|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
28.3.2010 19:17:26   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Živijo čvekice

Midve sva pravkar ušle dežju user posted image . Drugače je danes lep dan za vozičkanje. Moja Anja se v vozičku hoče kar dvigniti da bi bolje videla kaj se dogaja okrog nje. Kdaj lahko začnem uporabljati športni del vozička? (zdaj smo še v košari, pa ji ravno ne ustreza najbolj)

Sem se glih dans spraševala, k sem vozičkala. Naša je tudi še v lupinci (košare nimamo).

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
28.3.2010 19:21:34   
ugi
Evo še oba moja sončka: Lara in Luka

http://static.ringaraja.net/1108345698/big/958061997217b5d423626a2c3c7018f4.jpg

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.3.2010 19:22:24   
marijaa
Mi smo pa danes dan maksimalno izkoristili za sprehode, če je že delanje strojnih ometov padlo v vodo. Že tretjič user posted image ! Prvi vikend sva midva odpovedala, ker je bil Patrik v bolnici, drugi teden je bil že dlje časa zmenjen, da ger delat drugam,ta vikend je pa on zbolel, naslednjičje pa velika noč in spet ne bo nič user posted image . No, važno, da smo se vseeno imeli fajn, smo prvič letos krstili žar. Je moj spekel ribe. V cerkev pa nič nismo butare nesli, ker ne bi nihče bil tiho in pri miru , tudi midva ne, ker bi jih mogla mirituser posted image . Jaz sem malo na pc, dvojčka boksata in brcata igrače,sta že skopana,moj pa je šel še 1 krog s kolesom s Patrikom.
piknik Sem za, Mostec je super, prav tako super pa je tudi Šmartinsko jezero v Celju, smo imeli mi tam že 2 krat obletnico mature in je bilo fenomenalno. Veliko prostora in sence se najde, veliko kaminov imajo. Najem pa tudi ni drag. Lani so tako lepo uredili sprehajalno pot okrog jezera.
gosta hrana Jaz sem se pa tako odločila, da ne mislim nikogar poslušat in bom delala po svojem občutku , mislim pa majn komplicirat kot prvič. Če berete kakšne spletne strani  kdaj kakšno hrano povsod je malce drugačen seznam. SEm se ravno prej pogovarjala z 1 znanko, ki ima 4 otroke(najstarejši 15,najmlajši 3) in pravi, da vsakič je bilo popolnoma drugače. Jaz bom začela pri 4 mescih, z žličko riževih kosmičev, nato z dvema v moje mleko, če ga bom še imela sicer pa v adaptiranega, dajala bom obvezno po žlički, nadaljevala bom čez kakšnih 10 dni z nesladkano jabolčno ćežano pa kuhanim korenjem, cvetačo, brokolijem,hruško in banano. Z ostalim po 6 mesecu postopoma. Ja živila z glutenom se po novem uvajajo spet prej pri pol leta, pred tremi leti so bili pri 8 m. Saj, če vidiš, da otrok noče ali dobi kake izpuščaje ali bruha pa nekaj časa tistega ne daš. Včasih so pa našo generaciji že pri treh mesecih dajali skoraj vse tudi mehko kuhana jajca in gris na kravjem mleku, pa smo vseeno večinoma vsi o.k. No mene so že tako futrali, že od 14 dni dalje kravje mleko pa sem zrasla čeprav jaz tega ne odobravam in mi še na misel ne pride, da bi kar navadno mleko dala. Kasneje user posted image gh dobijo, težje sprejmejo nove okuse.
kopanje Načeloma vsaki dan, občasno mi pa ne znese, pa tisti dan le enega ali pa tudi nobenega, vsaki drugi dan obvezno.
Prišla sta moja kolesarja.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.3.2010 19:33:42   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

http://static.ringaraja.net/1108345698/big/d9169a568aec0f5cf5e5dbe25739dbba.jpg

iii kak lepa pupauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

prav tako super pa je tudi Šmartinsko jezero v Celju, smo imeli mi tam že 2 krat obletnico mature in je bilo fenomenalno. Veliko prostora in sence se najde, veliko kaminov imajo. Najem pa tudi ni drag. Lani so tako lepo uredili sprehajalno pot okrog jezera.

Mi2 sva se lani tam s čolnom vozila, prav fajn je, sam drugače sem pa za Lj, mislim da bo vsem bližjeuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.3.2010 19:35:58   
ugi
GH: Jaz bom začela po dopolnjenem 5. mesecu. Pri Luku sem sicer začela po dopolnjenem 6. mesecu. No, v drugi polovici maja sem dogovorjena s patronažno, da jo pokličem glede goste hrane, pol bom pa videla, kdaj bo prišla. Bom pa sigurno začela z zelenjavo in šele potem s sadjem, sem tako delala pri Luku in zdaj je vso zelenjavo, tudi solate, razen brokolija. Ampak Luka je tak, da želi vse poskusit, že od malega, pol pa kar ne mara pljune ven. user posted image Upam, da bo Lara tudi taka. Imam pa eno prijateljico, k tamal (letos bo 3 leta) je samo ponfrit, čokolešnik, pa še ene par stvari, v glavnem skoraj nič. Nobene zelenjave, nobenga sadja, je čist nesrečna ...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
28.3.2010 20:18:50   
Kika99

iiiiiiiiiiiiiiii sonček mali, pravi lepotec

Drgač je punčka user posted image Lara

joooooooooooooj ugi soooooooooooorči, sem delala 3 stvari skrat pa sem spregledala user posted image . jaz kura user posted image

Mi2 sva bile kar celi dan zunaj, lihkar sem jo okopala zdaj jo še nasitim pol pa parti tajm user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
28.3.2010 20:42:39   
ugi

iiiiiiiiiiiiiiii sonček mali, pravi lepotec

Drgač je punčka user posted image Lara

joooooooooooooj ugi soooooooooooorči, sem delala 3 stvari skrat pa sem spregledala user posted image . jaz kura user posted image

Mi2 sva bile kar celi dan zunaj, lihkar sem jo okopala zdaj jo še nasitim pol pa parti tajm user posted image

Nč hudga. user posted image

Jaz jo pa še moram skopat, sem zdele tavelizga spat dala in kar traja, je treba 3 pravljice povedat. user posted image Lara pa zdele pančka pri atiju v naročju. Tako da jaz še pojem pol pa malo skopat in jest in spat dat, pol se pa mogoče še kaj javim.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
28.3.2010 22:09:04   
majčyca
Meni je za lokacijo za piknik tudi vseeno kje, ker peljat se bom tako mogla user posted image pa tudi ne poznam nobene od naštetih lokacij, tako, da je najbolje, da se zmenite tiste, ki recimo poznate vse te lokacije (pač katera je boljša oz. boljši prostor za naše malčke).

Danes je prišel moj lubi domov po 14. dnevih user posted image in bo sedaj nekje 10 dni doma user posted image

Ugotovila sem, da mi Pia zunaj v vozičku dosti boljše spi, kot pa noter (seveda ko je lepo vreme) in je zdaj že 2. dan vse rudne spala zunaj (imam to možnost, ker živimo v hiši in imamo zunaj veliko dvorišče). Še mogoče katera to tako prakticira?

Meni pa je danes Pia zaspala že ob 18.40 (nočno spanje) in res močno upam, da bo spala do jutra (seveda z vmesnimi hranjenji), da ne bova imeli ponoči žura user posted image
Zdaj pa se grem malo stisnit k lubiju, da izkoristim dneve, ko je doma user posted image
Lepo nočko vsem!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
28.3.2010 22:28:15   
grahek85
Oj!

Ful še nisem zaspana, sam ko vem, da mi bo ju3 ta ura blazno falila user posted image Bom pa z vami malo počvekala, da jo vsaj pametno izkoristim user posted image Smo bli pa danes lepo na daljšem sprehodu in je blo fantastično, res lep dan user posted image Čim več takih! 

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147742#imageShow

Oooo, kako simpatičen štrukeljček user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Meni je super, živim v bližini in rabim 15 min hoje z vozičkom do Mostecauser posted image . Je pa res super lokacija.

Zdej tak, jaz tam še nisem bla, sam sem pa že ful pohval slišala za Mostec kot piknik plac. Tako da sem za user posted image

O, to bo pa lomilka src, kak obrazek user posted image user posted image user posted image

Kdaj lahko začnem uporabljati športni del vozička? (zdaj smo še v košari, pa ji ravno ne ustreza najbolj)

Mi ga mamo že zdej, ker se nam čisto spusti. Sam sva pa z mojim glih danes ugotavljala, da mu več ni všeč na hrbtu, gospodič bi gledal naokoli user posted image Tako da bova na naslednji posvetovalnici vprašala pediatrinjo, kdaj lahko dvignemo naklon. Do takrat bomo pa že (nekako) potrpeli.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
29.3.2010 8:24:43   
Žaži

Živijo čvekice

Midve sva pravkar ušle dežju user posted image . Drugače je danes lep dan za vozičkanje. Moja Anja se v vozičku hoče kar dvigniti da bi bolje videla kaj se dogaja okrog nje. Kdaj lahko začnem uporabljati športni del vozička? (zdaj smo še v košari, pa ji ravno ne ustreza najbolj)

Od prvega dne sem imela Žana in sedaj Živo v športnem delu, košare nikoli nisem kupovala in ima Živa že sedaj dvignjen hrbet na prvo stopnjo da ven vidi, če ne sitnari. Pozimi sem imela še eno prevleko od vozička preko nog da je bila na toplem, sedaj pa samo še tanjo dekico pri teh temperaturah. Tako da res komot menjaš.

Piknik, če bo bom z veseljem prišla če bom le lahko, ponavadi na vse take stvari pridem, je pa vseeno malo odvisno od tega če bo vseeno šel kdo z mano, ker mi atija nimamo doma in bi verjetno morala sama z dvema 150km daleč priti..........

Za GH pa niti slučajno ne morem vnaprej napovedovati kdaj bom začela dajati ker je od otroka odvisno če že zna požirati, sedeti in ne poriva hrane z jezičkom ven, če kaže interes in potrebo po še čem razen mleka, tako da sedaj ko še tri mesece nima nekaj govoriti kdaj bom začela z GH nima nobenega smisla.
Pri Žanu sem začela ko je imel 4 mesece z žličko rižolina zvečer v flašico, pri 4 mesecih in pol je pa na šus pojedel majhen lonček korenčka, je kar noter padel in ni mogel nehati jesti. Tako sem vedela da je pripravljen in je zelo hitro imel že po dva obroka GH na dan in rižolino zvečer, pri 6 mesecih, ko naj bi šele začeli uvajanje je on že vse jedel, takrat sva menda že z meskom začelauser posted image . Samo je tudi pediatrinja dala zeleno luč da lahko že prej začneva, ker je tudi videla da je zrel.
Kako bo sedaj pa ne vem, nekako podobno verjetno če bo princeska sodelovala z mojimi planiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
29.3.2010 8:47:07   
Isabelle
Daan user posted image

Končno lepi dnevi in toplo user posted image .Mi smo v soboto in nedeljo bli pri morju.Super blo.Učeri zvečer so ble pri meni 3 kolegice in smo se načvekale in nasmejale.

Moja punca zdej še spančka.Dam jo spat okol 22, vedno budno, zaspi v roku 15-20 min sama od sebe user posted image , okol 6ih poje in spi do 9.Ko se zbudi jo uštimam, nahranim in pol morva pičit do trgovine ker mam kr nekaj stvari za nabavit, predvsem kozmetike.
Pri nas je sonček in bova ceu dan zuni.Mi je super ker smo v hiši in če se mi ne da preveč hodit sva kr na vrtu.
Spanje-a vaši user posted image še spijo na boku?Naša ni šans da spi na boku, takoj ko jo dam v postljo se prevali na hrbet.
Športni del-js sem tudi razmišljala da bi ji ga dala, ker učeri ko smo bli na sprehodu je neki sitnarla v košari in ko jo je pa moj malo ponosu tako da je vidla okoli je bla zadovoljna.

Naslednji torek imamo slikanje kolkov in resnično upam da je konec širokega povijanja.Je moj vzel dopust da gre z nama na pregled in potem še kr v sredo tko da bo 5 dni doma, upam na sonček vse dni da bomo pohajali.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
29.3.2010 9:32:24   
Kika99
Jutro

moja bejbi še kar spi tako da sem hitro smuknila na net. Komaj čakam petek, ko gremo k meni domov (od rojstva Anje še nismo bili, starši so prišli k nam) sicer je dobrih 270 km za prevozit in srčno upam da jih bom Anja prespala user posted image . No v glavnem komaj čakam na štajerski vikend , čeprav je še nekaj dni do takrat user posted image

športni del vozička - se bom opogumila in ga v tem tednu začela kar uporabljat.

spanje - ni šans da spi na boku, včasih jo najdem čisto drugače obrnjeno, jaz ne vem kaj ta otroček dela v postelji. Zadnjič je imela nogice na očijevi glavi, kako ji je to uspelo nimam pojma.

čebljanje -  včeraj je imela izredni dar, z babi je neprestano čeblala skoraj uro, pol pa še z očijem ko je prišel domov iz dela

Danes bo spet lep dan tako da vozičkanje tajm ko se zbudi. Jutri si grem pa spet malo napolnit dušo in telo ( oči in Anja pa bosta lepo doma user posted image )

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
29.3.2010 9:37:05   
sisi77
ojla!
Tudi moj mišek še spi. Je tole uro kar sam prestavil. Se je v nedeljo kar po novi uri zbudil kot vedno ob 7.30 kot da bi vedel da je premaknjena user posted image user posted image

Tudi jaz komaj čakam da pičimo malo na morje pa verjetno do maja še nebo nič. no upam da kakšen vikend v aprilu vseeno pade kakšen izlet do obale. imamo vseeno 250 km do tja.

Piknik sem za če bom le uspela priti (kot zakleto se velikokrat zgodi da ravno pride nekaj vmes)user posted image user posted image
Pranje cotik: Zanima me kako perete oblačila vaših user posted image ? Jaz še vedno dodajam kis namesto mehčalca. Bi pa mogoče probala kakšen sensitive mehčalec dat da bi bile bolj mehke pa ne vem kako bo. A ve perete z mehčalcem? pa kateri prah uporabljate (mama Persil sensitive)?

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
29.3.2010 9:39:17   
egleria
mi še kar nismo dobili datuma za slikanje kolkov pa je star že dva meseca in pol..
spanje na boku: Patrik še spi na boku, včasih se sam prevali na hrbet, večinoma ponoči. sam zalagam ga pa še vedno ker se včasih zgodi da bruha malo..

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
29.3.2010 9:40:53   
egleria
jaz uporabljam že skos mehčalec: Lenor sensitive, pa nima nobenih reakcij. uporabljam  pa ariel pralni prašek..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
29.3.2010 9:49:40   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Pranje cotik: Zanima me kako perete oblačila vaših user posted image ? Jaz še vedno dodajam kis namesto mehčalca. Bi pa mogoče probala kakšen sensitive mehčalec dat da bi bile bolj mehke pa ne vem kako bo. A ve perete z mehčalcem? pa kateri prah uporabljate (mama Persil sensitive)?

jaz perem njene cotike normalno skupaj z najinimi. bele s pervolom za belo perilo in mehčalcem, barvne pa z arielom in mehčalcem. Pa do zdaj ni imela nobenih reakcij na kožiuser posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
29.3.2010 10:26:42   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
Spanje-a vaši user posted image še spijo na boku?Naša ni šans da spi na boku, takoj ko jo dam v postljo se prevali na hrbet.

Prvo nočno polovico, ko je še ful zaspan ja, drugo se pa velikokrat prevali na hrbet. Čez dan pa itak spi sam še po max pol ure v kosu in ga niti ne dajemo na bok.

čebljanje -  včeraj je imela izredni dar, z babi je neprestano čeblala skoraj uro, pol pa še z očijem ko je prišel domov iz dela

Naš je bil tudi včeraj ful zgovoren, pa danes zjutraj sva morala meti med zizanjem pavzo, da se je on z zizo vse zmenil user posted image user posted image user posted image

Pranje cotik: Zanima me kako perete oblačila vaših user posted image ? Jaz še vedno dodajam kis namesto mehčalca. Bi pa mogoče probala kakšen sensitive mehčalec dat da bi bile bolj mehke pa ne vem kako bo. A ve perete z mehčalcem? pa kateri prah uporabljate (mama Persil sensitive)?

Ne dajem nič mehčalca, mamo sušilca in se mi zdi dost mehko. Lahko ga pa kupiš v DMu, prav od njihove firme, je brez dodanih barvil, vonjev ipd., čisto hiperalergijski. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
29.3.2010 10:58:56   
Žaži
Spanje, skoz ji rata se na hrbert zvalit in ima prav "znucane" laske zadaj, tako da jih skorajda ni. Prav grdo videtuser posted image .

Mehčalec imam sensitive in ga uporabljam od začetka, čeprav sem najprej pa res vse s kisom oprala, pol pa probala z mehčalcem in je koža dobro prenesla. Pa perem kar z vsemi ostalimi stvarmi skupaj.

čebljanje se je pa nekako počasi začelo, včasih ji kaj rata, ne pa še veliko.

Pase pa ful pridno kravice in presenetljivo dolgo in prevrže se na desno stran koraj vsakič.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
29.3.2010 11:30:59   
egleria
čebljanje: pri nas je že skoraj en mesec vsako jutro ob pol sedmih na urniku čebljanje po eno uro skupaj. pa potem čez dan tudi z babico se kej pogovori. na previjalni pa itak skos user posted image

kravice pase na ravni podlagi kakšni dve minuti potem se pa začne jezit in se preobračat na hrbet. drugače pa se ful rad nosi tak da leži na trebuščku pa glavico ful gor dviguje..

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
29.3.2010 11:45:10   
ellie
spanje - Anej zaspi še na boku, ko je na joški. Ampak se potem vedno borne na hrbet. Sva se mu danes ponoči prav smejala, ker je bil v tisti mali posteljici obrnjen počez in je spal kot ena žabicauser posted image  Če pa ga hočem budnega dat na bok, se pa tak trdega naredi, da ni šans...vztraja pri tem, da je na hrbtu.

pranje oblačil - jaz sem do zdaj prala s Persilom (praškom), mehčalca tako ne uporabljam, ker vse sušimv  sušilcu. Zdaj pa sem začela prat s frosch gelom, ker ima Anej že ves čas pikice po telesu. Sicer sem skos bila prepričana, da od hrane...ampak mi ni bilo jasno, katere, ker sem sprobala že vse možne diete. In od kar perem s froschem, se mi zdi, da so pikice začele zginjat. Lahko pa da je samo slučajno...kaj pa vemuser posted image

Zdaj pa šibam pod tuš pa malega zrihtat...in greva v mesto...se dobimo z majčyco in piouser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
29.3.2010 13:06:11   
Momtobe
hmm ellie, moj mali imam tudi pikice po telesu in sem sklepala, da od praška (mehčalca ne uporabljam, ker sušim v sušilcu) ... imam pa tudi persil. zaenkrat dvakrat spiram, ampak nekako ne izginejo. včasih jih je več, včasih manj. hmm, bom probala še z drugim praškom, oz. kakšnim gelom ... sporoči, če bo pri tvojem kaj bolje.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
29.3.2010 13:07:03   
nincrli
Dan čvekiceuser posted image

Sma iz sprehoda, je ful toplo zuni, tak da je blo superuser posted image

jaz perem njene cotike normalno skupaj z najinimi. bele s pervolom za belo perilo in mehčalcem, barvne pa z arielom in mehčalcem. Pa do zdaj ni imela nobenih reakcij na kožiuser posted image

Mi enako!

čeblja naš tudi vsaki dan... najrajše govori guuser posted image sam ne pa čeblja eno uro skupaj ampak skos bolj po malem, se pa veliokrat pogovarja z visečimi igračami in se jezi na njih, zgleda ne počnejo tistega kar bi raduser posted image

spanje še vedno na boku.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Zdaj pa šibam pod tuš pa malega zrihtat...in greva v mesto...se dobimo z majčyco in pio

Oooo super, fajn se imejte

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
29.3.2010 13:32:44   
alex17
dan punce!

z Ianom sva bila že eno rundo zunaj, uro in pol, in je blo super, toplo in sonček, pa ni preveč pihalo, zdaj se pa že nekaj oblači, tako da za popoldne bomo še videli...  pa najprej ni hotu zaspat in je debelo opazoval igračko na košari, potem ga je pa le zmanjkalo. pa popoldne bova s taščo še zavese prale in okna pomivale ko se prazniki bližajo...

drugač se pa tud jaz sprašujem, kdaj uporabljati športni del? user posted image bom verjetno počakal do naslednje posvetovalnice 12.4. in vprašala pediatrinjo, ker slišim vse sorte-ene pravijo da lahko po 3. mesecu, ena kolegica pa da šele po 6., tko da nimam pojma. bi pa naš tud samo pokonci bil in vse opazoval, tako da mu košara že kar preseda user posted image

potem smo kar večina za Mostec-ali ima katera kak kontakt za rezervirat? če ne, se lahko tudi jaz pozanimam, samo prej moram še datum dogovorit.

jaz perem Ianove stvari posebej z gelom Dreft baby&sensitive, pa nič mehčalca ker mamo sušilca in pride kar mehko ven, pa nima nobenih pikic ali kaj. samo zdaj, ko se je parkrat pokakal pa na 60 stopinj ni šlo ven, sem dala k ostalim rečem na 90 in je šlo vse ven user posted image

včeraj smo bili pa na Prežganju, sva bla kar 3 ure zunaj na sončku, oči in en kolega sta pa prikolesarila gor, sem tolk časa čakala, da sem dva Radlerja spila user posted image   zvečer ga je pa na joški zmanjkalo, sem ga kar pred tv dojila ker so bli talenti, pa nisem hotla zamudit user posted image

papa

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
29.3.2010 14:34:34   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

drugač se pa tud jaz sprašujem, kdaj uporabljati športni del? user posted image bom verjetno počakal do naslednje posvetovalnice 12.4. in vprašala pediatrinjo, ker slišim vse sorte-ene pravijo da lahko po 3. mesecu, ena kolegica pa da šele po 6., tko da nimam pojma. bi pa naš tud samo pokonci bil in vse opazoval, tako da mu košara že kar preseda user posted image

po 6. mesecuuser posted image user posted image to pa je pozno, naš bi živčnega do takrat vrjetno dobil, če ne bi kaj videluser posted image včasih mu nastavim mal višje, da kaj ven vidi za par minutk, drugače pa itak spi v vozičku. Uporabljamo pa že hauckov voziček, se da čist dol naredit, je pa ful lažji za prevažat...

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
29.3.2010 14:37:15   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

po 6. mesecuuser posted image user posted image to pa je pozno, naš bi živčnega do takrat vrjetno dobil, če ne bi kaj videluser posted image včasih mu nastavim mal višje, da kaj ven vidi za par minutk, drugače pa itak spi v vozičku. Uporabljamo pa že hauckov voziček, se da čist dol naredit, je pa ful lažji za prevažat...

Mi se pa vozimo v športnem že kaka 2 tedna. In ima tudi že malo dvignjeno naslonjalo, da lepo vidi ven.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......