marijaa
|
Mi smo pa danes dan maksimalno izkoristili za sprehode, če je že delanje strojnih ometov padlo v vodo. Že tretjič ! Prvi vikend sva midva odpovedala, ker je bil Patrik v bolnici, drugi teden je bil že dlje časa zmenjen, da ger delat drugam,ta vikend je pa on zbolel, naslednjičje pa velika noč in spet ne bo nič . No, važno, da smo se vseeno imeli fajn, smo prvič letos krstili žar. Je moj spekel ribe. V cerkev pa nič nismo butare nesli, ker ne bi nihče bil tiho in pri miru , tudi midva ne, ker bi jih mogla mirit . Jaz sem malo na pc, dvojčka boksata in brcata igrače,sta že skopana,moj pa je šel še 1 krog s kolesom s Patrikom. piknik Sem za, Mostec je super, prav tako super pa je tudi Šmartinsko jezero v Celju, smo imeli mi tam že 2 krat obletnico mature in je bilo fenomenalno. Veliko prostora in sence se najde, veliko kaminov imajo. Najem pa tudi ni drag. Lani so tako lepo uredili sprehajalno pot okrog jezera. gosta hrana Jaz sem se pa tako odločila, da ne mislim nikogar poslušat in bom delala po svojem občutku , mislim pa majn komplicirat kot prvič. Če berete kakšne spletne strani kdaj kakšno hrano povsod je malce drugačen seznam. SEm se ravno prej pogovarjala z 1 znanko, ki ima 4 otroke(najstarejši 15,najmlajši 3) in pravi, da vsakič je bilo popolnoma drugače. Jaz bom začela pri 4 mescih, z žličko riževih kosmičev, nato z dvema v moje mleko, če ga bom še imela sicer pa v adaptiranega, dajala bom obvezno po žlički, nadaljevala bom čez kakšnih 10 dni z nesladkano jabolčno ćežano pa kuhanim korenjem, cvetačo, brokolijem,hruško in banano. Z ostalim po 6 mesecu postopoma. Ja živila z glutenom se po novem uvajajo spet prej pri pol leta, pred tremi leti so bili pri 8 m. Saj, če vidiš, da otrok noče ali dobi kake izpuščaje ali bruha pa nekaj časa tistega ne daš. Včasih so pa našo generaciji že pri treh mesecih dajali skoraj vse tudi mehko kuhana jajca in gris na kravjem mleku, pa smo vseeno večinoma vsi o.k. No mene so že tako futrali, že od 14 dni dalje kravje mleko pa sem zrasla čeprav jaz tega ne odobravam in mi še na misel ne pride, da bi kar navadno mleko dala. Kasneje gh dobijo, težje sprejmejo nove okuse. kopanje Načeloma vsaki dan, občasno mi pa ne znese, pa tisti dan le enega ali pa tudi nobenega, vsaki drugi dan obvezno. Prišla sta moja kolesarja.