker drugače bo vrtec čisto preveč šok. Dobro, da se poleti selimo na Dolenjsko, bo lažje glede tega. Upam samo, da ne bomo prepozni do takrat.

Aha, še to - tudi mi se odločamo za nakup igralnega centra, pa me zanima, kako so kaj vaši škratki zadovoljni z njim. Ga pa tudi mi gledamo od Tiny Love. Ni ravno najcenejša zadeva in res ne bi rada kupila za brezveze. Do katere starosti je pa stvar aktualna?

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.3.2010 12:37:57 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
30.3.2010 12:48:45   
Zala01
igralni center je zelo fajn stvar, sem ga imela že pri prvem sinčku in zdaj tudi. Zelo podobnega kot ga ima poopek. Fajn je za motorični razvoj, od teda da steguje rokice za igračami, kasneje brca igračke tudi z nogicami, prevali se s hrbta na trebuh in obratno (seveda to pride kasneje), ker je čisto prost v gibanju in ga nič ne ovira. Trenutno mi v igral. centru pasemo kravice in boksamo viseče igračke.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.3.2010 13:32:43   
ugi
Mi pa nimamo igralnega centra, tudi pri Luku nisem imela, imam pa lok z visečimi igračkami iz Ikee, je bil okoli 10 EUR (ga je iel že Luka), pa jo dam kar na deko ležat in tisto čez in se ful zabava. 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.3.2010 13:51:44   
grahek85
U, sem tukaj našla ful informacij o igralnih centrih user posted image

http://www.tinylove.com/developmental_toys.aspx?toyTypeId=1&elementId=0&ageId=0

Smo pa mi že kupili tole zadevo, pa zaenkrat še nič ne pali, so nogice še prekratke pa itak zmeraj zaspi takoj user posted image :
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=69&state=toyTypeId=4@elementId=0@ageId=0

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.3.2010 14:10:09   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

igralni center je zelo fajn stvar, sem ga imela že pri prvem sinčku in zdaj tudi. Zelo podobnega kot ga ima poopek. Fajn je za motorični razvoj, od teda da steguje rokice za igračami, kasneje brca igračke tudi z nogicami, prevali se s hrbta na trebuh in obratno (seveda to pride kasneje), ker je čisto prost v gibanju in ga nič ne ovira. Trenutno mi v igral. centru pasemo kravice in boksamo viseče igračke.

Se kar podpišem, meni se zdi da je to že skoraj nujno imeti, za razvoj ipd. No, ali pa kakršnekoli loke z igračami, saj je tako v teh bistvouser posted image , tako da sploh ni nujno da od Tiny Love, čeprav imamo kar nekaj njihovih igračk doma, še čakajo od sina. Kar čakam, kdaj me bo spet tisti pametni kuža začel ob živce spravljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.3.2010 14:27:54   
ellie
Moj Anej je pa danes ful boščekuser posted image  spet ga ful matrajo krči...kar kriči zraven. Včeraj sem jedla zunaj in očitno je bilo v tistem pireju ful mleka. Sicer še vedno ne vemo al gre za alergijo na mleko...ampak jaz mislim, da bi znalo bit to to. Ker je ponoči spet ful krvi imel v kakcu. HB za tako super zdravnico, ki se ful trudi, da bi prišli temu do konca. Tako da čakam, da me danes pokliče in mi pove, kaj bomo naprej. Ker v mb pediatriji trenutno ne opravljajo nobenih zunanjih preiskav...ker imajo neko izredno stanjeuser posted image  in je bolnica "zaprta". Tako da zdaj zdravnica išče druge možnosti.

Ampak kljub temu, da ga danes ful matra, je ful priden v ležalniku...tako da sem uspela celotno stanovanje generalno spucat. Potem pa pride na obisk tista punčka, ki sem jo prej pazila. Komaj čakam...jo že ful pogrešamuser posted image

Pa ven bova še malo šla...ko je tak lep sonček pa ful toplouser posted image

Mi imamo pa to zadevo...smo dobili za darilo. Čeprav mene še vedno mika en ta igralni center od fisherpriceuser posted image

user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.3.2010 15:20:24   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Tako da čakam, da me danes pokliče in mi pove, kaj bomo naprej. Ker v mb pediatriji trenutno ne opravljajo nobenih zunanjih preiskav...ker imajo neko izredno stanjeuser posted image  in je bolnica "zaprta". Tako da zdaj zdravnica išče druge možnosti.
Pa ven bova še malo šla...ko je tak lep sonček pa ful toplouser posted image

Ej to sem brala, da majo ful gužvo na Mb pediatriji zaradi velikega števila dihalnih obolenj, celo tko, da otroke pošiljajo v Celje. Lahko da je to razlog za "izredno stanje".

Super za sonček, kar užijte ga, tukaj v Lj je kislica do kraja user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.3.2010 16:37:25   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Sem mislila da je Anej prestavitev ure prestal brez težav pa temu ni takouser posted image . Se je danes ponoči in tudi že včeraj zbudil ob 2 in jedel, potem pa še enkrat ob 5-ih ob sedmih pa itak vsak dan. torej je obrok ob dveh dodal. ne vem zakaj pa že tako lepo je spal tudi po 9 ur skupaj. no glavno da ni nekega joka ponoči. zaspi takoj nazaj.

pasenje kravic: naš Anej je že star 3 mesece in 1 teden. dvakrat mu je uspelo se iz trebuha prevrnit na hrbet, glavico nekaj dviguje vendar ni šans da bi jo dlje časa držal pokonci in opazoval okolico, z rokicami se sploh ne dvigne. sme tako zaskrbljena user posted image . Tudi rokic si ne opazuje kaj preveč, samo vedno jih klači v usta in cmoka kot da so najboljši sladkorček. res je da se je 1 mesec prezgodaj rodil vendar tukaj berem da vaši otročki že pri 2 mesecih vse to obvladajo. user posted image user posted image sicer čeblja že kar nekaj, smeji se glasno tudi. A me naj skrbi??

tudi našega tale prestavitev ure nekaj matra-prej je že lepo zaspal tam do 21h, redko kasneje, smo že kar uvedli nek ritem, zdaj pa mi je eno noč ob 21.30, včeraj šele 22.15. samo je po svoje logično, ker je šla ura za 1 uro naprej. kaj pa druge, imate podobne izkušnje?
sisi77, pa kaj se sekiraš-naš vedno ponoči ziza vsaj 2x, včasih tudi 3x, pa kaj-glavno je, da takoj potem zaspi in ni kravala celo noč user posted image   danes mi je prvo rundo spal kar 4 ure in pol pa sem se prej jaz zbudila, ker me je ena joška že ful tiščala, tko da si sploh ne predstavljam, da bi spal celo noč ob dojenju user posted image   tudi ko berem teme o dojenju, je to čisto normalno, da se večkrat zbujajo, AM je pa le drugače ker bolj nasiti.
glede pasenja kravic pa naj te nič ne skrbi, vse ob svojem času, vsak je drugačen! user posted image

potem vidim, da Pag kar hvalite za dojenčke-kak pa je kamp Straško, je senca? mi še enkrat v apartma ne bomo šli ker moj že tko ful za šotor navija tko da bova najela kar prikolico.
ena je pisala da gre na Korziko-a že letos s tok majhnim user posted image ?? midva mava tud v planu samo par let kasneje, pa več nas bo šlo. user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.3.2010 16:41:18   
ellie
Ja, sem zvedela zdaj...da imajo RSVirus.

grahek85 moja sestra pravi (živi v LJ), da je Ljubljana na najslabšem koncu kar je možno...glede vremenauser posted image  da je verjetno še v Londonu več lepšega vremenauser posted image  in zna bit res ja...

Ko sem pisala, da sem menjala prašek...je ena vprašala za učinek pri malem. In pikice so zdaj izginile. Čeprav ne vem, al slučajno al je res bil prašek kriv. No, samo da je ok.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.3.2010 16:43:17   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

točno tako, se kar podpišem! user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.3.2010 17:20:21   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

potem vidim, da Pag kar hvalite za dojenčke-kak pa je kamp Straško, je senca? mi še enkrat v apartma ne bomo šli ker moj že tko ful za šotor navija tko da bova najela kar prikolico.
ena je pisala da gre na Korziko-a že letos s tok majhnim user posted image ?? midva mava tud v planu samo par let kasneje, pa več nas bo šlo. user posted image

Ja mi bomo šli na Korziko, če bomo zdravi, pa če bo ati imel dovolj dopusta. Bomo pa šli s šotorom. Pa sej ni panike tudi s tako malim user posted image , sploh če bom lahko še dojila. No kakšno kašico ji bomo pa tudi skuhali. Drgač smo pa tako celi dan zunaj samo spimo v šotoru. user posted image Lepo bomo poležavali cele dneve v senci, že komaj čakam. user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.3.2010 17:51:04   
nincrli
Mi pa še nč nismo planirali glede dopusta...

Spet slikice user posted image

user posted image

user posted image

Kak mu je pa ta blazina všeč:D skos jo opazuje

Optimism always works!!!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.3.2010 17:55:39   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

user posted image

Iiii, mi mamo pa trenutno čisto enako posteljnino user posted image user posted image user posted image Pa obrobo tudi - jo ma ful rad. Se vedno zagleda v slikice user posted image Včasih se kar nasmeje, ko ga dam v posteljico in jih vidi, ful so mu všeč user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.3.2010 20:17:23   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Iiii, mi mamo pa trenutno čisto enako posteljnino user posted image user posted image user posted image Pa obrobo tudi - jo ma ful rad. Se vedno zagleda v slikice user posted image Včasih se kar nasmeje, ko ga dam v posteljico in jih vidi, ful so mu všeč user posted image

ikea rullsuser posted image user posted image saj una blazina iz pve slike je tud od tam... bomo meli pisano pohištvo, jaz ne vem kam bom mali pol gledal, bo čist zmešanuser posted image
drugač pa grahek se priporočamo za ogled kakšne slikice tvojega user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.3.2010 22:45:27   
pajcevina
Pozdravljene! A se me še spomnite? Mal me dolgo ni na spregled. Sej preberem še.

Vidim da se pogovarjate o morju. Mi bomo šli letos tudi na Pag (Povljana) tako da se mogoče s katero še srečamouser posted image Bomo pa v kampu v prikolici verjetno kar večji del julija. Moje pobožne želje so, da bi šli že junija kaj dol, sam bomo še vidli, kako bo (moj dela namreč v šolstvu). Mogoče pa moje starše shecam. Sami mi ni ravno dol za bit z dvema frajlicama.

Teja je bila do sedaj že kar dostikrat v varstvu, tko da ji ni nič čudno. Ne vem če sem kaj pisala, v začetku marca sem imela operacijo žolčnih kamnov, pa je bla samo čez dan pri meni v bolnici. smo relativno blizu KC in so mi jo kar vozili. sej lahko bi bla tut ponoči, samo jst nisem bla sposobna vstajat pa je okol nosit. No, sedaj sem pa uspela it en večer že na koncert, pa enkrat drugič na neko srečanje (vsakič po 2h), čez vikend gremo pa dol k mojim in obe punci čuva moj ati (ker sva z možem že oba začela hodit na vaje-na srečo samo projektno).

Spomnim se, da so se se mi pri prvi tile prvi tedni in meseci kar vlekli (sem bla ful sama doma), zdej mi pa skos nekaj dogaja in čas kar leti. Še malo pa bom šla nazaj v službo.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
31.3.2010 8:26:09   
Žaži
Jaz imam danes tretji dam prve M po porodu, tako migreno sem imela sedaj dva ni da se mi je mešalo in še slabo mi je bilo, končno je danes boljšeuser posted image . Sem pa shujšala že 7kg. Bravo jazuser posted image user posted image

Vreme je zaenkrat še sončno, počakam da se temperatura še dvigne in greva ven.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
31.3.2010 8:27:52   
nincrli
Dobro jutro!

Nataniel ima danes 3 mesece user posted image user posted image Kak čas beži... Ob 13h pa morma še na pregled, upam da bo vseen cepljen danes, da ne bo treba drug teden še enkrat. Sicer pa če je bolje za user posted image , da ni danes, bomo pač šli še enkrat.

Vreme je pa user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
31.3.2010 8:50:45   
ellie
Natanieluser posted image user posted image

Mi smo danes imeli super noč...ob 9ih zaspal, jedel ob 4ih in se zbudil ob 8ihuser posted image  zdaj pa mi sedi v naročju pa tak sračka, da se mi noga treseuser posted image

Včeraj smo dobili eno boljših daril do zdaj. Od moža sodelavc nam je iz češke prinesel Krtka (zdenek miler), ki se oglaša. Ima ful različnih ku-kujev, jeeejev, fuuujev,...user posted image  Anej je čisto navdušen...se mu ful smeji in se ful pogovarja z njim. Sva ga včeraj mogla kar posnet, ker je bil tako posrečenuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
31.3.2010 8:56:35   
Kika99
Jutro

Mi smo pa danes spali rekordno dolgo. Od 20.30 pa do 7.30 user posted image .  Pol sem jo nahranila, previla zdaj pa spančkata naprej user posted image

Pri nas spet dežuje, to vreme je res obupno. Skos mamo dež tako, da že 3 dni nisem bila z Anjo na sprehoduuser posted image . Še malo pa bo petek pol pa via štajerland user posted image .

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......